2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Canım biberon ne kullaniyosun?

Suan yöntemleri inceleme surecindeyim.sleep lady methodu aklima yatti gibi ama henuz hala inceliyorum bitirince paylasirim tabiki.

Tirnaklarini sık sık kestirin bu donem mutlaka biz 10 gunde 1 veterinerdeyiz bu yuzden. Onu hallederseniz cok sorun olmaz.

Canım siz peteklere termostatik vana taktırsanıza,böylece kendin ayarlarsın sıcaklığı.
Pay olceri biliyorumda bunu ilk kez duydum kiz. Bakayim araştırayım neymis.
Ben de düşünüyorum da, havuza güvenemiyorum da şu el ayak hastalığı yüzünden tedirginim. Görüşünce bilgi verir misin bana
Veririm tabiki.eger kafamıza yatarsa pazar gunu başlayacağız olmazsa sonra ki ayin kuruna yazilacagiz.cunku 2 ayi doldursun istiyorlar.2 ay doldu ama 1 ay daha beklemek daha iyi olur mu onu dusunuyorum suan. Yoksa yazilmaya kesin kararliyim

Tamam canim her girdigimde bakarim denk gelirse haber veririm hemen.
Saol canim. Pek umudum kalmadi gerci..

Ben veterinerimiz kadar kısa olmasada kesiyorum. Bebek geleceği zaman tüylerini traşlattık. Aşırı dökmeye başlamıştı önünü alamadım. O gün kesildi. 50 gün oldu bugün farkettim artk sivriltmiş. Götürme fırsatı olursa götürürüm ama yoksa iç dış parazit aşısına kadar kendim keserim. Umarım güzel arkadaş olurlar. İnstagramda bi sayfa var. Kedi ve kızın dostluğu. Deliriyorum izlerken :) dip dibe ağız ağızalar. Ama kedi o kadar aşık kı belli yani :) o kızın kedisine yaptığının onda birini bizimkine yapamaz izin vermez. Ömer ona atılmaya emeklemeye başladığında gardırop tepesinden ineceğini sanmıyorum. Halbuki aynı yatakta uyusunlar istiyorum

Eğer peteklerinizıygunsa takılır, Petek'in açma kapatma vanası var ya onun üzerinde rakamlar olanı :)

Havuza başlarsan aşının üzerinden en az 15 gün geçmiş olsun,etki etme süresi.

Kizlar gunaydin, goz muayenesi yaptiran var mi? Nasil oluyor? Cocuk durmazsa narkoz veriliyor diye duydum dogru mu?

Kizlar gunaydin, goz muayenesi yaptiran var mi? Nasil oluyor? Cocuk durmazsa narkoz veriliyor diye duydum dogru mu?
Benim ilk oğlumda yaptırdım. 2 ay 6 ay ve 1 yaşta durmasada narkoz vermiyorlar. Çünkü zaten çok acil durum olmuyor. Zamanla gelişim gösteren bir durum göz. Beklediler bizde yapılamayınca tekrar cağirdılar o yüzden bir kaç kere oldu muayeneyi.

Geçmişi okumaktn gündeme yetisemiyorum ama bir onerim olacak. Luff veya deux lapins markalarinin muslin emzirme ortuleri var yaz icin ben de onlardan almayi dusunuyorum

Geçmişi okumaktn gündeme yetisemiyorum ama bir onerim olacak. Luff veya deux lapins markalarinin muslin emzirme ortuleri var yaz icin ben de onlardan almayi dusunuyorum
Hemen inceliyorum. Suan denemelik 2 tane aldim kargodan gelsinler ona gore 3.yu denerim. Sende alirsan paylasirsin o zaman nasil :)

Kiz tamda istedigim gibilermis ya. Bakayim aldiklarimda dandik cikarsa luff cok hosuma gitti ondan alayim.

Ben de hiç bitmeyecek sanmıştım, 34.gün filandı sanırım bittiğinde. Ama 60 gün sürenleri okudum.

Ben 40.gun kontrolünu ihmal ettim gidemedim ve kanamam devam ediyordu. Oglumu 2.ay komtrolune götürürken ugradim (nasilsa formalite tribindeydim). Meger giden kan benden gidiyormus ve asiri derecede kanamam oluyordu pihtili disari ciktigimda 5dk de pedin dolduğunu ve kiyafetimi kirlettigini bilirim. Neyse de kontrol etti bi bakti ki rahimde parcalar kalmis. Rahim onlari atabilmek icin kanama yapiyormus. Hemen o an vakumla kurtaj yapti parçalar gelmedi rahim duvarina yapışmış. Gecen hafta kucuk bi operasyonla rahimden kazidilar parçalari. Ve rahmin yapışmasını onlemek daha az zarar gormesini saglamak icin spiral takildi ve 10gun boyunca östrojen kullaniyorum. Östrojenun sutu azaltip kalitesini dusurdugunu biliyordum. 5gundur kullaniyorum bezlerimiz iyi sagdim sütu miktarı da ayni.
Sut miktarini takan kizlar lutfen gönlünuzu rahat tutun sizin moraliniz iyi oldukca Allah rizkini veriyor.
Korunma konusunda da mecburi spiral oldu benimki ama iyi de oldu.
İliskinin zor olma sebebi östrojen azligi ve dolayisiyla kuruluk. Onun icin de dr ye gidip fitil kullanabilirsiniz

Hiç ummadığın anda geri döner belki dur bakalım

Günaydın kizlarrrr sunnet yaptiran anneler gene soruyla geldimmmmm bugun 4 gunumuz dışarı cikmam gerekiyor bir saatligina acaba ciksam bsy olmaz dimi biliyorum sacma soru oldu ama genede bi sorim sz sunnetliyken dışarı ciktinizmi?

Benim oglum yok o yuzden bilmiyorum ama pipisi acik gezmedikce bence bisey olmaz :))
Allah iyiligi versin kiz guldurdun beni allahta seni guldursun :)

Oyy geçmiş olsun cnm ya en korktuğum şeydi. Çğnkü benimde 10. gün kontrolğnde rahimde pıhtı kalmış demişti ilaç kullanmıştım. Çok şükür ilaçla temizlendi yoksa kürtaj olacaktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…