- 9 Şubat 2007
- 6.965
- 3.485
- 698
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #50.681
Bende tam bunu yazacaktım kalbimiz birKızlar hangi ıslak mendilleri kullanıyorsunuz?
Biz unibaby yenidoğan kullanıyoruz şimdi bitmek üzere yeniden alıcam. Unibaby cream var onu alsam mı. Sonra sensitive geçerim diyorum. Kullanan var mı
Biz mama da alıyoruz işte günlük 150 cc ye yakın. Ben yapsam bile diyeti mamada var süt. Hemde bu diyet ilk ay olmayıpta sonradan çıkma ihtimali yok bu seferde vitaminsiz kalmak istemiyorum. Aslında çok ta sür ürünü yediğim yokta bence bu emmeme olayı normal heralde baksana hemen hemen aynı haftalarda yaşamısızBizim de ilk ay 1750 aldı. ikinci ayda yaşadık bu durumu. o emmediği hafta 150 gr almıştı. Sonrasında artık süt diyetinin mi etkisi oldu bilmiyorum toparladık. Belki de normal bi dönemdir bilemiyorum ama benim şimdi de diyeti bıraktığım hafta kilo almayınca direk aklıma alerji geldi
Senin bebeğinin kilo alımı mükemmel bizimki hiç o kadar kilo alamadı bence mama verme artık neden mama veriyorsun onu anlamadım kuzumBiz mama da alıyoruz işte günlük 150 cc ye yakın. Ben yapsam bile diyeti mamada var süt. Hemde bu diyet ilk ay olmayıpta sonradan çıkma ihtimali yok bu seferde vitaminsiz kalmak istemiyorum. Aslında çok ta sür ürünü yediğim yokta bence bu emmeme olayı normal heralde baksana hemen hemen aynı haftalarda yaşamısız
Canım gündüzleri yetiyo ama aksama doğru bitecek derece azalıyo sol göğsüm hele sıkınca 1 2 damla zor çıkıyo. Yine 12 ye kadar emziriyorum boş göğsü zor da olsa emiyo ama çok aç uyanıyo emziriyorum biraz emiyo çok ağlıyo gelmeyince ağlaya ağlaya uyuyo yarım saat sonra yine uyanıyo yine aynı. Bi kaç gün dayanabildim bende mecbur verdim mamayı ozaman güzel uyudu gündüz de okadar huysuz olmadı ilk başta mama veriyorum diye çok üzülüyodum ama biraz daha alıştım şimdi. Belki 1 hafta felan daha böyle olsa sütüm çoğalırdı ama dayanamadım ben o uyumadıkça daha çok stres oldum e bende uyumayınca sütüm de çok azaldı çözümü böyle buldum açıkcasıSenin bebeğinin kilo alımı mükemmel bizimki hiç o kadar kilo alamadı bence mama verme artık neden mama veriyorsun onu anlamadım kuzum
Ayrıca attık büyüdü 4/5 saate ancak uyanır
Kızlar hangi ıslak mendilleri kullanıyorsunuz?
Biz unibaby yenidoğan kullanıyoruz şimdi bitmek üzere yeniden alıcam. Unibaby cream var onu alsam mı. Sonra sensitive geçerim diyorum. Kullanan var mı
Alnımızda Doğum lekeniz var ve bu yüzden onu güneşten sakınıyorum , iyi mi kötü mü yapıyorum bilmiyorum
Biz de sizler gibi 12 sen önce asla yatmazdın
3/4ü bulurdu , çünkğ annemle kalıyordum , tv odasında dizi mizi hak getire. Duş geceyi buluyordu, anneme göre davranıyorduk yanı,Sonra annem gidince düZen için uğraştım.
Uykuya gelince bi kere direndim 4 ten sonra yatırmadım, kendi kendine 9 da kucağımda uyudu ,
Zaten huysuzlanıyor, onu çok bekletmeden inatlaşıp uyumak istemiyor,
Ve o oldu artık en geç 10.30 uyku saatimize geçiş
Ve şunu fark ettim gündüz ne kadar sağlam yatarsa gece uykusu da o kadar sağlam oluyor.
Ve bu süreçte alıştırma taraftarıım çünkü daha kolay ve hızlı alışıyorlar, malum şuan etrafta dikkat dağıtıcı şeyler yok, 6 aydan sonra daha zor olur
Aynı sünnet gibi, çok çabuk geçiyormuş ya , inş öyle olur yarın randevumuz var, çok heyecanlıyım bakalım doktor sünnet olabilir dicek mi
Hastaneyi aradık sorduk süreci, ürologmuş çok meth ettilerSünnet için randevu alıp kontrole mi gitmek lazım. Nasıl oldu bu süreç?
Hep soruyorum kimse sakınmana gerek yok diyor, ama evdeki güneş gören koltukta otursa bile kıpkırımzıı oluyorKremlesen sorun olmaz herhalde tatlım ama aylık kontrolde bi sor bence
Oysaki Lohusayken bile hiç Böyle şeyler yaşamamıştım 40 günüm çok güzel geçti ama ben de anlamadım niye böyle oldu :)Lohusaliktan cikamamissindir ndandir canim:)) ben de çok sinir oluyorum dövmek istiyorum bazen ama dayak yemekten korkuyorum
Bu saat oldu hala gece uykusuna geçemedik resmen başım düşüyor. Çok uykum var.
Hep soruyorum kimse sakınmana gerek yok diyor, ama evdeki güneş gören koltukta otursa bile kıpkırımzıı oluyor
Çok canım yanıyor onun bu durumuna
Kızlar sabah uyandığımızda ömerin kakasında değişik bi koku farkettim. Hatta ben bezden kaynaklı koku oldu diye düşündüm. Gün içinde diğer kakalarda devam etti. Rengi hardal sarısı normalde bugün yine sarı ama yeşile dönüklük vardı ve koku devam etti. Bide daha fazla muluslu bi yapıdaydı. Acaba midesini üşüttü ondan mı diye düşündüm. Az öncrki kaka da aynı şekilde keskin koku ve renk öyle yapıda mukuslu geldi. Sabah kakasıda öyle olursa doktora gidicem. Neden böyle olmuş olabilir ya. Moralim çok bozuldu. Uyuyamıyorum şimdi. Ekstra bi durumu yok ama ağlama, ateş, huysuzluk vs olmadı. Klasik kolik saati geldi gaz çıkınca uyudu şimdi. Gündüz de gayet iyiydi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?