2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Sen naptın bugünmüydü sizinki,
Aynı bende öyleydım. Sünnetten sonra tek kalma benım annem wardı sonra eşim işten gwldi. Pipiyendıkkat et sarılamıyorsun ağlarken falan bırı olsun kı destek olsun.
Zaten en kotusude aglarken sarilamamak suan sanki anlamış gibi gozumun ici icine bakiyo ya esim pazartesine kadar yanimda olucak insallah fazla aglamaz ilk gunu nasil atlattiniz canm cokmu zordu sunnet yaparken yanina almiyorlar dimi?

Hem çocuk açısından hem kendim acıdan iyi besleneyim diyorum ama nafile
Bazem hiç vakit bulamıyorum sonra ne bulursam artık ağzıma atıyorum
Saçlarım
Dökülmeye başladı bile gebelikten kalan kalsiyumlarımı kullandım Demir ilacımı kullansam mi bilmiyorum bi ishal bi kabız yapıyordu çocuğuda kabız yapar diye korkuyorum

Ya benimde kafam karışık kayısı suyu içtiğimde benle birlikte İshal oldu
Ha ben başka zaman ishalsem o olmadı
Çikolatada huzursuzluk oluyor
Ve şekerli seyleri çok tüketince şutum aşırı şekerli oluyor ondan da korkuyorum çocuğa çok şeker mi yüklüyorum diye

Pudralı olanını düşüneyim cildimiz hassas ben ama sensitive harici hiç görmedim diğer çeşitlerini netten araştırayım
Yenidogan hem kalın hem çok kuru geliyor bana nedense

Zaten en kotusude aglarken sarilamamak suan sanki anlamış gibi gozumun ici icine bakiyo ya esim pazartesine kadar yanimda olucak insallah fazla aglamaz ilk gunu nasil atlattiniz canm cokmu zordu sunnet yaparken yanina almiyorlar dimi?
11 de gıttık sıra falan yoktu 12 de cıktık. 2 ye kadar g9zelce uyudu sonra basladı uyuşması gectı tabıı . Almadılar canım bızı.alsalar dayanamazdık. Girmeyı de tavsye etmem. Eşimle bırbırımıze bakıp kapıda bekledık.

Bnde girmicem igne yaparkende esim giricek bn dayanamam ya suan okadar korkuyorum bi yandan sanki kotu bsy yapiyormusum gibi vicdan azabi cekiyorum bana bakip her gülüşünde yarin aglaticam seni diye agliyorum nasil atlaticaz hic bilmiyorum canm

Ay masallah insallah dahada iyi olur yavrucuk
Yarin sabah 11 de randevu aldik simdiden bni aglama tuttu vazgecesim var nasil dayanicam bilmiyorum canm ya
Bende çok küçük diye hep vazgecmek istedim ama iyi ki gecmemişim. Oldu bitti iyilesti. 47 günlüktü tam. Şuan iyi ki diyorum.

Şekerli yiyince nasıl şekerli oluyor kız sütün

Pudralı olanını düşüneyim cildimiz hassas ben ama sensitive harici hiç görmedim diğer çeşitlerini netten araştırayım
Yenidogan hem kalın hem çok kuru geliyor bana nedense

Ben yenidoğanı ortadan ikiye bölerek kullanıyorum. Büyüklüğünden kontrol edemiyorum rahat silemiyorum. Ama bunda gayet rahat kullandım. Pişik yapmaz totoşlar inşallah

Ben sekerli yeme konusunu dun kontrolde endokrinologa sordum. Belli bir limitle cocuga gecermis, zarari sana olur sute belli orandan fazlasi gecmez dedi.
Burda bi arkadas yazmisti kuru inciri kaynattim. Biz de o zaman birlikte ishal gibi olduk ama con rahatlatti. Hatta o gece rahat uyudu diyebilirim.
Cikolata icin cok uzuluyorum

Hep sabit olmaz ki canim zaten o biraz kalin giydirsen hemen yukselir. Ben arada olcuyordum asidan oncede 36 ile 37 arasinda degisiyor hep. Sen rahat ol 37 normal 37.5 a kadar normal. 37.5 dan sonrasi artik ates sayiliyor.
Anladım cnm. Maşallah senin bebiş 4 aşıyı iyi atlattı bizimde ateş düştü şükür aşı olayını da atlattık. Darısı aşı yaptırmayan arkadaşlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…