2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Sanırım her şey üst üste geldi bir de operasyon geçirecekken regli oldum reglininde verdiği sinirle kızıma kötü davrandım geceden beri ağlıyorum
Kesinlikle destek almam lazım

Sanırım her şey üst üste geldi bir de operasyon geçirecekken regli oldum reglininde verdiği sinirle kızıma kötü davrandım geceden beri ağlıyorum
Suclama cnm kendini sende yeni bir hayata adepte oluyorsun gwcecek ins

Allah bana sağlıklı bir kız çocuğu vermiş bana emanet etmiş ben ne bakabiliyorum ne annelik yapamıyorum ne iyi davranabiliyorum ne bir seyi becerebiliyorum

Allah bana sağlıklı bir kız çocuğu vermiş bana emanet etmiş ben ne bakabiliyorum ne annelik yapamıyorum ne iyi davranabiliyorum ne bir seyi becerebiliyorum
canim sakin ol ole bisey yok sen çok guclu bi annesin sadece biraz tokezledin ama ayaga kalkacaksin bi destek alman senin ve guzel kızin icin çok iyi olacak bu kadar yuklenme kendine

Canım regl olduysan vücudun rahatlar kendini kasma
Olabilir annelik kolay değil o anlık sinirle bebeğine bağırmış olabilirsin şükür ki daha anlamıyorlar o onu sevdiğini sanmıştır üzülme hepimizin başına gelebilir

Insanin bazen siniri bozuluyor. Efsunda bugun cok huysuz surekli agliyor ciglik atarak gazi desen yok kaka desen yapti ac desen degil bezi desen temiz sadece kucakta gezerken susuyor.alip disari cikarayim dedim once esimi aradim hava nasil diye kapali ama cikabilirsiniz kisa yuruyuse dedi. Hazirlandim ciktim bu arada efso hala ciglik ciglik agliyor. Indim garaja arabadan pusetini alacagim dun pazar diye arabada kalmisti.baktim araba yok. Evet araba yok. Esimi aradim ee araba bende diyor. Sinirim bozuldu o ara hala ciglik cigliga agliyor bende bagirdim ne istiyorsun neden agliyorsun diye. Sonra tabi bi anlam ifade etmedi aglamasina bagirmam sadece irkildi bitan icin o kadar. Simdi parkta kucagimda bebek sirtimda canta oturuyorum cunku anahtarimida almadan cikmisim evden ve yagmurda ciselemeye basladi. Sinirim nasil bozuk anlatamam. Esimi aradim anahtar getirsi diye insallah o ara gok delinmez diyorum.
Demem o ki bebek isi dalgali durulmali. Iyi gunumuzde olacak kotusude. Arada bagiracagizda.o yuzden kendini tek sanma.yada herkes gul cicek takilirken sende hava bulutlu sanma.Benim tesellim bu gunleri hatirlamayacak olmasi. Birdr kendimi biliyorum.kizimi ne cok sevdigimi bi anlik sinirle sesimin yukseldigini biliyorum.o yuzden uzulecek bir sey yyok. Simdi o acik havada diye mutlu guluyor etrafa. Ben ona sarki soyluyorum.tek sorunumuz sucuk olma ihtimalimiz. Ha bu arada yanima cuzdanda almamisim.yoksa evin dibi kafe gider otururdum

nemesis canım swimavayı tek boyun simidimi aldın set olarakmi aldın?
Sadece boyun simidi aldim canim.bizim ev zaten kuvetli gerek duymadim havuzuna.

CANım inan çok normal. Bugğn 40 günlük oldum bazen uyumuyo ağlıyo off uyu artık diye sert çıkıyorum ki ilk bebeğim 9 ay düşük tehlikesinden herhafta kaybetme korkusundan ağlayarak gittim hastaneye. Sonra öyle pişman oluyorum ki ağlamak istiyorum. Daha adapte olamadık biz de insanız mükemmel değiliz. Git sarıl kızına telafi et

KIzlar benim bebek zayıfladı diyodum ya gittim tarttırdım geçen haftaki aynı kıyafetleri giydirdim. Şükür zayıflamamış 100 gr almış. Bu seferde bi haftada çok az almış gecen ay günlük 50 gr felan alıyodu diye üzüldüm

Mükemmel olmaya çalışma cnm. Bırak bazı şeyler eksik olsun. Yapabildiğin kadarını yap. Herşey dört dörtlük olmak zorunda değil.

Ömer daha 20 günlük falan. Günlerdir uyumuyorum. Artık önümü göremiyorum öyle kötü durumdayım. Altı temiz, karnı tok, gazı yok ama uyumuyor. Bense bitmiş tahammülsüz delirme noktasındayım. Tam daldı dalacak yeniden uyandı. Bende o sinirle yeter artık derdin ne kendi kendine yat dedim yüksek sesle çıktım odadan. Salona geldim. Kapısından geri döndüm Napıyorsun sen iyi misin diye. Geri döndüm ki ömer ağzından burnundan kusmuş nefes almaya çalışıyor. İlk kusması ve o ana denk geldi. Ben nasıl çığlıkla aldım çevirdim yüz üstü hatırlamıyorum. Ondan sonra oturup saatlerce ağladım. Uyumadım onu izledim. Derdi midesiymiş meğer. Ondan dalamıyormuş. Ben rezil bi anneyim diye kendimi paraladım. Hala daha arada sabrımın yetmediği olur ne var ne istiyorsun tarzı yükselmeler oluyor. Olacakta illaki. Sanma ki sadece sen. Hayat sosyal medyada ki mükemmel anne sahteliğinden çok farklı. Emin ol çok iyi bir annesin. Arada bir olacak böyle hallerimiz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…