2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Aşı yaptıran arkadaşlar ateşiniz kaçı gördü? Gece de ateş takibi yapıyım mı? Şuan kulaktan ölçtüm 37.0 ama bazen 37.3 oluyor. Soğuk kompres uyguluyorum. Doğru mu yapıyorum?

Yok tatlım bu versiyon uyumuyor

geçen ay sadece anne sütü aldık .1300 gr almıştık bu ay bir ayda 750 gr almış.
Daha ne olsun bacım 3 haftada 750 gr haftaya 1 kilo olur
Takılacak hiçbir şey yok
Hem büyüdükçe kilo alımı azalacak obur ay 500 vs alacak mesela
Canım bende de aynısı oluyor keyif yapıyorlar bence yoksa canı isteyince çok iyi kavrıyor bir de göğüsümün ucu soyuluyordu derisi atmıştı salak gibi soydum şimdi tekrar acımaya başladı

Kızlar hıçkırık tuttuğunda emzirirseniz bi iki yudum bile olsa hemen geçiyor. Ama zaten tok olduğu için benim paşa bazen emmiyor
Benimki emmiyor oldu ki emdi yine geçmiyor öyle bir tutuyor ki dakikalar sürüyor sinir oluyorum

Çok gazlıysa çıkarmadan yatırınca uyumuyorsa tabiki çıkarın, mememde uyuduysa ben gazını almadan yavaşça yatırıyorum sıkıntısız uyyor, ama mememde uyumadıysa gazını alıp uyutuyorum içim rahat ediyor

Canım özellikle son 10 gündür filan çok net kuruyoruz, öncesinde de bakıyordu ama böyle değildi. zaten doktor 2 aylıkken kurmalı demişti. Hatta göz testi o yüzden iki aylık kontroldeymiş.
Tam hatırlamıyorum ama göz ya 3. Ay ya 6. Ay diye biliyorum ikinci ayda yapılmadı bize hiç

Sakin öyle düşünme canım burda hiçbirimizin kişisel yüz yüze tanismisligi yok henüz insallah oda olur hep birlikte
Sadece bazılarımız daha çok online oluyor bu sebeple sohbet oloyor birbirimize daha çok cevap vermiş oluyoruz

24 saattir uyumuyorum. Memede uyuyor yerine koyarken uyanıyor. Ağlamıyor ama mızıklanıyor. Gazınıda çıkarıyorum ama sanırım yetmiyor. Sürekli memeye gelmek istiyor uçlarım sızım sızım sızlıyor. Şuan yerine koydum koyarken açıldı gözler. Geri daldı daldı dalmadı giydirip alıp anneme gidicem vericem eline. Bu saatte arayınca yada kapıyı çalınca yüreklerine iner ama napayım. Valla doldum ya

Aşı yaptıran arkadaşlar ateşiniz kaçı gördü? Gece de ateş takibi yapıyım mı? Şuan kulaktan ölçtüm 37.0 ama bazen 37.3 oluyor. Soğuk kompres uyguluyorum. Doğru mu yapıyorum?

En Fazla 37 oldu ama hep üzerini açtım ben. Evi de serin tuttum. Soğuk kompres konusunda fikrim yok maalesef.

Yerine kaldırmasan daldığı yerde uyursa olmaz mı sizin yatakta falan emzirsen orda uyusa

Bazen ben de böyle oluyorum, bir gece tam 5. Seferde koyabilmiştim. Şunu yap diyecek bir şey de yok ki.

Gaz için bişi kullanıyo musun peki

Yok hiçbir şey kullanmadım henüz.

Kızlar emzik kullanıyoruz biz yeni yeni. Ama şu aklımı karıştırıyo. Mesela suan uyudu emzik ağzında hala emiyo acaba aç mı değil mi ben nasıl anlıcam

İşte emzik kullanınca o soru hep aklında kalıyor. Benimki de deli gibi emzik emiyor verirsem. Halbuki dk başı memede aç da değil. Önce iyice doyurucan sonra vermek istiyorsan ver. Ben tamamen kesmiştim, şuan çok zorda kalırsam veriyorum ağlatmamak için sadece.

Aynı benimki. Allahtan gece uyuyor en azından . İnşallah seninki de uyur.

Kızlar 45 dk sol memeyi emdi bebeğim, üstüne 20 dk sağdım ama hala sertlik var Ve hala süt geliyor. Şimdi yine aynı memeyi tekrar emziriyorum. Emmezse rahatlamayacak, emince de yine süt üretimi uyarılacak. Napıcam ben

Sütün gelmesi normal emdikçe indiriyordur zaten ama sanırım kanallardan birinde tıkanıklık var oda sertlik yapıyor sertlik olan yere masaj yaparak emzirmeye çalışsan ya da sagmaya daha faydası olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…