- 4 Aralık 2015
- 1.763
- 1.088
- 133
- 36
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #50.541
Tamam canim her girdigimde bakarim denk gelirse haber veririm hemen.Sari sarman olan. Bende face de ins.ta filan ilan verdim ama ses cikmadi. Tasmasi yoktu yaklaştırmazdi yanina tasma takacak kadar
Canım biberon ne kullaniyosun?BEN anlamıyorum su 2 gündür bebeğimi. Uyuyo uyanmıyo. Sürekli aranıyo göğsümü veriyorum biraz çekiyo azcık açlığımı bastırınca istemiyo basıyo çığlığı emzik veriyorum deli gibi emiyo. Hep anı döngü. Göğsümü parmağımı ağzına veriyo gibi yapıyorum öyle alıyo yoksa ağlıyo
Suan yöntemleri inceleme surecindeyim.sleep lady methodu aklima yatti gibi ama henuz hala inceliyorum bitirince paylasirim tabiki.çok iyi yapiyosun yaptıklarini bolca paylas bende gaza geleyim sadece şu 8:30 uyutma olayı bizde bi turlu olmuyo aksam uykusuna biz gece 12 den once gecemiyoruz ama en kısa zamanda onuda yapıcam insallah biz 3 ayı doldurmak uzereyiz alıskanlıklari baslayacak kucakdan ayırdım oyun halısi ve fp ın bu 3 ü bir arada ana kucagi salincagiyla sirada senin ki gibi uyku sistemi oturtmak biraz geciktim ama çok gazlı oldugu icin anca sıra geldi onerecegin uyku metodu varsa yazarsan sevinirim
Tirnaklarini sık sık kestirin bu donem mutlaka biz 10 gunde 1 veterinerdeyiz bu yuzden. Onu hallederseniz cok sorun olmaz.Benimkide onun diğer beşiğinde yatıyor hiç dokunmuyorum. Git demiyoruz. Demin ilk kez elini kokladıktan sonra yanak sürdü. Hiç sürmemişti. Bizimki isterse yanaşıp sevdirir. Yanına yattı mesela sevmeye başlıyoruz 1 dk sürmeden pat pat kuyruk kızıyor. Devam edersek saldırıyor. Böyle cins. Korkuyorum bebeğede aynısını yapsın diye. Onu bi kaç kez tırmalarsa eşimle hiçte iyi konuşmalar olmaz aramızda tahmin edebiliyorum
Pay olceri biliyorumda bunu ilk kez duydum kiz. Bakayim araştırayım neymis.Canım siz peteklere termostatik vana taktırsanıza,böylece kendin ayarlarsın sıcaklığı.
Veririm tabiki.eger kafamıza yatarsa pazar gunu başlayacağız olmazsa sonra ki ayin kuruna yazilacagiz.cunku 2 ayi doldursun istiyorlar.2 ay doldu ama 1 ay daha beklemek daha iyi olur mu onu dusunuyorum suan. Yoksa yazilmaya kesin kararliyimBen de düşünüyorum da, havuza güvenemiyorum daşu el ayak hastalığı yüzünden tedirginim. Görüşünce bilgi verir misin bana
Saol canim. Pek umudum kalmadi gerci..Tamam canim her girdigimde bakarim denk gelirse haber veririm hemen.
Suan yöntemleri inceleme surecindeyim.sleep lady methodu aklima yatti gibi ama henuz hala inceliyorum bitirince paylasirim tabiki.
Tirnaklarini sık sık kestirin bu donem mutlaka biz 10 gunde 1 veterinerdeyiz bu yuzden. Onu hallederseniz cok sorun olmaz.
Pay olceri biliyorumda bunu ilk kez duydum kiz. Bakayim araştırayım neymis.
Veririm tabiki.eger kafamıza yatarsa pazar gunu başlayacağız olmazsa sonra ki ayin kuruna yazilacagiz.cunku 2 ayi doldursun istiyorlar.2 ay doldu ama 1 ay daha beklemek daha iyi olur mu onu dusunuyorum suan. Yoksa yazilmaya kesin kararliyim
Saol canim. Pek umudum kalmadi gerci..
Suan yöntemleri inceleme surecindeyim.sleep lady methodu aklima yatti gibi ama henuz hala inceliyorum bitirince paylasirim tabiki.
Tirnaklarini sık sık kestirin bu donem mutlaka biz 10 gunde 1 veterinerdeyiz bu yuzden. Onu hallederseniz cok sorun olmaz.
Veririm tabiki.eger kafamıza yatarsa pazar gunu başlayacağız olmazsa sonra ki ayin kuruna yazilacagiz.cunku 2 ayi doldursun istiyorlar.2 ay doldu ama 1 ay daha beklemek daha iyi olur mu onu dusunuyorum suan. Yoksa yazilmaya kesin kararliyim
Avent kullanıyorumCanım biberon ne kullaniyosun?
Günaydın kızım göz muayenesini 1 aylıkken oldu sağlık bakanlığı rutine almış aletlerle göze bakılınca ben çıktım o zaman bilinçli değildi pek ağlamadıKizlar gunaydin, goz muayenesi yaptiran var mi? Nasil oluyor? Cocuk durmazsa narkoz veriliyor diye duydum dogru mu?
Günaydın. Benim doktoru 4 aylıkken yaptırın daha sağlıklı olur dedi o yüzden fikrim yokKizlar gunaydin, goz muayenesi yaptiran var mi? Nasil oluyor? Cocuk durmazsa narkoz veriliyor diye duydum dogru mu?
Benim ilk oğlumda yaptırdım. 2 ay 6 ay ve 1 yaşta durmasada narkoz vermiyorlar. Çünkü zaten çok acil durum olmuyor. Zamanla gelişim gösteren bir durum göz. Beklediler bizde yapılamayınca tekrar cağirdılar o yüzden bir kaç kere oldu muayeneyi.Kizlar gunaydin, goz muayenesi yaptiran var mi? Nasil oluyor? Cocuk durmazsa narkoz veriliyor diye duydum dogru mu?
Kizlar bu arada benimde maruzatim var. Ben ebebekten mycef emzirme ortusu almistim.ama naylon gibi bir kumas ve coook terletiyor bebemi. Cocuk emip cikinca saunadan cikmis gibi oluyor. Muslin gibi emzirme ortusu aradim ama bulamadim. Sizlerin ortu nasil bana marka onerebilecek olan varmi?sevibebeninkinde pamuk yaziyor kumasi nasil kullanan varmi ?
Hemen inceliyorum. Suan denemelik 2 tane aldim kargodan gelsinler ona gore 3.yu denerim. Sende alirsan paylasirsin o zaman nasil :)Geçmişi okumaktn gündeme yetisemiyorum ama bir onerim olacak. Luff veya deux lapins markalarinin muslin emzirme ortuleri var yaz icin ben de onlardan almayi dusunuyorum
Kiz tamda istedigim gibilermis ya. Bakayim aldiklarimda dandik cikarsa luff cok hosuma gitti ondan alayim.Geçmişi okumaktn gündeme yetisemiyorum ama bir onerim olacak. Luff veya deux lapins markalarinin muslin emzirme ortuleri var yaz icin ben de onlardan almayi dusunuyorum
Ben de hiç bitmeyecek sanmıştım, 34.gün filandı sanırım bittiğinde. Ama 60 gün sürenleri okudum.
Arkadaslarim kullaniyor memnunlar canimKiz tamda istedigim gibilermis ya. Bakayim aldiklarimda dandik cikarsa luff cok hosuma gitti ondan alayim.
Hiç ummadığın anda geri döner belki dur bakalımSuan yöntemleri inceleme surecindeyim.sleep lady methodu aklima yatti gibi ama henuz hala inceliyorum bitirince paylasirim tabiki.
Benim oglum yok o yuzden bilmiyorum ama pipisi acik gezmedikce bence bisey olmaz :))Günaydın kizlarrrr sunnet yaptiran anneler gene soruyla geldimmmmm bugun 4 gunumuz dışarı cikmam gerekiyor bir saatligina acaba ciksam bsy olmaz dimi biliyorum sacma soru oldu ama genede bi sorim sz sunnetliyken dışarı ciktinizmi?
Oyy geçmiş olsun cnm ya en korktuğum şeydi. Çğnkü benimde 10. gün kontrolğnde rahimde pıhtı kalmış demişti ilaç kullanmıştım. Çok şükür ilaçla temizlendi yoksa kürtaj olacaktıBen 40.gun kontrolünu ihmal ettim gidemedim ve kanamam devam ediyordu. Oglumu 2.ay komtrolune götürürken ugradim (nasilsa formalite tribindeydim). Meger giden kan benden gidiyormus ve asiri derecede kanamam oluyordu pihtili disari ciktigimda 5dk de pedin dolduğunu ve kiyafetimi kirlettigini bilirim. Neyse de kontrol etti bi bakti ki rahimde parcalar kalmis. Rahim onlari atabilmek icin kanama yapiyormus. Hemen o an vakumla kurtaj yapti parçalar gelmedi rahim duvarina yapışmış. Gecen hafta kucuk bi operasyonla rahimden kazidilar parçalari. Ve rahmin yapışmasını onlemek daha az zarar gormesini saglamak icin spiral takildi ve 10gun boyunca östrojen kullaniyorum. Östrojenun sutu azaltip kalitesini dusurdugunu biliyordum. 5gundur kullaniyorum bezlerimiz iyi sagdim sütu miktarı da ayni.
Sut miktarini takan kizlar lutfen gönlünuzu rahat tutun sizin moraliniz iyi oldukca Allah rizkini veriyor.
Korunma konusunda da mecburi spiral oldu benimki ama iyi de oldu.
İliskinin zor olma sebebi östrojen azligi ve dolayisiyla kuruluk. Onun icin de dr ye gidip fitil kullanabilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?