- 30 Aralık 2013
- 2.974
- 1.779
- 248
- 35
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #49.881
...Sonrası kucakta oluyor bizim o andan sonraBizim gaz olayı tavan. Alerjik tepki verdiğinden sanırım ekstra bi gaz var. Böyle olmazdı yavrum. Çıkartıyoruz bi ton tamam bitti diyorum 15 dk sonra bir cırlama. Bidaha aynı şekilde.
Kızlar siz bebekleri emzirdikten sonra gazını çıkartıyor musunuz omuza koyup biz çıkarıyoruz ama uyanıyor ya. Nasıl halledrriz bilmiyorum
Aç olsa emziği atar emip emip süt gelmeyince ki dikkat et emzik vs ağzında olmasin yine ağzının içinde o dil devamlı emme refleksi içinde oluyorKızlar emzik kullanıyoruz biz yeni yeni. Ama şu aklımı karıştırıyo. Mesela suan uyudu emzik ağzında hala emiyo acaba aç mı değil mi ben nasıl anlıcam
Bence erken acele etme her çocuk farklıdır merak etme bişey cikmicakKizlar gunaydin, Biz de 4ten beridir uyanigiz ama biraz benim de sucum bu sefer goz temasi kuracam diye cocugu uyutmadim resmendun yazmistim ama belki bugun goren olur diye, bebegiyle hala goz temasi kuramayan var mi? Benimki hic bakmiyor ama arada kendi kendine guldugunu goruyorum. Bugun biraz daha deneyip ogleden sonra doktora goturmeyi planliyorum.
Yok 0+ yazmıyo da yavas akisli dio 1 tane damla var ustunde 125 ml lik pp biberon dun gece verdim bakalim bi sorun yok simdilik memeyi aliyor :) Valla başka çaremde yok deniycem bi süre eğer alışırsa da bi süre mama hiç vermeyeceğim unutacak yada çabalayacağım savaş vereceğim artikKutusunu attım ama bi tane delik var kuzum 0+ yazması lazım sanırım üstünde hava çıkarma deligi var yumuşak
Ama yumuşak diye iyice alışırsa seninki endişem avent cok sert bizimki hic onu almadı hatta onun yüzünden aç kaldı meğer onu sevmemiş ondan emmemis ilk zamanlar doktor gördü biberonunun yanlış ondan emmiyor hemen yandan lansinoh alın dedi eşim aldı geldi bi verdik cok cok içti şıpa bi dene bakalım az aksın cok akarsa onu ister ben 3 4 ay olsa bile basık değiştirmeyi cok düşünmüyorum vereceğim zaman
Ha oldu ki almadı mecbur değiştiririm
Uyuşma zamanı karnını doyuramazsınız. Çünkü ameliyata en az iki saatlik açlık istedi benim doktorum. Odaya gelene kadar çok sakindi sonra bastı çığlığı 4 saat kadar durdu durdu ağladı. Ama evengelince her şey bitti uykuyu çekince. Birazda korku kaldı bi kaç gün ürktü her şeyden. Kollarından bacaklarından tutmuşlar sanırım. Bacaklarına hiç dokundurmadı. Ama iki günde iyileşiyorlar. Kremini bol bol sürünce pembeleşiyor. Şişlik iniyor. İyiki diyorsunuz sonra. O günü hiç hatırlamayacak. Sünneti eğlence olarak bilecek süper. Tavsiye ediyorum ben.SÜNNET BİLGİSİ.
@Liviya
@Homely_angel
@kahveci34
@Elisasya4
Kızlar size gözyaşlarımız kurumadan yazıyorum. Bugün sünnet olduk. Genel cerrahı bölümünün dr. U yaptı. Bebeğimi alıp iğnesini vurup geri bana verdıler. 10 dk sonra geri aldılar kesmek için. 10 dk 15 dk içinde verdiler elime. Gazı kakası yoktu o yuzdyuzden pek ağlamadı. Ewe geldi 2 saat rahat rahat uyudu. Sonra ağladı ağladı ağladı, pipi küc9cük olmıştu sonra şişti dikişler falan. 6 7 saat çektık emmedı bıle. O yuzden uyuşma zamanında karnını doyurun . Çişi yapması çokmzor 4 5 saat yapmadı. Yenıce rahatladı. Bıberonla süt vrdım ilacını verdım. 2 kez az az çişöyaptı sakınledi. Donunu çıkardım üşüdü giydirdm ağladı 6 7ösaat naptığımı bileöedim. İnş siz yaşamazsınız. Hrrşey çiş yaapana kadar dedı arkadasım ağlamaz dedi. Basında beklıyorum.
Yok canım çalışmıyorum şimdilik daha çok var çalışmama..doymuyo diye mama veriyorum gündüz sadece bir yada 2 kere aksam 8 de sonra uyanınca yani 2gibi sonra gece 4yada 5 gibi uyanınca başka vermiyorum 5 kereyi pek geçirmiyorum ama alismasi için 1 kere vermek bile yeter tabi...en azından 1 yaşına kadar emsin istiyorum bakalım nasıp:)@gsm_lee ye katılıyorum. Biberon meme reddine sebep olabilir. Tabi çalışıyorsan mecbursan mama veriyorsan orası ayrı ama mecbur değilsen biberona alıştırma bence cnm.
Tmm cnm bari müslin örteyim. Ateş hala 37.0 zaten benim kız 1.ay aşısından da çok etkilenmişti. Bundan da etkilendi.Muslin ort canim. Boyle durumda tek kat giydirip muslin ortmek en iyisi
Canim 37 ates degil ki ama. Normal vucut isisi.37.5 dan sonrasi ates. Doktor bana 38 olursa ilac ver demisti mesela.Tmm cnm bari müslin örteyim. Ateş hala 37.0 zaten benim kız 1.ay aşısından da çok etkilenmişti. Bundan da etkilendi.
Geçmiş olsun. Ama ertuğrulun hep 37 38 olursa inceltip ılık duş aldırıyorum 38.5tan sonra ilac veriyorum.Tmm cnm bari müslin örteyim. Ateş hala 37.0 zaten benim kız 1.ay aşısından da çok etkilenmişti. Bundan da etkilendi.
Daha cok erken bu durum icin. Hiç endişe etme. 3 aydan sonra bu tepkileri beklemek gerek.10 gunumuz var 2. Aya biraz daha beklicem bakalim
Insallah canim...Bence erken acele etme her çocuk farklıdır merak etme bişey cikmicak
Göğsümü veriyorum tepiniyo çıkarıyo ağzından ki öncesinde emdi gaz sancısı olduğu belli bende emziği verdim onu emdi uyudu uykudada emdi aklım karıştıAynı olayı bende yaşadığım için artık açlığından kesinlikle emin olduğumda kolik sancısında ufaktan veriyorum dakikalarca emiyorsa mesela 15 dk hemen meme veriyorum gerçi memeyi iki emip bırakıyor sonrasında memeyi dakikalarca ilk zaman bi emdi emzikten sonra
Emzik olayı bizdedir muamma
Doktor gazdan da olur buyume atağından olur dedi sordum bunu
Bazen hiç doymuyormuş gibi aksama kadar meme de kalmak ister emer emer emer bıkarsınız artık atak olur onlar dedi
Bizimkide aynı uyudu sanıyorum bakıyorum gözler açıkBnde uyudu sandim ama uyumamış sadece gozunu kapamış kandirdi bni
Tam dalınca çıkarıyorum ama ağzındaykende emiyo demekki aç değilAç olsa emziği atar emip emip süt gelmeyince ki dikkat et emzik vs ağzında olmasin yine ağzının içinde o dil devamlı emme refleksi içinde oluyor
Kulaktan ölçüyorum cnm. Aşı öncesi 36.5 di. Aslında yüksek değil ama birazcık yükselmişCanim 37 ates degil ki ama. Normal vucut isisi.37.5 dan sonrasi ates. Doktor bana 38 olursa ilac ver demisti mesela.
Bence kısır döngü içinde ... Emiyor gazı oluyor gaz tam çıkamıyor tekrar mide dolduruluyor boyle böyle gaz ikiye katlıyor .. gündüz daha kolay oyalarsinKızlar ömer saat başı uyanıp emiyor 2 gündür. Cidden saat başı. İki emme arası tam 1 saat. Gazdan dolayı mı acaba yoksa sütüm mü azaldı doymuyor mu
Mamayı verdiğimde 90 cc veriyorum bugün 55 günlük olduk.memede kafasına göre bazen 5 bazen 10.Dr a göre gayet iyi bir anneye göre az oluyor bu rakam ... Mamayi kaç CC veriyorsun meme verme süren ne kadar ?
56 günlüğüz göz teması kuruyoruz canım. Endişe etme doktoruna sorarsın o sana daha iyi bilgi verecektir.Kizlar bebeginoz ile goz temasi kurabiliyormusuniz? Size bakmaya baslamayan var mi? Benimki 45 gunluk hala goz temasi kuramadik gibi geliyor bana. Cevap verirseniz cok sevinirim cok endiselendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?