- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #50.501
Canım bi ateşine bak. Bi de sütünün tadına bak. Burdan duymuştum sütün tadı ekşiyebiliyormuş. Akşam 6 dan beri aç kalmasın yavrucak. Şekeri düşmüş olabilir. Saat başı uyandırıp emzirmeye çalış. Az az da olsa emsin ki şekeri yerine gelsinKızlar ne kadar çok sorunun var diyebilirsiniz ama danışacak kimsem yokbebeğim dün aksam 6 dan beri emmiyo. Azcık 1 dakika emiyo geri uyuyo. Gece normal de 110 cc ama içiyodu içmedi toplam 20 cc zor içti onunda yarısı dışarı çıktı. 12 de 1 dakika felan emdi uyuya kaldı birz önce uyandı yine 4 kere felan çekti geri uyudu. Uyandıramıyorum da hemen dalıyo geri. Altını feşan açıyorum yok acaba göğsümümü istemiyo diye mama veriyorum onuda almıyo. Normalde doymayan çocuk dünden beri ne süt içiyo ne de mama. Uyudukça uyuyo. Sizin hiç böyle oldu mu zaten kilo konusunu kafaya takıyodum şimdi daha da takmaya başladım. İçimde bi sızı gibi aklımdan çıkmıyo
Ben olmadim canim daha 3 ay bitecek ama olmadim 2 ayken dr uma gitmistim daha yumurtlamam baslamamisti baslar yakinda demisti ama hala gelen giden yokBenim gibi pko şu olup adet olmayan var mı acep?
Canım üzulme hep pozitif dusun allahin izniyle bi sikintı yok bence bebekden bebege degisen bi durum buda kimisi gec yurur kimisi gec konusur kimisi gec dis çıkariimr sen streslenirsen bebeginde huzursuz bi bebek olur hersey yolunda çıkacak bence kontroldeKizlar doktora gittik, goz temasi ve takip sifir degil biraz yapiyor. Ama obje takibi ve gulme yok dedi. Bu yasta bir cocuk annesini gorunce gulmesi lazim ona tepki vermesi lazim dedi. 51 gunluguz bugun tam 2. Ayda 60 gunde tekrar gormeknistiyor. Eger hala ayni olursa ilk goz muayenesibyapariz bisey cikmazsa baska arastirmalara baslanir dedi. Cok kotuyum ben.
O kotü olmuş canim arkadasım bebegı 11 aylık oldu hala emerek uykuya geciyo buyuyunce daha yoruyo biraz degistir alıskanlik kazanmadan bence sen daha iyisini bilirsin tabi çunku sana imreniyorum çoğu konudaBenim de sorunum emerek uykuya geçmesi aliskanlik olacak cunku oyle olunca cocuk kendisi uykuya geçmeyi ogrenemiyormus.
Simdilik cok kurcalamiyorum. Sleep lady yontemini benimseyecegim gibi goruyor uyku egitiminde henuz arastiriyorum ama en az 6 aylik iken egitime baslamayi oneriyor.Ben olmadim canim daha 3 ay bitecek ama olmadim 2 ayken dr uma gitmistim daha yumurtlamam baslamamisti baslar yakinda demisti ama hala gelen giden yok
Canım üzulme hep pozitif dusun allahin izniyle bi sikintı yok bence bebekden bebege degisen bi durum buda kimisi gec yurur kimisi gec konusur kimisi gec dis çıkariimr sen streslenirsen bebeginde huzursuz bi bebek olur hersey yolunda çıkacak bence kontrolde
O kotü olmuş canim arkadasım bebegı 11 aylık oldu hala emerek uykuya geciyo buyuyunce daha yoruyo biraz degistir alıskanlik kazanmadan bence sen daha iyisini bilirsin tabi çunku sana imreniyorum çoğu konuda
Bende çok okudum ama yinede sen gibi degilim panik sarıyo ji anda sonra kendime sasiriyorum hiç panik biri olmayan ben ne oluyor diye senin rahatligin beni rahatlatiyo bazen sen yaziyosun mesela disarı çıkıyoruz niye çikmayalım diye koyuyorum kanguruya hadi disarı diyorum kendime yoksa aman sogukmu aman gunes var ama esiyo diye cikmıyorum kıziyorum kendime ama rahat olamiyorum sen beni hep tetikliyosunSimdilik cok kurcalamiyorum. Sleep lady yontemini benimseyecegim gibi goruyor uyku egitiminde henuz arastiriyorum ama en az 6 aylik iken egitime baslamayi oneriyor.
Kiz yok imrenilecek bir durumum yok duse kalka ogreniyorum bende herseyi. Burda herkesin yasadigi sorunlari bende yasiyorum. Belki tek avantajim birkac milyon bebek gelişim kitabi okumus olmam olabilir. Yasadigim her duruma bir kitapta bir cevap vardi illaki yasayinca aklima geliyor bazen gelmiyor evdeki yuzlerce kitabi kurcaliyorum. Bazen bulamiyorum kafayı yiyorum taktimmi takiyorum cunku. Yoksa bende gayet acemiyim :)
Ha bak o konuda soyle bir sey var. Ben cok hasta buyuyen bir bebekmisim.dondurmayi bile eritip yedirirlermis bana isininca.cocuklugum filan izole tamamen. Sonunda bir doktor babama demişki boyle sarar sarmalarsaniz bu cocuk nereden mikrop alacakta bagisiklik gelistirecek. Bu yasimda hala cok citkirildim bir bunyem var. Efsus ben gibi olsun istemedigimden olabildiğince fazla sosyal olmaya calisiyorum kendisi ile. Gezsin gorsun tanisin istiyorum. Bem gibi fanus bebek olmasin istiyorum.Gobek bagini bile denize attim ben onun su gibi ozgur olsun diye :)Bende çok okudum ama yinede sen gibi degilim panik sarıyo ji anda sonra kendime sasiriyorum hiç panik biri olmayan ben ne oluyor diye senin rahatligin beni rahatlatiyo bazen sen yaziyosun mesela disarı çıkıyoruz niye çikmayalım diye koyuyorum kanguruya hadi disarı diyorum kendime yoksa aman sogukmu aman gunes var ama esiyo diye cikmıyorum kıziyorum kendime ama rahat olamiyorum sen beni hep tetikliyosun
Ha bak o konuda soyle bir sey var. Ben cok hasta buyuyen bir bebekmisim.dondurmayi bile eritip yedirirlermis bana isininca.cocuklugum filan izole tamamen. Sonunda bir doktor babama demişki boyle sarar sarmalarsaniz bu cocuk nereden mikrop alacakta bagisiklik gelistirecek. Bu yasimda hala cok citkirildim bir bunyem var. Efsus ben gibi olsun istemedigimden olabildiğince fazla sosyal olmaya calisiyorum kendisi ile. Gezsin gorsun tanisin istiyorum. Bem gibi fanus bebek olmasin istiyorum.Gobek bagini bile denize attim ben onun su gibi ozgur olsun diye :)Bende çok okudum ama yinede sen gibi degilim panik sarıyo ji anda sonra kendime sasiriyorum hiç panik biri olmayan ben ne oluyor diye senin rahatligin beni rahatlatiyo bazen sen yaziyosun mesela disarı çıkıyoruz niye çikmayalım diye koyuyorum kanguruya hadi disarı diyorum kendime yoksa aman sogukmu aman gunes var ama esiyo diye cikmıyorum kıziyorum kendime ama rahat olamiyorum sen beni hep tetikliyosun
O kotu. Onu kullanıyor demek uyku geçisinde. Sen her aksam dus aldirip yatirma moduna gir suyu biraz sicak tut ben 39 filan yapiyorum karnina güzelce döküyorum yada kuvetini doldurup bebisi tutup yuzduruyorum icinde gaz olayinada cok iyi geliyor.
Şükür uyandı emdi sütümün tadı felan iyi grip gibi galiba vücudu kırgın ondan uyuyo yavrumCanım bi ateşine bak. Bi de sütünün tadına bak. Burdan duymuştum sütün tadı ekşiyebiliyormuş. Akşam 6 dan beri aç kalmasın yavrucak. Şekeri düşmüş olabilir. Saat başı uyandırıp emzirmeye çalış. Az az da olsa emsin ki şekeri yerine gelsin
Iste o konu sikinti bizim ev asiri sicak 26 28 derece. O yuzden cocuk yari ciplak yatiyor neredeyse.Oda sıcaklığı ne oluyor peki canım.
Temiz canim idrar tahlili.Kızlar anlayan varsa yorum yapabilir mi sıkıntılı bişey var mı yarın gideceğim doktora da.Eki Görüntüle 2134548
Çok teşekkürlerTemiz canim idrar tahlili.
Olabilir cnm. Sen gene de doktoruna bi danış. Bol bol emzir. Gripse bile en iyi ilaç senin sütünŞükür uyandı emdi sütümün tadı felan iyi grip gibi galiba vücudu kırgın ondan uyuyo yavrum
Ben daha edinemedim onu :) karar veremedim baglamakta zor ya baglayamazsam diye korkuyorumBu kötü bir şey değil inanın. Bol bol kucaklayın, bir daha bu günler geri gelmeyecek. Sling ya da kanguru edinebilirsiniz bu süreçte
Iste o konu sikinti bizim ev asiri sicak 26 28 derece. O yuzden cocuk yari ciplak yatiyor neredeyse.
Usumez normalde 22 24 derece olmali ev banyo sonrasi 25 26 derece. Bisim evler hep banyo derecesinde.Bizdensiniz. Şuan üstümde şort tişört var su içindeyim. Tek kat giydiriyorum o yüzden. Ama ona rağmen banyodan sonra korkuyorum üşütür müyüm diye. Masajı kısa tutuyorum
Yokmu hala cidden?boynunda tasma varmıydı varsa ev kedisi diye birisi almıştır belki face e girersem ilanlara bakıcam tekir mi kaybolmustu sari mi?Yok maalesef. Artik gelecegini sanmiyorum
Gazi vardır canım benim kızım da gazi olunca memeyle kavga ediyor gauv guv ağzına alıyor cuk cuk çekip ağlıyor hani sanki cekiyorum sut gelimiyor diye agliyor gibi geliyor insana meme ağzında iken bile ağlıyor..ayaklarina dikkat et karnına çekiyorsa bide ıkınarak agliyosa gazdir ama açlık ağlaması biraz daha huysuzluk gibi oluyor bağırıyor biraz da..emzigi sadece ac olunca almaz canim onla sakinleşiyor demek ki çünkü bebekler aynı anda 2 şeye birden konsantre olamazlarmış o yüzden emzikle avutuyor kendini bence :)Şimdi aç da meme mi kabul etmiyo diye mama yaptım onuda istemedi sadece emzik kabul ediyo gazı var galiba ama dünden beri böyle önce böyle yapmazdı kafam karıştı
Sari sarman olan. Bende face de ins.ta filan ilan verdim ama ses cikmadi. Tasmasi yoktu yaklaştırmazdi yanina tasma takacak kadarYokmu hala cidden?boynunda tasma varmıydı varsa ev kedisi diye birisi almıştır belki face e girersem ilanlara bakıcam tekir mi kaybolmustu sari mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?