2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kizlar ben normal doğum yaptim ama simdiki normal dogumlara alttan sezeryan diyorum ben cok dikisim vardi ve o bolgeyi kuru tutmak da mumkun olmayinca iyilesmesi uzun sürüyor. Oturmak ayri bi dert zaten. Tamamen normale donmem 6 ay surdu. Tabi bu herkeste boyle degil ama benim oyleydi malesef. Simdi bi sorun olmadan sezeryan da isteyemem ama keşke dikissiz normal dogum yapabilsek ne kadar guzel olurdu

Ben hastanede yaptırdm ama perşembeye beklemek çok farketmez bence 3günden nolcakki

Bulantı yaşayıp kusmayanlardanim bende fena bisi ... Bulantısı olmayanlar şanslısıniz hiç benim niye bulantım yok diye hayiflanmayin Dr herşey normal diyorsa normaldir zaten. Yazarken bile içim karşiyor !

Hamile değil hastayım sanki..midem rahatsz sürekli,yesem gaz oluyor bulanıyor,yemesem gene aynı..halsizlik, hiç birşey yapmak istememe,resmen yaşamdan koptum.bütün gün yatıyom

kizlar ben kusmalar hat safhada ne yesem olmuyor midem yaniyor ve cikariyorum su bile icmek zor geliyor dr demisti ilac fayda etnezse serum baglariz muhtemmel yarin gidip serum alayim diyorum cunku bogazim tahris oldu baska carem kalmadi

Anladim canim. yasini cok genc diye hatirliyordum o yuzden sasirdim biraz. bide acikcasi pek bilgim yok bu konida ama kadin tupleri baglattiginda bir daha acilmiyor ama erkek baglattiginda acilabiliyor diye birsey duymustum. ama dogru olmayabilir cunku arastirmadim hic.

Benim bulanti ve kusma da bugun had safhada malesef.

Bulantim yok diyenler cok dillendirmeyin bence. Masallah hep boyle gecirin guzel, sakin. Karnim aciliktan gurulduyor ama cesaret edip de bir seyler yiyemiyorum. Acken de bulaniyor zaten. Baslarda rahattim kendi kendime nazarim degdi resmen en ufak yagdan tiksinmis durumdayim. Zeytin bile yiyemez oldum. Yemek zaten yapamiyorum. Annemle beraber anneanneme geldim bi sure kalicaz burda

Kızlar kusmalarınız ne alemde?

ben sadece 10. haftada yogun bulanti ve kusma yasadim yani beni perisan etti. ama 11. haftaya girmemle birlikte mideyi bos birakmadigim surecek usma yok. sadece bulanti. onda da ilac genelde ise yariyor. ben sikayet edemiyorum cunku kizimda 14. haftaya kadar surekli lusmustum :)
insallah hepimizinki 12. haftada tamamen biter kizlar.

Ne guzel :) iyi istirahatler sana :)

Kizlar,
biliyorum genelleme yapilmaz ama sanki mesajlardan gordugum kadariyla hamileliklerinde yoguunn bulanti yasayan arkadaslarin hep kizi mi olmus ne

Kaçıncı çocuğunuz acaba.şu tüp bağlatma işini bende düşünüyorum ama geri dönüşü yok diye eşim pek sıcak bakmıyor.sonrdan kararımız değişirde çocuk istersek diye

Tüp baglandıgında tüp bebek yaptırıyorsun 22 yasım canım daha erken evet ama ben sadece 2 tane evlat istiyorum zaten tek eşimde çalışıyor benim çalışmam zaman alır ve en önemlisi cocuklarımın gelecegi o yüzden bu mantıkla yürüyorum allahım onlara saglık sıhaat versin hayırlı evlat olsunlar başka bişi istemem

Kaçıncı çocuğunuz acaba.şu tüp bağlatma işini bende düşünüyorum ama geri dönüşü yok diye eşim pek sıcak bakmıyor.sonrdan kararımız değişirde çocuk istersek diye
2.ci olucak nasipse canım eşimde bende kararlıyız ben daha kararlıyım maddi durum sadece 2 cocuga el verir bizim o yüzden böyle düşünüyorum

Kizlar,
biliyorum genelleme yapilmaz ama sanki mesajlardan gordugum kadariyla hamileliklerinde yoguunn bulanti yasayan arkadaslarin hep kizi mi olmus ne
Benimde acizane gözlemlerim o yönde.sadece burda değil arkadaş çevremdede bulantıdan perişan olanların kızı oluyor.bende buna dayanarak bulantı olsun diye bakıyorum ama tık yok.çok nadiren bi tiksinti gibi bişey geliyor ve geçiyor.çin takvimi,Rus takvimi ve benim hislerim kız desede acaba ikinci oğlan mı geliyor diye düşünmeden edemiyoruminşallah sağlıklı olsun ama kızda olsa fena olmaz hani

2.ci olucak nasipse canım eşimde bende kararlıyız ben daha kararlıyım maddi durum sadece 2 cocuga el verir bizim o yüzden böyle düşünüyorum
Yani çok haklısınız böyle düşünmekte. Bu devirde ikiden fazla çocuk maddi manevi cesaret ister. Biz ikimizde çalışıyoruz çok büyük bi sıkıntımız yok şükür,ama bencede iki çocuk yeterli. Daha fazla olsa parasal olarak zor da olsa yerişilir ama bu defa ilgi eksikliği olur diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…