- 27 Nisan 2014
- 2.756
- 4.060
- 133
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #49.921
Aslında kullanman gerekenleri kullanıyorsun
Ona rağmen çıkmıyor bizimki de bol masaj sıcak havlu veya kiraz çekirdeğiz
Aynı muamma bende de oluyor
Bizde oluyor cekiyorum yine oluyor doktora sordum burun delikleri daha küçük ondan dedi temiz olsa bile hırlıyor ya da bu saat ancak düzgün hırıltısz oliyorn
Bizde aynen öyleyizBizde de hırıltı var ya hatta hırıltı değil horlama gibi . Gece daha çok oluyor sanki . Bende doktora sormadım ama damlayla filan açılmasını bekliyorum .
Takip et bence. Duruma göre verirsinKızlar 2 aylık aşılarımızı olduk geldik ecZacı 1 saat sonra verin ağtı kesiciyi demiş ne yspmalıyım
Ay çok geçmiş olsun. Kakası dimi bi an bingildak zarar gördü sandım. Çok korktum ama sonra kakasıdır yoksa hemen doktora giderdi dedim.Kızlar bebeğin kafasında kan gördüm, doktor takip et bi daha olursa gel dedi . Sut ürünleri tüketme dedi yine
Evet canım ya yanlış yazmışım , sağol valla . Doktor bunda bile panik oldum zaten :-(Ay çok geçmiş olsun. Kakası dimi bi an bingildak zarar gördü sandım. Çok korktum ama sonra kakasıdır yoksa hemen doktora giderdi dedim.
Geçmiş olsun canım. Bende doktorla konuştum 32 saat sonra yıkadım dedim sıkıntı olmaz dedi moralim düzeldi ama tabiki siz doktorunuzu dinleyin benim durum extrem:)Aşılar oldu asıl sağ bacaktan yapılan yakıyor bunda baya ağlar sesi cidden ağladı orası da kanadı verem yapılırken eşimle ben tuttuk kafasını çevirmesin direk odaklanmak lazım dedi hemşire
3 gün bayo yok
Bacaklar kızarabilir soguk konpres uygula dedi
Ateş düşürücü 38 38.5 da verin dedi carpol bir çay kaşığı çok huzursuz olur ağlarsa saatlerce acile gidin dedi
Ağladık biraz şimdilik iyiyiz gibi
Herkese geçmiş olsun Arkadaşlar
Sağol canım hepimize geçmişe olsunGeçmiş olsun canım. Bende doktorla konuştum 32 saat sonra yıkadım dedim sıkıntı olmaz dedi moralim düzeldi ama tabiki siz doktorunuzu dinleyin benim durum extrem:)
Aynen kuzum bitti diyorum 1 saat geçiyor yine sancı başlıyor uykusundan bile ağlayarak uyanıyor gaz çıkarırken hep ağlıyor canı acıyor bizim de seni çok iyi anlıyorum insan çok üzülüyor keske ben ceksem o sancıları diyorum neyse ki az kaldı 3 ayaKiraz çekirdekli kemer kullanıyoruz, sürekli masaj ittirme yapıyoruz. İyiydi. Bugün inanasım gelmiyor çıkan gaza. Ve hala ağlamasına. Hiç bu kadar olmadı. Nasıl çıkarıyor ama karnı hala taş
mutlaka huzursuzluk yaşıyorlar. Umarım kolay atlatırsınızSağol canım hepimize geçmişe olsun
Kendi doktorumuza sordum bakalım kaç gün sonra duş alalım diye
Ateş olurda doktorumuz sabah öğle akşam birer çay kaşığı karpol verebilirsin dedi
Saglikocaginda ki hemşire banyo yaparken asi yerini keseleyip lifleme sünger vs değdirme elinle yıka dedi
1.5 ay sonra kabuk bağlayıp iltihap gibi atar soymayin dedi
O zamana kadar hiç mi sünger değdirmeyelim dedim değdirme orayı elinle yıka dedi
Veremin olduğu yer sarıydı şimdi sinek ısırığı gibi kırmızılık var şişlik yuvarlak yer inmiş
Biraz huzursuzluk var aç emmek istiyor arandı ağladı memeye inince memeyi almayıp ağladı baya sakinleştirdim öyle emdi
Şimdilik ateş 36.5
Bakalım gece ne olacak
Günün uzmanlık sorusunu soruyorum arkadaşlar :) esimin sorusu
Biz yorganın altında bile üşüyorken bu çocuk battaniyenin altında üşümez mi bizle aynı kat giyiniyor biz üşüyoruz o üşümez mi
Ne diyeceğimi şaşırdım bebekler üşümez dedim asıl bebekler üşür diyor
İkinci sorum ben zamana kadar gaz yapıcı yiyeceklerden uzak duracağız
Valla mercimek çorbasını özledim
İce tea içmeyi özledim
Asitli içecekler emzirirken yasak mi
3 ya da 6 aydan sonra biz gaz yapan yiyeceklerden yesek çocuklar çok etkileniyor mu
Tecrübeli anneler bilgilendirirse çok sevinirim
Hem şiş hem mor ama bebişim sadece çiş yaparken sıkıntı yapıyo. Allahıma şükür.Nasıl oldu pipicik
İyi cnm çok şükür yüzü gülüyo maşallah. Ama pipimiz oldu pipipipiCanm melegin nasil bugun biraz daha iyimi ?
Ac tok demedıler bıze toktu ve uyuyordu benımkı. 2 aylık diye kremde yok bıze hiçbşi sürmeyin dediler. SadeSadece şurup. Sizinki kaç aylıktı olduğunda.Uyuşma zamanı karnını doyuramazsınız. Çünkü ameliyata en az iki saatlik açlık istedi benim doktorum. Odaya gelene kadar çok sakindi sonra bastı çığlığı 4 saat kadar durdu durdu ağladı. Ama evengelince her şey bitti uykuyu çekince. Birazda korku kaldı bi kaç gün ürktü her şeyden. Kollarından bacaklarından tutmuşlar sanırım. Bacaklarına hiç dokundurmadı. Ama iki günde iyileşiyorlar. Kremini bol bol sürünce pembeleşiyor. Şişlik iniyor. İyiki diyorsunuz sonra. O günü hiç hatırlamayacak. Sünneti eğlence olarak bilecek süper. Tavsiye ediyorum ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?