2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
. Ay hadi inşallah ya etkilenmesinler de bizde biraz kendimize gelelim

Biz depresyonda değiliz ortam depresyona çok uygun sadece bizde içine düşmüşüz ama geçer diyelim ya ; umudu kaybetmeyelim. Hep kırkı bekledim bisey olmadı şimdi 3 ayı bekliyorum .beklemek güzeldir

Canım süt yapıcı neler kullanıyosun ve günde kaç kere içiyosun

Canım devlete gidiyorum belirli bi doktor yok. Pazartesi bi sağlık ocağına gidicem eğer gercekten zayıflamışsa hemen bi doktor bulcam

Canım süt yapıcı neler kullanıyosun ve günde kaç kere içiyosun
Ben cay sevmem hic kahve insaniyim ama emzirince kafeiniz bile olsa cok icemiyorum ondan gunde 3 4 kere humana iciyorum. Dogumdan sonra hastanenin emzirme kocu stilac damla onerdi gunde 3 kere 1 ml koy icecege ic dedi ama ben gunde 1 en fazla iki kere iciyorum.
Amaaa ise yaradığını dusundugum bir sirrim var. Aslinda cok tatli yedigim bir donemde tatli istegimi bastirsin diye yaptigim bir tarif ama yapmaya basladim baslayali sutum artti ssagimlarda. ya plasebo etkisi yada gercekten yariyor bilmiyorum. Tarifte aslinda ek gidaya gecince bebislere yapilacak saglikli atistirmalik denemesiydi :)
Bir butun olgun muzu eziyorum.icine 3 4 corba kasigi yulaf 1 kasik kuru uzum ruh halime gore 1 2 kasik ceviz yada findik yada antepfistik ici hangisi hosuma giderse koyuyorum.karistirip yagli kagit serilmis tepsiye 1 er kasik koyup 180 derecede 15 dk pisiriyorum. Tek tarafli pisirirsem 15 dk. Alt ust yaparsam bir taraf 10 bir taraf 5 dk yine 15 dk. Cift taraf pisirirsen kitir oluyor tek taraf biraz daha yumuşak kaliyor. Hergun yapip yiyorum.cok leziz. Istersen icine 1 tatli kasigi pekmezde koyabilirsin daha sekerli olur. Ama ben her sabah tahin pekmezde yedigim icin koymuyorum.

Canım bunlar hep doğumdan kaynaklı bi de anne olduk kolay değil duygusallık geldi üstümüze. Bisey olsa normalde rahat olsak bile bebeğimiz için en kötüsü geliyor aklımıza ama gerçekten biraz sakin olmalıyız . Kuvezde kalmıştı benimki sonrasında beyninde kis var bir aylık olunca nörolog görsün dediler. O bir ay geçmedi bana aklımda neler kurdum . Sonra bi gün çocuk doktoru daha çok küçük biraz büyüsün öyle götürün dedi. O günden beri kendimi rahatlatip iyi şeyler düşünmeye çalışıyorum. Biz iyi düşünelim her şey iyi olsun inşallah .su an onlara bakabilecek en iyi kişi biziz ve iyi olmalıyız ki onlara iyi bakalım

Anladım canım bu tarifi bende deneyim. Pekmez ben içmiyorum açılcası günlük 3 bardak humana still tea ve kimyonlu rezene içiyorum 1 kerede lactamil içiyorum ama göğüslerim hiç dolmuyo bazen 4 saat emzirmediğim oluyo hatta tekini 6 saat emzirmediğim oluyo dolmuyo. Ve bu saatlerde artık azalıyo sıkınca çok zor geliyo yinede emziriyoruö emzik gibi kullanıyo ama açsa almıyo çok ağlıyo

Enteresan bir stilmis. 3 kurus pahali olsun kirmizi olsun dedim aldim bir tane. Tunik gibi olmasi ve videoda en son hirka gibi giymesi hosuma gitti. Emzirme ortusu olur mu bilmiyorum cunku emzirme ortuleri gibi boynu sert degil kapanir bebehin ustune hep. Elle illaki tutmak lazim bir zor olur sanki.cunku benim kiz emerken cok boğuluyor o yuzden ilk 5 10 dk memeyi hafif sikip bogulmasini onlemeye caliisyorum.
Ben sutyen yada atler giyince dolmuyor benimde o yuzden yatarken mutlaka cikarip yatiyorum.

Hiçbir şey olmaz senin gerginliğin de İnan yansır gitmeniz ikiniz içinde en iyisi olur

Benim hala azalmadı hala alınganım nota nokta ağlıyorum bi gün iyiysem bi gün kotuyum

Al benden de o kadar birebir aynıları
Gitmek istemiyorum giysem zevk alamıyorum
Tek zevk aldığım şey kıZimla yürüyüş ama ağladı mi emmek için koştur koştur eve dönüyoruz oda beni panik ediyor

Arkadaslar imdatttttoglum memeyi tutmuyor acliktan basbas bagiriyor. Bi tek uyutursam emiyor yada ilk uyanip sersem olursa.aksam 9 bucuktan beri emziremedim memeyi agzina koydugum an yikiyor ortaligi. ne yapayim bilemiyorum kafayi siyirmak uzereyim

Arkadaslar imdatttttoglum memeyi tutmuyor acliktan basbas bagiriyor. Bi tek uyutursam emiyor yada ilk uyanip sersem olursa.aksam 9 bucuktan beri emziremedim memeyi agzina koydugum an yikiyor ortaligi. ne yapayim bilemiyorum kafayi siyirmak uzereyim

Emzik biberon kullanımı var mı?

Bende bez südyen takıyorum boş boş gezmeyim diye ama süt dolacaksa salarım çayıra

Hiç bir şey olmaz yoldan, uçaktan. Ama senin psikolojin kötü olursa işte ondan etkilenir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…