- 1 Mayıs 2012
- 9.588
- 9.036
- 198
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #49.781
Hangi ülkede doğduysa oranın vatandaşı olur daha sonra diğer ülkeye anne baba vesilesiyle girip çıktığı durumda ne olur bilemiyorum
Demekki senin sütün mamaya göre çok daha iyi yarıyo bebişe. Sen boş bile olsa ver memeyi emzik gibi kullansın. Ben öyle yapıyorum azcık ağzına sızsa bile kar kardırgeçen ay sadece anne sütü aldık .1300 gr almıştık bu ay bir ayda 750 gr almış.
Anladim. Ben oyle kalacak mercimek gibi saniyordum.Zaten kalmayacak. 3 ay 4 ay sonra izi belli olacak, hatta hemşire 5 ayı bile bulabilir dedi
Yil olmus 2018 hala iz kalmayan asi bulamamis olmalarida bi sacma.Şu an tekrar baktım aşı yerine iz yok bizde de. Sonradan yara olabilir kabuk bağlayabilir vs demişti hemşire ondan sonra iz belli oluyor sanırım. 5 yaşındaki kızımınkine de baktım çok hafif bi iz var bizimkiler kadar belirgin değil
Bizde ates yoktu ama agrisi vardi sanirim sol koluna yatamadi emerken ilac verdim rahatladi uyuyor bakalim. Nobet var bu gece bizde :)Biz öğlen 12 de yaptırdık, 10-12 saat sonra çok az Ateş hissettim. Gece boyu da kucağımda kalmak istedi, üzerini örtmeden uyuttum ve sorunsuz geçirdik çok şükür.
SÜNNET BİLGİSİ.
@Liviya
@Homely_angel
@kahveci34
@Elisasya4
Kızlar size gözyaşlarımız kurumadan yazıyorum. Bugün sünnet olduk. Genel cerrahı bölümünün dr. U yaptı. Bebeğimi alıp iğnesini vurup geri bana verdıler. 10 dk sonra geri aldılar kesmek için. 10 dk 15 dk içinde verdiler elime. Gazı kakası yoktu o yuzdyuzden pek ağlamadı. Ewe geldi 2 saat rahat rahat uyudu. Sonra ağladı ağladı ağladı, pipi küc9cük olmıştu sonra şişti dikişler falan. 6 7 saat çektık emmedı bıle. O yuzden uyuşma zamanında karnını doyurun . Çişi yapması çokmzor 4 5 saat yapmadı. Yenıce rahatladı. Bıberonla süt vrdım ilacını verdım. 2 kez az az çişöyaptı sakınledi. Donunu çıkardım üşüdü giydirdm ağladı 6 7ösaat naptığımı bileöedim. İnş siz yaşamazsınız. Hrrşey çiş yaapana kadar dedı arkadasım ağlamaz dedi. Basında beklıyorum.
Tabiki.. Sanki pek yapabileceğim bişey yok gibi geldi bana ama bi sorayım dedim. kendi nasıl isterse öyle emiyo:)O bende de var cozersen benimlede paylasirmisin :)
Anladim. Ben oyle kalacak mercimek gibi saniyordum.
Yil olmus 2018 hala iz kalmayan asi bulamamis olmalarida bi sacma.
Bizde ates yoktu ama agrisi vardi sanirim sol koluna yatamadi emerken ilac verdim rahatladi uyuyor bakalim. Nobet var bu gece bizde :)
Kizlar bebeginoz ile goz temasi kurabiliyormusuniz? Size bakmaya baslamayan var mi? Benimki 45 gunluk hala goz temasi kuramadik gibi geliyor bana. Cevap verirseniz cok sevinirim cok endiselendim
Kac gunluksunuz canim?Canım özellikle son 10 gündür filan çok net kuruyoruz, öncesinde de bakıyordu ama böyle değildi. zaten doktor 2 aylıkken kurmalı demişti. Hatta göz testi o yüzden iki aylık kontroldeymiş.
Bir de benim endiselenmem gorup gormemesinden cok norolojik bir problemmi var acaba gec mi kaldi goz temasinda diyeCanım özellikle son 10 gündür filan çok net kuruyoruz, öncesinde de bakıyordu ama böyle değildi. zaten doktor 2 aylıkken kurmalı demişti. Hatta göz testi o yüzden iki aylık kontroldeymiş.
Ayy çok geçmiş olsun cnm inşallah bundan sonrası kolay geçerSÜNNET BİLGİSİ.
@Liviya
@Homely_angel
@kahveci34
@Elisasya4
Kızlar size gözyaşlarımız kurumadan yazıyorum. Bugün sünnet olduk. Genel cerrahı bölümünün dr. U yaptı. Bebeğimi alıp iğnesini vurup geri bana verdıler. 10 dk sonra geri aldılar kesmek için. 10 dk 15 dk içinde verdiler elime. Gazı kakası yoktu o yuzdyuzden pek ağlamadı. Ewe geldi 2 saat rahat rahat uyudu. Sonra ağladı ağladı ağladı, pipi küc9cük olmıştu sonra şişti dikişler falan. 6 7 saat çektık emmedı bıle. O yuzden uyuşma zamanında karnını doyurun . Çişi yapması çokmzor 4 5 saat yapmadı. Yenıce rahatladı. Bıberonla süt vrdım ilacını verdım. 2 kez az az çişöyaptı sakınledi. Donunu çıkardım üşüdü giydirdm ağladı 6 7ösaat naptığımı bileöedim. İnş siz yaşamazsınız. Hrrşey çiş yaapana kadar dedı arkadasım ağlamaz dedi. Basında beklıyorum.
Aa bilmiyordum rusyada hangisi geçerli acabaYok tatlım doğduğu ülkenin vatandaşlığını her ülkede alamaz. Doğumla vatandaşlık veren ülkeler var, ben o şekilde seçim yapıp gittim hatta.
kıyamam bn ona ya Allah şifa versin insallah yarina bsy kalmz ay bnde cok korkuyorum yaSÜNNET BİLGİSİ.
@Liviya
@Homely_angel
@kahveci34
@Elisasya4
Bi araştırma yapim bizim ulkenin kannunlarini insallah cift vatandaş olurSanırım çift vatandaştır canım ama Rus kanunlarına göre kontrol etmelisin. Örneğin rTürk kanunlarına göre çocuğun ebeveynlerinden biri tc vatandaşıysa kimlik alması için yeterli.
Bu arada suan sleepy 2 no ile prima 2 no açtım prima daha büyük sleepye gore
Sleepynin 2 nosu 1 den bi tık buyuk cok fark YÖK
Migros’ta bebek bezi çıkarmış
Cok yoğun yapınca tasma yapti yandan sleepy
Bir de rosmanninkink deneyeceğim hugesle beraber elimde 1 no prima var Onuda 2 no pampers ile degistircem bakalım
Islak mendili değiştireceğim kuruyan kalan kakayı uni baby yenidoğan hic temizlemiyor resmen çocuğun poposunu çitiliyorum kıpkırmızı oluyor biraz kuru gibi
Daha sulu olsa iyi olacaktı
Acaba sensitive olanı nasıl
Bu uni baby yeni doğan hangi aya kadar kullanılıyor ki
Canim bende senin gibi endiselenmistim hatta gulmuyo bi sorunmu vAr diye dusunurken tam 60 gunluktu uyandiginda gozlerime bakarak gulucukler attidunyalar benim oldu her bebek bir degilKizlar bebeginoz ile goz temasi kurabiliyormusuniz? Size bakmaya baslamayan var mi? Benimki 45 gunluk hala goz temasi kuramadik gibi geliyor bana. Cevap verirseniz cok sevinirim cok endiselendim
Kac gunluksunuz canim?
Insallah canim benim de oyle olur, cok endiseliyim ben de su an.Canim bende senin gibi endiselenmistim hatta gulmuyo bi sorunmu vAr diye dusunurken tam 60 gunluktu uyandiginda gozlerime bakarak gulucukler attidunyalar benim oldu her bebek bir degil
Bir de benim endiselenmem gorup gormemesinden cok norolojik bir problemmi var acaba gec mi kaldi goz temasinda diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?