- 6 Temmuz 2017
- 994
- 515
- 23
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #49.801
Benimkinde göz teması vardı ama gülmesi gecikti. Kızım da öyle 2 aydan sonra gülmüştü. Ağlamaktan gülmeye fırsat bulamıyo benim bebelerInsallah canim benim de oyle olur, cok endiseliyim ben de su an.
Kızlar bizimki gece kaka yapmiyor hic gazla çıkan bsy olursa o kadar
İdrar yolu enfeksiyondan dolayı altını alıyordum
2 3 gündür almamaya başladım
Baktım hem ışığı acınca uyku gidiyor hem altını alınca
1 1.5 saati buluyor sonra uyutmak
Bir yandan ds vicdanen rahat değilim enfeksiyon açısından ne yapsam bilemedim
İlerde wc eğitiminde cok ise yaradığını duydum gece akt değiştirmemenin
Sizler nasıl yapıyorsunuz
Kızlar ya benim kız geceleri uyumaya başladı. Ama bi uyuyor bir daha uyanmıyor. Acıkmıyor mu anlamadım. 5 saat kesintisiz uyumuş. Canım sıkıldı ya. Zor uyandırdım. Az emzirdim. Geri uyudu. Offf tabi bezi bile tertemizdi
Günaydın hanımlar
Bebeklerinizi nasıl uyutuyorsunuz
Ben bazen beşikte sallamak zorunda kalıyorum ama kendisi uyusun istiyorum
Hep kucakta uyuyor yerinde uyumasi imkansız
Bazen yerine koyUnca uyanıp ağlıyor alın diye
Bazense mırıldanmaya başlıyor hic almiyorum kendi dalıyor
Yerine uyandığında geri uykuya dalar diye şşş pat yöntemini yaptım hic ise yaramadı
Bizimde bu gece tuhaftı.. gazı var desem çıkardı sonra 2.5 gibi kaka yaptı ... Uyudu diyorum birakiyorum arkama dönmeden ikinmalar başlıyor
Gece uyuması için gündüz hangi saatlerde uyutup gece derin uykuya geçmesi lazım bebeklerin acaba evet düzen tutturmak zor bir gecemiz diğer gecemize benzemiyor ama çözüm yolları aramaya çalışıyorum işte
Iste zor dura dura alisir durmaya. Sen o saatlerde uyutma. 7.30 gibi yika emzir uyut
Kızlar benim kız biberona alıştı memeyi zor alıyor önerebileceğiniz gaz yapmayan bi biberon markası var mı dr browns disinda almaya gidiyorum simdi...
Bugün burada sordum bir kişi bile yazmadı verem açısından sonra üç gün bekle dediler bize diye. Cevap veren olsaydı belki şuan bu kadar üzülmeyecektim. Buradaki samimiyeti görüp katılmak istemiştim ama bu samimiyet aranızdaymış. Bir daha yazmayı düşünmüyorum. Hepiniz evlatlarınızı sağlıkla büyütün inş.
Kızlar sizin ufaklıkları da habire hıçkırık tutuyor mu?
Kuru nane canım
Gaz için birebir
Bizimki akşam saatlerinde susmaksızın ağlıyor hemen bir kaşık nane çayı veriyorum deliksiz uyuyor zararlı da değil bildiğim kadarıyla ama doktora sorsan ilk 6 ay verme der gaz ilacından iyidir
Kuzum bn yazini gormedim gun icinde kosusturmadaydim girincede gecmis mesajlarida takip edemiyorum arada gozden kaçmış msjlar cok olur sen yanlis anlama bu msjini gorunce usenmeden gecmis msjlari okudum korkma insallah bsy olmaz geçmiş olsunBugün burada sordum bir kişi bile yazmadı verem açısından sonra üç gün bekle dediler bize diye. Cevap veren olsaydı belki şuan bu kadar üzülmeyecektim. Buradaki samimiyeti görüp katılmak istemiştim ama bu samimiyet aranızdaymış. Bir daha yazmayı düşünmüyorum. Hepiniz evlatlarınızı sağlıkla büyütün inş.
Kendi adima sonradan katildigini anlamadim bile.bana uzundur burdaydin gibi geliyodu.@gsm_leekatreinur Homely_angel nemesis
Haklısınız kızlar. Ben sanırım fazla stres yaptım duyunca
Bir de geç yazsamda grupta sizi çoktandır takip ettiğimden yakın hissediyorum ama sanki sonradan katılmanın bir alınganlığıyla böyle bir düşünceye kapıldım
Uyumuyo. Uyumadiginida pek takmiyorum siz niye bu kadar takiyosunuz ki ben mi sikintiliyim acabaKızlar selam
Vall geçmişi okumaktan zor yetişiyorum. Benim kız gündüz bi türlü uyumuyordu, bugün yanına yatıp memeyi ağzına verip uyutabildim ilk kez. Tabi bende uyumuşumsizler gündüz nasıl uyutuyorsunuz? Ben mi beceremiyorum uyutmayı?
Kendi adima sonradan katildigini anlamadim bile.bana uzundur burdaydin gibi geliyodu.
Uyumuyo. Uyumadiginida pek takmiyorum siz niye bu kadar takiyosunuz ki ben mi sikintiliyim acaba
Uykusu varsa emerken uyukluyor Gaz çıkarırken pişpişlemek uykusunu getiriyor. Piş piş demek sakinleştiriyor küçük hanımıKızlar selam
Vall geçmişi okumaktan zor yetişiyorum. Benim kız gündüz bi türlü uyumuyordu, bugün yanına yatıp memeyi ağzına verip uyutabildim ilk kez. Tabi bende uyumuşumsizler gündüz nasıl uyutuyorsunuz? Ben mi beceremiyorum uyutmayı?
Kendi adima sonradan katildigini anlamadim bile.bana uzundur burdaydin gibi geliyodu.
Uyumuyo. Uyumadiginida pek takmiyorum siz niye bu kadar takiyosunuz ki ben mi sikintiliyim acaba
Uykusu varsa emerken uyukluyor Gaz çıkarırken pişpişlemek uykusunu getiriyor. Piş piş demek sakinleştiriyor küçük hanımı
Bizim gaz olayı tavan. Alerjik tepki verdiğinden sanırım ekstra bi gaz var. Böyle olmazdı yavrum. Çıkartıyoruz bi ton tamam bitti diyorum 15 dk sonra bir cırlama. Bidaha aynı şekilde.
Kızlar siz bebekleri emzirdikten sonra gazını çıkartıyor musunuz omuza koyup biz çıkarıyoruz ama uyanıyor ya. Nasıl halledrriz bilmiyorum
O zaman eşim beklesin ben bitince giriyimBende disarda beklemek istedim ama hemsire asi sonrasi annenin kokusunu alsin kendini guvende hissetsin dedi o yuzden mecbur bekledim. Gercektrn asi bitincr once esim aldi ama sakinlestiremedi bana gelince sakinlesti hemen.
Ufacık bebe uyumaz mı yawuyumalı
Uyumasa da azcık kendi halinde dursa neyse, bi dk durmuyor, zırlıyormeme veriyorum hep uyukluyor bu sefer uyudu diyorum ama yok
Piş piş yapınca gözünü açıyor benimki kapalıysa
Benimki kolay çıkarıyor. Çoğu zaman kendi hallediyor benim çıkartmama gerek kalmıyor.
Gaz için bişi kullanıyo musun pekiUfacık bebe uyumaz mı yawuyumalı
Uyumasa da azcık kendi halinde dursa neyse, bi dk durmuyor, zırlıyormeme veriyorum hep uyukluyor bu sefer uyudu diyorum ama yok
Piş piş yapınca gözünü açıyor benimki kapalıysa
Benimki kolay çıkarıyor. Çoğu zaman kendi hallediyor benim çıkartmama gerek kalmıyor.
Yapılması zor değil bence cnm. Sonrası ateş takibi sıkıntılı geçiyor. Şuan hala ateş takibi yapıyorum. Gece uyumayacağım. Calpol şurup verdim.Canim aşılar nasıldı cok ağladı mı bebişin bizimki de haftaya salı olacak düşündükçe nefesim kesiliyorgeçmiş olsun size bu arada kuzum
aslında normalmiş cnm. Emme süresi ne kadar?Kızlar ömer saat başı uyanıp emiyor 2 gündür. Cidden saat başı. İki emme arası tam 1 saat. Gazdan dolayı mı acaba yoksa sütüm mü azaldı doymuyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?