- 28 Mart 2017
- 16.596
- 68.050
- 598
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #50.981
Mommu bliss miKızlar bu baby bliss gaz için iyi mi. Nerden alayım.. kızım gazda son zamanlarım doruk noktasını yaşıyor
Emla diye uyusturucu bi krem var, lazerden once de bana kullandirirlardi hatta bize ondan surup uyusturdular. Dikis olmadi diye biliyorum
Lokal oldu. Emla isminde bi krem sürdüler odada ameliyata inmeden. Bantladılar. Biz de küçük bi dikiş vardı. Tedbir amaçlı küçük bi dikiş atıyorum dedi doktor.
Homely_angel bizimkinin pipisine igne yapti uyusturdu dikiş yaptin cunku cok fazla derisi varmis yapisir diye bir haftada dikiş kendiliginden dusucek dedi
Luffu aldım en kötü artık puset örtüsü yaparımBakalim luff gelince onuda degerlendiririm.. ona gore son kararimi veririm
Bebek araba cantasini alinca banada söylesene. Skiip hop beğendim bir tane ama 125 lira cok geldi. Ici bölmeli puset cantasi ariyorum bende. Gezerken kahve mi koyayim o cantaya oyle gezebileyim istiyorum. Tek sartim icinde bölme olmasi. Aldiginda varmi kalite iyimi banada soylermisin?Kızlar eşimin kuzenin dugunu var Mayıs’ta bunu almıştım önceden büyük olduğundan henüz giydiremedim ama Mayıs’ta olur diye düşünüyorum 2/4 aylık olmasına rağmen hala 2 aylıkların kolu uzun oluyor
Altına kulotlu çorap alacağım kanatlı olanlardan ama renkle karar veremedim eşim beyaz al dedk beyaz stokta yok bende pembe ve gri arasında kararsız kaldım
Pembeyi her seyde giydiremem griyi siyah beyaz her şeyle giydiririm diye düşündüm
Eşimde yaz günü gri koyu olur dedi
Pembe elbise altına bence çorap abest olur diye de düşündüm kafam karışık
Bana fikir verebilir misiniz ?
Beyaz Harika ama stok yok
Bir de bebek arabası çantası alacağım alacaklar varsa fiyatı da uygun modelleri de güzel kedili ve tavşanlı arasında yine kararsız kaldımtavşanlı da çabuk kirlenir diye kediliyi alacağım sanırım :)
Aslında ayılı olan çok güzel en beğendiğim o ama erkek çocuk arabası icin daha uygun geldi
Evet normal muslin ortuyorum bende pusete gerek yok ayrica almaya ki.Luffu aldım en kötü artık puset örtüsü yaparım
Puset örtüsü de mi alsam diye düşündüm ama 115 lira çok pahalı geldi normal muslini kapatırım diye düşündüm o fiyata 2 büyük muslin alırım diye
:)
Mommy bliss ben kullaniyorum. Gaz icin.memnundum. artik gaz sancimiz olmuyor diye kullanmiyorum uzun zamandir. Ama efsun hic gaz sancisi agrisi cekmedi onu kullanmaya baslayinca ben onun faydasina yordum.Sanırım adı öyle miydi..nemesis
Deliskids sitesinden alacağım canim kedili çok güzel :) biz kediciler icin :)Bebek araba cantasini alinca banada söylesene. Skiip hop beğendim bir tane ama 125 lira cok geldi. Ici bölmeli puset cantasi ariyorum bende. Gezerken kahve mi koyayim o cantaya oyle gezebileyim istiyorum. Tek sartim icinde bölme olmasi. Aldiginda varmi kalite iyimi banada soylermisin?
Sag ve solda biberon batdak koymaya uygun alan var yaziyor aslindaDeliskids sitesinden alacağım canim kedili çok güzel :) biz kediciler icin :)
İçinde bölme yok sanırım bölmeli ayrı var galiba o desensiz 59 lira
Gelsin kalitesine bakar söylerim canım
Hepsiburada satiyor n11de filanda var. Instagramda mommyblis sayfalari var onlarda orjinal satiyor. N11 de fiyat cook pahali.ben gece gunduz seti 230 liraya aliyordum en son. Ona gore al bazi sayfalar 380 liraya filan satıyor oralardan alma.Nerden alayımnemesis kız gazdan ne uyuyor neduruyor..
Kızlar benim
Göğüslerim çekiliyor içten içten acıyor ucu da bazen sızlıyor ama içinden çok çekilme oluyor nedendir sizce bilginiz var mi
Böyle olan var mi
Gittigidiyor da 105 yazmış acaba orjinalmidir ki.. neyse senin dediklerine bakayım çok sağolllHepsiburada satiyor n11de filanda var. Instagramda mommyblis sayfalari var onlarda orjinal satiyor. N11 de fiyat cook pahali.ben gece gunduz seti 230 liraya aliyordum en son. Ona gore al bazi sayfalar 380 liraya filan satıyor oralardan alma.
İnstagramlarindan baktım iki yanında bardak bölmesi var canım instagramdan bak istersen içineSag ve solda biberon batdak koymaya uygun alan var yaziyor aslinda
Neyse bakalim sen alinca bana haber ver ona gore alirim bende. Normalde bir tane almistim ama cok dandik cikti.bir gun starbuckstan kahve aldim kendime koydum bardak kismina hoop yerde. Her taraf kahve oldu brn yerin dibine girdim rezillikti.sonra birkac tane baktim. Iste skip hop cok guzel aslinda ama 125 lirada etmez acikcasi.
Benim emerken olmuyor emdikten sonra vakit geçiyor kule arkadasım sut doluyordur dedi ama onda hiç olmamış olanda daha duymadım kol altım çekiliyor bazen oralara kadar çekilme oliyor böyle kas gerilmesi gibi çok acayip basende uçlarımı sızlatıyor ama ben silikonla emzirirken de oliyordu buAynı şey bana da oluyordu sade meme verirken. Böyle içten pipet kalınlığında bı boruyla oyuyorlar sanki memeyi öyle bir acı. Maalesef dayanamadim oo aciy daha fazla. 1 aylıkken silikon uçla emzirmeye başladım. Şu an 2 aylık oldu oğlum. Doktora gittim hatta anlattım bu acıyı anlamadı maalesef. Gogus ucu yaralarına yordu. Kremler verdi ama faydalı olmadı.
Mommy bliss Türkiye var instagramda o kadın orijinal getiriyor başka şeylerde getiriyor kehribar dış sancısı seyleri falan o kadından al benceGittigidiyor da 105 yazmış acaba orjinalmidir ki.. neyse senin dediklerine bakayım çok sağolll
Gaza geldim şuan tunikodan kurcalıyorumKizlar tunikonun emzirme ortusu geldi. Kumasi guzel. Kalin penye gibi. Panco tarzi bir stili var. Boyun kisminda sertlik yok o yuzden bebisin uzerine kapaniyor. Birde esim bunu takip emzirince sanki ustundeki kiyafetin icine cocugu sokmus oyle emziriyor gibi duruyorsun dedi.
fbtl tam senlik bu aslinda boyundan tam gecmeli kol kismida var bebis hayatta tutup cekip acamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?