2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
bu arada bısey sorucam kızlar sıze. gecen gun oje surdum yok bebege gecermış yok zararlıymıs. makyajda oyleymıs hatta sacac surulen sprey veya jolede oylemıs sozde. sızce boyle bısey varmı cok sacma geldı bana

Bulanti olunca sanirim ben surekli hissediyorum:))

bu arada bısey sorucam kızlar sıze. gecen gun oje surdum yok bebege gecermış yok zararlıymıs. makyajda oyleymıs hatta sacac surulen sprey veya jolede oylemıs sozde. sızce boyle bısey varmı cok sacma geldı bana
Ojeyi bilemem ama kimyasallarin sac derisinden rahime kadar etki ettigini biliyorum. 1 senedir bebek istiyorduk. Boya jole vs yi birak 1 senedir bitkisel sampuan kullaniyorum:))

Ojeyi bilemem ama kimyasallarin sac derisinden rahime kadar etki ettigini biliyorum. 1 senedir bebek istiyorduk. Boya jole vs yi birak 1 senedir bitkisel sampuan kullaniyorum:))
hadı yaa ama ben sadece sac boyasının gectıgını bılıyodum jöleden de bısı olmaz heralde ya benım sacım kıvırcık surmeden cıkamıyorum desem yeridir. o kadar detay dusunmek ıyı degıl bence ya rabbım korusun

Yok cnm ikinci. Ilkte kalmadi ama bakalim bunda ne olur

Ben ilkinde çok kilo almıştım bunda dikkat ediyorum biraz ya da kilo alasım yok almıyorum bilmiyorum :)
Oğluma 58 ile hamile kaldım 78 le doğuma gitmiştim

Bunda da 57 ile işte bakalım sonumuz ne olcak :)))

Saçma bence de ben hep makyaj yaptım bir zararı olmadı oğlumda bunda da yapıyorum :)

valla etrafımda herkes cok kılo almıssın daha 2 aylık ama gobegın cıkmıs kolların cok sısmıs vs hep bu tarz seyler duyuyorum ınanırmısın nerdeyse dıyet yapıcam hamıle halımle
Yok artik cnm bakma sen onlara. Cok aşırı almazsan sen de rahat ediyorsun cok agirlasmiyorsun son aylarda ama diyete falan da gerek yok hic

Ben ilkinde çok kilo almıştım bunda dikkat ediyorum biraz ya da kilo alasım yok almıyorum bilmiyorum :)
Oğluma 58 ile hamile kaldım 78 le doğuma gitmiştim

Bunda da 57 ile işte bakalım sonumuz ne olcak :)))
Ben kizimda 54 le kaldim 65 le doguma girdim. Emzirme doneminde 50 ye bile dustugum oldu ama emzirmeyi birakinca 58 lere firladi kilom. Daha yeni 54 e dusmustum diyetle yeni verince mi bu kadar cabuk aldim bilmem

CANLAR DÜN ÇOK YOĞUN ÜST ÜSTE KUSMALARIMIN ARDINDAN AKŞAM SOLUĞU ACİLDE ALDIM SERUM TAKTILAR IDRAR TESTINDE PROTEİN KAÇAĞI VAR DEDİ DOKTOR BUGUN AKŞAMDA KENDİ DOKTORUMDA RANDEVUM VAR AMA BEN YERİMDE DURAMIYORUM BU NASIL BİŞEY DİR HERKESDE OLUYORMU BAŞINA GELEN VARMI ............................

yok öyle bir şey canım ilk 3 ay saç boyatmak zararlı onun dışında oje falan sürülebilinir, yine de çok koklamamak gerekir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…