2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
...Sonrası kucakta oluyor bizim o andan sonra

Kızlar emzik kullanıyoruz biz yeni yeni. Ama şu aklımı karıştırıyo. Mesela suan uyudu emzik ağzında hala emiyo acaba aç mı değil mi ben nasıl anlıcam
Aç olsa emziği atar emip emip süt gelmeyince ki dikkat et emzik vs ağzında olmasin yine ağzının içinde o dil devamlı emme refleksi içinde oluyor

Bence erken acele etme her çocuk farklıdır merak etme bişey cikmicak

Yok 0+ yazmıyo da yavas akisli dio 1 tane damla var ustunde 125 ml lik pp biberon dun gece verdim bakalim bi sorun yok simdilik memeyi aliyor :) Valla başka çaremde yok deniycem bi süre eğer alışırsa da bi süre mama hiç vermeyeceğim unutacak yada çabalayacağım savaş vereceğim artik

Uyuşma zamanı karnını doyuramazsınız. Çünkü ameliyata en az iki saatlik açlık istedi benim doktorum. Odaya gelene kadar çok sakindi sonra bastı çığlığı 4 saat kadar durdu durdu ağladı. Ama evengelince her şey bitti uykuyu çekince. Birazda korku kaldı bi kaç gün ürktü her şeyden. Kollarından bacaklarından tutmuşlar sanırım. Bacaklarına hiç dokundurmadı. Ama iki günde iyileşiyorlar. Kremini bol bol sürünce pembeleşiyor. Şişlik iniyor. İyiki diyorsunuz sonra. O günü hiç hatırlamayacak. Sünneti eğlence olarak bilecek süper. Tavsiye ediyorum ben.

@gsm_lee ye katılıyorum. Biberon meme reddine sebep olabilir. Tabi çalışıyorsan mecbursan mama veriyorsan orası ayrı ama mecbur değilsen biberona alıştırma bence cnm.
Yok canım çalışmıyorum şimdilik daha çok var çalışmama..doymuyo diye mama veriyorum gündüz sadece bir yada 2 kere aksam 8 de sonra uyanınca yani 2gibi sonra gece 4yada 5 gibi uyanınca başka vermiyorum 5 kereyi pek geçirmiyorum ama alismasi için 1 kere vermek bile yeter tabi...en azından 1 yaşına kadar emsin istiyorum bakalım nasıp:)

Göğsümü veriyorum tepiniyo çıkarıyo ağzından ki öncesinde emdi gaz sancısı olduğu belli bende emziği verdim onu emdi uyudu uykudada emdi aklım karıştı

Kızlar şu hırıltı olayı canımı sıkıyo. Sürekli genzi hırıl hırıl. Balgam var gibi aynı. Salı hastanedeydim ve sormayıda unuttum emerken zorlanıyo bidaha mı doktora götürsem bilemedim ya süreklide götürmek istemiyorum sizdede var mı ay durum? Serum fizyolojik sıkıp çekiyorum ama gitmiyo çok içerde gibi

Kızlar ömer saat başı uyanıp emiyor 2 gündür. Cidden saat başı. İki emme arası tam 1 saat. Gazdan dolayı mı acaba yoksa sütüm mü azaldı doymuyor mu
Bence kısır döngü içinde ... Emiyor gazı oluyor gaz tam çıkamıyor tekrar mide dolduruluyor boyle böyle gaz ikiye katlıyor .. gündüz daha kolay oyalarsin

Kizlar bebeginoz ile goz temasi kurabiliyormusuniz? Size bakmaya baslamayan var mi? Benimki 45 gunluk hala goz temasi kuramadik gibi geliyor bana. Cevap verirseniz cok sevinirim cok endiselendim
56 günlüğüz göz teması kuruyoruz canım. Endişe etme doktoruna sorarsın o sana daha iyi bilgi verecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…