- 28 Mart 2017
- 16.596
- 68.049
- 598
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #49.961
26 derece su aralar.kalorifer yanmiyor. Sadece woolnat tulumla yatiyor. Ustunde uzun kollu zibin sadece ayagindada pijama ince. Hatta esim genelde pijamayida giydirmiyor bacaklar ciplak yatiyor.Senin ev çok sıcaktı ama, öyleolsa bizimki bezle yatar herhalde :) sıcağı hiç sevmiyor
Sen naptın bugünmüydü sizinki,
Zaten en kotusude aglarken sarilamamak suan sanki anlamış gibi gozumun ici icine bakiyo ya esim pazartesine kadar yanimda olucak insallah fazla aglamaz ilk gunu nasil atlattiniz canm cokmu zordu sunnet yaparken yanina almiyorlar dimi?Aynı bende öyleydım. Sünnetten sonra tek kalma benım annem wardı sonra eşim işten gwldi. Pipiyendıkkat et sarılamıyorsun ağlarken falan bırı olsun kı destek olsun.
Yok ayaklara masaj olarakBana annem bizim ki kaka yapmadığında içir demişti arkadaşı demiş badem yağını kakasını rahat yapar diye ben zeytinyağı içirdim 3 gün ise yaramadı oda yaramaz diye içirmedim
Hem çocuk açısından hem kendim acıdan iyi besleneyim diyorum ama nafileBeslenmenin bi etkisi var muhakkak. Çikolata bence de etkiliyor. geçen haftalarda sürekli tüketiyordum ve huysuzluk yapıyordu kızımda. Kendi evime geldim ve beslenmeme daha dikkat ediyorum daha sakin gibi, tesadüf de olabilir bilemiyorum tabi
Eşime anlatamıyorum gerçi iki kat örtmüyor ama üzülüyor ya üşürse diye :)Ben tulum giydiriyorum, geceleri de ayak kısmına kendi sweetimi örtüyorum ağır olduğundan. Ev de 21 derece civarı.
Ya benimde kafam karışık kayısı suyu içtiğimde benle birlikte İshal olduBizim ev aşırı derecede sıcak. Biz gece şort askılı ile üstümüze çarşaf bile örtmeden uyuyoruz. Ömeri altına kısa kollu zıbın, ayağına çorap üstünede tek patikli bi tulum giydiriyorum. Şapka eldiven falan yok. Gece uyurken üstüne vu nohut battaniye var ya ondan örtüyorum artık gece petekler yanmıyor diye. Petek yanarken ince penye battaniye örtüyordum. Evin derecesini hiç ölçmedik ama en az 25tir.
Ben yiyeceklerin sütten bebeğe gaz yaptığına inanmadığım için (bilimsel olarakta böyle bir şey yok) hiç dikkat etmiyorum. Mercimek çorbası, bulgur, ice tea kola hepsini tüketiyorum. Lu 2 gündür hiç birini tüketmediğim halde çocuk gaz bombasına döndü. Mercimek yedğimizde hiç böyle olmamıştı. Yani mercimek vücudumda gaz yapacak oda mideden çıkıp memeye gelip süte yapışıp bebeğin ağzına mi gidecek hiç mantıklı gelmiyor bana
Pudralı olanını düşüneyim cildimiz hassas ben ama sensitive harici hiç görmedim diğer çeşitlerini netten araştırayımKızlar geçen gün kimle ıslak mendil konusunu konuşmuştuk hatırlamıyorum. Demin markette unibaby soft serisini gördüm. Aloe vera özlü petek doku. Geçenlerde unibaby canlı yayını izlediğimde kadın soft olanlar 0-6 ay çok rahat kullanılabilir demişti. Pudralı ve papatya özlü olanı var bide bu soft serisinin. Bende denemek için aldım. Koku hafif. Yenidoğan mendilin kalınlığına alıştığımdan sanırım çok ince geldi elime. Temizlemesi güzel. İnşallah pişik yapmaz bakalım.
Hmm onu bilmiyorum canım adacayi yağı mi ben aldık biz onu önerdiler ayağına karnına gaz icin ama bence ise yaramadıYok ayaklara masaj olarak
11 de gıttık sıra falan yoktu 12 de cıktık. 2 ye kadar g9zelce uyudu sonra basladı uyuşması gectı tabıı . Almadılar canım bızı.alsalar dayanamazdık. Girmeyı de tavsye etmem. Eşimle bırbırımıze bakıp kapıda bekledık.Zaten en kotusude aglarken sarilamamak suan sanki anlamış gibi gozumun ici icine bakiyo ya esim pazartesine kadar yanimda olucak insallah fazla aglamaz ilk gunu nasil atlattiniz canm cokmu zordu sunnet yaparken yanina almiyorlar dimi?
Ben bugün kullanmaya başladım eğer memnun kalırsan yazarım burayaHmm onu bilmiyorum canım adacayi yağı mi ben aldık biz onu önerdiler ayağına karnına gaz icin ama bence ise yaramadı
Bnde girmicem igne yaparkende esim giricek bn dayanamam ya suan okadar korkuyorum bi yandan sanki kotu bsy yapiyormusum gibi vicdan azabi cekiyorum bana bakip her gülüşünde yarin aglaticam seni diye agliyorum nasil atlaticaz hic bilmiyorum canm11 de gıttık sıra falan yoktu 12 de cıktık. 2 ye kadar g9zelce uyudu sonra basladı uyuşması gectı tabıı . Almadılar canım bızı.alsalar dayanamazdık. Girmeyı de tavsye etmem. Eşimle bırbırımıze bakıp kapıda bekledık.
Bende çok küçük diye hep vazgecmek istedim ama iyi ki gecmemişim. Oldu bitti iyilesti. 47 günlüktü tam. Şuan iyi ki diyorum.Ay masallah insallah dahada iyi olur yavrucuk
Yarin sabah 11 de randevu aldik simdiden bni aglama tuttu vazgecesim var nasil dayanicam bilmiyorum canm ya
Ya benimde kafam karışık kayısı suyu içtiğimde benle birlikte İshal oldu
Ha ben başka zaman ishalsem o olmadı
Çikolatada huzursuzluk oluyor
Ve şekerli seyleri çok tüketince şutum aşırı şekerli oluyor ondan da korkuyorum çocuğa çok şeker mi yüklüyorum diye
Pudralı olanını düşüneyim cildimiz hassas ben ama sensitive harici hiç görmedim diğer çeşitlerini netten araştırayım
Yenidogan hem kalın hem çok kuru geliyor bana nedense
Gulme kiz ben gecen semizotu salatasi yedim cocugun Kakasinda nane gibi parcalar vardi doktoru aradim direk yesil yaprakli birsey yedin mi dedi durumu anlattim ondandir dediŞekerli yiyince nasıl şekerli oluyor kız sütün
Ben sekerli yeme konusunu dun kontrolde endokrinologa sordum. Belli bir limitle cocuga gecermis, zarari sana olur sute belli orandan fazlasi gecmez dedi.Ya benimde kafam karışık kayısı suyu içtiğimde benle birlikte İshal oldu
Ha ben başka zaman ishalsem o olmadı
Çikolatada huzursuzluk oluyor
Ve şekerli seyleri çok tüketince şutum aşırı şekerli oluyor ondan da korkuyorum çocuğa çok şeker mi yüklüyorum diye
Bol bol emzir cnm. Açılacaktır zamanla. Bzen geçiyor sanki. Serum fizyolojiği mutlaka ara ara damlat.Götürdüm canım aynen öyle dedi ama açılmıyo ki çok içerde genzinde
I like to move it move it çalacak efsunun icindeKizlar o değil de ben tiramisu yedim. Hemde baya yedim.kahulali nolacak simdi.
Anladım cnm. Maşallah senin bebiş 4 aşıyı iyi atlattıHep sabit olmaz ki canim zaten o biraz kalin giydirsen hemen yukselir. Ben arada olcuyordum asidan oncede 36 ile 37 arasinda degisiyor hep. Sen rahat ol 37 normal 37.5 a kadar normal. 37.5 dan sonrasi artik ates sayiliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?