2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286

Kiraz çekirdekli kemer kullanıyoruz, sürekli masaj ittirme yapıyoruz. İyiydi. Bugün inanasım gelmiyor çıkan gaza. Ve hala ağlamasına. Hiç bu kadar olmadı. Nasıl çıkarıyor ama karnı hala taş

Kızlar bebeğin kafasında kan gördüm, doktor takip et bi daha olursa gel dedi . Sut ürünleri tüketme dedi yine

Kızlar bebeğin kafasında kan gördüm, doktor takip et bi daha olursa gel dedi . Sut ürünleri tüketme dedi yine
Ay çok geçmiş olsun. Kakası dimi bi an bingildak zarar gördü sandım. Çok korktum ama sonra kakasıdır yoksa hemen doktora giderdi dedim.

Aşılar oldu asıl sağ bacaktan yapılan yakıyor bunda baya ağlar sesi cidden ağladı orası da kanadı verem yapılırken eşimle ben tuttuk kafasını çevirmesin direk odaklanmak lazım dedi hemşire
3 gün bayo yok
Bacaklar kızarabilir soguk konpres uygula dedi
Ateş düşürücü 38 38.5 da verin dedi carpol bir çay kaşığı çok huzursuz olur ağlarsa saatlerce acile gidin dedi
Ağladık biraz şimdilik iyiyiz gibi

Herkese geçmiş olsun Arkadaşlar

Tanıdık eczaneye girdik rotatex mi rotarix mi dedim bileşenlerine baktı ikisinde aynı üreten firma farklı dedi rotarix 215
Tek 155 lira dedi

Geçmiş olsun canım. Bende doktorla konuştum 32 saat sonra yıkadım dedim sıkıntı olmaz dedi moralim düzeldi ama tabiki siz doktorunuzu dinleyin benim durum extrem:)

Geçmiş olsun canım. Bende doktorla konuştum 32 saat sonra yıkadım dedim sıkıntı olmaz dedi moralim düzeldi ama tabiki siz doktorunuzu dinleyin benim durum extrem:)
Sağol canım hepimize geçmişe olsun
Kendi doktorumuza sordum bakalım kaç gün sonra duş alalım diye
Ateş olurda doktorumuz sabah öğle akşam birer çay kaşığı karpol verebilirsin dedi
Saglikocaginda ki hemşire banyo yaparken asi yerini keseleyip lifleme sünger vs değdirme elinle yıka dedi
1.5 ay sonra kabuk bağlayıp iltihap gibi atar soymayin dedi
O zamana kadar hiç mi sünger değdirmeyelim dedim değdirme orayı elinle yıka dedi

Veremin olduğu yer sarıydı şimdi sinek ısırığı gibi kırmızılık var şişlik yuvarlak yer inmiş

Biraz huzursuzluk var aç emmek istiyor arandı ağladı memeye inince memeyi almayıp ağladı baya sakinleştirdim öyle emdi
Şimdilik ateş 36.5
Bakalım gece ne olacak

Bu arada kızlar tanıdık eczacımıza danıştım yıllardır annemin alt konusu ellerinde büyüdük ona rotayı sordum abi yaptırdın mi çocuğuna diye yaptırdım kesinlikle yaptır çalışanımızın yiyeni aylarca hastanede yattı dedi
Oğlana sordum ne oldu nerden kaptı okuldan falan mi dedim
Yiyenim 2.5 yaşında Ankara tip çocuk acile götürülürdü bsy içmişti zehirlenmeydi o tedavi edilirken hastanede kaptı yaptırmamışlardı aylarca hastanede yattı çok zor atlattı kesinlikle yaptırın dedi
Ankara uni tip çocuk acil de evimizin dibi bsy olursa en acil 2 dk oraya götürürüm diyordum bunu duydum ya kapıdan geçmem artık

Rotarix 2 doz
Rotateq 3 dozmuş
nemesis in dediği gibi
Rotateq 2-4/6 aylarda
Rotarix ise 2-4 veya 3/6 da yapılıyormuş eczacının dediği bu
Rotarixe zam gelmiş 215
Rotateq 155 liraymış

Saglikocaginda ki hemşireye sordum çok bilgim yok aslında içerikleri konusunda ama çok asi yapıldığı için 2. Ayda genelden 3. Ayda yapalım diyoruz dedi

Son düzenleme:
Kiraz çekirdekli kemer kullanıyoruz, sürekli masaj ittirme yapıyoruz. İyiydi. Bugün inanasım gelmiyor çıkan gaza. Ve hala ağlamasına. Hiç bu kadar olmadı. Nasıl çıkarıyor ama karnı hala taş
Aynen kuzum bitti diyorum 1 saat geçiyor yine sancı başlıyor uykusundan bile ağlayarak uyanıyor gaz çıkarırken hep ağlıyor canı acıyor bizim de seni çok iyi anlıyorum insan çok üzülüyor keske ben ceksem o sancıları diyorum neyse ki az kaldı 3 aya

Günün uzmanlık sorusunu soruyorum arkadaşlar :) esimin sorusu
Biz yorganın altında bile üşüyorken bu çocuk battaniyenin altında üşümez mi bizle aynı kat giyiniyor biz üşüyoruz o üşümez mi
Ne diyeceğimi şaşırdım bebekler üşümez dedim asıl bebekler üşür diyor
İkinci sorum ben zamana kadar gaz yapıcı yiyeceklerden uzak duracağız
Valla mercimek çorbasını özledim
İce tea içmeyi özledim
Asitli içecekler emzirirken yasak mi

3 ya da 6 aydan sonra biz gaz yapan yiyeceklerden yesek çocuklar çok etkileniyor mu
Tecrübeli anneler bilgilendirirse çok sevinirim

mutlaka huzursuzluk yaşıyorlar. Umarım kolay atlatırsınız

Ya benim de aklıma geldi o battaniye mevzu:) bazen sırtına göğsüne bakıyorum serin geliyor iki kat örtüyorum battaniyeyi ama omuzlar açık kalıyor, kol altından örttüğüm için. Ben genelde omzum açık kalsa üşürüm de, tulum alsam dedim, şimdi havalar ısınacak yakında, aldığım tulumu pek kullanamayacağım.

Okuduğum bir yazıya göre de aslında anneye gaz yapan şeylerin bebeğe direk etkisi olmadığı yönündeydi. Ben çok kısıtlamıyorum ama emzirme dönemini de hamilelikteki gibi iyi beslenerek geçirmek gerekiyor

Ac tok demedıler bıze toktu ve uyuyordu benımkı. 2 aylık diye kremde yok bıze hiçbşi sürmeyin dediler. SadeSadece şurup. Sizinki kaç aylıktı olduğunda.

Kızlar bu ikinci ay aşısında ben ve bir arkadaşta aynı gün vurulmuştuk ben o gün ;aşının sonrasında üç gün banyonun yasak olduğunu yazmıştım demekki gözden kaçmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…