2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Ilk ay 1200 ikinci ay 600 almıs. Ama sorun şuki 20 günde 600 almıs 10 günde hiç almamıs.
Benim bebek ilk ay 1200 aldi sonraki ayin ilk 15 gününde 1 kg alip son 15 gününde 500 gr geri verdi canim. Meme reddi yaşadık ben de biberonu unutmasi icin ac biraktim. Çok şükür 3 gündür tekrar emmeye başladı

Kızlar ağlıyorum dayanamıyorum artık 10 gündür az emiyodu neyse takmayım dedim ama mamada yemiyo gittim 8 günde 100 gr almış 1 aylık gelişim önemli dedi sağlık ocağı neyse belki düzelir dedim dün de az emdi diye sevindim ama bugün yine aynı 10 dan beri toplam 5 dakika emmedi ya bi kaç kere çekip bırakıyo. Mama yaptım belki göğsümü istemiyodur diye denemek için onu da hiç içmedi gazı yok huysuzluk yok çocuk aranmıyo bile. Ama aç hiç bişi yemedi sürekli uyuyo zorla uyandırıyorum emzirmeye çalışıyorum emmiyo. Sütüm çok azaldı artık öyle hissediyorum ki göğsüm kaç saat oldu emmedi bak sertleşmiyo bile. Yarın için kendi randevum vardı onkolojide rahim ağzı yaram vardı iptal ettim bebeği götürcem ama kendime gelemiyorum gözlerim dolu dolu geziyorum içimde sızı sıkıntı gibi ne yapacağımı bilmiyorum

Canım ben o sitede emzirme örtülerini bulamadım bir türlü hamgi kategoride geçiyor

Ben satın ala tıklıyorum stokta yok diyor canım neyse başka bir sitesen bulmaya çalışacağım sen gelince görüşlerini yaz baya kullanıslı görünüyor sonucta müslin cocuk terlemez en azından
https://www.luff.com.tr/mama-urunleri
Bak burda bazi desenlerde stok var splash desende vs.
Soylerim tabiki. Yarin tunikodan aldigimda gelecek hangisi daha kullanisli paylasirim.

Surekli konusmaya basladim canim sanki biraz biraz cevap vermeye basladi gibi ama persembe kontrolumuz var o onemli, bakalim ne diyecek. Valla bu 5 gunde omrumden 5 yil gitmistir.
Bebisinin tekrar emmesine cok sevindim. Zaten bebekle ilgili herseyde kararli olun diyolar.

Aynen canim kararli olmazsak onlar bizi yönetmeye basliyorlar. İnsallah korkuların boşa çıkacak kendini harap etme. Bebekle konuşmak da gerçekten çok önemli

Canim cisi kakasi nasil? Ozellikle cis cok onemliymis bezi gunde 7-8 defa islatmasi gerekiyor. Cisin miktari da onemli soyle bezi elinle tarttiginda agirlik hissediyor musun?

Mamayı neyle veriyorsun canım

Onu da denedim canım o gün huysuzsa onda da durmuyor 5dk.gulucuk saçıyor sonra dudağını büküp başlıyor aglamaya...haklısın tabi yemem lazım güçsüz kaldım kollarım dermansız kalmaya başladı zaten yere oturunca zor kalkıyorum yürürken ayaklarımın altı acıyo sis sanırım geçmişti yine başladı

Aynı durumdayım ya su az ötede sehpada onu bile alamıyorum ayakta uyudu demin bıraktım çığlık çığlığa nasıl susturdum bilmiyorum . Açlık , susuzluk mahvetti
Ben lazim olan şeyleri artık boşta kalan kolumun tarafına koyuyorum emzirirken falan özellikle kumanda telefon su şişesi..bazen oturdugum yerden 2 saat kalkamadigim oluyo kuyruk kemiği batıyo artik sırtım belim mafoluyo eğer sakinse yerine koyup bi koşu mutfağa gidip çorbanın altını yakıp geri geliyorum önce sivi ne varsa dökülecek kucagima almadan onları hallediyorum sonra salata falan ve geri kalanlar tek elimle yiyorum..ama tabi dediğim gibi yerimden hiç kalkamadigim zamanlar da oluyo hep o ağlayınca benimde ağlayasım geliyo sinirden susturamamak daha da canımi sıkıyo artik annelik yapamıyorum gibi geliyo

Kanguruda durmuyor mu?

Canım ağzının içind e yara falan yok demi pamukcuk yada başka bişey?belki acısından alamiyordur gazdan olsa ortalığı yıkar çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…