- 9 Temmuz 2017
- 1.546
- 980
- 73
- 40
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #49.901
Insallah yersiz endisedir ama sabahtan beri deniyorum gulduremedim. Insallah duzelir canimDaha cok erken bu durum icin. Hiç endişe etme. 3 aydan sonra bu tepkileri beklemek gerek.
Olabilir gülmeyebilir cok normal. Her bebek farklı sosyal gülme 3 6 ay arasında beklenen bir durum. Daha erkende olanilir ama bu aralıkta yoksa süphe duyulur. Ayrıca bebeğin mesela 38.haftada doğduysa doğması gereken zamana göre tepkilerini hesaplaman gerek. Yani şuan 8 haftalık diyelim 6 haftalık bebek gibi düşünmelisin.Insallah yersiz endisedir ama sabahtan beri deniyorum gulduremedim. Insallah duzelir canim
Bazen bende öyle hissediyorum. Sanki balgm varmış gibi. Burnu açık ama. Ara ara serum fizyolojik uyguluyorum. Doktora da götürsen öyle diyecek cnm. Ateşi yoksa damlayla açmaya çalış diyecek.Kızlar şu hırıltı olayı canımı sıkıyo. Sürekli genzi hırıl hırıl. Balgam var gibi aynı. Salı hastanedeydim ve sormayıda unuttumemerken zorlanıyo bidaha mı doktora götürsem bilemedim ya süreklide götürmek istemiyorum sizdede var mı ay durum? Serum fizyolojik sıkıp çekiyorum ama gitmiyo çok içerde gibi
Aslında kullanman gerekenleri kullanıyorsunBiogaia ve nurse Harveys kullanıyorum kuzum. Bide atak zamanları heralde ikisi birleşti
Aynı muamma bende de oluyorGöğsümü veriyorum tepiniyo çıkarıyo ağzından ki öncesinde emdi gaz sancısı olduğu belli bende emziği verdim onu emdi uyudu uykudada emdi aklım karıştı
Bizde oluyor cekiyorum yine oluyor doktora sordum burun delikleri daha küçük ondan dedi temiz olsa bile hırlıyor ya da bu saat ancak düzgün hırıltısz oliyornKızlar şu hırıltı olayı canımı sıkıyo. Sürekli genzi hırıl hırıl. Balgam var gibi aynı. Salı hastanedeydim ve sormayıda unuttumemerken zorlanıyo bidaha mı doktora götürsem bilemedim ya süreklide götürmek istemiyorum sizdede var mı ay durum? Serum fizyolojik sıkıp çekiyorum ama gitmiyo çok içerde gibi
Kızlar şu hırıltı olayı canımı sıkıyo. Sürekli genzi hırıl hırıl. Balgam var gibi aynı. Salı hastanedeydim ve sormayıda unuttumemerken zorlanıyo bidaha mı doktora götürsem bilemedim ya süreklide götürmek istemiyorum sizdede var mı ay durum? Serum fizyolojik sıkıp çekiyorum ama gitmiyo çok içerde gibi
Bizde de hırıltı var ya hatta hırıltı değil horlama gibi . Gece daha çok oluyor sanki . Bende doktora sormadım ama damlayla filan açılmasını bekliyorum .Kızlar şu hırıltı olayı canımı sıkıyo. Sürekli genzi hırıl hırıl. Balgam var gibi aynı. Salı hastanedeydim ve sormayıda unuttumemerken zorlanıyo bidaha mı doktora götürsem bilemedim ya süreklide götürmek istemiyorum sizdede var mı ay durum? Serum fizyolojik sıkıp çekiyorum ama gitmiyo çok içerde gibi
Benimkide bi haftadir oyle sanki memeyi tam tutamiyor ama duzelmiyorKızlar benim de bi sorum var. Benim bebe bir kaç gündür emerken cak cuk sesler çıkarmaya başladı. Yine ımh ımh sesi de geliyor ama. Çıkarıp tekrar veriyorum yine aynı. Nasıl düzeltebilirim ki. Yada kendi kendine düzelir mi ki?
Hep sabit olmaz ki canim zaten o biraz kalin giydirsen hemen yukselir. Ben arada olcuyordum asidan oncede 36 ile 37 arasinda degisiyor hep. Sen rahat ol 37 normal 37.5 a kadar normal. 37.5 dan sonrasi artik ates sayiliyor.Kulaktan ölçüyorum cnm. Aşı öncesi 36.5 di. Aslında yüksek değil ama birazcık yükselmiş
Ben öncesinde vermedim hiç ya ateşi cıkmayacaksa?Merhaba kızlar. Bugün sağlık ocagına gittim 2. Aylık aşılar için verem cuma günleri yapılıyormuş yapmdılar. Doktor fitil verip gelin dedi. Ateş çıkmadan fitil veretim mi??? Sizler nasıl yaptınız??
Sakin verme. Fitil cok yuksek ateslerde kullaniliyor. Birde mesela benimkinin atesi cikmadi. Seninde cikacagi kesin degil.asidan sonra atesi cikarsa yada agrisi olurda huzursuzlanirsa calpol surup verirsin.Merhaba kızlar. Bugün sağlık ocagına gittim 2. Aylık aşılar için verem cuma günleri yapılıyormuş yapmdılar. Doktor fitil verip gelin dedi. Ateş çıkmadan fitil veretim mi??? Sizler nasıl yaptınız??
Canim gecmis olsun. Damatliginida gorursun insallah. Benim gozum korktu. Esim yaptirmak istemiyor cok kucuk diyor. Simdi olsada bebek boyleaglarsa esimin lafi bitmez daha. Ne yapsamkiSÜNNET BİLGİSİ.
@Liviya
@Homely_angel
@kahveci34
@Elisasya4
Kızlar size gözyaşlarımız kurumadan yazıyorum. Bugün sünnet olduk. Genel cerrahı bölümünün dr. U yaptı. Bebeğimi alıp iğnesini vurup geri bana verdıler. 10 dk sonra geri aldılar kesmek için. 10 dk 15 dk içinde verdiler elime. Gazı kakası yoktu o yuzdyuzden pek ağlamadı. Ewe geldi 2 saat rahat rahat uyudu. Sonra ağladı ağladı ağladı, pipi küc9cük olmıştu sonra şişti dikişler falan. 6 7 saat çektık emmedı bıle. O yuzden uyuşma zamanında karnını doyurun . Çişi yapması çokmzor 4 5 saat yapmadı. Yenıce rahatladı. Bıberonla süt vrdım ilacını verdım. 2 kez az az çişöyaptı sakınledi. Donunu çıkardım üşüdü giydirdm ağladı 6 7ösaat naptığımı bileöedim. İnş siz yaşamazsınız. Hrrşey çiş yaapana kadar dedı arkadasım ağlamaz dedi. Basında beklıyorum.
Ben de carpolu sordum . Corpol çok küçğk bebeklere tavsiye etmiyoeum fitil daha iyi dedi. Ben vermeyeceğim fitil. Ama sonradan çıkarsa fitil mi. Eretm carpıl mu aklım karıştıSakin verme. Fitil cok yuksek ateslerde kullaniliyor. Birde mesela benimkinin atesi cikmadi. Seninde cikacagi kesin degil.asidan sonra atesi cikarsa yada agrisi olurda huzursuzlanirsa calpol surup verirsin.
Jokere baktım dün orda satilmiyomus o marka e bebekte çok uzak kuzenim de aynı biberonu kullanıyor ben ilk zamanlar sıfır kullandım 3 aylık oldu yeni 1 numaraya gectim demis bakalım aldım artik lansinoh ama onu da araştırıcam yine de dr browns in numaraları biraz farklı sanırım...Bizimkide 1 numara 0 ida mi varmis? Sen yazinca baktim ama hep 1 ile baslayan varmis. Bulursan banada link atsana bende bakayim.
Evet canim rotatec ile 4 asi oldu.
Ben de ateş çıkmadan verme taraftarı değilim. Bi de mesela gitmeden vereceksin akşama kadar etkisi geçecek. E asıl huzursuluk akşam oluyor olursa. Boşuna vermiş olacaksın yani. Ben vermedim bi yan etkisi olmadı bizde vermeme de gerek kalmadıBen de carpolu sordum . Corpol çok küçğk bebeklere tavsiye etmiyoeum fitil daha iyi dedi. Ben vermeyeceğim fitil. Ama sonradan çıkarsa fitil mi. Eretm carpıl mu aklım karıştı
Aldım canım lansinoh sağol yine de sağım evde olduğum için yapmıyorum fazla emiyo genelde ama arada çok dolup acıyınca saydığımi saklıyorum..biberon iyi memeyi alıyor şimdilik bakalım inşallah böyle gider..Bu rota aşısı konısunda baya yanlış bilgi ve yönlendirme var bence
Rotarix rotatec e göre ucuz değil ki,2 doz her dozu 210 lira aynı hesaba geliyor rotarecle. Ben ikisi arasında da öyle çok büyük fark olduğunu düşünmüyorum açıkçası ya
stay strong26 medela calma biberonu tavsiye ederim. Ama meme reddi başladıysa biberon kullanma. Bebekle bi aradaysan sağım bile yapma göğüslerin terbiye olmasını geciktirir
Bu doktorlar bu konuda da hemfikir degil demek ki.Ben de carpolu sordum . Corpol çok küçğk bebeklere tavsiye etmiyoeum fitil daha iyi dedi. Ben vermeyeceğim fitil. Ama sonradan çıkarsa fitil mi. Eretm carpıl mu aklım karıştı
0 numara premature bebekler icin yaziyor kabinda :) e bebekte yok sifir zaten ben alirken bakmistim 1 level diyordu hepsindeJokere baktım dün orda satilmiyomus o marka e bebekte çok uzak kuzenim de aynı biberonu kullanıyor ben ilk zamanlar sıfır kullandım 3 aylık oldu yeni 1 numaraya gectim demis bakalım aldım artik lansinoh ama onu da araştırıcam yine de dr browns in numaraları biraz farklı sanırım...
Merhaba kızlar. Bugün sağlık ocagına gittim 2. Aylık aşılar için verem cuma günleri yapılıyormuş yapmdılar. Doktor fitil verip gelin dedi. Ateş çıkmadan fitil veretim mi??? Sizler nasıl yaptınız??
Bence kısır döngü içinde ... Emiyor gazı oluyor gaz tam çıkamıyor tekrar mide dolduruluyor boyle böyle gaz ikiye katlıyor .. gündüz daha kolay oyalarsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?