2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Bir sey olmasini bekleme. Eve sokma. Acik secik gelmeyin de. Acibadem yenidoganda grio yuzunden zature olan bebek vardi brbrk yoğun bakımda. Hic riske girme

Konuştuk şimdi de iyileşti diyor. Eminim tek hasta da o olmaz. Ben de iceri odamda tutarım cocugu diyorum annem ayıp olur diye kızıyor. Cikarmicam cidden çok sinirlendim.

Seninki de çok fenaymis ben kimsenin çocuğunu opmuyorum akıllarına takılmasın diye. Millet hiç oralı olmuyor.

Seninki de çok fenaymis ben kimsenin çocuğunu opmuyorum akıllarına takılmasın diye. Millet hiç oralı olmuyor.
Genelde bnde kimsinin cocugunu opmem ama o yakin arkadaşım diye koklamak istemistim cennet kokusunu icime cekmek istemistim kimseden beklemedigim tepkiyi almistim ama bn ondan kendi cocugunu nasil koruduysa o hassasiyeti beklemistim ama maalesef

Kuzum bu kadar suçlama kendini o daha çok küçük. Ben bir yerde okumuştum bebegi emzirirken bebekle göz teması kurmak çok çok onemliymis. Aradaki güven bağını ve bebegin özgüvenini gelistiriyormus. Ben emzirirken tv bile seyretmiyorum kocamla bile pek konusmuyorum. Tabi arada kafami kaldiriyorum ama genelde bebegime bakıyorum şarkı falan mırıldaniyorum ona. Hepimizin ayrı bir derdi var benimki de 2. Ayin ilk 15 gününde 1 kg den fazla aldi sonra memeyi bir reddetti bagriş çagris gecti günlerimiz mama da vermedim aç uyudu aç uyandi. Dün 2. Ay kontolumuz vardi bebek kilo almayı bırak 500 gr vermiş. Ama hiç üzülmedim çünkü ben kazandim bebek 3 gündür tekrar iştahla emmeye başladı.
Sana tavsiyem bebeginle çok fazla temas kur yatirip iyice yüzüne yaklaş konuş onunla bugünlerde iyice tepki vermeye başlar eminim :))

Emziği kestim zaten gercekten de emmeye başladı çokta kolaylık oluyodu bana dün sadece gece uykusuna gecerken 10 dk verdim. Bende öyle emsin diye zorluyorum ne kadar emerse okadar iyi

Ensemizde , kafamızın içinde burun alt deliğinin orda göz kapaklarında bir de alnında var işte

Sen o arkadaşını parçalamadın mı?

Sağ olun kızlar ben bugüne kadar ona yakın doktor hemşireye sormuşumdur herkes geçecek diyor Ama biliyorsunuz ki bu süreçte bir gün bile bir hafta gibi geçiyor
Bu arada sünnet için randevumuzu almıştık görüştük pipimizin o girişi o delisi darmış çocuk doktoru hatta bana önermişti bir şekil göstermişti hareketi yapmam için ama ben ihmal ettim yapmadım açıkçası annem buradayken o yapıyordu ama demekki genel anlamda dar ki tekrar yine eski haline geri dönmüş o yüzden iyileşmesi bir haftayı bulur dedi.
lokal anestezi olacak iğne vurulacak isterseniz sizde yanında olabilirsiniz girebilirsiniz dedi
krem verecekmiş bir hafta sonra geçeceğini söyledi
Oradan çıktık sonra arıyor boyum bindik bir de üstüne kaza yaptık

Canım bize sünnetten sonra pet bardak takıp öyle bez beslememizi söylediler peki bezin numarası kullandığından büyük mı olacak
Canm bana kesinlikle bardak koyma dedi normal bezinj bagla bardak yurumeyi başlayan bebekler icin yurudugu zmn bezine pijamasin syrtunerek iyilesmesi zor olur seninki bebek nirmal bezinj bagla cabuk iyilesir demisti cok şükür bugun 4 gununuz bugun baya iyiydi pipisi normalde de 3 numara bez kullaniyordum aynisina devam ediyorum ama çıtçıtlı body giydiriyotum sadece kapatmiyorum cit citlarini

Canın sen bunun yakın arkadaşın olduğuna emin misin , bosversene söyle tabi lafını baksana sana o neler demiş. Insanlar kendi çocuklarına hassas olup başkasına olmayınca sinir oluyorum .

Canın sen bunun yakın arkadaşın olduğuna emin misin , bosversene söyle tabi lafını baksana sana o neler demiş. Insanlar kendi çocuklarına hassas olup başkasına olmayınca sinir oluyorum .
Artik garcekten kaldıramıyorum canm okadar seviyordumki onu cok sogudum ararsa acmak istemiyorum bulusalim diyo bahane ariyorum insan bu kadar bencil olmamali kendisine yapilmasini istemedigi seyi baskasinada yapmamali bncede

Slm 2.ay asisi bizde uyku yapti diyen annişler vardi.geceniz ve sonrasi nasil gecti sizlerin? sabah vurulduk asiyi gunduz hep sekerleme yapardi simdi uyuyor sanirim bizde de uyku yapti sonrasini merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…