2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Canım sen veterinere nereye götürüyosun?memnun musun?bide nekadara tras ettirdin ?
Valla fiyat bilmiyorum ama sempati hayvan hastanesine goturuyorum. Memnunum ben acikcasi.
Söylenerek bağırıp kolunu siktirdigim kafasında mememe ittirdifim icin çok kötüyüm iyi anne olsam bunu yapmazdım
Ohooo sen takmissin kotu olmaya. Bende bagirdim bak bugun ama hicte kotu oldugumu dusunmuyorum. Tam aksine insan oldugumu dusunuyorum. Kafayi memeye ittirmeyide cok yaptim ozellikle meme reddi yasadigimiz 2.gunun sonlarina dogru. Sen acsin meme burada neden emmiyorsun diye bagirip kafayi memeye bastirdim. Ben inatlastigim icin o meme reddi doneminde mama filanda vermedim acliktan agladi. Yinede mama vermedim. Belki yanlıştır ama benim dogrum buydu.iyiki vermemisim belki simdi mama alacak anne sutunu bitakacakti ama bak 2 günlük kavga dovusten sonra duzeldi hersey.

Canım benimde baya aksadı geçen pazar 40 gündü bana 40 'in çıksın öyle gel demişti yada 1 ay sonra demisti ben12 sine aldım randevu agda işi var bide o gün gidicem...bu arada çok geçmiş olsun

Canım sorun şu biberonu hiç almıyo. Yine mememi az emiyo galiba emzik iyi gelmedi bize bıgun vermiyorum bakalım nasıl olacak

Inanilmaz tüy döküyor ya taramak da kar etmiyor artık tirnaklar da uzadı...

Canım sorun şu biberonu hiç almıyo. Yine mememi az emiyo galiba emzik iyi gelmedi bize bıgun vermiyorum bakalım nasıl olacak
Ya biberonu değiştir o zaman yada şırınga ile dene..ben gündüz çok vermiyorum mama zaten sebepsiz çok ağlamadıkça.emzigi de evet bi süre verme canım..

Kuzum silikonla emsin zorlama. Önemli olan anne sütü alması. İnsanlar 2 yaşına kadar sağıp sağıp veriyor meme almıyıt diye. Bu şekilde sende oda çok yıpranıyorsunuz. Ben başlarda zorladım aynı bu dediklerini yaşadım. Bigün durdum ben niye zorluyorum önemli olan memenin ucunu tutması mı anne sütü alması mı dedim. Tabiki anne sütü alması. Onu alsında ister silikonla alsın ister sağıp vereyim. Ama yeterki alsın dedim. Ve o günden beri asla zorlamıyorum. Benimki hiç tutamıyor memeyi zaten. Bu şekilde diretirsem hepten meme reddi olur siye korktum. Bak susuz kalmış demiş doktor. Çok üzüldüm yazına.

Dün gece biz de öyleydik, en sonunda sabah emzirirken uyumuşum

2 ile 9 arası yarım saat uyudu uyandı.

Oyyy anne de yoksa durum facia

Dün gece biz de öyleydik, en sonunda sabah emzirirken uyumuşum

2 ile 9 arası yarım saat uyudu uyandı.

Oyyy anne de yoksa durum facia
Esime telefonda nasil patlasiysam geldi eve adam ikimizide aldi yuruyuse ciktik. Diyor ki telefonda sesin oyle bir geliyordu ki cocuguda alip gideceksin sandim

Maşallah hayurlı olsun darısı damat olmasına inşsllah çok tatlısınız
Cok teşekkür ederim amin
Kuzum bnde adetim bittikten sonra iliskide bulundum esim korunuyordu saglik ocagi vermisti iliski bitince bi baktik prezervatif yırtılmış bn ertesi gunh hapi kullandim emizirmedigim icin ama arkadasimda dolabinda sagilmis sutleri vardi uc o sutleri kullandi oda ertesi gun hapi kullandi o yanlışlikla drya sormadan kullanmisti doktoru uc gun emizirme sutunu sag dok icirme demis bi doktorunla konus istersen

@gsm_lee bebeğin senin için dünyanın en değerlisi buna eminim. Sadece özgürlüğümüzün kısıtlanması ve sorumluluğumuzun artması hem de çok artması bizi bazen sinirlendirebiliyor. Akıl vermek haddim değil ama bebeğin kucağından inmek istemiyor. Kucağında uyumak istiyor. Çünkü senin kokunu sevgini istiyor. Sana tavsiyem bir kaç gün o istemese bile hatta kollarında yorulsa kucağından indirme hep onunla konuş, sarıl, öp,gülümse... bir kaç gün onu evin içinde gezdir. Odaları tanıt. Sadece ağlayınca değil ağlamasa da al kucağına evde gezdir. Senin sevginden emin olacak. Sürekli kucağında uyumak istemesi sevgi bekliyor olmasından kaynaklı olabilr. Bir kaç gün içinde düzelecek o kadar da kucak istemeyecek... Bence denemeye değer

Bize içini burada her zamN dökebilirsin ve umarım da iyi gelir. Şu yaşadıkların hiç birimize yabancı değildir, sadece bazıları daha ağır Yaşar bazıları daha az. Yorgunluk, hormonlar, uykusuzluk, eski sosyal hayattan kopma... gibi gibi bir sürü sebepten dolayı heyheylerimiz üzerimizde oluyor. Eşlerimiz açısından da başka bir hayat var tabi, onları da düşünmek gerek.
Bebeğini ne kadar titizlikle büyütmeye çabaladığını da hepimiz görüyoruz, bu yaşadıkların kötü annelik değil, hepimiz insanız ve sonsuz güce sahip değiliz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…