2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Artik garcekten kaldıramıyorum canm okadar seviyordumki onu cok sogudum ararsa acmak istemiyorum bulusalim diyo bahane ariyorum insan bu kadar bencil olmamali kendisine yapilmasini istemedigi seyi baskasinada yapmamali bncede
Bulustugunuz da zaten bi şekilde seni sinir edebilir . Bencil olan insanlardan uzak durmak gerek hele ki bu konu da sana maşallah de bile demiş ama kendisi o hassasiyeti göstermemiş , kendisi de aynı hassasiyeti gösterse bi nevi anlayabilirdik ama işte öyle olmayınca sadece sen yipraniyorsun. Boşver bence , oğlusun la daha mutlu vakit geçir bu arada maşallah size çok sekersiniz, Allah bağışlasın. Sana benziyor sanki

Sezeryan sonrasi ağrı sizidan anlayamamıştım ama yeni yeni kendine gelince insan fark ediyor ki , yumuşak bi karnım oluşmuş kilodan değil ameliyattan sanırım. Geçer mi ki bu :-(

Bizimki gazlı olduğu için ayakları sürekli karnında çekik durumda bir de bardağın alt tabanı da kesik kapalı olmayacak

Ay cok teşekkür ederim kuzummm amin saol evet bana bana oglusum yeter onunla guzel zmn geciriyirum cok şükür birde siz varsiniz asil arkadaş sizin gibi olmali iyiki varsiniz ya

Bizimki gazlı olduğu için ayakları sürekli karnında çekik durumda bir de bardağın alt tabanı da kesik kapalı olmayacak
Bnmkininde ayaklari surekli karina cekip cekip duruyo heleki bez degistrirken bile ayaklarini zor tutuyorum ama bez baglamanin bi zararini gormedim canm Allaha cok şükür git gide iyilesiyo bize doktor uc kez tekrar tekrar soyledi bardak yada sunnet kulodu giydirmeyin diye nedense

Ay cok teşekkür ederim kuzummm amin saol evet bana bana oglusum yeter onunla guzel zmn geciriyirum cok şükür birde siz varsiniz asil arkadaş sizin gibi olmali iyiki varsiniz ya
Aynen bence de burdaki herkes iyi ki var, telefonu elime alınca artık hemen buraya giriyorum

Sezeryan sonrasi ağrı sizidan anlayamamıştım ama yeni yeni kendine gelince insan fark ediyor ki , yumuşak bi karnım oluşmuş kilodan değil ameliyattan sanırım. Geçer mi ki bu :-(
Ben de çok muzdaribim beş kilom kaldı emzirdiğim için şimdilik diyet yapmıyorum ama acayip bir karnım var hiçbirşeyim olmuyor be olacak ben de meraktayım

Slm 2.ay asisi bizde uyku yapti diyen annişler vardi.geceniz ve sonrasi nasil gecti sizlerin? sabah vurulduk asiyi gunduz hep sekerleme yapardi simdi uyuyor sanirim bizde de uyku yapti sonrasini merak ediyorum
Bizede ilk 4 saat uyku yapti aksam hic uyumadi agridan inledi ama atesi cikmadi cok şükür insallah agrisz ateşsiz atlatirsiniz canm

Ben de çok muzdaribim beş kilom kaldı emzirdiğim için şimdilik diyet yapmıyorum ama acayip bir karnım var hiçbirşeyim olmuyor be olacak ben de meraktayım
Inşallah geçer ya bu karın kalırsa biraz kötü olur sanki. Zaten çatlaklar filan da tavan yapmış resmen. Yeni yeni bAkıyorum kendime baktıkça bisey görüyorum diyet yapma canım şimdi de tatlı filan da çok yemeyelim belki etkisi olur. Sezeryan göbeği kalır dedikleri göbek bu değildir inşallah

Bnde oyleyim gece hp giriyorum eşimde sen telefondan kafayi kaldrmiyorsun ne varki bu sitede diyo bnde arkadaşlarım var diyorum saka saniyo adam
Ay benimki de öyle ne yapıyorsun sen ne var bu telefonda diyor. Sonra yine mi kadınlar kulubundesin kafayı yedin diyor . Beni kendi halime bırakıyor

Allalla , kaö dk sürdü peli operesyon, isterseniz siz de girebilirsiniz dedi

Dün bir pantolon denedim şoka girdim aynadaki görüntüme düzenli dağılsa sükuneti değil ama dediğin gibi aynada görünen tek bişey var :) ben buna değil hafif bir göbeğe hazırlamıştım kendimi umarım toparlanır. Bol su ve gereksiz yemem k lazım galiba dediğin gibi.
Korse kullandın mı

Bu saat oldu açım kızlar ölcem açlıktan artık çok huysuz bugün ayakta salliyorum azcik uyuyo uyanınca acayip ağlıyo mutfağa bile gidemiyorum ayağımdan indirip ve midem bulanmaya başladı açlıktan

Çok yanlış yapıyorsun
Ben de senin gibi aç gezerdim taaa ki vücudum dermansız 2 büklüm kalana kadar
Baktım ne var değişen bu bebe hala ağlıyor huysuzluk tavan
Eben buna yetişmem için dirence ihtiyacım var
Aldım onu da pusetiyle mutfakta 5 dk yeter buna.

Yalnız olmadığıma sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim

Bende cumartesi dışarı çıktım çıkarken eski pantolonlar dan birini giyeyim dedim kapandı hiç bi yeri korse kullanmadim ama herkes kullansaydin keşke diyor geç kaldım sanırım . Su içmeye bile fırsat bulamaz hale geldim ya inşallah geçer gobekler:-(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…