2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Bende yetistim size bezini cikartip gaz cikarttim bez yokken kolay cikiyo bi baktim şelale gibi çis yapti bnm suratim dahil kendi kafasi here yapti her yer batti banyo yapicaz uykumuz kacicak

Kuzum emzirme kampı denen bsy var onu araştı emmedigi zaman sütünü hep sağ çoğalır
Neden Bırak diyorum biliyor Muş’un emmiyor falan dedin ya mamalar aromalı çocuklar anne sütünden uzaklaşılıyor
Şimdiden geçmiş olsun
Bizdedir leke var bazen acayip belirgin oluyor Gül mü bilmiyorum bence krem sür Antalya sıcağı leke yapabilir
Csnim fotolarını cektin mi doktora bi at bakalım
Bizimde bazen kokuyor ama rengi bilemiyorum gün içinde de olursa icin rahat etsin git

Keskin, garip, şuna benziyor diyemediniz bir koku değil mi? Mukuslu olduğunda bizim de öyle oluyor. Normalmiş, kakaları özgürbırak, kurcalamadedi doktor. Düzelt moralsiniz, hazır uyurken koş yatağa

Evet tarif edemiyorum ama kötü bi koku. Yeşil tonu ve nasıl diyim yağlı mı köpüklü mü mukustan dolayı bi değişikti son kakası

Kızlar lekemiz bu , az değil ki
Bu lekeden benim ensemde var. Bozukpara büyüklüğünde. Annem hamileyken çilek yedim kaşıdım. Ondan oldu diyor :) benimki sadece baharda çıkıp sonra kayboluyor. Enteresan yani. Belki sizinkide kaybolur. İç güdülerim kaybolacağı yönünde. Kaybolmazsa da hiç üzülme. Gerçekten çok tatlı duruyor.

Kızlar bebişleri hep aynı yöne yatırmamayan dikkat edin. Ben uzun bir süredir aynı yöne yatırmışım. Yeni aklıma geldi.

Şükür dünden beri düzeldi canım normal de sürekli gögüste duran bi çocuk zateb

Kızlar bebişleri hep aynı yöne yatırmamayan dikkat edin. Ben uzun bir süredir aynı yöne yatırmışım. Yeni aklıma geldi.
Evet en hasass konu buymus bnmkide kafasini hp sag tarafa cevirerek uyuyordu hic ellemiyordum rahatsz etmemek icin baktim ki kafa biraz yamuk gibi iki gundur sol tarafa ceviriyorum yok alismis agliyo bnde sag tarafi biraz yuksek tutuyorum o tarafa bakamasindiye cok dikkat edilmesi gerekiyo bnm gorumcemin bebegide 5 aylik onunda kafasi yamuldu

Kızlar lekemiz bu , az değil ki
Benim oğlumunda aynı yerde biraz daha küçük şekilde var. 2 doktora sorduk 2 yıla kadar rengi açılarak yok olacağını söylediler eğer büyüme vs olursa ciddiyeye göstermemizi önerdiler.Allah başka dert vermesin bu tip lekeler zararsız gruptan bazıları zararlıda olabiliyor ayrıca geçmezse lazerle sildirme işlemi yaptırabilirsiniz.
Geçenlerde 1,5 yaşında bir kız çocuğu gördüm aynı yerde hafif pembe doğum lekesi vardı sanırım geçmek üzereydi ama o Kadar güzel bir kızdı ki leke bile güzelliğini bozamamış :) bence bebekler lekeleri ile bile çok güzeller

Benım bebeğim 59. Gun karsıdan seslenmelerıme guldu cnm bende takıp edyordum nıhyt oldu erken dir. Bugun olmayan yarın oluwerr takma. 2 gun once cıngıraga bakmayan bebek 2 gun sonra çıngırak takıpcısı oldu düşün 2 gun farkla .ffarklı objelerle dıkkatındıkkatıni çek

Evet cnm sürekli değiştirmek gerikiyormuş. Aman dikkat edelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…