2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Bizde kizin kimligi kaybettik evin icinde

Ben o kadar korkuyorum ki prezervatife ek bişey daha mı bulsak diyorum korunma yöntemi olarak. Yani daha önceden kullanmiyorduk zaten bu acaip yanma oluyor. Hap da kullanamıyorum ne yapacağımı şaşırdım.
Valla dogum sonrasi genel olarak hepimizde aynı korku var sanırım. Emzirirken hap kullanilmiyor dimi? Benim arkadas bebegi 4 aylikken prezervatif kullandigi halde hamile kaldi delik çıkmış. Simdi iki tane minnacık bebekleri var. Ayyyy sen de rüyanı anlatinca psikolojim iyice bozuldu kocamı aradım aglayacaktim neredeyse. Kocam da hem şaşırdı hem güldü rüyana biz daha doğru dürüst yapamadık bile diyor (ben zorlandigimdan dolayı) aman ya iyi bir yöntem bilen varsa söylesin bize de nolur

Emzirirken kullanılan hap var kızlar. Cerazette ydi sanırım Kullanmak isterseniz arkadaşıma sorayım. Prezarvatiflerin Delik çıkması genelde sağlık ocakları veriyormuş sanırım onlar da oluyo. Kaliteli prezervatiflerde hiç böyle bişey duymadım

Valla ben şimdi annemlerin yanindayim ama burdan bile korkacagım nerdeyse. Dediğin gibi hiçbir korunma yöntemi güvenilir gelmiyor. Eşim prezervatif olmadan deneyelim diyor mesela yanma hissi ondan mı diye. Ona bile cesaret edemedim denemeyelim dedim. Hamileyken ne rahatmışız valla. Öncesinde de hap kullanıyordum. Şimdi muallakta kaldim.

Şuan ellerini keşfediyorlar. Emmeleri normal cnm

Hap kullanımı için doktor onay vermedi emziriyorum diye. Ama internette bazı haplar kullanılır yazıyor. Sen de diyorsun bak şimdi.

Kızlar kanguruyla 25 dk yürüyüş yaptık babama indim ordan döndüm sırılsıklam olduk bende sadece tişört onda sadece uzun kollu zıbın ge alt var resmen tişörtüm de kendisinin üstü de suya batırılmış gibi
Çok mu yaklaştırıyorum çocuğu acaba sizlerde terleme oluyor mu
Yazın ne yapacaksam biraz bollaştırsam kafasını arkaya atıyor sürekli

Bugünden itibaren süt diyetini ve alerji yapar aman yeme denilen ne varsa bıraktım yiyorum artık bakalım ne olacak

Canım ben ilk sut diyeti yaptım sonra geçen hafta doktor yumurtadan şüphelendi. Yumurta yemiyorum şimdi de. Ama kakasinda kan vardı sabah yine. Bence başka bir problem var alerjiden. Doktorlar alerjiye yordu hep. Testler falan yapildi. Ama bak yine sorun devam ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…