2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Hic oyle kotu huylarim yok valla

Evet bizde yığdık ben evde de disarda da onu kullaniyorum. Buyuk rahatlik valla. Hele ilk zamanlar fosurdatiyordu heryere
Sende cok kambur duruyorsan ondan olmustur.zamanla gecti benim

Ben kanguruyla çıkınca yemek yiyemiyorum kızın kafasindan üstüne de bsy dökerim diye içemiyorum acaba yanlış mi bağlıyorum çok mu yukarıda kalıyor bilemediklm
Şimdi anladim ayni seyden bahsediyoruz ben su klozetlerin üzerine örtülen inçe kağıt havlu gibi kağıtları var ya onun gibi inçecik bir şey sandım sen tek kullanımlık diyince
Evde her yerde bende bunu kullanıyorum baby me indirince ucuz oluyor diye ordan aldım
Bebek arabasıyla gidecek olsam yürüme mesafesinde değil otobüse dolmuşa bebek arabasıyla binemem ancak taksi
Kanguruyla çıksak yemek yiyip içemiyorum o üstündeyken
Bir de aşırı terliyoruz kanguruyla incecik giyinsek bile
Sonra kanguruyla otur otur yorumluyorum koyacak yer arıyorum e bebek arabası da olmayınca koyacak yer kalmıyor sürekli kucağımda ter ve ağırlıktan sıkılıyorum
Şimdilik nasıl bsy yapabilirim bilmiyorum
Bi sen kanguruyla çocuğu aldığımda sırt çantamı da sırtıma takınca inanılmaz agri oluyor sırtıma o yüzden biriyle çıkacaksam mesela ablamla kanguruyla çıkıyorum Ona veriyorum sırt çantamı o gün starbucksa gittik artık yoruldum koltuğa yatırdım bizimkini :)
Kızlar ya bişi sorucam. Bugün doğum yapalı 48 gün oldu ve halâ çok yoğhn bi şekilde kanamam devam ediyor sizin kanamalarınız ne kadar sürdü
50 gün sürdü
Geçmiş olsun canım oluyor bende telefonu unuttum wc de cafenin çıkarken fark ettim kullanmadıkça unutuluyor
İnsallah vicdanlı biri içine dokunmadan gidip vermiştir

Kızlar dışarı çıkma konusu açılınca derinlemesine konuşalım istedim
Nasıl dışarı çıkarıyorsunuz araba kanguru hangisiyle
Hangisi daha kolay oluyor mesela nereye giderken kanguru nereye giderken araba kullanıyorsunuz
Alt değiştirme emzirme Işın’ı nasıl yapıyorsunuz
Dışarı çıkmak rutinlerimizi paylaşalım ki fikir olsun birbirimize

Ben halen dışarda örtüyle emziremiyorum utanmada da değil aslında millet bakınca gıcık oluyorum
Cocuk elimdeyken bir yere koymadan örtüyü nasıl takicam bilmiyorum gerçi elime daha emzirme örtüsü bile almadım nasıl bsy onun hakkında bile fikrim yok neredesinden takılır ne edilir
gördüğüm kadarıyla bi örtü :)

Markete gideceksem kanguru 1-2 saatlik isim varsa emzirip kanguruyla işimi hallediyorum acıkma suresine eve dönüyorum daha dışarıya uzun çıkmadım yalnız basıma hep acıkma suresine göre eve dönüş yaptım
Karguru olunca yanıma küçük çanta alıyorum bir tane alt bezi oluyor küçük çantaya onu koyuyorum emziğini ağız bezini alıyorum o kadar
büyük sırt çantamı alamıyorum belim kopuyor çünkü kanguruyla hem bebek hem çanta büyük çantanın içinde kıyafeti bezi her şey oluyor ihtiyaç olan ama taşımak sıkıntı oluyor bana ondan almıyorum

Bebek arabasıyla bazen yürüyüşe çıkıyoruz yine ev etrafı
Otobüs dolmuşa hiçbir şekilde ne bebek arabasıyla ne kanguruyla binmedim

Altını nasıl değiştiriyorsunuz avm gidince beebek bakım odasına gidiyorum ama dışarda ne yapacağım bilmiyorum
Mesela Kızılay’a inmek istiyorum ama nerde emziririm nerde altını değiştiririm diye inemiyorum
Özellikle fbtl kuzum sen iko çocukla yakın çevre harici başka yerlere nasıl gidiyorsun

Sabahin 7 sinde bi benimki mi hortladi yahu
Benimkide öyle canım. Galiba meme reddi yaşıyoruz ilk uyandı az emdi sonra emziği alıyo beni emmem diye çığlık atıyo çocuk. Napıcam bilemedim aranıyoda ha çok aç değil emdi ama daha emerdi beni mi emmek istemiyo anlamadım. Zayıflamış olma ihtimaline karsı dün emsin diye zorladım hep ondan mı oldu acab

P Prime18 benim sistemim şu. Mimumum eşya alıyorum. Emzirip çıkıyorum, kanguruya birini birini bebek arabasina dönüşümlü oluyor. Ama büyük oğlum yoksa sadece kanguru alıyorum.

Dısarda emzirmem gerekecekse emzirme örtüm var eğer uygun yer yoksa emziriyrom onunla. Mesela kentparka gidince güzel emzirme odaları ama cepanın yemek alanında olan kattaki saçma sapan küçücük o durumda aile odasinı kullanıyorum.

Kızılaya gideceğim diyelim orada kızılay avm varya orada hallediyorum. Önce uzaktaki işlerimi hallediyorum emzirme saatine yakın avm yakınlarında oluyorum biraz huzursuzlanınca gidip emziriyorum.

Ama şöyle söyleyeyim ben gerekince restaurantlarda da emziriyroum emzirme örtüsü ile.

Bide eğer uzun uzadiya alisveris yapacaksam ya da bebek eşimle kalacak ben halledeceksem islerimi disarda o zamanda sütte sağıp yanıma alıyorum elbir emzirme birde sağılmış sütü verme seklinde yapıyorum.

En önemli kriterim bebeğin hayatıma katılmasi. Yani aģlasada huzursuzlansada vs vs evde de yapacak. Kimsedende cekinmem ve rahatım.

Ben hem kankuru hem bebek arabasiyla cikiyorum.bebek arabasina atiyorum bebisi oyle geziyoruz bebek arabasinda sikilirsa kanguruyi bagliyorum bir surede oyle takiliyoruz.sirt cantasinda issiz adada 3 gun sag kalmamizi saglayacak malzemem var o yuzden rahatim. Eskisehir ufak yer ama heryer elimin alti o yuzden daha yurume mesafesinden uzak yere pek gitmedim.gittiklerimde de araba esimdeyse taksiye atladim gittim.ama diyorum ya emzirme konusunda sikintim yok heryerde takip emziriyorum.alt degistirmeyide dedigim gibi hallediyorum. Simdiye kadsr 1 kere sorun yasadim o konuda onda da kafedeki garsondan rics ettim kaidnlar tuvaletine sandalye istedim sandalyede degistirdim. Tek kullanimlik ortuyle klozeti kapatip ustunde degistirende duydum ama henuz o kadar zorda kalmadim ben.

Zorlayinca benim ki zorladigim hicbir seyi yapmiyor. Ozellikle emerken kafasini zorla bastirirsam cok sinirlenip hic emmiyor.

Kızlar sezaryen sonrası kanamalarınız ne kadar sürdü. Bugün 48. Gün ama hala leke şeklinde devam ediyor. Ne zamana kadar sürüyor böyle.

Evet ıslak mendili... bir annenin youtube kanalında izlemiştim. Resmen elinizle pamuk gibi bölünüyor.. dene istersen huggies yenidoğan

Ben de onu yazacaktım. Sleepy ninkini kullanıyordum 12 liraydı fiyatı bu a101 inkini bulunca hemen aldım ondan daha iyi çııktı ve çok uygun geldi hatta ben aldığımda kampanya varmış 5 liraydı resmen

Ben bebek arabasina koyuyorum evden cikarken, kangruyuda yanima aliyorum. Yanimada sut aliyorum 150cc kadar acikinca onu veriyorum. Emzirme ortusude dedigin gibi bi duz ortu gibi dusun ust tarafta kafani gecirebilecegin bi yer var. Kafana gecirdiginde hazir oluyorsun zaten zor bisey degil gayet basit :). Alt degistirme konusundada, walla ben her yerde degistiriyorum soguk bir ortam olmadigi surece. Ortumu koyuyorum sandalyeye hemen degistiriyorum. Simdiye kadar sikunti yasamadim. Klozete koyanlar vat ama ben hic yapmadim, hijyenik oldugunu dusunmuyorum cunki.

Ben çok sık çıkmıyotum ama avm ve yemeğe gidiyoruz o da eşimle oluyo zaten. Evden çıkarken emzirip altını değiştirip çıkyorum sonra da 2 saat içinde dönüyoruz. Küçük şehirde yaşamanın avantajı diyeyim:) ama bu sürede emzirmem gerekti bi kere avmde bebek bakım odası kapısı açılmıyordu nasıl işse. Ben de mescide girdim orda emzirdim rahat rahat

Bursa kemalpasada memur kynpeder canim onlarin yanina geldik yarin donecegiz insallah. Ben burayi çok seviyorum ama işte anca misafir olarak kalıp dönüyoruz eşimin ailesiyle en fazla bur hafta iyi gecinebiliyoruz:)) avm lerde bebek bakım odalari var ulucami bahcesinde cumhuriyet caddesinde falan da var bildigim. Köfteci yusufta var yemege gitmek isterseniz. Bazen evde sagip termosa koyup da götürüyorum sütü ama bebek çok ciddi şekilde meme reddi yaşıyor fazla biberon da vermiyorum vallahi beynim sulandi artik yaaa millette süt olmaz bebek emmek ister bende süt akıp gidiyor bebek yanasmak istemiyor

Ya esimin ailesi çok baski yapiyor sinir oluyorum psikolojim bozuldu deme öyle demeeeee eşim iki kere kendisi korunarak yapmak istedi kıramadım ama çok korkuyorum valla sinir olmus haldeyum. Bir haftadir kaynvaldem gorumcem insallah yap diyip duruyor evime gitsem de rahat etsem

Bu ikinci ne zaman baskisi en azindan cocuk 3 yasina filan gelince baslar saniyordum. 40 mevlutunde muhabbetini actilar bana. Arasi cok olmasin yasin geckin dedi bir akraba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…