2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Merhaba kızlar dogum yapali 2 ay oldu sezeryanla oldu henuz adet olmadim bir haftadr kasiklarimda agri var ara ara herhalde olcam dedim ama olmadi.bugun yogun bi sekilde sapsari akinti oldu endise ettim kasinti vs.yok ama mantar oldugunu dusunmuyorum.Basina gelen var mi ? Neden olabilir

Sari akıntı normal canm bndede gelmişti agri adet gelicegi içindir bnde iki ayda adet oldum

Merhaba kızlar. Cuma günü aşı olduk. Ateş falan herhangi bir sorun ılmadı. Emmesi de normaldi. Ama bıgün emmiyor. Tam 5 saattir emmiyor. Aşının etkisi olabilir mi????

Merhaba kızlar. Cuma günü aşı olduk. Ateş falan herhangi bir sorun ılmadı. Emmesi de normaldi. Ama bıgün emmiyor. Tam 5 saattir emmiyor. Aşının etkisi olabilir mi????
Ilk hepatitten sonra bende de oldu. O gun sorun yoktu sonra ki iki gun emmek istemedi.

Sonra geçti mi canım venim sağ memeyi alıyor solu almıyır
Gecti evet benim iki mememide almıyordu 1 2 dk emip atip agliyordu gazi desen gazi yoktu 2 gun sonra gecti. Ama tek memeyi almiyorsa ters emzirme yap. Sag memeyi verdigin pozisyonda sol memeyi ver. Dogdugu ilk gunler tek meme reddi olmustu bende emzirme kocu oyle emzirtti kisa zamanda gecmisti. Ara ara bebekler tek memeden soguyabilirmis. Asi oldugu bacagina baski oluyorsa emerken agriyordur belki.

Dışarı çıkarıp gezdirdik ama yok yine emmiyor. 2 gündür çok iydi. 3 . Gün aşı böyle etki yapar mı ya

Kızlar ne kadar çok sorunun var diyebilirsiniz ama danışacak kimsem yok bebeğim dün aksam 6 dan beri emmiyo. Azcık 1 dakika emiyo geri uyuyo. Gece normal de 110 cc ama içiyodu içmedi toplam 20 cc zor içti onunda yarısı dışarı çıktı. 12 de 1 dakika felan emdi uyuya kaldı birz önce uyandı yine 4 kere felan çekti geri uyudu. Uyandıramıyorum da hemen dalıyo geri. Altını feşan açıyorum yok acaba göğsümümü istemiyo diye mama veriyorum onuda almıyo. Normalde doymayan çocuk dünden beri ne süt içiyo ne de mama. Uyudukça uyuyo. Sizin hiç böyle oldu mu zaten kilo konusunu kafaya takıyodum şimdi daha da takmaya başladım. İçimde bi sızı gibi aklımdan çıkmıyo

Dışarı çıkarıp gezdirdik ama yok yine emmiyor. 2 gündür çok iydi. 3 . Gün aşı böyle etki yapar mı ya
Valla ben benimkini ona yormustum. Kesin olarak yapar yada yapmamaz diyemem. Ama ilk hepatit asisindan sonra birseyi yoktu ertesi gun gunduz bir seyi yoktu gece emmeye kalkti emmedi agladi agladi acliktan veriyorum 2 dk emip birakiyor yine agliyordu. Sutumu sagip kasikla verince yemisti ama emmemisti.2 gu inatlastim ugrastim. Acikcasi ac kalinca 2.gun yine emmeye basladi. Biraz vicdansizca belki ama emmiyor diye mamaya biberone gecmek istemedim biraz direttim geri aldi.simdi aorun yok. 2.ay asisinda da yapar diye cok korktum ama yapmadi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…