- 3 Ekim 2012
- 2.434
- 2.339
- 133
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #50.221
Cnm bize oğlumda yarım kullandırtmıştı doktor. 2 taneydi zaten. 4 defa verdikSlm kızlar çoktandır yazamadım. Oğluşum 48 günlük oldu. Geçen gün sünnetini yaptırdık. Lokal anestezi yaptılar. Ne kadar erken yapılırsa o kadar iyi diyorlar gerçekten doğru. Çok şükür rahat geçti. Yalnız sonrasında kötü birşey yaşadık size de yazmak istedim. Doktor ağrı kesici fitil paranox verdi. Fitili verdik normalde akşam uyanınca geceye kadar uyumuyordu , gece 11.30'a kadar uyudu bende şaşırdım ilaçlardan normaldir dedim. Sonra uyandıralım dedik, bebişimiz uyanmadı, 2 dk ya yakın uyanmadı tabi şok geçirdik , hatta 112'yi aradım o arada biraz su döktük falan , burnunu sık dediler falan öyle uyandı bebişimiz. Meğer bu ağrı kesici derin uyku yapıyormuş bize çok ağır geldi. ama nasıl uykuysa kılını bile kıpırdatmamıştı , başımızdan kaynar sular döküldü. Uyandıktan sonra da sabaha kadar başında bekledik yine öyle dalmasın diye,. Size de tavsiyem ağrı kesiciyi kafanıza göre kullanmayın çok etkili , dozajı çok önemli, her bebekte aynı etkiyi yaramıyor sanırım.doktor herkese veriyormuş normalde öyle dedi ama bize çok ağır geldi.
Ahahaa bas goz edelim derken kanka yaptin kizBeşik bile değil karın kertmesi yaptık deriz :)
Hele sezeryanlıların kesinlikle korunması lazımbu arada adet olmuşsun sen dedi dedim zaten 40 gün kontrolüne ondan gelemedim cunku kanamam 50 gün sürdü demek ki o ara oldum dedim
Alttan muayene gelince kan geldi yine biraz zorladım ondan dedi
Regli olacaksın yakında iliski yasarsan kesinlikle korun artık yumurtaların başlamış üretilmeye dedi
Kızlar sizlerde korunun dikkatli olun
Bebeler 10 11 aylıkken ikinciyide kucağımıza almayalım
Evet sadece.boba. valla ilk zamanlar icinde uyuyordu oturuyordum koltuga tekrar acikip emmek istedigi vakte kadar duruyordu.2 saat 3 saat. Benim bobada tek sikintim dik durmak oldu. Kambur durmaya alismisim hep pc başında işyerimde dik durdukca omuzlarim agrimisti ilk zamanlar.nemesis canım baştan beri boba’yı mı kullanıyosun? Ben evde kullandım sadece daha küçük kanguruda uzun tutma filan dediler bana. Kanguruda dışarda gezdirmek istiyorum bende.
Bizim ki de pusette ağlıyor
Yoksa asla uyumuyor
Etrafı izlemek izliyor
Ünite derlen alt değiştirme ünitesi mi?Valla bugun gittigim kafe parkin ortasindaydi. Etragida acikti taktim ortuyu emzirdim kimseyide onemsemedim. Pek cekinmiyorum yani. Ama alt konusunda hassasim gittigim yerlerin alt acma unitesi olan yerler olmasina dikkat ediyorum. O yuzden bir kafeye girince once tuvaletine bakıyorum yoksa bu unite cok oturmadan kalkiyorum.eskisehirde geneldr kafelerde var bu tarz uniteler kadinlar tuvaletinde. Birde tek kullanimlik alt acma ortulerinden kullaniyorum. Sonra hemen atinca cope actigim yer hijyenikmi degil mi pek fark etmiyor.
Aslinda sen cozmussun zaten. Kesilecek olsa coktan kesilirdi.bu saatten sonra birsey olmaz bencede.
Stilac sut arttirici damla canim.
Ayni dert bende de var başlarda emziremedigim icin örtü almadım silikon uçla emince de görmem lazım sürekli diye almadım bi kere Müslin bezi boynuma bağlayıp restorandın kösesinde emzirdim ama aç bak aç bak silikon düştü ağzını cekti kaldır tekrar tak beni yorduKizlar bu arada benimde maruzatim var. Ben ebebekten mycef emzirme ortusu almistim.ama naylon gibi bir kumas ve coook terletiyor bebemi. Cocuk emip cikinca saunadan cikmis gibi oluyor. Muslin gibi emzirme ortusu aradim ama bulamadim. Sizlerin ortu nasil bana marka onerebilecek olan varmi?sevibebeninkinde pamuk yaziyor kumasi nasil kullanan varmi ?
canim kesinlikle emzik biberon almıyorsa ya Gazi VarArkadaslar imdatttttoglum memeyi tutmuyor acliktan basbas bagiriyor. Bi tek uyutursam emiyor yada ilk uyanip sersem olursa.aksam 9 bucuktan beri emziremedim memeyi agzina koydugum an yikiyor ortaligi. ne yapayim bilemiyorum kafayi siyirmak uzereyim
Ben en basta primanin almistim sonra molfix alt acma aldim. Acikcasi hangisi ucuzsa onu aliyorum o an kalitesi cok onemli degil cunku.Ünite derlen alt değiştirme ünitesi mi?
Benim sürekli onceden gittigim cafelerde o hiç yok o yüzden bende cekikiyorum saten ortalık yerde açmam sapik insan dolu millet yemek yerken sandalyede gizlice değiştirsem kokudan Van rahatsız olurlar ayarsızın biri denk gelir sıkıntı olur diye onu Da yapmam
Ne yapacağımı bilemedim
Arkadaşlarla eşimle emzirme oldasi olan restoranlar vs bulup gidiyoruz ama eve yakın olan cafeler hep uni cevresi kafesi emzirme odası hak getire :)
Alt açma örtüsü mü dediğin tek kullanımlık nasıl oluyor ben baby me nin pamuklu alt açmasını kullanıyorum onlar tek kullanımlık mi yoksa senin dediğin farklı mi
Ayni dert bende de var başlarda emziremedigim icin örtü almadım silikon uçla emince de görmem lazım sürekli diye almadım bi kere Müslin bezi boynuma bağlayıp restorandın kösesinde emzirdim ama aç bak aç bak silikon düştü ağzını cekti kaldır tekrar tak beni yordu
Şimdi benimde bir emzirme önlüğü almam şart
canim kesinlikle emzik biberon almıyorsa ya Gazi Var
Kaka yaoti mi
Kaka yapmazsa da memeyi almaz
Ben en basta primanin almistim sonra molfix alt acma aldim. Acikcasi hangisi ucuzsa onu aliyorum o an kalitesi cok onemli degil cunku.
Gittigin kafelerde lavabonun yabinda bir alan varsa bos bunu yayip degistirebilirsinde uzerinde yada bebek arabasinin icinde kadinlar tuvaletinde. Bu tek kullanimlik oldugu icin atiyorsun zaten pis bir yer olsa bile bebisle alakasi olmuyor.ha cok pis bir yerse o yerde hic durma zatenbirde etrafinda benzinlik tarzi bir yer varsa oralarin tuvaletinde oluyor alt degistirme unitesi aklinda olsun.
Ayy sagol canim benim :) kynpeder kemalpaşada memur onların yanina geldik bir hafta. Buranin havasi bebege yaradı sanki daha derin uyumaya basladi gündüz uykusu hiç yoktu bursadayken. Biraz meme reddi yaşıyoruz ama sanirim kakasini yapmadigindan kaynaklaniyor. Sen napiyorsun basladiniz mi gezmelere. Biz avm lere gidiyoruz markete falan gidiyoruz pazar günü de cumalikizikta kahvaltiya gittik oğluşumla:))
Valla şaşar kalır sanaAnnen beni görse topa tutar
Hergün çıkarıyorum mutlaka kanguruda arabada. Cıkaramazsam en kötü markete gidiyoruz ben 22 aylık olan ve 2 aylık olan 2 bebeyle
Bunu da atlattınız geçer canım merak etme ...Amin insallah saol kuzum evet ilaci etkisinde uyuyor arada bi kalkip agliyo bugunu gecirsek insallah yarina biraz rahatlar
Azcik başı yükseltmek lazım ozaman yada reflu yatağı almak lazım..eger bogazi geçmezse dr götürücemDoktor 20 derece açıyla yatsın boğazında birikiyo dedi. Benimkide öyle emerken de çok zor emiyo hatta ememiyo
Sandığın gibi bişey değildir sana öyle gelmiştir bence hadi güzel haberlerle gel inşallahKizlar dunden beridir aglamaktan gozlerim sisti. Ne yaptiysam bana bakmiyor, goz temasi gulme yok. Emerken falan sabit bir noktaya bakiyor. Gozunde problem oldugunu sanmiyorum isiga karsi hassas. tam 50 gunluk bugun, 2. Ayin bitmesini bekle diyorlar ama en ufak bir belirti yok bekleyemicem.Yarina doktor randevumuz var insallah bisey cikmaz bana dua edin noolur.
Yapandan Allah razı olsun diyorum her kullandığımdaBen en basta primanin almistim sonra molfix alt acma aldim. Acikcasi hangisi ucuzsa onu aliyorum o an kalitesi cok onemli degil cunku.
Gittigin kafelerde lavabonun yabinda bir alan varsa bos bunu yayip degistirebilirsinde uzerinde yada bebek arabasinin icinde kadinlar tuvaletinde. Bu tek kullanimlik oldugu icin atiyorsun zaten pis bir yer olsa bile bebisle alakasi olmuyor.ha cok pis bir yerse o yerde hic durma zatenbirde etrafinda benzinlik tarzi bir yer varsa oralarin tuvaletinde oluyor alt degistirme unitesi aklinda olsun.
Valla ne diyim haklısın tamamen öyle yapmak lazım..tamam bizde onların bebeleriydik ama artık bizim de bebelerimiz var kararı biz vericez yaniValla var aslinda. Hamilelikte neden korksam basima geldi. Insan bir seye evhamlaninca basina geliyor sakinan cop misali. O yuzden artik rahatim. Disari cikacak oluyorum mesela annem diyor ki ruzgar var cocugu hasta edersin. Ee napalim diyorum hastalanirsa iyilesir bagisikligi kuvvetlenir. Neticede illaki hasta olacak bu cocuk. Fanusa koyup saklayacak tursunu kuracak degilim ya. Bir seyden korkmaktansa o korkuyla yuzlesmek daha iyi. Birde mesela kedim kaybolunca cok uzulmustum. Hep 100 cc cikan sutun saginca 30 cc cikti. Uzuntuden sut mu kesilecek acaba diye kafaya taktim.abandim humanaya stilak damlaya ve suya demin sagdim yine 120 cc cikti. Demek ki uzuntuden sut kesilmiyor.bundan sonra komple saliyorum herseyi :)
Ustte ki mesajin bir kismi senin annen icinde gecerli aslindabenimkiler de ayni aman üşütecek aman hasta olacak filan modunda. Ama sallamiyorum. Aliyorum sipami atiyorum arabaya dolasiyorum. Kedim evden kacti diye neredeyse zil takip oynamadiklari kaldi darisi digerinin basina bile dediler. Bende eve kopekde almaya karar verdigimi soyledim. Olmadi bir yeni kedi daha alacağım dedim yuzleri dustu. Biliyorlar dediysem yaparim buraz daha donmezse edward dusunuyorum bir yavru daha sahiplenmeyi
Evet sadece.boba. valla ilk zamanlar icinde uyuyordu oturuyordum koltuga tekrar acikip emmek istedigi vakte kadar duruyordu.2 saat 3 saat. Benim bobada tek sikintim dik durmak oldu. Kambur durmaya alismisim hep pc başında işyerimde dik durdukca omuzlarim agrimisti ilk zamanlar.
Kızlar ya bişi sorucam. Bugün doğum yapalı 48 gün oldu ve halâ çok yoğhn bi şekilde kanamam devam ediyor sizin kanamalarınız ne kadar sürdü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?