2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kızlar eşimin kuzenin dugunu var Mayıs’ta bunu almıştım önceden büyük olduğundan henüz giydiremedim ama Mayıs’ta olur diye düşünüyorum 2/4 aylık olmasına rağmen hala 2 aylıkların kolu uzun oluyor
Altına kulotlu çorap alacağım kanatlı olanlardan ama renkle karar veremedim eşim beyaz al dedk beyaz stokta yok bende pembe ve gri arasında kararsız kaldım
Pembeyi her seyde giydiremem griyi siyah beyaz her şeyle giydiririm diye düşündüm
Eşimde yaz günü gri koyu olur dedi
Pembe elbise altına bence çorap abest olur diye de düşündüm kafam karışık
Bana fikir verebilir misiniz ?
Beyaz Harika ama stok yok
Bir de bebek arabası çantası alacağım alacaklar varsa fiyatı da uygun modelleri de güzel kedili ve tavşanlı arasında yine kararsız kaldım tavşanlı da çabuk kirlenir diye kediliyi alacağım sanırım :)
Aslında ayılı olan çok güzel en beğendiğim o ama erkek çocuk arabası icin daha uygun geldi

Eklentiler

• 33F78BE2-ADDF-48D1-9902-C07A0A324CED.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 76
  • EFDC2A25-F34A-4B1E-BF59-662F6EED1309.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 80
  • B831D814-1BFF-4A8C-BE6E-C8E7C1F6F5F8.webp
    11 KB · Görüntüleme: 74
  • D53A117D-8BA2-486A-94A9-57562EF7177D.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 74
  • D7556106-E623-4E33-8C30-B0BBE2D31947.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 68
  • 64290162-B61E-47EA-A574-773BE1AFA468.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 80
Lokal oldu. Emla isminde bi krem sürdüler odada ameliyata inmeden. Bantladılar. Biz de küçük bi dikiş vardı. Tedbir amaçlı küçük bi dikiş atıyorum dedi doktor.

Homely_angel bizimkinin pipisine igne yapti uyusturdu dikiş yaptin cunku cok fazla derisi varmis yapisir diye bir haftada dikiş kendiliginden dusucek dedi

Çok teşekkürler kızlar, 6-7 ay erteledik. Cerrahın dediklerinden sonra böylesi daha doğru geldi bakalım.

Bakalim luff gelince onuda degerlendiririm.. ona gore son kararimi veririm
Luffu aldım en kötü artık puset örtüsü yaparım
Puset örtüsü de mi alsam diye düşündüm ama 115 lira çok pahalı geldi normal muslini kapatırım diye düşündüm o fiyata 2 büyük muslin alırım diye
:)

Bebek araba cantasini alinca banada söylesene. Skiip hop beğendim bir tane ama 125 lira cok geldi. Ici bölmeli puset cantasi ariyorum bende. Gezerken kahve mi koyayim o cantaya oyle gezebileyim istiyorum. Tek sartim icinde bölme olmasi. Aldiginda varmi kalite iyimi banada soylermisin?

Evet normal muslin ortuyorum bende pusete gerek yok ayrica almaya ki.

Deliskids sitesinden alacağım canim kedili çok güzel :) biz kediciler icin :)

İçinde bölme yok sanırım bölmeli ayrı var galiba o desensiz 59 lira
Gelsin kalitesine bakar söylerim canım

Deliskids sitesinden alacağım canim kedili çok güzel :) biz kediciler icin :)

İçinde bölme yok sanırım bölmeli ayrı var galiba o desensiz 59 lira
Gelsin kalitesine bakar söylerim canım
Sag ve solda biberon batdak koymaya uygun alan var yaziyor aslinda
Neyse bakalim sen alinca bana haber ver ona gore alirim bende. Normalde bir tane almistim ama cok dandik cikti.bir gun starbuckstan kahve aldim kendime koydum bardak kismina hoop yerde. Her taraf kahve oldu brn yerin dibine girdim rezillikti.sonra birkac tane baktim. Iste skip hop cok guzel aslinda ama 125 lirada etmez acikcasi.

Kızlar benim
Göğüslerim çekiliyor içten içten acıyor ucu da bazen sızlıyor ama içinden çok çekilme oluyor nedendir sizce bilginiz var mi
Böyle olan var mi

Aynı şey bana da oluyordu sade meme verirken. Böyle içten pipet kalınlığında bı boruyla oyuyorlar sanki memeyi öyle bir acı. Maalesef dayanamadim oo aciy daha fazla. 1 aylıkken silikon uçla emzirmeye başladım. Şu an 2 aylık oldu oğlum. Doktora gittim hatta anlattım bu acıyı anlamadı maalesef. Gogus ucu yaralarına yordu. Kremler verdi ama faydalı olmadı.

Hepsiburada satiyor n11de filanda var. Instagramda mommyblis sayfalari var onlarda orjinal satiyor. N11 de fiyat cook pahali.ben gece gunduz seti 230 liraya aliyordum en son. Ona gore al bazi sayfalar 380 liraya filan satıyor oralardan alma.
Gittigidiyor da 105 yazmış acaba orjinalmidir ki.. neyse senin dediklerine bakayım çok sağolll

İnstagramlarindan baktım iki yanında bardak bölmesi var canım instagramdan bak istersen içine

Benim emerken olmuyor emdikten sonra vakit geçiyor kule arkadasım sut doluyordur dedi ama onda hiç olmamış olanda daha duymadım kol altım çekiliyor bazen oralara kadar çekilme oliyor böyle kas gerilmesi gibi çok acayip basende uçlarımı sızlatıyor ama ben silikonla emzirirken de oliyordu bu

Gittigidiyor da 105 yazmış acaba orjinalmidir ki.. neyse senin dediklerine bakayım çok sağolll
Mommy bliss Türkiye var instagramda o kadın orijinal getiriyor başka şeylerde getiriyor kehribar dış sancısı seyleri falan o kadından al bence

Gaza geldim şuan tunikodan kurcalıyorum

Ben de süt arttırıcı komposto tarifi vermeye geldim. Bende işe yarıyor gerçekten. Tarifi de göz kararı nasil yapiyorum aslında ama buraya ölçülü yazıyorum. Malzemelerin hangisini çok seviyorsaniz arttirabilirsiniz.

1 su bardağı kuru üzüm ama sarı olanlardan. 5 bardak suda üzümleri 15-20 dakika haşliyorum. Sonra yine 1 su bardağı küçük küçük doğranmış kuru kayısı ekliyorum. 1 su bardağından biraz eksik şeker ekleyip pisiriyorum. Üzüm ve kayisi piştikten sonra suyu az gelirse biraz daha kaynamış su ekleyin. Hem de tadına bakın çünkü bu şeker ölçüsü kimine az kimine çok geliyor. Kendinize göre ayarlayabilirsiniz. Herseyini damak tadınıza göre ayarlayın bir taşım daha kaynatıp kapatın. Bana baya sut desteği sagladi. Hastaneden geldiğimiz ilk gün annem yapmisti. Tadı da hoşuma gidince ara ara yapiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…