2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
@lulicik bugün öğleden sonra bes dakka uyuyakalmisim . Rüyamda buraya giriyorum . Sen hamile olduğunu yazıyorsunuz aradan zaman geçiyor düşük tehlikm varmış diyorsun . Sonra dua edin bu bebek bizim için çok önemli dusmesin diyorsun. Bende bu kız yeni doğum yaptı Allah Allah diyorum .tam o sırada kayinpederim zili çalarak uyandırdı beni hayır olsun ne alaka anlamadım ama böyle bisey gördüm

Insallah canim benim de oyle olur, cok endiseliyim ben de su an.
Benimkinde göz teması vardı ama gülmesi gecikti. Kızım da öyle 2 aydan sonra gülmüştü. Ağlamaktan gülmeye fırsat bulamıyo benim bebeler burda kızlar gülücükler saçıyor falan dedikce sabırsızlanıyordum:) 2 ay 4 günlükken sonunda lütfedip bi tebessüm etti:) şimdi de sabah ve öğlen uykusundan uyandığında ilk yarım saat içinde güldürebiliyorum ancak. Onun haricindr yine ağlamaya devam. Hepsinin gelişimi farklı oluyo işte. Daha ilerleyrn aylarda kimi 10 aylıkken yürüyecek kimi 1 yaşında konuşacak gecikenler eyvah bi sorun mu var diyecek:) öyle böyle büyüyüp gidecekler inşallah

Ben gece abajur açık yatırıyorum, o ışıkta da alt değişiyoruz. Uykusu açılmıyor. Emmeye kalktığında altını da mutlaka değiştiriyorum.

Bence uyku düzenini kuruyor hiç uyandırma derim.

Günaydın hanımlar
Bebeklerinizi nasıl uyutuyorsunuz
Ben bazen beşikte sallamak zorunda kalıyorum ama kendisi uyusun istiyorum

Hepimiz kendisi uyusun istiyoruz sanırım, keşke uyusalar. Benimki 37günlük, gece uyuturken memede emerken uyuyor yatağına yatırıp bende yanına yatıyorum. Büyük yatak almıştık. Ben yanına yatmasam da uyur bence ama daha ufak olduğundan öyle yapıyorum. Gündüz de uyumuyor. Anca memede uyukluyor kısa kısa. Yerine koysam uyanıyor. Daha çözemedim o durumu.

Şşş pat bende de yaramadı, memedeyken yaptım bide, gözü kapalıyken açıp suratıma bakmaya başladı hatta :)

Valla 6dan sonra uyumaması lazım kesin. Geçen akşam 3saat uyudu bizimki sonra gece uykusu berbat oldu.

Iste zor dura dura alisir durmaya. Sen o saatlerde uyutma. 7.30 gibi yika emzir uyut

Canım benim bebe geçen akşam 7.30da uyudu 10.30da kalktı ama sonra gece uykusu değişti. Normalde 1de uyuyor gece 4te kalkıyordu tamamen saatler saptı. Ufacık bebek 1de mi uyur diyorum bende o saatten önce kesin uyumalı ama yok uyumuyor :/

Kızlar benim kız biberona alıştı memeyi zor alıyor önerebileceğiniz gaz yapmayan bi biberon markası var mı dr browns disinda almaya gidiyorum simdi...

Medela calma sıfır akışmış canım, ben kullanmadım ablam almıştı getirmiş bana lazım olursa diye. Bebek çekmezse akmıyormuş.

Canım ben valla geçmişi okumaktan günde 1kere anca yazabiliyorum. Bir de benim bebe 37günlük daha 2ay aşılarına gelemedik.

Kızlar sizin ufaklıkları da habire hıçkırık tutuyor mu?

Tutuyor. Durduk yere başlıyor bi anda.

Nasıl demliyorsun canım, üstüne sıcak su koyup bekletip mi veriyorsun?

Kızlar selam

Vall geçmişi okumaktan zor yetişiyorum. Benim kız gündüz bi türlü uyumuyordu, bugün yanına yatıp memeyi ağzına verip uyutabildim ilk kez. Tabi bende uyumuşum sizler gündüz nasıl uyutuyorsunuz? Ben mi beceremiyorum uyutmayı?

Kuzum bn yazini gormedim gun icinde kosusturmadaydim girincede gecmis mesajlarida takip edemiyorum arada gozden kaçmış msjlar cok olur sen yanlis anlama bu msjini gorunce usenmeden gecmis msjlari okudum korkma insallah bsy olmaz geçmiş olsun

Kendi adima sonradan katildigini anlamadim bile.bana uzundur burdaydin gibi geliyodu.
Uyumuyo. Uyumadiginida pek takmiyorum siz niye bu kadar takiyosunuz ki ben mi sikintiliyim acaba

Uykusu varsa emerken uyukluyor Gaz çıkarırken pişpişlemek uykusunu getiriyor. Piş piş demek sakinleştiriyor küçük hanımı

Bizim gaz olayı tavan. Alerjik tepki verdiğinden sanırım ekstra bi gaz var. Böyle olmazdı yavrum. Çıkartıyoruz bi ton tamam bitti diyorum 15 dk sonra bir cırlama. Bidaha aynı şekilde.
Kızlar siz bebekleri emzirdikten sonra gazını çıkartıyor musunuz omuza koyup biz çıkarıyoruz ama uyanıyor ya. Nasıl halledrriz bilmiyorum

Kendi adima sonradan katildigini anlamadim bile.bana uzundur burdaydin gibi geliyodu.

Uyumuyo. Uyumadiginida pek takmiyorum siz niye bu kadar takiyosunuz ki ben mi sikintiliyim acaba

Ufacık bebe uyumaz mı yaw uyumalı
Uyumasa da azcık kendi halinde dursa neyse, bi dk durmuyor, zırlıyor meme veriyorum hep uyukluyor bu sefer uyudu diyorum ama yok

Uykusu varsa emerken uyukluyor Gaz çıkarırken pişpişlemek uykusunu getiriyor. Piş piş demek sakinleştiriyor küçük hanımı

Piş piş yapınca gözünü açıyor benimki kapalıysa

Benimki kolay çıkarıyor. Çoğu zaman kendi hallediyor benim çıkartmama gerek kalmıyor.

Değişiyor kuzum ya. Bazen daha emerken çıkıyor bazen doğrulturken çıkıyor. Bazen az vuruyorum bazen de inatla çıkmıyor

Gaz için bişi kullanıyo musun peki

Canim aşılar nasıldı cok ağladı mı bebişin bizimki de haftaya salı olacak düşündükçe nefesim kesiliyor geçmiş olsun size bu arada kuzum
Yapılması zor değil bence cnm. Sonrası ateş takibi sıkıntılı geçiyor. Şuan hala ateş takibi yapıyorum. Gece uyumayacağım. Calpol şurup verdim.

Kızlar emzik kullanıyoruz biz yeni yeni. Ama şu aklımı karıştırıyo. Mesela suan uyudu emzik ağzında hala emiyo acaba aç mı değil mi ben nasıl anlıcam

Kızlar ömer saat başı uyanıp emiyor 2 gündür. Cidden saat başı. İki emme arası tam 1 saat. Gazdan dolayı mı acaba yoksa sütüm mü azaldı doymuyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…