2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Günaydın canlar :)

Bnm kontrolüm bu Perşembe ama ben temmuz sonu gitmek istiyorum ya ne gerek var

Bir de dün herkes zayıflamışsın dedim ya 57.7 dim 57.3 üm çok verdiğim bir kiloda yok yani hoşuma gitmedi değil tabii

selam guzel anneler dün göbek deliğimde cok agrım vardı sızede de oldu mu boyle agrı ? bırde gecen gun ruyamda cokk guzel kız bebegım varmıs opmeye kıyamıyorum boyle acaba erkek mı olcak dedım kendı kendıme yaw

Ben de kız isterken rüyamda pat diye oğluma benzeyen ikinci oğlum doğmuş O yüzden içime kız doğan hissim de kayboldu :))

En son ne zaman gittim ki kontrole
Almadığın ne iyi işte :)) bana da yüzün güzelleşmiş iyice diyorlar aslında ama aynı gözüküyorum kendime :))

En son ne zaman gittim ki kontrole
Almadığın ne iyi işte :)) bana da yüzün güzelleşmiş iyice diyorlar aslında ama aynı gözüküyorum kendime :))
En son 12 gün önce gittim canım kontrole :)

Hamilelik yaramış sana o zaman canım dışardan gören göz daha iyi bilir biz kendimize hergün bakıyoruz ya anlamıyoruz çok değişimi :)

Benim son günler de sağ tarafımda olauyor sola doğru uzandığım zamanlar böyle sanki içerden bişey o bölgemi içeri cekiyor gibi bi agrı nasıl anlattıysam

En son 12 gün önce gittim canım kontrole :)

Hamilelik yaramış sana o zaman canım dışardan gören göz daha iyi bilir biz kendimize hergün bakıyoruz ya anlamıyoruz çok değişimi :)
Bi bebek için baya gelişme olmustur canım git bence daha net görürsün onu :)
Olabilir canım bir de o moda daha giremedim sizde de oluyor mu sanki şubatın basında ben değilim doğuracak olan Hale'n hissedemiyorum hamileliği inAnamıyorum bide :)

Ben de hiç bişey hissedemiyorum canım oğlum 12 haftallıkken avuç içimle karnımın altına bastırınca elimin altından kayıyor kaçıyor gibi oluyordu bunda hiç öyle bişey yok tabi daha 2 hafta var ama yine boş hissediyorum :))

Benim de hiç olmadı, hatta artık halsizlik filan da yok, her şey yolunda olsun da Ağrı sızı bulantı umrumda değil :)
bendeaynen oyleyım ya sadece sancım oluo ara ara o kadar. bazen seslenıyorum yavrum bısı yapta orda oldugunu hıssedeyım dıye ama tık yok saglıkla dogsunlar da hıcbısı hıssetmım

54 tüm 57 kg oldum 4 5 aylik gibi bi gobekle geziyorum nereye gidecek bu gobegin sonu bilmem:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…