2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286

Oyun halısını bizimkide pek sevmiyor sanırım ya. Oysakş ne hayallerle aldım bi an önce şöyle oyuncak vs ile oyalanacak zaman gelsin istiyorum

fisher price 3 ü bir arada salincak şiddetle tavsiye edilir kurtarıcım oldu hem ana kucaği hem salincak oturak fonksiyonunuda buyuyunce kullanacagiz insallah

Ee sorun meme olmamis ki ama cocugu sarmis ssrmalamissin bunalmis ondan aglamis o durumda meme bile versen susmazdi ki. Ayrica tulum ne kiz Kara kista mi kaldin

Ya hiç sorma Allah beni bildiği gibi yapsın. Kuzum d. Bakırdayım ben. Şehrin olayı sıcaklık ama bu bi kaç gündür serin esiyor. Doktorda beni rüzgardan koru hasta olur bak diye korkutunca benim devreler yandı.
Tulum dediğim o dışarı tulumları değil. Penye tulumlar. Bide öyle bi dış tulum giydirsem çocuk fenalık geçirirdi.

Kiz yogurt mayalamaya 50 derece çok eksi olur yogurt 38-43 derece arasi siz bence serce parmagi batirin 10 a kadar sayin 10 da artik isiriyo ilucak.

Ben bunu incir ve kayisiylada yapiyorum. Cebiz yerine badem oluu findik oluu kaju oluu istediginle. Bide firinda kurabiye gibi yapilan versiyonuda var bal badem ve kakao kullaniliyordu sanirim.

Ben valla inatla geziyorum 2 dk bile kar. Eger yakinlarimsa yanlarinda oturup gostermeden emziriyorum hem sese de alisiyor uyurken. Gecen gune gittim uyuttum koydum yanima pusetle uyudu bende yedim ictim en azindan. Annenlerse biraz oynasinlar oyalanmis olur hem ben oyle yapiyorum yani cok arayi acmadan emzir biraz nefes almis olursun

Heee ben kalin tulum sandimdi. Gerci yinr cok. Ruzgar coksa Pusetin ustune muslin at yeter kiz ruzgari keser.

Bizimkinin derdi açlıktan ziyade memede uyuma isteği ne yazık ki.

Canim bende diyarbakirdayim.bu 2gundur yagmurlu ve soguk.ben de cikamadim hicbir yere.gurbetteyiz zaten.akrabalar falan yokta.cevrede dolasmak icin can atiyodum olmadi.

Geçmiş olsun. Neden acaba bu durumda birsey dese keşke. Çok az almış gercekten ama mamayı denesen ara ara belki farklı bir marka içer
Yok canım evolvıayı sevmişti ama gaz yaptığı için içirememiştim onu da içmedi nasıl acıkmaz ya şaşırıyorum

Amin canım inşallahh

Yok canım evolvıayı sevmişti ama gaz yaptığı için içirememiştim onu da içmedi nasıl acıkmaz ya şaşırıyorum
Canim ben saglik problemi nedeniyle sutum yok.mama veriyorum.buyuk oglum 2aylikken mama da icmemeye basladi.ama 4aya kadar bi sekilde idare ettik.biberon degisikligi yap.mama degisikligi yap.hatta baktin olmuyo bardakla verdirmeye calis.su yogurt muhallebi tarzi seyler icin kasikli biberonlar cikmis.onu bi dene.allah kolaylik versin canim

Kızlar benim
Göğüslerim çekiliyor içten içten acıyor ucu da bazen sızlıyor ama içinden çok çekilme oluyor nedendir sizce bilginiz var mi
Böyle olan var mi

nemesis yüze kapanması iyi değilmiş ya onuda alayım çekiştirince kullanırım diye düşünmüştüm
Bizimki yüzüne kapanınca rahatsız oluyor huylu babası gibi eline battaniye değse huysuzlanir

Göz TEMA’sı olmadan emzirmek de istemiyorum zaten çok tatlı bakıyorlar o sırada :)

Saol canım hastaneden gelince emdik bakalım eğer aksama aynı sorunları yaşarsak gidip ne bulursam alıcam zaten

Kızlar bu baby bliss gaz için iyi mi. Nerden alayım.. kızım gazda son zamanlarım doruk noktasını yaşıyor

Bakalim luff gelince onuda degerlendiririm.. ona gore son kararimi veririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…