2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Oo maşallah size

Kuzum
Gaz koligi olabilir mi sizinde bizim ki gibi
Kaçıncı haftada doğdu bebeğin bizim erken geldiğimiz için olabileceğini söyledi doktor
Ben kesinlikle çıkarıyorum yoksa zaten sancısı tutuyor
Bi arkadasım var bebeği 40+4 de dogdu çocuğun gazını doğduklarından beri almazlar kendi çıkarıyor emzirir koyar yerine
Çocuktan çocuğa değişiyor
Maalesef bizim ki gaz koligi olduğundan hep sancılanıyor 3 ay bitsin diye dua ediyorum
Canım omzuna koyar koymaz ovustururken bile pis pis de

Kızlar emzik kullanıyoruz biz yeni yeni. Ama şu aklımı karıştırıyo. Mesela suan uyudu emzik ağzında hala emiyo acaba aç mı değil mi ben nasıl anlıcam
Aynı olayı bende yaşadığım için artık açlığından kesinlikle emin olduğumda kolik sancısında ufaktan veriyorum dakikalarca emiyorsa mesela 15 dk hemen meme veriyorum gerçi memeyi iki emip bırakıyor sonrasında memeyi dakikalarca ilk zaman bi emdi emzikten sonra
Emzik olayı bizdedir muamma

Kızlar ömer saat başı uyanıp emiyor 2 gündür. Cidden saat başı. İki emme arası tam 1 saat. Gazdan dolayı mı acaba yoksa sütüm mü azaldı doymuyor mu
Doktor gazdan da olur buyume atağından olur dedi sordum bunu
Bazen hiç doymuyormuş gibi aksama kadar meme de kalmak ister emer emer emer bıkarsınız artık atak olur onlar dedi

Kuzum senin oğlanın kolik olma olasılığı çok yüksek silokon uçta gaz yapar

Bende Varim diyeceğim ama :) Bizimki iki cirladi gazi çıktı o sıra kalktım wc gidio geldim geri uyumuş
Ac aç uyumamıştır insallah kaldırmadım bende
Gazdan uyandı sanırım çıkarırken hep ağlıyor canı acıyor zaten

37+4 te doğduk. Uykusuzluk sebebi gaz zaten. Çıkarsakta yetmiyor

En son buraya yazdıktan sonra baktım gözler kapanmıyor ve mızıklanma başlıyor. Kalktım çantaya bez falan attım. Arabanın anahtarı vs aldım. Döndüm ki onu sarıp çıkayım bi baktım uyudumuş. 10 dk bekledim. Sonra yanına kıvrıldım. 2 saat uyuduk. Şimdi emiyor. Biraz da uyusa keşke. Yoksa çok çantam hazır yani direk anneme.

Derken beş dk uyandık :)

Kizlar gunaydin, Biz de 4ten beridir uyanigiz ama biraz benim de sucum bu sefer goz temasi kuracam diye cocugu uyutmadim resmen dun yazmistim ama belki bugun goren olur diye, bebegiyle hala goz temasi kuramayan var mi? Benimki hic bakmiyor ama arada kendi kendine guldugunu goruyorum. Bugun biraz daha deneyip ogleden sonra doktora goturmeyi planliyorum.

Canm kac ayliksiniz biz tam 2 ay oldugumuz gun gulmeyi ıgı ıgı demeyi basladi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…