- 15 Ekim 2015
- 3.677
- 4.277
- 83
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #50.521
Uyanmıyoki canım ne yapsam uyanmıyo uyandı sanıyorum zorla göğsümü veriyorum 3 kere çekip uyuyo ne yapcam bende bilemedim. Uyku düzenide bi bozuk zaten tam uyuyo gibi de değil sürekli uyanıyo geri uyuyo hemenOlabilir cnm. Sen gene de doktoruna bi danış. Bol bol emzir. Gripse bile en iyi ilaç senin sütün
O ne demek kız? Birlikte olmaktan soğuyan mi demek istedin canim. Dogum sonrasi kadinlarda genelde olan bir durum merak etme. Ben hamile kalacam diye korkudan yaklasmiyorum:))Kızlar eşinden soğuyan bi ben miyim
BEN anlamıyorum su 2 gündür bebeğimi. Uyuyo uyanmıyo. Sürekli aranıyo göğsümü veriyorum biraz çekiyo azcık açlığımı bastırınca istemiyo basıyo çığlığı emzik veriyorum deli gibi emiyo. Hep anı döngü. Göğsümü parmağımı ağzına veriyo gibi yapıyorum öyle alıyo yoksa ağlıyoGazi vardır canım benim kızım da gazi olunca memeyle kavga ediyor gauv guv ağzına alıyor cuk cuk çekip ağlıyor hani sanki cekiyorum sut gelimiyor diye agliyor gibi geliyor insana meme ağzında iken bile ağlıyor..ayaklarina dikkat et karnına çekiyorsa bide ıkınarak agliyosa gazdir ama açlık ağlaması biraz daha huysuzluk gibi oluyor bağırıyor biraz da..emzigi sadece ac olunca almaz canim onla sakinleşiyor demek ki çünkü bebekler aynı anda 2 şeye birden konsantre olamazlarmış o yüzden emzikle avutuyor kendini bence :)
Adam gıcığıma gitmeye başladı birlikte olmayı istememekten ziyade herşeyi gözüme batıyorO ne demek kız? Birlikte olmaktan soğuyan mi demek istedin canim. Dogum sonrasi kadinlarda genelde olan bir durum merak etme. Ben hamile kalacam diye korkudan yaklasmiyorum:))
Usumez normalde 22 24 derece olmali ev banyo sonrasi 25 26 derece. Bisim evler hep banyo derecesinde.
Adam gıcığıma gitmeye başladı birlikte olmayı istememekten ziyade herşeyi gözüme batıyor
İnşallah geçici bir durumdur
Simdi mi yaptin butun bunlari? Simdi ise cok gec bir saat bunlari aksam 8 gibi filan yapman lazim ki gece uykusuna erken gecsin rutini olussun.Küveti suyla doldurdum 38.5 derece. Köpük file kullanıyorum. Onun kafa kısmını sadece taktım kenara. Üstüne yatırdım. Vücut suyun içinde kaldı. Nasıl mutlu oldu şaşırdı şapşikgöbüşe masaj yaptık. Yüzdürdük biraz. Sonra çıktık. Peşine yağla göbüş ağırlıklı masaj yaptık. Bakalım şimdi emiyor. İnşallah ağrısız gazsız bi gece geçiririz
Resmen peşimde geziyor eli kolu hiç durmuyor dokunacak diye ödüm kopuyor henüz birlikte olmadık olamıcaz da sanırım üzülüyorum bi yandan ama bütün sevgimi oğluma verdim sanırımBende de ilk 20 gün çok oldu o. Sonra azaldı. Şimdi bazen aşkımdan boğasım geliyor bazen varlığı batıyor
Simdi mi yaptin butun bunlari? Simdi ise cok gec bir saat bunlari aksam 8 gibi filan yapman lazim ki gece uykusuna erken gecsin rutini olussun.
Muhtemrlen agrisiz gazsiz gever sicak su cok iyi geliyor bebislere benimkide ayni. Ben bu hafta bebisle kursa yazilmayi dusunuyorum. Aquababy kursu. Bakalim nasil olacak cumartesi gorusecegiz.
Resmen peşimde geziyor eli kolu hiç durmuyor dokunacak diye ödüm kopuyor henüz birlikte olmadık olamıcaz da sanırım üzülüyorum bi yandan ama bütün sevgimi oğluma verdim sanırım
Mutlu mesut takiliyorlar :) aralarinda ask var resmen.Rutin oluşturmadık biz henüz ya. 3. Ayı bitince oluşturmak istiyorum. Çünkü gaz yüzünden sancı ve uyku ne zaman gelecek bilmiyoruz. Bu arada kuzum senin kediş bebeğe karşı nasıl
Bana da sen istemiyorsun diyo da ben de ne alakası var diyip bebeği bahane ediyorum ağlarsa diye, ama gerçekten de ağlayabilir ve ilişki anında kalkıp emzirmek istemem nolcak bilmiyorum zor durum :)Benim kanamam bitmişti. Yeniden gelmeye başladı. O yüzden ilişki olayı daha olmadı zaten. Ona yansıtmıyorum ama ben aşırı derecede korkuyorum. Canım yanacak korkusu yaşıyorum. O yüzden bundan sonra yapmasak aklıma gelmez yani
Mutlu mesut takiliyorlar :) aralarinda ask var resmen.
Ilk bas bizimkide ayniydi sadece koklasiyorlardi. Sonra resimde ki oldu.ve Benim kedi bebisin puseti cok sevdi bende kovmadim.hrp orada yatti ve oradan efsunun kokusuna alisti.simdi bebisede alisti agladiginda filan hemen gidip yanak surtuyor yada yuzunu yaliyor olmadi patisiyle dokunup pat pat yapiyorBizimki kesinlikle yaklaşmıyor bebeğe yaa. Zaten bizimki yanaşma seven bi kedi değil tamam ama bebeğe yaklaşır hayali kuruyordum kursağımda kaldı. Arada bi koklayıp kaçıyor
çok iyi yapiyosun yaptıklarini bolca paylas bende gaza geleyim sadece şu 8:30 uyutma olayı bizde bi turlu olmuyo aksam uykusuna biz gece 12 den once gecemiyoruz ama en kısa zamanda onuda yapıcam insallah biz 3 ayı doldurmak uzereyiz alıskanlıklari baslayacak kucakdan ayırdım oyun halısi ve fp ın bu 3 ü bir arada ana kucagi salincagiyla sirada senin ki gibi uyku sistemi oturtmak biraz geciktim ama çok gazlı oldugu icin anca sıra geldi onerecegin uyku metodu varsa yazarsan sevinirimHa bak o konuda soyle bir sey var. Ben cok hasta buyuyen bir bebekmisim.dondurmayi bile eritip yedirirlermis bana isininca.cocuklugum filan izole tamamen. Sonunda bir doktor babama demişki boyle sarar sarmalarsaniz bu cocuk nereden mikrop alacakta bagisiklik gelistirecek. Bu yasimda hala cok citkirildim bir bunyem var. Efsus ben gibi olsun istemedigimden olabildiğince fazla sosyal olmaya calisiyorum kendisi ile. Gezsin gorsun tanisin istiyorum. Bem gibi fanus bebek olmasin istiyorum.Gobek bagini bile denize attim ben onun su gibi ozgur olsun diye :)
Ilk bas bizimkide ayniydi sadece koklasiyorlardi. Sonra resimde ki oldu.ve Benim kedi bebisin puseti cok sevdi bende kovmadim.hrp orada yatti ve oradan efsunun kokusuna alisti.simdi bebisede alisti agladiginda filan hemen gidip yanak surtuyor yada yuzunu yaliyor olmadi patisiyle dokunup pat pat yapiyor
Iste o konu sikinti bizim ev asiri sicak 26 28 derece. O yuzden cocuk yari ciplak yatiyor neredeyse.
Simdi mi yaptin butun bunlari? Simdi ise cok gec bir saat bunlari aksam 8 gibi filan yapman lazim ki gece uykusuna erken gecsin rutini olussun.
Muhtemrlen agrisiz gazsiz gever sicak su cok iyi geliyor bebislere benimkide ayni. Ben bu hafta bebisle kursa yazilmayi dusunuyorum. Aquababy kursu. Bakalim nasil olacak cumartesi gorusecegiz.
Resmen peşimde geziyor eli kolu hiç durmuyor dokunacak diye ödüm kopuyor henüz birlikte olmadık olamıcaz da sanırım üzülüyorum bi yandan ama bütün sevgimi oğluma verdim sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?