- 28 Eylül 2013
- 8.292
- 15.637
- 448
- 35
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #51.001
Benim süt inerken oluyor öyle.Kızlar benim
Göğüslerim çekiliyor içten içten acıyor ucu da bazen sızlıyor ama içinden çok çekilme oluyor nedendir sizce bilginiz var mi
Böyle olan var mi
Seninki baskaymis canim o zaman. Bilemedim ki.Benim emerken olmuyor emdikten sonra vakit geçiyor kule arkadasım sut doluyordur dedi ama onda hiç olmamış olanda daha duymadım kol altım çekiliyor bazen oralara kadar çekilme oliyor böyle kas gerilmesi gibi çok acayip basende uçlarımı sızlatıyor ama ben silikonla emzirirken de oliyordu bu
Sut inerken dediğin emzirirken mi canim çok nadir emzirirken oldu ama genelde emzirme sonrası oluyorBenim süt inerken oluyor öyle.
Yani süt dolarken ve evet emzirme sonrasö genelde. Ilk oglumda da olurdu.Sut inerken dediğin emzirirken mi canim çok nadir emzirirken oldu ama genelde emzirme sonrası oluyor
Duygusala bağladığımda falanda oldu
Gaza geldim aldim bakalim. Ikinci bir starbucks faciasi yasamam umarimİnstagramlarindan baktım iki yanında bardak bölmesi var canım instagramdan bak istersen içine
Zaten birbirimize gaz vere vere milleti zengin ettikGaza geldim şuan tunikodan kurcalıyorum
Ben boyle goz karari tarifleri beceremiyorum yahu :/ elimde patliyor hep.Ben de süt arttırıcı komposto tarifi vermeye geldim. Bende işe yarıyor gerçekten. Tarifi de göz kararı nasil yapiyorum aslında ama buraya ölçülü yazıyorum. Malzemelerin hangisini çok seviyorsaniz arttirabilirsiniz.
1 su bardağı kuru üzüm ama sarı olanlardan. 5 bardak suda üzümleri 15-20 dakika haşliyorum. Sonra yine 1 su bardağı küçük küçük doğranmış kuru kayısı ekliyorum. 1 su bardağından biraz eksik şeker ekleyip pisiriyorum. Üzüm ve kayisi piştikten sonra suyu az gelirse biraz daha kaynamış su ekleyin. Hem de tadına bakın çünkü bu şeker ölçüsü kimine az kimine çok geliyor. Kendinize göre ayarlayabilirsiniz. Herseyini damak tadınıza göre ayarlayın bir taşım daha kaynatıp kapatın. Bana baya sut desteği sagladi. Hastaneden geldiğimiz ilk gün annem yapmisti. Tadı da hoşuma gidince ara ara yapiyorum.
Bende de oluyor. Süt iniyor diye düşünüyorum acayip bir sızlama oluyorBenim emerken olmuyor emdikten sonra vakit geçiyor kule arkadasım sut doluyordur dedi ama onda hiç olmamış olanda daha duymadım kol altım çekiliyor bazen oralara kadar çekilme oliyor böyle kas gerilmesi gibi çok acayip basende uçlarımı sızlatıyor ama ben silikonla emzirirken de oliyordu bu
Ben de yapıyorum bunu daha dün yaptım içiyorum dünden beri. Ama benim sanki bu sıralar hiç bişey artırmıyor sütümü:/Ben de süt arttırıcı komposto tarifi vermeye geldim. Bende işe yarıyor gerçekten. Tarifi de göz kararı nasil yapiyorum aslında ama buraya ölçülü yazıyorum. Malzemelerin hangisini çok seviyorsaniz arttirabilirsiniz.
1 su bardağı kuru üzüm ama sarı olanlardan. 5 bardak suda üzümleri 15-20 dakika haşliyorum. Sonra yine 1 su bardağı küçük küçük doğranmış kuru kayısı ekliyorum. 1 su bardağından biraz eksik şeker ekleyip pisiriyorum. Üzüm ve kayisi piştikten sonra suyu az gelirse biraz daha kaynamış su ekleyin. Hem de tadına bakın çünkü bu şeker ölçüsü kimine az kimine çok geliyor. Kendinize göre ayarlayabilirsiniz. Herseyini damak tadınıza göre ayarlayın bir taşım daha kaynatıp kapatın. Bana baya sut desteği sagladi. Hastaneden geldiğimiz ilk gün annem yapmisti. Tadı da hoşuma gidince ara ara yapiyorum.
5den beri uyuyorsa uykuyu bolme. Karanlik odada emzir.uyumaya devam etsin. Eger alti uzundur bagli degilse ve kaka yoksa altta değiştirme.Şimdi bizim kız birazdan uyanacak babanın yanına gittik uyanık kaldı 5 e doğru uyudu banyo yaptırayım uyusun erken geçsin uykuya diyorum ne yapayım bana fikir verir misin canim :)nemesis
Yaglama losyon hiç olmuyor elletmiyoe kendine
Emzirip mi yıkayım
Emzirip beklesek bu sefer uyuya kalırsa gaz çıkarırken diye korkuyorum
Neden peki ? Bize de fikri olur en azından?İlk 15-20 gün öyleymiş canım ama şimdi anestezi şartmış.
Ben de yapıyorum bunu daha dün yaptım içiyorum dünden beri. Ama benim sanki bu sıralar hiç bişey artırmıyor sütümü:/
kendi uyanırsa da mi banyo yaptırmayim5den beri uyuyorsa uykuyu bolme. Karanlik odada emzir.uyumaya devam etsin. Eger alti uzundur bagli degilse ve kaka yoksa altta değiştirme.
Yani süt dolarken ve evet emzirme sonrasö genelde. Ilk oglumda da olurdu.
Bende de oluyor. Süt iniyor diye düşünüyorum acayip bir sızlama oluyor
Yani süt dolarken ve evet emzirme sonrasö genelde. Ilk oglumda da olurdu.
Bende de oluyor. Süt iniyor diye düşünüyorum acayip bir sızlama oluyor
Sağolun kızlar içine su serptiniz bende anormaik var sanıyordum
Yok iki uyku arasinda hicbi zaman yikama. Cunku uykuyu acar banyo. Mesela bugun 5 de mi uyudu yarin uykusu gelince oyala 5 civari 5.30da uyusun. Ertesi gun 5.45 yap boyle boyle saati ac. Çünkü 5de uyuyup 7 de 8de kalkan bir cocuk geri uyumaz. O yuzden kaldirmadan emzirip gece uykusuna gecirmek lazim.Kendi
kendi uyanırsa da mi banyo yaptırmayim
Gerçi aç kalkacak emecek öyle de kusar beklesek saat geçer belki gaz çıkarken uyur
Hoş kız uyanana kadar bizim herif uyudu
Iste yine karanlıkta degistir bez emzir geri yatir. Uykusu cok dagilmasin. Parlik isik telefon isigi vs cok olmasin.nemesis en son 3 de mi ne bağladım altını şimdi almazsam gece almak zorunda kalacağım sabaha kadar dolar çünkü
Ben de yapıyorum bunu daha dün yaptım içiyorum dünden beri. Ama benim sanki bu sıralar hiç bişey artırmıyor sütümü:/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?