- 7 Eylül 2017
- 92
- 136
- 13
- 36
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #50.581
Günaydın kızlar sunnet yaptiran anneler miniklerin pipisi tamamen kac gunde iyilesti
Bizimki de uykuya dalamadığı zaman kesin kusacak oluyor midesi rahatsız olduğu için uyumuyorÖmer daha 20 günlük falan. Günlerdir uyumuyorum. Artık önümü göremiyorum öyle kötü durumdayım. Altı temiz, karnı tok, gazı yok ama uyumuyor. Bense bitmiş tahammülsüz delirme noktasındayım. Tam daldı dalacak yeniden uyandı. Bende o sinirle yeter artık derdin ne kendi kendine yat dedim yüksek sesle çıktım odadan. Salona geldim. Kapısından geri döndüm Napıyorsun sen iyi misin diye. Geri döndüm ki ömer ağzından burnundan kusmuş nefes almaya çalışıyor. İlk kusması ve o ana denk geldi. Ben nasıl çığlıkla aldım çevirdim yüz üstü hatırlamıyorum. Ondan sonra oturup saatlerce ağladım. Uyumadım onu izledim. Derdi midesiymiş meğer. Ondan dalamıyormuş. Ben rezil bi anneyim diye kendimi paraladım. Hala daha arada sabrımın yetmediği olur ne var ne istiyorsun tarzı yükselmeler oluyor. Olacakta illaki. Sanma ki sadece sen. Hayat sosyal medyada ki mükemmel anne sahteliğinden çok farklı. Emin ol çok iyi bir annesin. Arada bir olacak böyle hallerimiz :)
Ben 40.gun kontrolünu ihmal ettim gidemedim ve kanamam devam ediyordu. Oglumu 2.ay komtrolune götürürken ugradim (nasilsa formalite tribindeydim). Meger giden kan benden gidiyormus ve asiri derecede kanamam oluyordu pihtili disari ciktigimda 5dk de pedin dolduğunu ve kiyafetimi kirlettigini bilirim. Neyse de kontrol etti bi bakti ki rahimde parcalar kalmis. Rahim onlari atabilmek icin kanama yapiyormus. Hemen o an vakumla kurtaj yapti parçalar gelmedi rahim duvarina yapışmış. Gecen hafta kucuk bi operasyonla rahimden kazidilar parçalari. Ve rahmin yapışmasını onlemek daha az zarar gormesini saglamak icin spiral takildi ve 10gun boyunca östrojen kullaniyorum. Östrojenun sutu azaltip kalitesini dusurdugunu biliyordum. 5gundur kullaniyorum bezlerimiz iyi sagdim sütu miktarı da ayni.
Sut miktarini takan kizlar lutfen gönlünuzu rahat tutun sizin moraliniz iyi oldukca Allah rizkini veriyor.
Korunma konusunda da mecburi spiral oldu benimki ama iyi de oldu.
İliskinin zor olma sebebi östrojen azligi ve dolayisiyla kuruluk. Onun icin de dr ye gidip fitil kullanabilirsiniz
Sanırım her şey üst üste geldi bir de operasyon geçirecekken regli oldum reglininde verdiği sinirle kızıma kötü davrandım geceden beri ağlıyorum
Kesinlikle destek almam lazım
Benim ki emmiyor ama aynı şeyi biberonla yapıyor hatta iki gündür niye oluyor böyle diyordum. Gaz da bi bitmek bilmedi :-(Meme reddinde hic almaz gazi varsa ondan almıyordur. Benimki gazi olunca memeyle kavga ediyor gauv gauv sesler cikiyor sanırsın mart kedisi sevgili ariyor
Insanin bazen siniri bozuluyor. Efsunda bugun cok huysuz surekli agliyor ciglik atarak gazi desen yok kaka desen yapti ac desen degil bezi desen temiz sadece kucakta gezerken susuyor.alip disari cikarayim dedim once esimi aradim hava nasil diye kapali ama cikabilirsiniz kisa yuruyuse dedi. Hazirlandim ciktim bu arada efso hala ciglik ciglik agliyor. Indim garaja arabadan pusetini alacagim dun pazar diye arabada kalmisti.baktim araba yok. Evet araba yok. Esimi aradim ee araba bende diyor. Sinirim bozuldu o ara hala ciglik cigliga agliyor bende bagirdim ne istiyorsun neden agliyorsun diye. Sonra tabi bi anlam ifade etmedi aglamasina bagirmam sadece irkildi bitan icin o kadar. Simdi parkta kucagimda bebek sirtimda canta oturuyorum cunku anahtarimida almadan cikmisim evden ve yagmurda ciselemeye basladi. Sinirim nasil bozuk anlatamam. Esimi aradim anahtar getirsi diye insallah o ara gok delinmez diyorum.
Demem o ki bebek isi dalgali durulmali. Iyi gunumuzde olacak kotusude. Arada bagiracagizda.o yuzden kendini tek sanma.yada herkes gul cicek takilirken sende hava bulutlu sanma.Benim tesellim bu gunleri hatirlamayacak olmasi. Birdr kendimi biliyorum.kizimi ne cok sevdigimi bi anlik sinirle sesimin yukseldigini biliyorum.o yuzden uzulecek bir sey yyok. Simdi o acik havada diye mutlu guluyor etrafa. Ben ona sarki soyluyorum.tek sorunumuz sucuk olma ihtimalimiz. Ha bu arada yanima cuzdanda almamisim.yoksa evin dibi kafe gider otururdum
Sadece boyun simidi aldim canim.bizim ev zaten kuvetli gerek duymadim havuzuna.
Gecemizde zaten enteresandi saat basi kalkti emdi. Heralde atak gecirdik yine. Sabah 5 de en son cigliklarla sarmalanmistik. O ara ofkemi kocise yönelttim kalk bi zahmeet totonu devirdin yatiyosun cocuk bagriyo insan nooldu der filan diye. O usul usul aldi bebisi oyaladi. Uyumuslar sonra 8.30 da kaldirdi beni emmecek acikti diye.Sen de duvara toslamışsın ufaktan bugün. Sabah ben de yalvardım Ateş beye uyuuu nolur uyu diye. Sonra da baktım gözümden yaşlar iniyor. Ahaa dedim error veriyorum. Hemen annemİ aradım s.o.s!!! Yarın geliyor :)
Benimki biberonu da almıyo işte. Buda kilomuza direk yansıdıBenim ki emmiyor ama aynı şeyi biberonla yapıyor hatta iki gündür niye oluyor böyle diyordum. Gaz da bi bitmek bilmedi :-(
Hayırlı uğurlu olsun Allah bütün murvetlerini göstersin insallahYaptrdik canm ilk bsy hissetmedi ama yolda agladi bugun aglicak yarina aglamaz dedi suan uyuyor insallah aglamaz cok zor bsymis ya
Benim bugun ki karmasa sende dun olmus. Ama bir tek sunu anlamadim. Bir ickili mangal partisine gittiniz. Arabayla. Esin kullaniyor arabayi. Ve sizacak kadar içti mi? Valla bak samimi soyluyorum sen kotu bir anne degilsin.yaptiklarinda kotu bir yan yok. Sadece bir dolma patlama ki bir zarar yok. Ama eger esin alkollu bir sekilde bebegini yola cikardiysa. Ve araba kullanacagini bile bile o kadar ictiyse o cok kotu bir baba. Ve hem suclu hem guclu. Ben olsam o kadehi bir tarafina monte ederdim demlenmeyi gorurdu...En basından anlatayım dün arkadaşlar bizi evlerine mangala çağırdı neyse 1 gibi emzirdim çıktık avm den bsyler değiştirecektim eşim sen hemen değiştir gel biz kızla arabada dururuz dedi neyse gittim geldim mi kız montla pusetteydi eşimde yanında kiz ben çıkar çıkmaz uyanmış ama ağlamamış o yüzden eşim aramamış neyse ben gelince ağlamaya başladı elime bi aldım çocuk sirilsiklam ter bu ne dedim bi cam acaydin Üstünü çıkarsaydın üstünü çıkarmadım cam da açmadım teri soğur diye önünü açtım dedi
Neyse bi ona sinirlendim bozuldu bu tabi benim ses tonuma falan 4 e doğru arkadaşlara gittik kiz yolda biraz uyudu oraya girer girmez uyandı neyse emzireyim dedim emmiyor bizim ki doktorda bezde ki kırmızılıktan susuz kalmış olabilir dedigi icin beni panik sardı altı temiz emmiyie ağlıyor 6 a kadar savaş verdik 6 da da emmedi 5 saat oldu çocuk susuz diye sinirlerim tepemde ama ağlıyor sürekli kucağımda emzirmeye çalışıyorum gaz mi var diye uğraşıydım bu arada eşim arkadaşıyla mangalı yaktı demleniyorlar tabi sohbet ediyorlar neyse bayan arkadaşlar Yanımda 7 oldu emmiyor derken kız kaka yapti her yerine bulaştı neyse alt açmaya koydum eşimi çağırdım üstünü de değiştireceğim icin
Eşim geldi altını açtı bezi alıp boklu boklu kızı alt açma örtüsünün üzerine bıraktı bırakmasıyla üstü alt açma örtüsü her yer bok oldu bende bağırdım 2.5 ay oldu bez koymadan temizlemeden altından ama gezi katla diye bak şimdi her yer bok oldu nereye koyacağım çocuğu bu çocuğu böyle bezi alıp altı temiz değilken bırakmayacaksın dedim bağırdım tabi herkes gerildi ama sürekli ayni seyi söylemekten bıktım kendini vermiyor isteyerek yapmıyor çünkü niye içerde Arkasadoyka sohbet edip demleniyordu sohbeti bölündü neyse altını temizleyeceğim bi baktım ayakları falan hep kaka kızın eşim öyle yapınca çocukta hareket edince ayaklar da kaka olmuş kızı soyduk ağlıyor mu katıla katıla bende aman ağla agla benjm içinde ağla falan diye söyleniyorum yıkayalım dedik çocuğu yıkadık alt tarafını neyse giyindiydik arkadaş eşime sen gel artık orda ne yapıyorsun falan dedi gerginlikten dolayı uzaklaştırdı saat 8 e geliyordu bizim kız emmeye başladı ben hiçbir şekilde Arkasadara dahil olamadım millet yemeğe başladı ben yemeğe başlayamadan emdikçe emesi geldi neyse uykuya daldı dedim koydum oturdum iki lokma bsy yiyecekken bizim kız koydum 10 dk sonra uyandı
Normalde eşim bana yardım eder ben ezmiriyoeken o kahvaltıyı hazırlar sen yemeğini ye ben sonra Yerim der vs hiç kalkmadı yerinden bozuldu sanırım bağırmama zaten demlenmişti hafifte çakırdi neyse kalktım uyutmaya çalışıyorum falan bizim kız susmuyor uyumuyor arkadaşın eşi geldi sen yemek yiyemeden ben alayım onu yemek ye diye kendi çocuğu bir de bizim kızı aldı bende oturdum yemek yiyorum ama elalemin düşünüp eşimin düşünmemesine sinir oldum neyse yemek yerken eşime kızı al bak arkadaşta kendi kızını uyutmaya çalışıyor dedim ancak öyle kalktı neyse eşim uyuttu koydum derken bizim kız 10 dk sonra uyandı sonra aldım kucağıma eşime sana bağırdım özür dilerim dedim bsy demedi neyse kız uyudu artkk kucağımda koyamadım koyunca uyanıyor çünkü kucagimda arkadaş ağzıma yemek veriyor falan kız uyudu biraz sohbete dahil oldum 4 de vardığımız evden saat gece 1 de çıktık o saate kadar kucağımdaydi kız kollarım koptu arabada pişerken koyarsak uyanır diye evede kucagimds geldi neyse eve geldik uyanmasın diye yerine hafifçe koydum yatak odasının dibi banyo çocuğu koydum eşimde kapıyı açık bırakmış tabi kafası Çakır sifonu cekti mi bende kapıyı tutup su kapyı niye kapatmıyorsun çocuk uyanacak dedim Eşimde sinirle her seyi en iyi sen biliyorsun her seyi en iyi sen beceriyorsun bi gün patlacağım göreceksin dedi sus artık falan böyle birkaç saydırdı yattı bende lavabodan çıktım yastığımı aldım o sırada asil ben patlayacağım göreceksin dedim eşime ama duydu mu sızmış miydi bilmiyorum kızın odası yan oda ama kız yatak odasında beşiği gittim kızın odasında yattım evlilik hayatım boyunca ilk defa yatağı ayirdim
Dedim ağlarsa kız duyarım ama sinirle uyudum neyse 2 de yattık 5 de kız kalkmış ağlamış ben nasıl Yorgunsam duymamışım eşim geldi basıma senin burda ısın ne dedi burda yattım dedim niye burda yatın dedi sinirle kızın ağlıyor kalk bak dedi bende aa nasıl duymadım dedim neyse mızı aldım emziricem kız meme almıyor ben ama Yorgun’um sınırlıyım kız meme almayıp ağlıyor ama nasıl ağlıyor sinirlerim bozuldu uyku sersemiyim o sırada kafadan kızı meme em artık diye ittirdim baskı uyguladım kızda kolunu ittirince kolunu em artık diye siktimama aşırı sıkmadım ufacık o an ağlamaya başladım mi ne yapıyorum ben diye eşim geldi niye ağlıyorsun ne oldu dedi ama çok sinirli böyle em artık var dediğimi duydu kafayı memehe ittirip kolunu siktigimi görse beni camdan asagi atardı eşim
Nehs ağlıyorum bi yandan emzirmeye çalışıyorum meme almıyor aha dedim yine silikon istiyor kız her halde iyice ağlıyorum eşim yeter artık niye ağlıyorsun bakamıyorsan annen gelsin ya da annem gelsin bu ne böyle dedi bende kızıma kötü davranıyorum dedim sadece kızına değil herkese kötü davranıyorsun dedi
Misafirlikte ona bağırmama içerlemiş baya belki de içerlediği icin orda bana hiç yardım etmeyip oturdu neyse kız sonunda emdi gazını alıyorum eşim basimda bekliyor hiç gazını alayım diye gelmesi sadece öyle oda ds yanımızda oturdu bakıyor bize sonra kızı uyuttum yerine koydum kendi yatağımıza döndüm tekrar aglarsa duyamam diye eşim de yattı biz yatınca ama ben yatakta ağmıyorum allahım affet kızım affet sana kötü davrandım diye eşim farkında değil çünkü ayakta zor duruyordu yine yatar yatmaz sızdı
Sabahta giderken kızını beni öperdi sadece kızını öptü ben gidiyorum dedi gitti
O gider gitmez kız uyandı o saatten beri kızıma bakıp ağlıyorum affet beni ben ne yaptım diye kızım bana gülüyor ben iyice ağlıyorum ben ne yaptım diye
O bebek ağlayacak bebekliğini yapacak tabi diye Gönen ağlıyorum
Stresten sinirlerim yıpranıyor cidden her seyden soğudum eşim iyi yardımcı ama eşimden bile soğudum sarılmıyorum bile adama sürekli stresliyim üzüntülüyüm ve böyle olunca sinir oluyor kızıma zarar vereceğim diye korkuyorum kendimi affedemiyorum nasıl yaptım diye
Kötü anneyim çok kötü
Rabbim bana sağlıklı evlat vermiş ben kıymetini bilmiyorum bebek bebekliğini yapıyor diyemiyorum mutlu olmayı öğrenemedim hala kızıma anne olmayı şakın olmayı öğrenemedim çok uzuntuluyum çok pişmanım şunları yazarken bile ağlıyorum korkuyorum başka bir insana dönüşmekten korkuyorum
Bizimki de uykuya dalamadığı zaman kesin kusacak oluyor midesi rahatsız olduğu için uyumuyor
Canım farketmeyebilirdin de Allah korusun
Bazen benim de çığlık atasım geliyor ama korkacak diye yapamıyorum salona gidip çığlık atıp geri gelmek istiyorum ama yapamıyorum işte.
Arabayı sürerken falan ayıktı öyle olsa yola çıkmazdık kalın dediler zaten arkadaşlar onu riske atmaz ya kalır ya taksiyle döner sadece çok uykuydu çünkü gece 4 e kadar maç izleyip yattti Cumartesi gecesi pazar sabahı 10 da kalktı aksamda alkolle iyice yorgunluk bindi yoksa normaldiBenim bugun ki karmasa sende dun olmus. Ama bir tek sunu anlamadim. Bir ickili mangal partisine gittiniz. Arabayla. Esin kullaniyor arabayi. Ve sizacak kadar içti mi? Valla bak samimi soyluyorum sen kotu bir anne degilsin.yaptiklarinda kotu bir yan yok. Sadece bir dolma patlama ki bir zarar yok. Ama eger esin alkollu bir sekilde bebegini yola cikardiysa. Ve araba kullanacagini bile bile o kadar ictiyse o cok kotu bir baba. Ve hem suclu hem guclu. Ben olsam o kadehi bir tarafina monte ederdim demlenmeyi gorurdu...
Canım sen veterinere nereye götürüyosun?memnun musun?bide nekadara tras ettirdin ?Suan yöntemleri inceleme surecindeyim.sleep lady methodu aklima yatti gibi ama henuz hala inceliyorum bitirince paylasirim tabiki.
Tirnaklarini sık sık kestirin bu donem mutlaka biz 10 gunde 1 veterinerdeyiz bu yuzden. Onu hallederseniz cok sorun olmaz.
Pay olceri biliyorumda bunu ilk kez duydum kiz. Bakayim araştırayım neymis.
Veririm tabiki.eger kafamıza yatarsa pazar gunu başlayacağız olmazsa sonra ki ayin kuruna yazilacagiz.cunku 2 ayi doldursun istiyorlar.2 ay doldu ama 1 ay daha beklemek daha iyi olur mu onu dusunuyorum suan. Yoksa yazilmaya kesin kararliyim
Saol canim. Pek umudum kalmadi gerci..
Söylenerek bağırıp kolunu siktirdigim kafasında mememe ittirdifim icin çok kötüyüm iyi anne olsam bunu yapmazdımBenim bugun ki karmasa sende dun olmus. Ama bir tek sunu anlamadim. Bir ickili mangal partisine gittiniz. Arabayla. Esin kullaniyor arabayi. Ve sizacak kadar içti mi? Valla bak samimi soyluyorum sen kotu bir anne degilsin.yaptiklarinda kotu bir yan yok. Sadece bir dolma patlama ki bir zarar yok. Ama eger esin alkollu bir sekilde bebegini yola cikardiysa. Ve araba kullanacagini bile bile o kadar ictiyse o cok kotu bir baba. Ve hem suclu hem guclu. Ben olsam o kadehi bir tarafina monte ederdim demlenmeyi gorurdu...
Amin cok saol canm bnm insallah :))Hayırlı uğurlu olsun Allah bütün murvetlerini göstersin insallah
Cuma sabah yaptrdik bugun biraz iyi gibi insallah goruntusude tamamen iyilesir52gunlukken yaptırdık biz. 5gun sonra teramisin surmeyi biraktik. 10-15gun sonra da goruntu tamamen duzeldi
Alla alla aslında o da iyi ama sanırımAvent kullanıyorum
Hemen hemen hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz canım benim eşim yanımda değil ama burda 20 gün kaldı ozaman bile aynı şeyleri yaşadık. Şimdide babama alınıyorum anneme alınıyorum. Emmeyşnce ağlayıp uyumayınca sinirleniyorum. Cumartesi kuzenimin Mevlütüne gittim orda sürekli ağladı emdi bi sonra emmedi okadar sinirlendim ki zaten benim eğlenmeye hakkı yok yoruldum diye. Kızıyorum ağzına zorla memeyi soktum kafasını da çekmesine izin vermedim iyice ağladı sonra bi pişmanlıklar ağladım zor buldun zaten diye. Bende diyorum bi doktora mı gitsem hiç normal değilim diyeEn basından anlatayım dün arkadaşlar bizi evlerine mangala çağırdı neyse 1 gibi emzirdim çıktık avm den bsyler değiştirecektim eşim sen hemen değiştir gel biz kızla arabada dururuz dedi neyse gittim geldim mi kız montla pusetteydi eşimde yanında kiz ben çıkar çıkmaz uyanmış ama ağlamamış o yüzden eşim aramamış neyse ben gelince ağlamaya başladı elime bi aldım çocuk sirilsiklam ter bu ne dedim bi cam acaydin Üstünü çıkarsaydın üstünü çıkarmadım cam da açmadım teri soğur diye önünü açtım dedi
Neyse bi ona sinirlendim bozuldu bu tabi benim ses tonuma falan 4 e doğru arkadaşlara gittik kiz yolda biraz uyudu oraya girer girmez uyandı neyse emzireyim dedim emmiyor bizim ki doktorda bezde ki kırmızılıktan susuz kalmış olabilir dedigi icin beni panik sardı altı temiz emmiyie ağlıyor 6 a kadar savaş verdik 6 da da emmedi 5 saat oldu çocuk susuz diye sinirlerim tepemde ama ağlıyor sürekli kucağımda emzirmeye çalışıyorum gaz mi var diye uğraşıydım bu arada eşim arkadaşıyla mangalı yaktı demleniyorlar tabi sohbet ediyorlar neyse bayan arkadaşlar Yanımda 7 oldu emmiyor derken kız kaka yapti her yerine bulaştı neyse alt açmaya koydum eşimi çağırdım üstünü de değiştireceğim icin
Eşim geldi altını açtı bezi alıp boklu boklu kızı alt açma örtüsünün üzerine bıraktı bırakmasıyla üstü alt açma örtüsü her yer bok oldu bende bağırdım 2.5 ay oldu bez koymadan temizlemeden altından ama gezi katla diye bak şimdi her yer bok oldu nereye koyacağım çocuğu bu çocuğu böyle bezi alıp altı temiz değilken bırakmayacaksın dedim bağırdım tabi herkes gerildi ama sürekli ayni seyi söylemekten bıktım kendini vermiyor isteyerek yapmıyor çünkü niye içerde Arkasadoyka sohbet edip demleniyordu sohbeti bölündü neyse altını temizleyeceğim bi baktım ayakları falan hep kaka kızın eşim öyle yapınca çocukta hareket edince ayaklar da kaka olmuş kızı soyduk ağlıyor mu katıla katıla bende aman ağla agla benjm içinde ağla falan diye söyleniyorum yıkayalım dedik çocuğu yıkadık alt tarafını neyse giyindiydik arkadaş eşime sen gel artık orda ne yapıyorsun falan dedi gerginlikten dolayı uzaklaştırdı saat 8 e geliyordu bizim kız emmeye başladı ben hiçbir şekilde Arkasadara dahil olamadım millet yemeğe başladı ben yemeğe başlayamadan emdikçe emesi geldi neyse uykuya daldı dedim koydum oturdum iki lokma bsy yiyecekken bizim kız koydum 10 dk sonra uyandı
Normalde eşim bana yardım eder ben ezmiriyoeken o kahvaltıyı hazırlar sen yemeğini ye ben sonra Yerim der vs hiç kalkmadı yerinden bozuldu sanırım bağırmama zaten demlenmişti hafifte çakırdi neyse kalktım uyutmaya çalışıyorum falan bizim kız susmuyor uyumuyor arkadaşın eşi geldi sen yemek yiyemeden ben alayım onu yemek ye diye kendi çocuğu bir de bizim kızı aldı bende oturdum yemek yiyorum ama elalemin düşünüp eşimin düşünmemesine sinir oldum neyse yemek yerken eşime kızı al bak arkadaşta kendi kızını uyutmaya çalışıyor dedim ancak öyle kalktı neyse eşim uyuttu koydum derken bizim kız 10 dk sonra uyandı sonra aldım kucağıma eşime sana bağırdım özür dilerim dedim bsy demedi neyse kız uyudu artkk kucağımda koyamadım koyunca uyanıyor çünkü kucagimda arkadaş ağzıma yemek veriyor falan kız uyudu biraz sohbete dahil oldum 4 de vardığımız evden saat gece 1 de çıktık o saate kadar kucağımdaydi kız kollarım koptu arabada pişerken koyarsak uyanır diye evede kucagimds geldi neyse eve geldik uyanmasın diye yerine hafifçe koydum yatak odasının dibi banyo çocuğu koydum eşimde kapıyı açık bırakmış tabi kafası Çakır sifonu cekti mi bende kapıyı tutup su kapyı niye kapatmıyorsun çocuk uyanacak dedim Eşimde sinirle her seyi en iyi sen biliyorsun her seyi en iyi sen beceriyorsun bi gün patlacağım göreceksin dedi sus artık falan böyle birkaç saydırdı yattı bende lavabodan çıktım yastığımı aldım o sırada asil ben patlayacağım göreceksin dedim eşime ama duydu mu sızmış miydi bilmiyorum kızın odası yan oda ama kız yatak odasında beşiği gittim kızın odasında yattım evlilik hayatım boyunca ilk defa yatağı ayirdim
Dedim ağlarsa kız duyarım ama sinirle uyudum neyse 2 de yattık 5 de kız kalkmış ağlamış ben nasıl Yorgunsam duymamışım eşim geldi basıma senin burda ısın ne dedi burda yattım dedim niye burda yatın dedi sinirle kızın ağlıyor kalk bak dedi bende aa nasıl duymadım dedim neyse mızı aldım emziricem kız meme almıyor ben ama Yorgun’um sınırlıyım kız meme almayıp ağlıyor ama nasıl ağlıyor sinirlerim bozuldu uyku sersemiyim o sırada kafadan kızı meme em artık diye ittirdim baskı uyguladım kızda kolunu ittirince kolunu em artık diye siktimama aşırı sıkmadım ufacık o an ağlamaya başladım mi ne yapıyorum ben diye eşim geldi niye ağlıyorsun ne oldu dedi ama çok sinirli böyle em artık var dediğimi duydu kafayı memehe ittirip kolunu siktigimi görse beni camdan asagi atardı eşim
Nehs ağlıyorum bi yandan emzirmeye çalışıyorum meme almıyor aha dedim yine silikon istiyor kız her halde iyice ağlıyorum eşim yeter artık niye ağlıyorsun bakamıyorsan annen gelsin ya da annem gelsin bu ne böyle dedi bende kızıma kötü davranıyorum dedim sadece kızına değil herkese kötü davranıyorsun dedi
Misafirlikte ona bağırmama içerlemiş baya belki de içerlediği icin orda bana hiç yardım etmeyip oturdu neyse kız sonunda emdi gazını alıyorum eşim basimda bekliyor hiç gazını alayım diye gelmesi sadece öyle oda ds yanımızda oturdu bakıyor bize sonra kızı uyuttum yerine koydum kendi yatağımıza döndüm tekrar aglarsa duyamam diye eşim de yattı biz yatınca ama ben yatakta ağmıyorum allahım affet kızım affet sana kötü davrandım diye eşim farkında değil çünkü ayakta zor duruyordu yine yatar yatmaz sızdı
Sabahta giderken kızını beni öperdi sadece kızını öptü ben gidiyorum dedi gitti
O gider gitmez kız uyandı o saatten beri kızıma bakıp ağlıyorum affet beni ben ne yaptım diye kızım bana gülüyor ben iyice ağlıyorum ben ne yaptım diye
O bebek ağlayacak bebekliğini yapacak tabi diye Gönen ağlıyorum
Stresten sinirlerim yıpranıyor cidden her seyden soğudum eşim iyi yardımcı ama eşimden bile soğudum sarılmıyorum bile adama sürekli stresliyim üzüntülüyüm ve böyle olunca sinir oluyor kızıma zarar vereceğim diye korkuyorum kendimi affedemiyorum nasıl yaptım diye
Kötü anneyim çok kötü
Rabbim bana sağlıklı evlat vermiş ben kıymetini bilmiyorum bebek bebekliğini yapıyor diyemiyorum mutlu olmayı öğrenemedim hala kızıma anne olmayı şakın olmayı öğrenemedim çok uzuntuluyum çok pişmanım şunları yazarken bile ağlıyorum korkuyorum başka bir insana dönüşmekten korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?