- 8 Nisan 2017
- 557
- 516
- 23
- 32
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #50.721
Beni de bu konu streslendiriyor. Keşke nezle grip olanlar gelmese...
Ay bnde boyle insanlari sevmiyorum söylüyorum umirsamiyorlar Allahtan bu konuda kv iyi kv evime geldigi zmn evde kim varsa bebegi salona cikartmiyo kimseyide odaya sokturmuuo kimseye opturmuyo yoksa amaan ne olucak bu kadar abartma diyorlar soz konusu kendi cocuklari olursa ellerinden gelirse telefonda bilekonusmuyiar sanki telefondan hastalık bulasicak acik acik soyle canm daha küçücük melegin Allah korusun grip cok kotuCanım ben açık açık soyledim öz halama. Çocuğu hasta kaç gündür. Eve yemegy çağırıyor sürekli. Hasta cocugun yanına getirmem diyorum 2 gün sonra yine ariyar gel diye. Bugün de gelmesin gibisinden konuştum cunku bırakacak yeri var ve çocuk 10 yasinda yani. Çok istiyor bebeği sevmeyi dedi ben şok. O halde sevdirmem hatta aynı odaya almam dedim ben de. Ben mi abartiyorum millet mı rahat.
Canım bebek büyüdükçe onun rengi açılacak vücudu genişlediği için rengi de açılır aman aman bi leke değil üzülmeKızlar lekemiz bu , az değil ki
Günaydın canm bn hp bebek arabaiyle disari cikarsam mutlaka kanguruyu yanimda tasiyorum aglar susmazsa kanguruya takiyorum arabayifa getirebiliyorumGünaydın kızlar bugün Rüzgar beyimi parka götüreceğim ama korkuyorum ağlar susmazsa bebek arabasıyla o kucağımda nasıl döneceğim diye
Kanguruyu hiç kullanmadım daha ağlarken kanguruya koyamazsam off stres oldum ya sütümü sağdım biberona koyucam biberonu da almıyo ama çok oyalanmam napıyım hava çok güzel hava alsın yavrum birazGünaydın canm bn hp bebek arabaiyle disari cikarsam mutlaka kanguruyu yanimda tasiyorum aglar susmazsa kanguruya takiyorum arabayifa getirebiliyorum
Canm sen al kanguruyu aglarsa kanguruya koyarsin disarida susuyo bnmki evde taksam kanguruyu hic durmaz cok aglar ama dışarıda olunca hisuna gidiyo yavas yavas alistirirsin bnm bebegim bebek arabasini hic sevmiyordu hp agliyordu ama genede pes etmeden cikiyordum simdi alisti ilk baslarda bebek arabasinda uyumuyuyoru suan yarim saat olsada uyuyo alisiyorlar biberonuda cok acikinca alir merak etme biraz gunes gorsun hava guzelKanguruyu hiç kullanmadım daha ağlarken kanguruya koyamazsam off stres oldum ya sütümü sağdım biberona koyucam biberonu da almıyo ama çok oyalanmam napıyım hava çok güzel hava alsın yavrum biraz
Bikmadan usanmadan zorla canim senin sütün daha önemli eninde sonunda yorulup pes edip alacak mesela benim kızım gündüzleri hiç uyumaz akşam uyku saatine kadar uyanık kalır 7bucuk 8 e kadar..mama verince bayılıp gidiyor ama bende mama vermemeye inat ettim ve inatla ayağımda sallayarak uyuttum ayağımdan indirdikten 10 dk.sonra uyanıyor meme versem kucakta uyuyacak çünkü karnı tok sürekli emdi...en azından 1 yaşına kadar emmesi için zorlayacağımBişi yemeyi bıraktı çocul kasıkla deniyorum yutmuyo. Gündüz zaten veremiyorum ben mama emmeye zorlucam bakalım
Doğru diyosun canım biyerden başlamak lazımCanm sen al kanguruyu aglarsa kanguruya koyarsin disarida susuyo bnmki evde taksam kanguruyu hic durmaz cok aglar ama dışarıda olunca hisuna gidiyo yavas yavas alistirirsin bnm bebegim bebek arabasini hic sevmiyordu hp agliyordu ama genede pes etmeden cikiyordum simdi alisti ilk baslarda bebek arabasinda uyumuyuyoru suan yarim saat olsada uyuyo alisiyorlar biberonuda cok acikinca alir merak etme biraz gunes gorsun hava guzel
Rica ederim ama öyle yani normal kilosu..eşimin patronunun eşi doğum yaptı kadın 5 kiloya yakın doğurdu doğduğunda bebek masallah çok iriydi ve seninki kadarken düşün artık nekadardır:) 8yada 9 aylık falan eşim dün görmüş neredeyse yaşında çocuklar kadarmis o da anne sütü alıyor mesela ama o da tombik mama veriyor mu bilmiyorum çokta şey etme yani:) millet konuşur durur ağzını buzemezsin:) onun için salla yaniAy cok saol tatlim ya inan icimi rahatlattin insanlarada hic yaranamiyorsun zayifsa cok zayif diyor kiloluysa aman cok kilolu diyorlar en iyikulaklari tikamak ama olmuyo iste
Lokal anestezi oldu. 3 aya kadar lokal yapıyorum dedi bizim doktor. Dikiş var ama kendi dustü. Sargi vs hićbirsey yoktu ama.Sünnet ettiren anneler sorum sizlere;
Lokal anestezi ilemi oldu?bir de dikişli mi?
Ay bnde boyle insanlari sevmiyorum söylüyorum umirsamiyorlar Allahtan bu konuda kv iyi kv evime geldigi zmn evde kim varsa bebegi salona cikartmiyo kimseyide odaya sokturmuuo kimseye opturmuyo yoksa amaan ne olucak bu kadar abartma diyorlar soz konusu kendi cocuklari olursa ellerinden gelirse telefonda bilekonusmuyiar sanki telefondan hastalık bulasicak acik acik soyle canm daha küçücük melegin Allah korusun grip cok kotu
Amin cok teşekkür ederim tatlim Allah hepimizin yavrularini bize bagislasinD
Doğru diyosun canım biyerden başlamak lazım
Bebeğin de dünyalar güzeli bu arada Allah bağışlasın canım
İnan icimi rahatlattin kuzum cok saol bnm kuzenimin bebegide cok buyuktu goren iki aylik degl 8 aylik sanardi bebek 7 ayinda ek gidaya gecince cok kilo verdi doktorda oyle soyledi ek gidaya gecince hereketlenince kilo verecek bu seferde kilo veriyo diye geleceksin eminim dedi fazla sorun yapmamistim ana hu cok bilmis insanlar bi turlu laf anlatamiyorsun en iyiside garcekten kimseyi dinlememekmis destegin icin cok ama cok teşekkür ederimRica ederim ama öyle yani normal kilosu..eşimin patronunun eşi doğum yaptı kadın 5 kiloya yakın doğurdu doğduğunda bebek masallah çok iriydi ve seninki kadarken düşün artık nekadardır:) 8yada 9 aylık falan eşim dün görmüş neredeyse yaşında çocuklar kadarmis o da anne sütü alıyor mesela ama o da tombik mama veriyor mu bilmiyorum çokta şey etme yani:) millet konuşur durur ağzını buzemezsin:) onun için salla yani
Sabirla bekliyorum canim, ama artik gucum kalmadi. Ben boyle bakmasi gulmesi gerektigini bile bilmiyordum tesadufen forumda okuyunca farkettim ki benimki hic tepki vermiyor, gulmuyor. Gecen hafta carsamba dunya basima yikildi. Doktor 2. Ayi tamamlayalim ondan sonra ilk goz kontrolu sonra diger kontroller dedi. Dunden beri isikli donencesine cok hafif bakmaya basladi sanki, yuzume dogru bakiyor bazen ama gozlerime mi anlamiyorum net, 54. Gundeyiz insallah gelisir. Ben bebegimle tam ilgilenmedim sanirim, emerken falan hep elimde telefon vardi. Ama umursamadigim icin yapmadim sakin sakin ses olmasin uyusun diye.eger bubkonuda benim bir sucum varsa kendimi asla affetmem.Benım bebeğim 59. Gun karsıdan seslenmelerıme guldu cnm bende takıp edyordum nıhyt oldu erken dir. Bugun olmayan yarın oluwerr takma. 2 gun once cıngıraga bakmayan bebek 2 gun sonra çıngırak takıpcısı oldu düşün 2 gun farkla .ffarklı objelerle dıkkatındıkkatıni çek
Bir sey olmasini bekleme. Eve sokma. Acik secik gelmeyin de. Acibadem yenidoganda grio yuzunden zature olan bebek vardi brbrk yoğun bakımda. Hic riske girmeİşin kötüsü çocuk hem grip hem bronşit olmusÇocuğu ikna edemiyor gelmemesi için ama benim cocugum hastalancak onu düşünmüyor kimse. Gerçekten bişey olursa bu sefer cok kötü kavga ederiz kimse de beni tutamaz.
Emla diye uyusturucu bi krem var, lazerden once de bana kullandirirlardi hatta bize ondan surup uyusturdular. Dikis olmadi diye biliyorumSünnet ettiren anneler sorum sizlere;
Lokal anestezi ilemi oldu?bir de dikişli mi?
Bn ne cektim boyle insanlardan bnm en yakin arkadaşım gecen sene nisanda dogum yapmisti bn tedavi goruyordum ozmn uzun zmndar cocugum olmuyordu bunu biliyordu o korunmasina ragmen ilk ayi hamile kalmisti neyse bu dogum yapti bnde msj attim resm atsana dedim bana yazdigi cvb resm atmiyoruz bnde tamm dedim bir hafta sonra gormeye gittim ozmnda ay cok tatli dedim 5 kez masallah de dedi bnde icimden dedim zaten bebek gorursem icimden mutlaka masallah barikallah diyorum yok diştan diyceksin dedi dedim alindim açıkçası eve geldim sonra iki aylikti bebegi cagirdi gel skliyorum diye ozmn bn hamileydim tam egildim opmicektim kokliycaktim hayir opmuyoruz dedi buraya kadar tamm o anne bebegini korudu zamn gecti bn dogum yaptim bir haftaliktik geldi bana sormadan yavrumu 10 tane resmini cekmis birde kizi gripp cok kotu grip atesi cikiyo bebegimi opturuyo yaptigi dogrumu simdi onun bebegi degerlide bnmki degerli deglmi cok zoruma gitti yaptigi bn ondan bunlari beklememistim o cocugunu hic sevdirmedi bana hic opturmedi bn hasta da degldim onun kizi cok kotu hasta getirip bebegimi opturuyoİşin kötüsü çocuk hem grip hem bronşit olmusÇocuğu ikna edemiyor gelmemesi için ama benim cocugum hastalancak onu düşünmüyor kimse. Gerçekten bişey olursa bu sefer cok kötü kavga ederiz kimse de beni tutamaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?