2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Yani aynı gün bi yorumda bulunabiliyor doktor öyle mi canım ? Benim kanı yarın alacaklar bugünde doktorum alttan bakıp örnek aldı oradan sizde de oldu mu böyle bişey

İnşallah kurtulacaksın canım endişe etme bebişinde strese girmesin Allah'ın izniyle sağ Salim alırsın kucağına içini ferah tut o sağlıklı olsun da içinde sorunun halledilir
İnşallah canım dr 12 hafta olana kadar riskli dedi ama ben netten sürekli baktım hep erken doğum riski yapabiliyomuş bu durum ve yahut 20.haftaya kadar süren varmış Allahım korusun tabiki beterin beteri var bu halimede bin şükür ama işte sizin dualarınızada ihtiyacım var kızlar umarım herkes gebelikdeki sıkıntılarını atlatır bende dahil ve İnşallah sağlıklı bi şekilde gebeliklerimizi tamamlar İnşallah da bebeklerimizde sağlıklı bi şekilde kucagımıza gelirler İnşallah

kızlar lütfen dualarınızı eksik etmeyin kurtulayım şu kanamadan en kısa zamanda
inşallah en kısa zamanda geçer canım benim kuzenimde şuan hamile ilk 3 ay sürekli kanama oldu şimdi 4 ün içinde gayet iyi ama ilk 3 ay yattı genelde iğne falan oldu şimdi işinin başına bile döndü..inşallah sende normale dönüp güzel bir hamileleik geçirirsin canım

Yani aynı gün bi yorumda bulunabiliyor doktor öyle mi canım ? Benim kanı yarın alacaklar bugünde doktorum alttan bakıp örnek aldı oradan sizde de oldu mu böyle bişey
Hayır alttan örnek felan almadı sadece ultrason ve kan alındı smear mı aldı acaba senden cnm

İnşallah canım ya böyle örnekleri duymak bile mutlu ediyo beni İnşallah

aaa ne kadar ilginc :) ayol hamileligin nesini kiskaniyorlar?

Allah akil fikir versin. Insan cocugunu nasil birakir. Hangi faniye duyulacak sevgi evladimin onune gecebilir ki? hayal dahi edemiyorum

bnde şaşırdım zaten o sonradan evlendi bak hemen çocuk yaptı falan diye etraftanda çok eleştiri duymuşlar belli :) gaza geldiler :)

Ahahahahahaha :) supermis yaaa. bende evlendikten kisa sure sonra hamile kaldim cunku cocuk istiyorduk. ama baskasinin gaziyla belkide istemeden hamile kalmak o cocuga yazik degil mi. ne kadar bilincsizlik.

Ne guzel :) iyi istirahatler sana :)
Tesekkur ederim :)
Bende belirtiler var ama sanki hamile degilim gibi geliyor bana da. Idrak edemedim heralde henuz ilk bebek bi de hic beklemezken cikti geldi, adapte mi olamadim ne oldu bilmem.
valla etrafımda herkes cok kılo almıssın daha 2 aylık ama gobegın cıkmıs kolların cok sısmıs vs hep bu tarz seyler duyuyorum ınanırmısın nerdeyse dıyet yapıcam hamıle halımle
Of agzi olan konusuyor iste. Sinir olurum agzina geldigi gibi patir putur konusan insanlara. Istersen 1050 kilo olursun yani onlara ne ki yok kilo almissin yok sismissin falan. Sen kafani hic takma kilo bu alinir da verilir de. Bebeklerimiz saglikli olsun da
Cok gecmis olsun canim. Insallah kisa surede rahatlarsin hayirlisiyla ve bebeginle
Masallah ne guzel
Crl nedir
Her sey gonlunce olsun insallah en kisa zamanda guzel olur canim her sey.
Karindan mi bakiyorlar ultrasonla bu tarama testlerinde de

Ahahahahahaha :) supermis yaaa. bende evlendikten kisa sure sonra hamile kaldim cunku cocuk istiyorduk. ama baskasinin gaziyla belkide istemeden hamile kalmak o cocuga yazik degil mi. ne kadar bilincsizlik.
yoo ilk çocukları olduğu için çok düşkünler bebeklerine aslında çok istiyorlarmış cesaret edemiyorlarmış diyelim sebep oldum..çok mutlular bebekleriyle

yoo ilk çocukları olduğu için çok düşkünler bebeklerine aslında çok istiyorlarmış cesaret edemiyorlarmış diyelim sebep oldum..çok mutlular bebekleriyle

Allah akil fikir versin. Insan cocugunu nasil birakir. Hangi faniye duyulacak sevgi evladimin onune gecebilir ki? hayal dahi edemiyorum
Kızımı bırak 2 sene 1 saat görmessem deli olurum herhalde hiç ayrı kalmadık düşünemiyorum mantıgım almıyor işte bilemiyorum sonları hayırlı olur inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…