- 28 Eylül 2013
- 8.292
- 15.637
- 448
- 35
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #50.801
Ilk ay 1200 ikinci ay 600 almıs. Ama sorun şuki 20 günde 600 almıs 10 günde hiç almamıs.Ne kadar aldı canım bir ayda
Benim bebek ilk ay 1200 aldi sonraki ayin ilk 15 gününde 1 kg alip son 15 gününde 500 gr geri verdi canim. Meme reddi yaşadık ben de biberonu unutmasi icin ac biraktim. Çok şükür 3 gündür tekrar emmeye başladıIlk ay 1200 ikinci ay 600 almıs. Ama sorun şuki 20 günde 600 almıs 10 günde hiç almamıs.
CCanım 90 a 60 ölçüsü olan emzirme örtüsü diye geçenden mi almalıyız bende sipariş vereceğimdeBende aldim bugun. Bakalim guzeldir insallah. Svivadan aldigim dandik cikti. Tuniko gelmedi daha.insallah ikisinden biri guzel cikar.
Canım ben o sitede emzirme örtülerini bulamadım bir türlü hamgi kategoride geçiyor@btlh canim Öner’in doğrultusundan luff müslinin emzirme önlüğünü aldım sitesinde stokta yoktu çoğu model happy shop diye bi yerden aldım çok sağol yaz kış rahatlıkla kullanacağım zaten 120&120 muslinim vardı onu onluk gibi bağlayıp yapıyordum ama bebeği göremediğim için kafama geçiriyordumşimdi çok daha rahat olacak teşekkür ederim
https://www.luff.com.tr/honey-bunny-emzirme-onluguCCanım 90 a 60 ölçüsü olan emzirme örtüsü diye geçenden mi almalıyız bende sipariş vereceğimde
Ben satın ala tıklıyorum stokta yok diyor canım neyse başka bir sitesen bulmaya çalışacağım sen gelince görüşlerini yaz baya kullanıslı görünüyor sonucta müslin cocuk terlemez en azındanhttps://www.luff.com.tr/honey-bunny-emzirme-onlugu
Bunu aldim canim ben. Umarim iyi cikar. Muhtemelen yarin kargolarlar 2 3 gune gelir bana. O zaman iyimi degil mi soylerim.
https://www.luff.com.tr/mama-urunleriBen satın ala tıklıyorum stokta yok diyor canım neyse başka bir sitesen bulmaya çalışacağım sen gelince görüşlerini yaz baya kullanıslı görünüyor sonucta müslin cocuk terlemez en azından
Surekli konusmaya basladim canim sanki biraz biraz cevap vermeye basladi gibi ama persembe kontrolumuz var o onemli, bakalim ne diyecek. Valla bu 5 gunde omrumden 5 yil gitmistir.Kuzum bu kadar suçlama kendini o daha çok küçük. Ben bir yerde okumuştum bebegi emzirirken bebekle göz teması kurmak çok çok onemliymis. Aradaki güven bağını ve bebegin özgüvenini gelistiriyormus. Ben emzirirken tv bile seyretmiyorum kocamla bile pek konusmuyorum. Tabi arada kafami kaldiriyorum ama genelde bebegime bakıyorum şarkı falan mırıldaniyorum ona. Hepimizin ayrı bir derdi var benimki de 2. Ayin ilk 15 gününde 1 kg den fazla aldi sonra memeyi bir reddetti bagriş çagris gecti günlerimiz mama da vermedim aç uyudu aç uyandi. Dün 2. Ay kontolumuz vardi bebek kilo almayı bırak 500 gr vermiş. Ama hiç üzülmedim çünkü ben kazandim bebek 3 gündür tekrar iştahla emmeye başladı.
Sana tavsiyem bebeginle çok fazla temas kur yatirip iyice yüzüne yaklaş konuş onunla bugünlerde iyice tepki vermeye başlar eminim :))
Evet varmış splash ve paradiso ben filli olanı beğendim bulmuşta bunuyor diyeceksin şimdi :))https://www.luff.com.tr/mama-urunleri
Bak burda bazi desenlerde stok var splash desende vs.
Soylerim tabiki. Yarin tunikodan aldigimda gelecek hangisi daha kullanisli paylasirim.
Aynen canim kararli olmazsak onlar bizi yönetmeye basliyorlar. İnsallah korkuların boşa çıkacak kendini harap etme. Bebekle konuşmak da gerçekten çok önemliSurekli konusmaya basladim canim sanki biraz biraz cevap vermeye basladi gibi ama persembe kontrolumuz var o onemli, bakalim ne diyecek. Valla bu 5 gunde omrumden 5 yil gitmistir.
Bebisinin tekrar emmesine cok sevindim. Zaten bebekle ilgili herseyde kararli olun diyolar.
Canim cisi kakasi nasil? Ozellikle cis cok onemliymis bezi gunde 7-8 defa islatmasi gerekiyor. Cisin miktari da onemli soyle bezi elinle tarttiginda agirlik hissediyor musun?Kızlar ağlıyorum dayanamıyorum artık 10 gündür az emiyodu neyse takmayım dedim ama mamada yemiyo gittim 8 günde 100 gr almış 1 aylık gelişim önemli dedi sağlık ocağı neyse belki düzelir dedim dün de az emdi diye sevindim ama bugün yine aynı 10 dan beri toplam 5 dakika emmedi ya bi kaç kere çekip bırakıyo. Mama yaptım belki göğsümü istemiyodur diye denemek için onu da hiç içmedi gazı yok huysuzluk yok çocuk aranmıyo bile. Ama aç hiç bişi yemedi sürekli uyuyo zorla uyandırıyorum emzirmeye çalışıyorum emmiyo. Sütüm çok azaldı artık öyle hissediyorum ki göğsüm kaç saat oldu emmedi bak sertleşmiyo bile. Yarın için kendi randevum vardı onkolojide rahim ağzı yaram vardı iptal ettim bebeği götürcem ama kendime gelemiyorum gözlerim dolu dolu geziyorum içimde sızı sıkıntı gibi ne yapacağımı bilmiyorum
Kızlar ağlıyorum dayanamıyorum artık 10 gündür az emiyodu neyse takmayım dedim ama mamada yemiyo gittim 8 günde 100 gr almış 1 aylık gelişim önemli dedi sağlık ocağı neyse belki düzelir dedim dün de az emdi diye sevindim ama bugün yine aynı 10 dan beri toplam 5 dakika emmedi ya bi kaç kere çekip bırakıyo. Mama yaptım belki göğsümü istemiyodur diye denemek için onu da hiç içmedi gazı yok huysuzluk yok çocuk aranmıyo bile. Ama aç hiç bişi yemedi sürekli uyuyo zorla uyandırıyorum emzirmeye çalışıyorum emmiyo. Sütüm çok azaldı artık öyle hissediyorum ki göğsüm kaç saat oldu emmedi bak sertleşmiyo bile. Yarın için kendi randevum vardı onkolojide rahim ağzı yaram vardı iptal ettim bebeği götürcem ama kendime gelemiyorum gözlerim dolu dolu geziyorum içimde sızı sıkıntı gibi ne yapacağımı bilmiyorum
Onu da denedim canım o gün huysuzsa onda da durmuyor 5dk.gulucuk saçıyor sonra dudağını büküp başlıyor aglamaya...haklısın tabi yemem lazım güçsüz kaldım kollarım dermansız kalmaya başladı zaten yere oturunca zor kalkıyorum yürürken ayaklarımın altı acıyo sis sanırım geçmişti yine başladıÇok yanlış yapıyorsun
Ben de senin gibi aç gezerdim taaa ki vücudum dermansız 2 büklüm kalana kadar
Baktım ne var değişen bu bebe hala ağlıyor huysuzluk tavan
Eben buna yetişmem için dirence ihtiyacım var
Aldım onu da pusetiyle mutfakta 5 dk yeter buna.
Halimiz içler acısı valla :)Yalnız olmadığıma sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim
Bende onu beğenmiştim ama cok secici olamadim. Çünkü cok terliyor bebiş bendekiyle. Fazla oyalanmadan aldim mecbur.Evet varmış splash ve paradiso ben filli olanı beğendim bulmuşta bunuyor diyeceksin şimdi :))
Ben lazim olan şeyleri artık boşta kalan kolumun tarafına koyuyorum emzirirken falan özellikle kumanda telefon su şişesi..bazen oturdugum yerden 2 saat kalkamadigim oluyo kuyruk kemiği batıyo artik sırtım belim mafoluyoAynı durumdayım ya su az ötede sehpada onu bile alamıyorum ayakta uyudu demin bıraktım çığlık çığlığa nasıl susturdum bilmiyorum . Açlık , susuzluk mahvetti
Kanguruda durmuyor mu?Ben lazim olan şeyleri artık boşta kalan kolumun tarafına koyuyorum emzirirken falan özellikle kumanda telefon su şişesi..bazen oturdugum yerden 2 saat kalkamadigim oluyo kuyruk kemiği batıyo artik sırtım belim mafoluyoeğer sakinse yerine koyup bi koşu mutfağa gidip çorbanın altını yakıp geri geliyorum önce sivi ne varsa dökülecek kucagima almadan onları hallediyorum sonra salata falan ve geri kalanlar tek elimle yiyorum..ama tabi dediğim gibi yerimden hiç kalkamadigim zamanlar da oluyo hep o ağlayınca benimde ağlayasım geliyo sinirden susturamamak daha da canımi sıkıyo artik annelik yapamıyorum gibi geliyo
Canım ağzının içind e yara falan yok demi pamukcuk yada başka bişey?belki acısından alamiyordur gazdan olsa ortalığı yıkar çünküBugün yine emmiyoruz delircem 12 de emdi zorla uyandırdım 2 dakika emdi bıraktı. Almıyo memeyi mamada yemiyo ya hiç mi acıkmıyo. Mama yı emse dicem ki göğsümü reddediyo ama biberonla mama da yemiyo kaşıklada yemiyo ne yapıcam ya huysuz da değil
En son sabah kaka yapmıştı 8 de felan hala yapmadı ama çişi iyi hatta çokCanim cisi kakasi nasil? Ozellikle cis cok onemliymis bezi gunde 7-8 defa islatmasi gerekiyor. Cisin miktari da onemli soyle bezi elinle tarttiginda agirlik hissediyor musun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?