2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kızlar hangi ıslak mendilleri kullanıyorsunuz?
Biz unibaby yenidoğan kullanıyoruz şimdi bitmek üzere yeniden alıcam. Unibaby cream var onu alsam mı. Sonra sensitive geçerim diyorum. Kullanan var mı
Bende tam bunu yazacaktım kalbimiz bir
Pudralı olanı sensitive olanı aldım birer adet denemek için
Pudralı kokuyor ama beğendim islakligini
Yenidoğans göre daha ıslak Petek doku daha yumuşak
YEnidoganda resmen çitiliyorum poposunu
Bunds gerek kalmadı ıslak kalıyor hafif oda zaten bezi takana kadar kurudu
Zorlayarak kaka çıkartmaya çalışıp kıpkırmızı edeceğime ıslak kalan yerin üzerinden bazen pamukla geciyorum daha iyi oliyir kızarmıyor
Sensitive açmadım onuda acınca yaArim
Pudralı en fazla beşli olarak satılıyor ama sensitive fazla satılıyor
Kokusundan tırstım eğer sensitive kokmazsa aynıysa memnun kalırsam ondan devam ederim
Tek tek geliyor hem daha iyi kapağıda var yenidoğan gibi açılan kısmıda yırtılmaz

Yenidogani da tek tek gelecek şekilde yapmalılar bence su haliyle çekince çok geliyor

Biz mama da alıyoruz işte günlük 150 cc ye yakın. Ben yapsam bile diyeti mamada var süt. Hemde bu diyet ilk ay olmayıpta sonradan çıkma ihtimali yok bu seferde vitaminsiz kalmak istemiyorum. Aslında çok ta sür ürünü yediğim yokta bence bu emmeme olayı normal heralde baksana hemen hemen aynı haftalarda yaşamısız

Senin bebeğinin kilo alımı mükemmel bizimki hiç o kadar kilo alamadı bence mama verme artık neden mama veriyorsun onu anlamadım kuzum
Ayrıca attık büyüdü 4/5 saate ancak uyanır

Senin bebeğinin kilo alımı mükemmel bizimki hiç o kadar kilo alamadı bence mama verme artık neden mama veriyorsun onu anlamadım kuzum
Ayrıca attık büyüdü 4/5 saate ancak uyanır
Canım gündüzleri yetiyo ama aksama doğru bitecek derece azalıyo sol göğsüm hele sıkınca 1 2 damla zor çıkıyo. Yine 12 ye kadar emziriyorum boş göğsü zor da olsa emiyo ama çok aç uyanıyo emziriyorum biraz emiyo çok ağlıyo gelmeyince ağlaya ağlaya uyuyo yarım saat sonra yine uyanıyo yine aynı. Bi kaç gün dayanabildim bende mecbur verdim mamayı ozaman güzel uyudu gündüz de okadar huysuz olmadı ilk başta mama veriyorum diye çok üzülüyodum ama biraz daha alıştım şimdi. Belki 1 hafta felan daha böyle olsa sütüm çoğalırdı ama dayanamadım ben o uyumadıkça daha çok stres oldum e bende uyumayınca sütüm de çok azaldı çözümü böyle buldum açıkcası

Bugün sağlık ocağına gittik , öylesine gittim canım istedi kafamdaki soruları sormak adına, arada doktorlar hemşire ile konuşmak iyi geliyor, onlarda bizim asıl işimiz bebeler zaten diyor, rahatlıkla gidebilirsiniz yakınsa bi de, bizim bu acemi durumunuzu da normal karşılıyorlar:))
Bebek ilk ay sütü doyurucu olduğu için fazla kilo alımı alıyormuş, sonraki aylar laktoz içeriği daha fazla olduğu için antibiyotik görevi görüyormuş, ve bebeğe çok fazla kilo alımı sağlamıyormuş. Ve gittikçe ay bazında kilo alımı yavaşlayacakmış.
Bu yüzden ilk ay sütümüz sarı ve koyu idi , hani diyoruz ya şuna ilk sütümüz açık sonra koyu geliyor diye

Son düzenleme:
Meme de uyutma iişi benim canımı çok sıkıyor
Bana bağlı uyuması beni rahatsız ediyor
İleriyi düşündüğümde onsuz çıktığımda bana ihtiyacı olmadan uyumasını istiyorum,
Ama bu çocuk emdiği sürece bu imkansız gibi duruyor
Bu yüzden uyutma meselesini bazen babaya devrediyorum, ona da kokusuna da alışsın diye, bu zamana kadar çoğu zaman babayla iş götürdük, o hep ilgi gösterdiğinde ilgilendiğinde bak ya benden iyi yaptığın dediğim şeyler oldu teşvik etmek adına
Bugün bana söylemeden altını değiştirmiş mesela bazen onlar da övgü istiyorlar:)
Baktım kötü bağlamış ama seslenmedim
Ben anayım ama benim de üst seviye de olmam için deşarj olmaya ihtiyacım olduğunda vicdan azabı çekmemek adına, ben olmadan da bişeyler yapılabilmesi tek amacım.

Biz de sizler gibi 12 sen önce asla yatmazdın
3/4ü bulurdu , çünkğ annemle kalıyordum , tv odasında dizi mizi hak getire. Duş geceyi buluyordu, anneme göre davranıyorduk yanı,Sonra annem gidince düZen için uğraştım.
Uykuya gelince bi kere direndim 4 ten sonra yatırmadım, kendi kendine 9 da kucağımda uyudu ,
Zaten huysuzlanıyor, onu çok bekletmeden inatlaşıp uyumak istemiyor,
Ve o oldu artık en geç 10.30 uyku saatimize geçiş
Ve şunu fark ettim gündüz ne kadar sağlam yatarsa gece uykusu da o kadar sağlam oluyor.
Ve bu süreçte alıştırma taraftarıım çünkü daha kolay ve hızlı alışıyorlar, malum şuan etrafta dikkat dağıtıcı şeyler yok, 6 aydan sonra daha zor olur
Aynı sünnet gibi, çok çabuk geçiyormuş ya , inş öyle olur yarın randevumuz var, çok heyecanlıyım bakalım doktor sünnet olabilir dicek mi

Sünnet için randevu alıp kontrole mi gitmek lazım. Nasıl oldu bu süreç?

Sünnet için randevu alıp kontrole mi gitmek lazım. Nasıl oldu bu süreç?
Hastaneyi aradık sorduk süreci, ürologmuş çok meth ettiler
Önce muayene ediyormuş sünnet olup olmayacağını , biz muayene olacağız yarın. ki yaş faktörü de etkili olduğunu düşünüyorum bu karar için.
Sünnetlik için bir engel yoksa Olacaksa gün ve saat vericek
Yarınki randevudan sonra daha ayrıntılı yazarım ..

Kızlar sabah uyandığımızda ömerin kakasında değişik bi koku farkettim. Hatta ben bezden kaynaklı koku oldu diye düşündüm. Gün içinde diğer kakalarda devam etti. Rengi hardal sarısı normalde bugün yine sarı ama yeşile dönüklük vardı ve koku devam etti. Bide daha fazla muluslu bi yapıdaydı. Acaba midesini üşüttü ondan mı diye düşündüm. Az öncrki kaka da aynı şekilde keskin koku ve renk öyle yapıda mukuslu geldi. Sabah kakasıda öyle olursa doktora gidicem. Neden böyle olmuş olabilir ya. Moralim çok bozuldu. Uyuyamıyorum şimdi. Ekstra bi durumu yok ama ağlama, ateş, huysuzluk vs olmadı. Klasik kolik saati geldi gaz çıkınca uyudu şimdi. Gündüz de gayet iyiydi.

Keskin, garip, şuna benziyor diyemediniz bir koku değil mi? Mukuslu olduğunda bizim de öyle oluyor. Normalmiş, kakaları özgürbırak, kurcalamadedi doktor. Düzelt moralsiniz, hazır uyurken koş yatağa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…