2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
E diğer türlü de almadı ne yapıcağımı şaşırdım ama sağ göğsümü emdi değişik

Ben de acaip korkuyorum ya. Sırf korunma korkusuna ilişkiden çekiniyorum. Zaten de çok zor oluyor. İlk evlendigimiz zamandan bile zor. Neden böyle doktora mı gitsem bilmiyorum.

Bir Ankaralı olarak Hızır gibi yetiştin Betül Kızılay avm süper fikir oldu bana aklımda olsun
Önceden gittiğim cafeler alkollu ve sigaralı o yüzden Suan gidemem açık hava da okursak yandan sagdan soldan sigara geliyor
Sigara içilmeyen yerler bulacağım kendime :)
Kentparkta bi odaya girdim kocaman ama tek koltuk vardı onda da bi kadın oturuyordu ayakta emzirdim
Alt değiştirmeyi nasıl yapıyorsun canım cafelerde restorantlarda

Biz eşimle yemeğe gideceksek arkadaşlarla bulusacaksak bebeği olanlarla mesela dafne restorana gidiyoruz emzirme odası var dışarda parkı var senin büyük oğlan için iyi olur aklında olsun Amerikan konsolosluğunun yanında Ayrancıda inanılmaz derecede fiyatları uygun gidince şaşırmıştık belki biliyorsundur orayı

Kızılay’a Arbayla mi otobüs dolmuşla mi gidiyorsun canım benim korkum da o otobüste falan ağlaması milletin yer vermemesi o yüzden daha hiç binmedim taksiyle gittim her yere
Evet ıslak mendili... bir annenin youtube kanalında izlemiştim. Resmen elinizle pamuk gibi bölünüyor.. dene istersen huggies yenidoğan
Tamam kuzum onuda deneyim bakalım teşekkür serim
Klozete kapağını kapatıp mi koyuyorlarmış
Bebek sığıyor mu ki onun üstüne ay korkarım ben düşer diye
Uzak yerlere de mi arabayla gidiyorsunuz canim
Mescid aklımda olsun çok iyi fikir oldu bana

Kızlar fok teşekkür ederiz derim çok güzel fikirler verdiniz bana

Sandalye çok iyi fikirmis bu da aklımda olsun çok tesekkur ederim canım
Bizim eve kizilay- taksiyle 15 dk sürüyor ama ben Telas yapmadan eve donmek yerine oralarda işleri halletmeye alışmak istiyorum
Zamanla olacak sanırım bende

CafelErde ki sigara olayına takılıyorum açık hava da oturmak istiyorum yandan sagdan ve soldan sigara geliyor onu nasıl yapıyorsun

Tamamen acik alanda oturuyorum etraf hafif kapaliysa duman geliyor ama tamamen aciksa sorun olmuyor.

Ben de kızılayın altını üstüne getirmek istiyorum ama cesaret edip de çıkamadım otobüse bebişle binemem sanırım arabayla da park sorunu var. Bu aralar avmlerde geziyoruz emzirme ve bakım konusunda en uygun yer avm kolayımıza geliyor
Sigara kokusuna bişey yapamayız sanırım canım parka bile gitsek duman altı dumansız bi alan kalmadı sadece evlerimiz :)
Ben etlikte oturuyorum dün aşağıeğlenceye gezmeye indik bir mağazada gezerken ağlayınca hemen kabinin önünde sandalye rica edip emzirdim baya sürdü tabi herkes sevmek istedi biraz rahatsız olsam da karnının doyması daha önemli

Ben de acaip korkuyorum ya. Sırf korunma korkusuna ilişkiden çekiniyorum. Zaten de çok zor oluyor. İlk evlendigimiz zamandan bile zor. Neden böyle doktora mı gitsem bilmiyorum.
Genelde dogum sonrasi zor oluyormuş canim ben de çok zorlaniyorum. Dogru dürüst nasıl korunacaz onu da bilmiyorum. Şu an öyle boşlukta gidiyoruz insallah bir kaza olmaz

Sagol canim hic yapmazdım ilk defa başıma geldi bide annemle dalga geçerdim heryerde biseyini unutuyo diye simdi aldık cuzdani içinden 100 tl harici herşey tam 170 tl vardı 100 ünü almışlar lazımdı ama napim herseyde vardır bi hayır sadakamiz olsun benim için az para değildi ama en azından kızın kimliğini kurtardim..

Kizlar ne veriyosunuz gaz icin

Genelde dogum sonrasi zor oluyormuş canim ben de çok zorlaniyorum. Dogru dürüst nasıl korunacaz onu da bilmiyorum. Şu an öyle boşlukta gidiyoruz insallah bir kaza olmaz

Ben o kadar korkuyorum ki prezervatife ek bişey daha mı bulsak diyorum korunma yöntemi olarak. Yani daha önceden kullanmiyorduk zaten bu acaip yanma oluyor. Hap da kullanamıyorum ne yapacağımı şaşırdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…