2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Seninki baskaymis canim o zaman. Bilemedim ki.

İnstagramlarindan baktım iki yanında bardak bölmesi var canım instagramdan bak istersen içine
Gaza geldim aldim bakalim. Ikinci bir starbucks faciasi yasamam umarim yoksa artik seda giremez diye kapiya tabela asacaklar
Gaza geldim şuan tunikodan kurcalıyorum
Zaten birbirimize gaz vere vere milleti zengin ettik guzel ama ayni panco gibi.kol kismini dikmisler tisort gibi oluyor uste.kumasta biraz kalin penye gibi.naylonumsu degil ama terletmez.
Ben boyle goz karari tarifleri beceremiyorum yahu :/ elimde patliyor hep.

Kızlar bi göğsü süt olup bi göğsünde olmayan var mı. En başından beri solumda daha fazla süt vardı. Ucunu sıkınca fışkırıyor. Pompaylada sağ az çıkardı sol biberonu doldururdu. Ama oğlum tek sağ memede doyuyordu yine. Bi kaç gündür sağımda süt çok azaldı. Emerken silikona dolardı hiç yok. Elimle sıkıyorum damla kayıyor sadece. Ve sağla ya doymuyor yada çok fazla memede kalıp çok hızlı çekiyor gelmediği için. Napayım ben. Her zaman sağ sol olarak emziriyorum. Birinde sağ emdiyse diğerinse sol veriyorum. Sağda niye süt azalır ki moralim bozuldu

Şimdi bizim kız birazdan uyanacak babanın yanına gittik uyanık kaldı 5 e doğru uyudu banyo yaptırayım uyusun erken geçsin uykuya diyorum ne yapayım bana fikir verir misin canim :) nemesis
Yaglama losyon hiç olmuyor elletmiyoe kendine
Emzirip mi yıkayım
Emzirip beklesek bu sefer uyuya kalırsa gaz çıkarırken diye korkuyorum

Bende de oluyor. Süt iniyor diye düşünüyorum acayip bir sızlama oluyor

Ben de yapıyorum bunu daha dün yaptım içiyorum dünden beri. Ama benim sanki bu sıralar hiç bişey artırmıyor sütümü:/

5den beri uyuyorsa uykuyu bolme. Karanlik odada emzir.uyumaya devam etsin. Eger alti uzundur bagli degilse ve kaka yoksa altta değiştirme.

Ben de yapıyorum bunu daha dün yaptım içiyorum dünden beri. Ama benim sanki bu sıralar hiç bişey artırmıyor sütümü:/

Kızlar bende arada yapıyorum, ama buna ben kuru inciri de doğrayıp katıyorum. Hatta üzüm, kayısıya göre incirin esas sütü arttırdığını düşünüyorum. İncir katınca göğüslerin daha çok şişiyordu benim deneyin isterseniz. Hatta ben şeker katmıyorum güzel kaynatınca kendinden şekerli oluyor.

Kendi
5den beri uyuyorsa uykuyu bolme. Karanlik odada emzir.uyumaya devam etsin. Eger alti uzundur bagli degilse ve kaka yoksa altta değiştirme.
kendi uyanırsa da mi banyo yaptırmayim
Gerçi aç kalkacak emecek öyle de kusar beklesek saat geçer belki gaz çıkarken uyur
Hoş kız uyanana kadar bizim herif uyudu

Yani süt dolarken ve evet emzirme sonrasö genelde. Ilk oglumda da olurdu.

O sızlama bende de oluyor cnm P Prime18
Yani süt dolarken ve evet emzirme sonrasö genelde. Ilk oglumda da olurdu.

O sızlama bende de oluyor cnm P Prime18
Sağolun kızlar içine su serptiniz bende anormaik var sanıyordum

nemesis en son 3 de mi ne bağladım altını şimdi almazsam gece almak zorunda kalacağım sabaha kadar dolar çünkü

Kendi

kendi uyanırsa da mi banyo yaptırmayim
Gerçi aç kalkacak emecek öyle de kusar beklesek saat geçer belki gaz çıkarken uyur
Hoş kız uyanana kadar bizim herif uyudu
Yok iki uyku arasinda hicbi zaman yikama. Cunku uykuyu acar banyo. Mesela bugun 5 de mi uyudu yarin uykusu gelince oyala 5 civari 5.30da uyusun. Ertesi gun 5.45 yap boyle boyle saati ac. Çünkü 5de uyuyup 7 de 8de kalkan bir cocuk geri uyumaz. O yuzden kaldirmadan emzirip gece uykusuna gecirmek lazim.

Ben uyanık tutmayı beceremiyorum ya:/ özellşkle akşam saatleribde çok ağlıyor hiç bi şwkilde durmuyor. 5 er dk uyuyup çok uyumuş gibi uyanıyor. 11 de ancak geçiyor gece uykusuna. Şu an 1 buçuk saat tutabildim uyudu ama uyanır büyük ihtimal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…