2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Aynı durumdayım ya su az ötede sehpada onu bile alamıyorum ayakta uyudu demin bıraktım çığlık çığlığa nasıl susturdum bilmiyorum . Açlık , susuzluk mahvetti

Benim artık vücudum sinyal veriyor. Sol dizim çok kötü. Bükerken arkası acıyo şimdi ayaktayken geriye doğru kaldırırken içim geçti acısından. Eklemlerim zaten kötü korkuyorum doktora gitmeye ciddi şeyler gibi sanki

Canım yardıma gelebilecek bir yakını çağırsan. Düzenli uyku beslenme olmayınca halsiz düştün tabi

Bugün yine emmiyoruz delircem 12 de emdi zorla uyandırdım 2 dakika emdi bıraktı. Almıyo memeyi mamada yemiyo ya hiç mi acıkmıyo. Mama yı emse dicem ki göğsümü reddediyo ama biberonla mama da yemiyo kaşıklada yemiyo ne yapıcam ya huysuz da değil

İnşallah ya

Ne kadar aldı canım bir ayda

Çok geçmiş olsun canım dil bagi varmıydi da operasyon oldu kuzum
İyi misiniz şimdi kilosu da düzelecektir eğer dil bagi ise sorun üzülme sakin
Ankara memoria hastanesi soyguncu olmuş kuzum cidden İstanbul’la alakası yokmuş kadrosu da vasat Memnune hoca olmasa adim atmam

btlh canim Öner’in doğrultusundan luff müslinin emzirme önlüğünü aldım sitesinde stokta yoktu çoğu model happy shop diye bi yerden aldım çok sağol yaz kış rahatlıkla kullanacağım zaten 120&120 muslinim vardı onu onluk gibi bağlayıp yapıyordum ama bebeği göremediğim için kafama geçiriyordum şimdi çok daha rahat olacak teşekkür ederim

Ben de alsam mı diye düşündüm de gerçekten kullanışlı mı ya? Yani çok uygun bişey değil sonuçta alıp kenara atmak da istemiyorum

Bende memorial da doğum yaptım. Bebeğin kontroller falanda orda devam ediyor. Soygunculukta zirve yapmışlar. Attığın adımdan ücret alıyorlar. Şahsen doğumda öyle aman amanda memnun kalmadım

Bende aldim bugun. Bakalim guzeldir insallah. Svivadan aldigim dandik cikti. Tuniko gelmedi daha.insallah ikisinden biri guzel cikar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…