2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286

46 günlüğüz bizde. Kuruyor da diyemem kurmuyor da. Bi bakışıyoruz ama çokta bilinçli değil. Gülücüğü bu sabah ben konuşurken attı ama oda bilinçli değildi öyle. Yapar hiç korkma doktora da götürmelik olduğunu sanmıyorum. Normal diyecek oda. Kaç günlük senin bebiş

Aynen bizim de iki aya bir kaç gün kala tam bakıp gülüyordu. . Bazı bebekler göz teması yapmazmış göğsüne doğru bakarmış araştırmıştım bende normal yani.. Bence bekle biraz daha. Bizimki doğduğu günden beri etrafına bakıp gülüyor. Melekler güldürüyor derler hep.

Kuzum biz 2.5 aylığız yeni yeni oluyor objelere bakıyormuş az da olsa takip ediyor mu
Siz 45 günlüksünüz sanırım daha erken gibi bence

Canim sen benden sonra dogum yaptin diye hatirliyorum. O tarz norolojik bulgular 2.aydan sonra onemli henuz endiselenecek birseyin olmamasi lazim. Ama doktoruna danis tabi icin rahat etain.

37+4 te doğduk. Uykusuzluk sebebi gaz zaten. Çıkarsakta yetmiyor
37+2 de biz :) ondan hep gaz sancıları
Kolik olma olasılığı yüksek haftada en az 3 gün böyleyse kolik canım doktor bsy demedi mi ona göre verdiği bsy yok mu

Bizim aşılar bugün girsem mi girmesem mi bilemedim kendim iğneden çok korkarım hayvanlarıma bile yapılırken giremem
Sakinleşme açısından bana ihtiyaç duyarsa Diye düşünüyorum
Kan verirken bile hiç bakamıyordum dışarda beklerdim ağlama sesi geldikçe ağlardım
Şimdide o ağlar ben ağlarım

49 gunluk benim de bugun. Ben de cok cok nadir yakaladim ama bilincli degil tesaduf gibi geldi. Bilmiyorum

Kızlar selam
Bir sorum olacak ben emziriyorum gündede bazen bir bazende iki kez mama veriyorum.2. Ayımızın gelmesine bir hafta var ve sadece 750 gr almışız.sizce çok az değilmi?
Dr a göre gayet iyi bir anneye göre az oluyor bu rakam ... Mamayi kaç CC veriyorsun meme verme süren ne kadar ?

37+2 de biz :) ondan hep gaz sancıları
Kolik olma olasılığı yüksek haftada en az 3 gün böyleyse kolik canım doktor bsy demedi mi ona göre verdiği bsy yok mu

Biogaia ve nurse Harveys kullanıyorum kuzum. Bide atak zamanları heralde ikisi birleşti

Bizim kızla kurabiliyoruz ama 67 günlük şimdi. Ben üç aya kadar beklenebilir diye biliyorum ama çok stres yaptıysan gidip doktorunuza sorabilirsin . Arkadaşım da senln gibi korktu ama yoluna girdi onunki. Sizin de öyke olur inş

Bazen kucakta bu en cok olsn bazen memede bu en az olan bazen pusetinde bizim yanımızda mutfakta :)) nadir bizim yatakta telefondan aspirator sesi açarak :)) baya karışıgiz yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…