- 3 Aralık 2010
- 2.898
- 1.294
- 133
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #50.261
E diğer türlü de almadı ne yapıcağımı şaşırdım ama sağ göğsümü emdi değişikBen hem kankuru hem bebek arabasiyla cikiyorum.bebek arabasina atiyorum bebisi oyle geziyoruz bebek arabasinda sikilirsa kanguruyi bagliyorum bir surede oyle takiliyoruz.sirt cantasinda issiz adada 3 gun sag kalmamizi saglayacak malzemem var o yuzden rahatim. Eskisehir ufak yer ama heryer elimin alti o yuzden daha yurume mesafesinden uzak yere pek gitmedim.gittiklerimde de araba esimdeyse taksiye atladim gittim.ama diyorum ya emzirme konusunda sikintim yok heryerde takip emziriyorum.alt degistirmeyide dedigim gibi hallediyorum. Simdiye kadsr 1 kere sorun yasadim o konuda onda da kafedeki garsondan rics ettim kaidnlar tuvaletine sandalye istedim sandalyede degistirdim. Tek kullanimlik ortuyle klozeti kapatip ustunde degistirende duydum ama henuz o kadar zorda kalmadim ben.
Zorlayinca benim ki zorladigim hicbir seyi yapmiyor. Ozellikle emerken kafasini zorla bastirirsam cok sinirlenip hic emmiyor.
O zaman sol memeyi tersten emzirmen lazimE diğer türlü de almadı ne yapıcağımı şaşırdım ama sağ göğsümü emdi değişik
Ya esimin ailesi çok baski yapiyor sinir oluyorum psikolojim bozuldu deme öyle demeeeeeeşim iki kere kendisi korunarak yapmak istedi kıramadım ama çok korkuyorum valla sinir olmus haldeyum. Bir haftadir kaynvaldem gorumcem insallah yap diyip duruyor evime gitsem de rahat etsem
Bir Ankaralı olarak Hızır gibi yetiştin Betül Kızılay avm süper fikir oldu bana aklımda olsunP Prime18 benim sistemim şu. Mimumum eşya alıyorum. Emzirip çıkıyorum, kanguruya birini birini bebek arabasina dönüşümlü oluyor. Ama büyük oğlum yoksa sadece kanguru alıyorum.
Dısarda emzirmem gerekecekse emzirme örtüm var eğer uygun yer yoksa emziriyrom onunla. Mesela kentparka gidince güzel emzirme odaları ama cepanın yemek alanında olan kattaki saçma sapan küçücük o durumda aile odasinı kullanıyorum.
Kızılaya gideceğim diyelim orada kızılay avm varya orada hallediyorum. Önce uzaktaki işlerimi hallediyorum emzirme saatine yakın avm yakınlarında oluyorum biraz huzursuzlanınca gidip emziriyorum.
Ama şöyle söyleyeyim ben gerekince restaurantlarda da emziriyroum emzirme örtüsü ile.
Bide eğer uzun uzadiya alisveris yapacaksam ya da bebek eşimle kalacak ben halledeceksem islerimi disarda o zamanda sütte sağıp yanıma alıyorum elbir emzirme birde sağılmış sütü verme seklinde yapıyorum.
En önemli kriterim bebeğin hayatıma katılmasi. Yani aģlasada huzursuzlansada vs vs evde de yapacak. Kimsedende cekinmem ve rahatım.
Tamam kuzum onuda deneyim bakalım teşekkür serimEvet ıslak mendili... bir annenin youtube kanalında izlemiştim. Resmen elinizle pamuk gibi bölünüyor.. dene istersen huggies yenidoğan
Klozete kapağını kapatıp mi koyuyorlarmışBen bebek arabasina koyuyorum evden cikarken, kangruyuda yanima aliyorum. Yanimada sut aliyorum 150cc kadar acikinca onu veriyorum. Emzirme ortusude dedigin gibi bi duz ortu gibi dusun ust tarafta kafani gecirebilecegin bi yer var. Kafana gecirdiginde hazir oluyorsun zaten zor bisey degil gayet basit :). Alt degistirme konusundada, walla ben her yerde degistiriyorum soguk bir ortam olmadigi surece. Ortumu koyuyorum sandalyeye hemen degistiriyorum. Simdiye kadar sikunti yasamadim. Klozete koyanlar vat ama ben hic yapmadim, hijyenik oldugunu dusunmuyorum cunki.
Mescid aklımda olsun çok iyi fikir oldu banaBen çok sık çıkmıyotum ama avm ve yemeğe gidiyoruz o da eşimle oluyo zaten. Evden çıkarken emzirip altını değiştirip çıkyorum sonra da 2 saat içinde dönüyoruz. Küçük şehirde yaşamanın avantajı diyeyim:) ama bu sürede emzirmem gerekti bi kere avmde bebek bakım odası kapısı açılmıyordu nasıl işse. Ben de mescide girdim orda emzirdim rahat rahat
Sandalye çok iyi fikirmis bu da aklımda olsun çok tesekkur ederim canımBen hem kankuru hem bebek arabasiyla cikiyorum.bebek arabasina atiyorum bebisi oyle geziyoruz bebek arabasinda sikilirsa kanguruyi bagliyorum bir surede oyle takiliyoruz.sirt cantasinda issiz adada 3 gun sag kalmamizi saglayacak malzemem var o yuzden rahatim. Eskisehir ufak yer ama heryer elimin alti o yuzden daha yurume mesafesinden uzak yere pek gitmedim.gittiklerimde de araba esimdeyse taksiye atladim gittim.ama diyorum ya emzirme konusunda sikintim yok heryerde takip emziriyorum.alt degistirmeyide dedigim gibi hallediyorum. Simdiye kadsr 1 kere sorun yasadim o konuda onda da kafedeki garsondan rics ettim kaidnlar tuvaletine sandalye istedim sandalyede degistirdim. Tek kullanimlik ortuyle klozeti kapatip ustunde degistirende duydum ama henuz o kadar zorda kalmadim ben.
Zorlayinca benim ki zorladigim hicbir seyi yapmiyor. Ozellikle emerken kafasini zorla bastirirsam cok sinirlenip hic emmiyor.
Tamamen acik alanda oturuyorum etraf hafif kapaliysa duman geliyor ama tamamen aciksa sorun olmuyor.Sandalye çok iyi fikirmis bu da aklımda olsun çok tesekkur ederim canım
Bizim eve kizilay- taksiyle 15 dk sürüyor ama ben Telas yapmadan eve donmek yerine oralarda işleri halletmeye alışmak istiyorum
Zamanla olacak sanırım bende
CafelErde ki sigara olayına takılıyorum açık hava da oturmak istiyorum yandan sagdan ve soldan sigara geliyor onu nasıl yapıyorsun
Yok normal bendede oyle oldu ne zaman gecer bilmemBen de acaip korkuyorum ya. Sırf korunma korkusuna ilişkiden çekiniyorum. Zaten de çok zor oluyor. İlk evlendigimiz zamandan bile zor. Neden böyle doktora mı gitsem bilmiyorum.
Normal doğum mu cnmBen de acaip korkuyorum ya. Sırf korunma korkusuna ilişkiden çekiniyorum. Zaten de çok zor oluyor. İlk evlendigimiz zamandan bile zor. Neden böyle doktora mı gitsem bilmiyorum.
Ben de kızılayın altını üstüne getirmek istiyorum ama cesaret edip de çıkamadım otobüse bebişle binemem sanırım arabayla da park sorunu var. Bu aralar avmlerde geziyoruz emzirme ve bakım konusunda en uygun yer avm kolayımıza geliyorSandalye çok iyi fikirmis bu da aklımda olsun çok tesekkur ederim canım
Bizim eve kizilay- taksiyle 15 dk sürüyor ama ben Telas yapmadan eve donmek yerine oralarda işleri halletmeye alışmak istiyorum
Zamanla olacak sanırım bende
CafelErde ki sigara olayına takılıyorum açık hava da oturmak istiyorum yandan sagdan ve soldan sigara geliyor onu nasıl yapıyorsun
Genelde dogum sonrasi zor oluyormuş canim ben de çok zorlaniyorum. Dogru dürüst nasıl korunacaz onu da bilmiyorum. Şu an öyle boşlukta gidiyoruz insallah bir kaza olmazBen de acaip korkuyorum ya. Sırf korunma korkusuna ilişkiden çekiniyorum. Zaten de çok zor oluyor. İlk evlendigimiz zamandan bile zor. Neden böyle doktora mı gitsem bilmiyorum.
Benim var azcik:)Hic oyle kotu huylarim yok valla
Evet bizde yığdıkben evde de disarda da onu kullaniyorum. Buyuk rahatlik valla. Hele ilk zamanlar fosurdatiyordu heryere
Sende cok kambur duruyorsan ondan olmustur.zamanla gecti benim
Benimki daha erken kalkıyor sabah ezanında uyanıyor:)Sabahin 7 sinde bi benimki mi hortladi yahu
Sagol canim hic yapmazdım ilk defa başıma geldi bide annemle dalga geçerdim heryerde biseyini unutuyo diye simdi aldık cuzdani içinden 100 tl harici herşey tam 170 tl vardı 100 ünü almışlar lazımdı ama napim herseyde vardır bi hayır sadakamiz olsun benim için az para değildi ama en azından kızın kimliğini kurtardim..Ben kanguruyla çıkınca yemek yiyemiyorum kızın kafasindan üstüne de bsy dökerim diye içemiyorum acaba yanlış mi bağlıyorum çok mu yukarıda kalıyor bilemediklm
Şimdi anladim ayni seyden bahsediyoruz ben su klozetlerin üzerine örtülen inçe kağıt havlu gibi kağıtları var ya onun gibi inçecik bir şey sandım sen tek kullanımlık diyince
Evde her yerde bende bunu kullanıyorum baby me indirince ucuz oluyor diye ordan aldım
Bebek arabasıyla gidecek olsam yürüme mesafesinde değil otobüse dolmuşa bebek arabasıyla binemem ancak taksi
Kanguruyla çıksak yemek yiyip içemiyorum o üstündeyken
Bir de aşırı terliyoruz kanguruyla incecik giyinsek bile
Sonra kanguruyla otur otur yorumluyorum koyacak yer arıyorum e bebek arabası da olmayınca koyacak yer kalmıyor sürekli kucağımda ter ve ağırlıktan sıkılıyorum
Şimdilik nasıl bsy yapabilirim bilmiyorum
Bi sen kanguruyla çocuğu aldığımda sırt çantamı da sırtıma takınca inanılmaz agri oluyor sırtıma o yüzden biriyle çıkacaksam mesela ablamla kanguruyla çıkıyorum Ona veriyorum sırt çantamı o gün starbucksa gittik artık yoruldum koltuğa yatırdım bizimkini :)
50 gün sürdü
Geçmiş olsun canım oluyor bende telefonu unuttum wc de cafenin çıkarken fark ettim kullanmadıkça unutuluyor
İnsallah vicdanlı biri içine dokunmadan gidip vermiştir
Normal doğum mu cnm
Yaptrdik canm ilk bsy hissetmedi ama yolda agladi bugun aglicak yarina aglamaz dedi suan uyuyor insallah aglamaz cok zor bsymis ya
Yok normal bendede oyle oldu ne zaman gecer bilmem
Kizlar ne veriyosunuz gaz icinKuzum zaten çıkaracaktır o kolaylaştırmıştır:) bizimkide kendisi pırtlıyor ama çok ağladığında çıkaramadığı zaman veriyorum ben mucizevi bişey yani, çok sık verince anneyi emmek istemez gibi şeyler okudum o yüzden sadece çok ağladığında veriyorum.
Genelde dogum sonrasi zor oluyormuş canim ben de çok zorlaniyorum. Dogru dürüst nasıl korunacaz onu da bilmiyorum. Şu an öyle boşlukta gidiyoruz insallah bir kaza olmaz
Cankm ben komili yenidogan kapakliyi kullaniyorum cok memenunumHuggies yenidoğan denesene.. Ben memnunum...
Nane çayı canımKizlar ne veriyosunuz gaz icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?