2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
kizima haslanmis yumurtayi soyarken bile midem kalkiyo ben henuz saglikli beslenmeye baslayamadim
Bende sağlıklı beslenemiyorum canım cubuk kraker ve ekmek yemek zorunda kalıyorum sağlıklı şeylerin hepsi midemi bulandiriyor kusuyorum genellikle ama yapacak bir şey yok 12. Haftadan sonra yaparız inşallah

Merhaba herkese. Dün doktora gittim 6+2. Kalp atışını duyamadık. Perşembe günü bir kez daha gidicem Bchg güzel yükseliyor aslında. Bir yerde okumuştum. 10.000 üzerine çıkarsa ultrasonda kalp atışı duyulur diye. Benimki dün 12.900 idi. Ama yine de duyamadık. Belki ultrason cihazından kaynaklıdır. İnsan yine de kötü oluyor duyamayınca

tekrar ne zaman gideceksin

kizima haslanmis yumurtayi soyarken bile midem kalkiyo ben henuz saglikli beslenmeye baslayamadim
Haşlanmış yumurtayi normalde bile birak yemeyi elleyemiyorum babasi yedirir kizima da. Benim bebisler anne karninda cok sağlıklı beslenemiyor malesef

Son düzenleme:
Bi dahakine duyarsin inşallah cnm bozma moralini. Benim dr 6+5 ten once gelme kesinlikle demişti yola cikacaktik o gunu beklwdik hatta

Ben de hiç sağlıklı beslenemiyorum,et balık tavuk süt yumurta yok hayatımda,hepsinden topluca tiksindim,peynir ekmek türevleri ve çok fazla sebze yemeği istiyor canım,ekşili olanlardan :)

Bu arada gece kramplarım oldu benim bi ara,internette araştırdım çok kötü şeyler yazıyordu o gece uyuyamadım,ertesi gün doktora gittim panikle eşimin söylenmeleri eşliğinde,şükür yavru iyiydi,şimdi rahatım panik halim hafifledi ve internete mümkün olduğunca bakmıyorum özellikle de olumsuz şeylerden uzak tutuyorum kendimi

Enazından küçülme göstermiş Allah inşallah sağlıkla doğum yapmanı nasip edecektir

Crl dedikleri baş popo uzunluğuymuş canım bı nevi bebeğin boyu yani bende Yen'i öğrendim sayılır :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…