- 9 Şubat 2007
- 6.965
- 3.485
- 698
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #49.941
Bende aynan kol altından örtüyorum benimde omuzlarım üşür hatta belim açılsın ufak bu Yerim hemen tutulur şimdi zıbınların boyunları da geniş boynu hep açıkta kalıyor yer girer üşür diye korkuyorum ama mecbur kollarını oynatinca battaniyeyi ağzına çektiğinden kol altı örtüyorumYa benim de aklıma geldi o battaniye mevzu:) bazen sırtına göğsüne bakıyorum serin geliyor iki kat örtüyorum battaniyeyi ama omuzlar açık kalıyor, kol altından örttüğüm için. Ben genelde omzum açık kalsa üşürüm de, tulum alsam dedim, şimdi havalar ısınacak yakında, aldığım tulumu pek kullanamayacağım.
Okuduğum bir yazıya göre de aslında anneye gaz yapan şeylerin bebeğe direk etkisi olmadığı yönündeydi. Ben çok kısıtlamıyorum ama emzirme dönemini de hamilelikteki gibi iyi beslenerek geçirmek gerekiyor
Hem şiş hem mor ama bebişim sadece çiş yaparken sıkıntı yapıyo. Allahıma şükür.
Bana annem bizim ki kaka yapmadığında içir demişti arkadaşı demiş badem yağını kakasını rahat yapar diye ben zeytinyağı içirdim 3 gün ise yaramadı oda yaramaz diye içirmedimKızlar tatlı badem yağının Gazze iyi gelmesiyle ilgili hiç duydunuz mu uyguluyor musunuz
Ac tok demedıler bıze toktu ve uyuyordu benımkı. 2 aylık diye kremde yok bıze hiçbşi sürmeyin dediler. SadeSadece şurup. Sizinki kaç aylıktı olduğunda.
Nıyetlendıysenız yaptırın canım. Bız bugun iyiyiz hamdolsun. Buyuyunce daha zor oluyormuş. Ağlayacak o kadarlık. 3 4 yasında cocuk vardı iğneden korkmadı ama pipime baktılar diye gizlendi hastane köşesine. Kesildiğini görmedim acıdan ağlamasada utanctan kesın ağlamıştır. İlk bıkac çişi yapana kadar ağlıyor gerçekten o da 6 7 saat.Canim gecmis olsun. Damatliginida gorursun insallah. Benim gozum korktu. Esim yaptirmak istemiyor cok kucuk diyor. Simdi olsada bebek boyleaglarsa esimin lafi bitmez daha. Ne yapsamki
Bende aynan kol altından örtüyorum benimde omuzlarım üşür hatta belim açılsın ufak bu Yerim hemen tutulur şimdi zıbınların boyunları da geniş boynu hep açıkta kalıyor yer girer üşür diye korkuyorum ama mecbur kollarını oynatinca battaniyeyi ağzına çektiğinden kol altı örtüyorum
Bazen oluyor ev sıcak olsa bile yorgan altında üşüyoruz ya san terleyip üşüyoruz esimde onu kastediyor ben battaniyeyle donarım ama yorganda boğulma riski var bari iki kat örtelim battaniyeyi diyo sıcakta bebekler kendini anne karnında sanıp kendini stoplamasina nefesini tutup istemsiz boğulmasına sebep oluyormus anlamadım gitti iki turlude muallakta kaldım
Arkadaşımın doktoru geçmez demiş bilimsel bu kanıt yok demks
Şekerli şeyler yiyince şutum şekerli kayısı suyu içinden çocuk ishal oldu sanki etki ediyor gibime geliyor kızartma yiyince hep gaz oldu çocukta ama bi yandan da bilimsel bulgu yok
Kimine domates gaz yapıyor kimine bulgur bana daha gaz yapmadılar ikisi de
İnternet zaten sacmalamis yumurta gaz yapar yazanda var yapmayanda
Ha bir de çikolatayı fazla kaçırınca bizimki baya huzursuzlaniyor onuda fark ettim
Benim zaten mide ezelden fesat o yüzden hep gazliyim hamilelik boyunca gaz bombası olarak gezdim zaten is yerinde dediler sen gazlıysan çocukta gazlı olur diye oldu bile
Bana göre gazım geciyorsa eğer yesemde yemesem de full gazlı olduğum için gazım geçiyor
Yıllardır asitli içecek içmiyorum ama arada canım inanılmaz sprite istiyor
Gebeyken de midem yandıkça as ererdim doktor aysa bir gazi gidince az iç bari demişti
Şimdide sprite as eriyorum resmen :)
Bende aynan kol altından örtüyorum benimde omuzlarım üşür hatta belim açılsın ufak bu Yerim hemen tutulur şimdi zıbınların boyunları da geniş boynu hep açıkta kalıyor yer girer üşür diye korkuyorum ama mecbur kollarını oynatinca battaniyeyi ağzına çektiğinden kol altı örtüyorum
Bazen oluyor ev sıcak olsa bile yorgan altında üşüyoruz ya san terleyip üşüyoruz esimde onu kastediyor ben battaniyeyle donarım ama yorganda boğulma riski var bari iki kat örtelim battaniyeyi diyo sıcakta bebekler kendini anne karnında sanıp kendini stoplamasina nefesini tutup istemsiz boğulmasına sebep oluyormus anlamadım gitti iki turlude muallakta kaldım
Arkadaşımın doktoru geçmez demiş bilimsel bu kanıt yok demks
Şekerli şeyler yiyince şutum şekerli kayısı suyu içinden çocuk ishal oldu sanki etki ediyor gibime geliyor kızartma yiyince hep gaz oldu çocukta ama bi yandan da bilimsel bulgu yok
Kimine domates gaz yapıyor kimine bulgur bana daha gaz yapmadılar ikisi de
İnternet zaten sacmalamis yumurta gaz yapar yazanda var yapmayanda
Ha bir de çikolatayı fazla kaçırınca bizimki baya huzursuzlaniyor onuda fark ettim
Benim zaten mide ezelden fesat o yüzden hep gazliyim hamilelik boyunca gaz bombası olarak gezdim zaten is yerinde dediler sen gazlıysan çocukta gazlı olur diye oldu bile
Bana göre gazım geciyorsa eğer yesemde yemesem de full gazlı olduğum için gazım geçiyor
Yıllardır asitli içecek içmiyorum ama arada canım inanılmaz sprite istiyor
Gebeyken de midem yandıkça as ererdim doktor aysa bir gazi gidince az iç bari demişti
Şimdide sprite as eriyorum resmen :)
Ewet pipinin üst tarafı mosmor ordan vurmuşlar.Lokal anestezi yaptılar değil mi?
Sen naptın bugünmüydü sizinki,Canm melegin nasil bugun biraz daha iyimi ?
Götürdüm canım aynen öyle dedi ama açılmıyo ki çok içerde genzindeBazen bende öyle hissediyorum. Sanki balgm varmış gibi. Burnu açık ama. Ara ara serum fizyolojik uyguluyorum. Doktora da götürsen öyle diyecek cnm. Ateşi yoksa damlayla açmaya çalış diyecek.
Bizim açılmıyo canım burnun dakini çekiyorum ama bu çok ilerde doktor normal dediBizde de hırıltı var ya hatta hırıltı değil horlama gibi . Gece daha çok oluyor sanki . Bende doktora sormadım ama damlayla filan açılmasını bekliyorum .
Günün uzmanlık sorusunu soruyorum arkadaşlar :) esimin sorusu
Biz yorganın altında bile üşüyorken bu çocuk battaniyenin altında üşümez mi bizle aynı kat giyiniyor biz üşüyoruz o üşümez mi
Ne diyeceğimi şaşırdım bebekler üşümez dedim asıl bebekler üşür diyor
İkinci sorum ben zamana kadar gaz yapıcı yiyeceklerden uzak duracağız
Valla mercimek çorbasını özledim
İce tea içmeyi özledim
Asitli içecekler emzirirken yasak mi
3 ya da 6 aydan sonra biz gaz yapan yiyeceklerden yesek çocuklar çok etkileniyor mu
Tecrübeli anneler bilgilendirirse çok sevinirim
Bende anlamıyorum aksama kadar kaka yapıyo ve büyük insandan çok gaz çıkarıyo ama hala gaz hala karnı semsert ve hala ıkınmaKiraz çekirdekli kemer kullanıyoruz, sürekli masaj ittirme yapıyoruz. İyiydi. Bugün inanasım gelmiyor çıkan gaza. Ve hala ağlamasına. Hiç bu kadar olmadı. Nasıl çıkarıyor ama karnı hala taş
Ay masallah insallah dahada iyi olur yavrucukİyi cnm çok şükür yüzü gülüyo maşallah. Ama pipimiz oldu pipipipimor şiş bakamıyorum.
Bende anlamıyorum aksama kadar kaka yapıyo ve büyük insandan çok gaz çıkarıyo ama hala gaz hala karnı semsert ve hala ıkınma
Anladim ki benim cocuk cibil yatiyorBen tulum giydiriyorum, geceleri de ayak kısmına kendi sweetimi örtüyorum ağır olduğundan. Ev de 21 derece civarı.
Aynı bende öyleydım. Sünnetten sonra tek kalma benım annem wardı sonra eşim işten gwldi. Pipiyendıkkat et sarılamıyorsun ağlarken falan bırı olsun kı destek olsun.Ay masallah insallah dahada iyi olur yavrucuk
Yarin sabah 11 de randevu aldik simdiden bni aglama tuttu vazgecesim var nasil dayanicam bilmiyorum canm ya
Anladim ki benim cocuk cibil yatiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?