2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Bende aynan kol altından örtüyorum benimde omuzlarım üşür hatta belim açılsın ufak bu Yerim hemen tutulur şimdi zıbınların boyunları da geniş boynu hep açıkta kalıyor yer girer üşür diye korkuyorum ama mecbur kollarını oynatinca battaniyeyi ağzına çektiğinden kol altı örtüyorum
Bazen oluyor ev sıcak olsa bile yorgan altında üşüyoruz ya san terleyip üşüyoruz esimde onu kastediyor ben battaniyeyle donarım ama yorganda boğulma riski var bari iki kat örtelim battaniyeyi diyo sıcakta bebekler kendini anne karnında sanıp kendini stoplamasina nefesini tutup istemsiz boğulmasına sebep oluyormus anlamadım gitti iki turlude muallakta kaldım

Arkadaşımın doktoru geçmez demiş bilimsel bu kanıt yok demks
Şekerli şeyler yiyince şutum şekerli kayısı suyu içinden çocuk ishal oldu sanki etki ediyor gibime geliyor kızartma yiyince hep gaz oldu çocukta ama bi yandan da bilimsel bulgu yok
Kimine domates gaz yapıyor kimine bulgur bana daha gaz yapmadılar ikisi de
İnternet zaten sacmalamis yumurta gaz yapar yazanda var yapmayanda

Ha bir de çikolatayı fazla kaçırınca bizimki baya huzursuzlaniyor onuda fark ettim
Benim zaten mide ezelden fesat o yüzden hep gazliyim hamilelik boyunca gaz bombası olarak gezdim zaten is yerinde dediler sen gazlıysan çocukta gazlı olur diye oldu bile
Bana göre gazım geciyorsa eğer yesemde yemesem de full gazlı olduğum için gazım geçiyor

Yıllardır asitli içecek içmiyorum ama arada canım inanılmaz sprite istiyor
Gebeyken de midem yandıkça as ererdim doktor aysa bir gazi gidince az iç bari demişti
Şimdide sprite as eriyorum resmen :)

Kızlar tatlı badem yağının Gazze iyi gelmesiyle ilgili hiç duydunuz mu uyguluyor musunuz
Bana annem bizim ki kaka yapmadığında içir demişti arkadaşı demiş badem yağını kakasını rahat yapar diye ben zeytinyağı içirdim 3 gün ise yaramadı oda yaramaz diye içirmedim

Canim gecmis olsun. Damatliginida gorursun insallah. Benim gozum korktu. Esim yaptirmak istemiyor cok kucuk diyor. Simdi olsada bebek boyleaglarsa esimin lafi bitmez daha. Ne yapsamki
Nıyetlendıysenız yaptırın canım. Bız bugun iyiyiz hamdolsun. Buyuyunce daha zor oluyormuş. Ağlayacak o kadarlık. 3 4 yasında cocuk vardı iğneden korkmadı ama pipime baktılar diye gizlendi hastane köşesine. Kesildiğini görmedim acıdan ağlamasada utanctan kesın ağlamıştır. İlk bıkac çişi yapana kadar ağlıyor gerçekten o da 6 7 saat.

Ben tulum giydiriyorum, geceleri de ayak kısmına kendi sweetimi örtüyorum ağır olduğundan. Ev de 21 derece civarı.

Beslenmenin bi etkisi var muhakkak. Çikolata bence de etkiliyor. geçen haftalarda sürekli tüketiyordum ve huysuzluk yapıyordu kızımda. Kendi evime geldim ve beslenmeme daha dikkat ediyorum daha sakin gibi, tesadüf de olabilir bilemiyorum tabi

Aklınızda olsun ılk çişini 4 5 saat sonra yapıyor sızınkılerde isistısna olmazsa tabı arkadasımda öyleydı. Bezını cıkardım ben dısarı yaptırdım ilkini cok az yaptı korkudan . Bırde bıkaç gün bezını hemen degıstruom azcık çişde olsa degıstrcem. Mikrop acıma vs. Olmasın dıye.

Bazen bende öyle hissediyorum. Sanki balgm varmış gibi. Burnu açık ama. Ara ara serum fizyolojik uyguluyorum. Doktora da götürsen öyle diyecek cnm. Ateşi yoksa damlayla açmaya çalış diyecek.
Götürdüm canım aynen öyle dedi ama açılmıyo ki çok içerde genzinde

Bizde de hırıltı var ya hatta hırıltı değil horlama gibi . Gece daha çok oluyor sanki . Bende doktora sormadım ama damlayla filan açılmasını bekliyorum .
Bizim açılmıyo canım burnun dakini çekiyorum ama bu çok ilerde doktor normal dedi

Bizim ev aşırı derecede sıcak. Biz gece şort askılı ile üstümüze çarşaf bile örtmeden uyuyoruz. Ömeri altına kısa kollu zıbın, ayağına çorap üstünede tek patikli bi tulum giydiriyorum. Şapka eldiven falan yok. Gece uyurken üstüne vu nohut battaniye var ya ondan örtüyorum artık gece petekler yanmıyor diye. Petek yanarken ince penye battaniye örtüyordum. Evin derecesini hiç ölçmedik ama en az 25tir.
Ben yiyeceklerin sütten bebeğe gaz yaptığına inanmadığım için (bilimsel olarakta böyle bir şey yok) hiç dikkat etmiyorum. Mercimek çorbası, bulgur, ice tea kola hepsini tüketiyorum. Lu 2 gündür hiç birini tüketmediğim halde çocuk gaz bombasına döndü. Mercimek yedğimizde hiç böyle olmamıştı. Yani mercimek vücudumda gaz yapacak oda mideden çıkıp memeye gelip süte yapışıp bebeğin ağzına mi gidecek hiç mantıklı gelmiyor bana

Kiraz çekirdekli kemer kullanıyoruz, sürekli masaj ittirme yapıyoruz. İyiydi. Bugün inanasım gelmiyor çıkan gaza. Ve hala ağlamasına. Hiç bu kadar olmadı. Nasıl çıkarıyor ama karnı hala taş
Bende anlamıyorum aksama kadar kaka yapıyo ve büyük insandan çok gaz çıkarıyo ama hala gaz hala karnı semsert ve hala ıkınma

Kızlar geçen gün kimle ıslak mendil konusunu konuşmuştuk hatırlamıyorum. Demin markette unibaby soft serisini gördüm. Aloe vera özlü petek doku. Geçenlerde unibaby canlı yayını izlediğimde kadın soft olanlar 0-6 ay çok rahat kullanılabilir demişti. Pudralı ve papatya özlü olanı var bide bu soft serisinin. Bende denemek için aldım. Koku hafif. Yenidoğan mendilin kalınlığına alıştığımdan sanırım çok ince geldi elime. Temizlemesi güzel. İnşallah pişik yapmaz bakalım.

Ay masallah insallah dahada iyi olur yavrucuk
Yarin sabah 11 de randevu aldik simdiden bni aglama tuttu vazgecesim var nasil dayanicam bilmiyorum canm ya
Aynı bende öyleydım. Sünnetten sonra tek kalma benım annem wardı sonra eşim işten gwldi. Pipiyendıkkat et sarılamıyorsun ağlarken falan bırı olsun kı destek olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…