2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Cnm bize oğlumda yarım kullandırtmıştı doktor. 2 taneydi zaten. 4 defa verdik

nemesis canım baştan beri boba’yı mı kullanıyosun? Ben evde kullandım sadece daha küçük kanguruda uzun tutma filan dediler bana. Kanguruda dışarda gezdirmek istiyorum bende.

Hele sezeryanlıların kesinlikle korunması lazım

nemesis canım baştan beri boba’yı mı kullanıyosun? Ben evde kullandım sadece daha küçük kanguruda uzun tutma filan dediler bana. Kanguruda dışarda gezdirmek istiyorum bende.
Evet sadece.boba. valla ilk zamanlar icinde uyuyordu oturuyordum koltuga tekrar acikip emmek istedigi vakte kadar duruyordu.2 saat 3 saat. Benim bobada tek sikintim dik durmak oldu. Kambur durmaya alismisim hep pc başında işyerimde dik durdukca omuzlarim agrimisti ilk zamanlar.

Bizim ki de pusette ağlıyor
Yoksa asla uyumuyor
Etrafı izlemek izliyor

Normalde pusette ağlıyor ama ben onu her gün aynı saatlerde parka çıkartmaya başladım. Alıştı galiba, bugün o saatte hıysuzlandı. O zaman pusete koyunca sustu beklemeye başladı resmen. O sırada ben hazırlanırken yine ağladı, yola çıktık sustu :)

Ünite derlen alt değiştirme ünitesi mi?
Benim sürekli onceden gittigim cafelerde o hiç yok o yüzden bende cekikiyorum saten ortalık yerde açmam sapik insan dolu millet yemek yerken sandalyede gizlice değiştirsem kokudan Van rahatsız olurlar ayarsızın biri denk gelir sıkıntı olur diye onu Da yapmam
Ne yapacağımı bilemedim
Arkadaşlarla eşimle emzirme oldasi olan restoranlar vs bulup gidiyoruz ama eve yakın olan cafeler hep uni cevresi kafesi emzirme odası hak getire :)
Alt açma örtüsü mü dediğin tek kullanımlık nasıl oluyor ben baby me nin pamuklu alt açmasını kullanıyorum onlar tek kullanımlık mi yoksa senin dediğin farklı mi

Ayni dert bende de var başlarda emziremedigim icin örtü almadım silikon uçla emince de görmem lazım sürekli diye almadım bi kere Müslin bezi boynuma bağlayıp restorandın kösesinde emzirdim ama aç bak aç bak silikon düştü ağzını cekti kaldır tekrar tak beni yordu
Şimdi benimde bir emzirme önlüğü almam şart
Arkadaslar imdatttttoglum memeyi tutmuyor acliktan basbas bagiriyor. Bi tek uyutursam emiyor yada ilk uyanip sersem olursa.aksam 9 bucuktan beri emziremedim memeyi agzina koydugum an yikiyor ortaligi. ne yapayim bilemiyorum kafayi siyirmak uzereyim
canim kesinlikle emzik biberon almıyorsa ya Gazi Var
Kaka yaoti mi
Kaka yapmazsa da memeyi almaz

Ben en basta primanin almistim sonra molfix alt acma aldim. Acikcasi hangisi ucuzsa onu aliyorum o an kalitesi cok onemli degil cunku.
Gittigin kafelerde lavabonun yabinda bir alan varsa bos bunu yayip degistirebilirsinde uzerinde yada bebek arabasinin icinde kadinlar tuvaletinde. Bu tek kullanimlik oldugu icin atiyorsun zaten pis bir yer olsa bile bebisle alakasi olmuyor.ha cok pis bir yerse o yerde hic durma zaten birde etrafinda benzinlik tarzi bir yer varsa oralarin tuvaletinde oluyor alt degistirme unitesi aklinda olsun.

Eklentiler

• Screenshot_20180407-010149.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 52
Kızlar ya bişi sorucam. Bugün doğum yapalı 48 gün oldu ve halâ çok yoğhn bi şekilde kanamam devam ediyor sizin kanamalarınız ne kadar sürdü

A101lerde soffıa diye kendi markasının bebek bakım örtüsü var 10 lu paket 6 95 ben çok memnunum her buşduğum yerden stok yapıyorum 15 paket var evde açılmamış olarak. Erkek bebişler malum hep çövdürüyor heryer çiş oluyor

İzmir kemalpaşa mı yoksa bursanın mustafakemalpaşa ilçesinden mi bahsediyorsun canım. Ben mustafakemalpaşalıyım annem babam oralı teyzemler orda oturuyor her ay mutlaka gideriz :) bugün 48 günlük olduk hergün 1 saat arabasıyla gezdiriyorum evin oralarda bide annemle kayınvalideme gidiyorum arada. Daha avmlere cesaret edemedim emzirme odaları varmı onları dahi bilmiyorum. Altına yaparsa çok ağlarsa yada acıkırsa naparım bilmiyorum. 2 saat zor aç kalıyor. Sen napıyosun nasıl gidiyosun avmlere acıkırsa kakasını yaparsa nasıl çözüm buluyosun canım

Annen beni görse topa tutar

Hergün çıkarıyorum mutlaka kanguruda arabada. Cıkaramazsam en kötü markete gidiyoruz ben 22 aylık olan ve 2 aylık olan 2 bebeyle
Valla şaşar kalır sana hasta edecek çocuğu der hemen aklından zoru var heralde der :)

Sandığın gibi bişey değildir sana öyle gelmiştir bence hadi güzel haberlerle gel inşallah

Yapandan Allah razı olsun diyorum her kullandığımda
E bebeğin ki daha ucuz, ve de 2 çeşit kalitesi ve boyutu var. Ben bebeğin yatağına bile kullanıyorum şimdilik alez gibi, 40 tanesini 20 liraya almıştım . 150 tl 50 tl alışveriş ye bile alınabilir..

Valla ne diyim haklısın tamamen öyle yapmak lazım..tamam bizde onların bebeleriydik ama artık bizim de bebelerimiz var kararı biz vericez yani benim annem de dedi kaçsa gitse keşke diye kalbini kırdım açıkçası köpekleri de çok severim vardı iki tane anne oğul ama verdirdiler bana apartmanda olmaz diye ev sahibi tanidikti çünkü bizi rezil edersin dediler ağlaya ağlaya verdim ve erkek olan gençlik hastalığı atlatmıştı hala aklıma geldikce içim sizliyo özlüyorum bende kafama koyduğumu yaparım genelde bilir annem çok iyi..bende tek kötü huy var insan kırmaktan korkarım bide anneme kıyamıyorum çünkü çok çekti hep mutsuzdu bide ben üzmek istemiyorum ama bazen cidden ileri gidiyo psikoloji cidden normal değil yani...

Ben öyle bişey yapmışım ki kızlar bugün fark ettim daha..dışarı çıkacaktık bu aksam bir doğum gününe gidecektik kızımı da anneme birakacaktik hazırlandık eşim aldı kızı indi aşağıya ben lazım olur diye cüzdanı alayım dedim aha olanlar oldu kalakaldim geçen biberon almaya çıktığım gün sen avm tuvaletinde peçeteligin üzerind e unut çik!!içide kızın kimlik benim kimlik su kartı banka hesap karti 170 tl para...ve bunu bugün cüzdan lazım olunca fark ettim çok kızdım kendime ilk defa başıma geliyor Allahtan nerde unuttuğumu hatırladım inşallah eksiksiz bi şekilde ordan çıkar o gün acele ile kıza yetişeyim derken olanlar oldu çok sinirlerim bozuldu unutkanlık had safada bende sizde de oluyormu hamil e iken de vardı baya

Benim de evde kullanırken belimi ağrıttı bişeyi yanlış yaptığımı düşündüm. Daha ufacık çocukken ağrırsa sonra nasıl kullancam değil mi

Kızlar ya bişi sorucam. Bugün doğum yapalı 48 gün oldu ve halâ çok yoğhn bi şekilde kanamam devam ediyor sizin kanamalarınız ne kadar sürdü

Benim 40gün oldu, sezeryan oldum. Günlük pedle devam ediyorum. Yoğun değil ama devam ediyor.

Saat 3te uyandı benim kız, biraz oyalandı iyice uyandığından emin olayım dedim. Sonra kalktım biraz konuşayım dedim gülücükler başladı
Dün ilk kez bana uzun uzun bakıp gülmüştü bir de şimdi yaptı nasıl heyecanlandıysam eşimi kaldırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…