2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Cikolata ve kakaonun gaz yaptigini ben bir ok yerde okudum. Burdada konusmustuk. Besin diyetlerindede arkadaslarima cikolatayi yasaklamislar. Etkilemis olabilir canim
Gazı artık pek kalmadı o yüzden aklıma gelmemşşti ama kafeinden dolayı uyuyamadı sanırım. Ne etkiledi bilmiyorum ama bugün bğtün gün ağladı hala da ağlıyor uyumıyor:/

Galiba etkiliyor, kaç haftadır yememiştim, eşim haftasonu yurtdışından getirince dayanamadım. Ertesi gün çocuk fıttırdı resmen. Suçluyu ararken çikolatayı buldum
Ay o zaman kesin suçlu çikolata uzun zamandır bu kadar ağlamamıştı. Yemem artık çikokata falan ya yazık ne hale getiriyor yavruları:/

Gazı artık pek kalmadı o yüzden aklıma gelmemşşti ama kafeinden dolayı uyuyamadı sanırım. Ne etkiledi bilmiyorum ama bugün bğtün gün ağladı hala da ağlıyor uyumıyor:/
Bugun butun gun ciglik ata ata aglayanlarda bende vardim.yediklerimden mi bilmiyorum. Ama aksam zor sakinlesti.

Özellerde yokmuş devlet çekiyormuş

İnşallah kuzum inşallah

Ozel hastanelere fazla guvenme derim canim.hele kendi drun degilse tahlil ucreti almak icin bile yonlendirebiliyolar.onemli biseyi yoktur.allah tum yavrularimizi hastaliklardan korusun.

Ya bu banyo isini her gece nasil yapiyosunuz kizlar.o saatte zaten uyku bastirmis oluyo.agliya agliya helak oldu.sussun diye beyaz gurultu actim.bi yandan onun aglayisi bi yandan o gurultu beyin meyin kalmadi.

Kizlar acil bir sorum var. bizde gida zehirlenmesi olsa sutten bebege gecermi? Disaridan yemek soylemistik biraz karin agrisi yapti gibi, bilemedim naapsam.

Degisik bir sey yaptin mi duzeltmek icin?
Hayır hiç bişey yapmadım sadece çok dua ettim annemler felan yasin okudu bir sürü sure felan okudu. Duanın gücüne bi kere daha kat ve kar inandım. Doktorlae hiç bişi bulamadı hiç bişey hocalarına gösterdikler onlarda şaşırdı kaldı değerleri normal ama emmiyo sadece kilo alımı çok çok düşük bu kadar az almaya bi kaç değer saydı onların düşük olması lazım ama değil dedi. Bide çok ağladım kan aldırırken bebeğimden çok ağladım doktorla konusurken öyle Allah bana acıdı heralde. Ben bi hastalıkta bu kadar ağladım Allah evlat acısı çekenlere sabır versin

Canım zaten doğumu tıp fakültesinde yaptım ama çok stajer var diye istemiyorum. Emmesi mama yemesi düzeldi gitmeyim diyorum hastaneye cocuk da sefil olmasın emmezse öyle gidicem

Canım bende şiddetli kavganın içinde büyüdüm. Annemle babam hiç geçinemiyodu babam kaç kere gözümün önünde annemi dövdü hemde saçma sapan nedenlerden. Annem boşanmaya kalktı ama kimsesi olmadığı için ve bizi bırakamadı kendi çalışsa bize bakacak olmadığı için boşanamadı. Babam çok kötü bi eşti ama bize karşı iyiydi oynardı her isteğimizi yapmaya çalışırdı fedakardı. Ona rağmen anneme kıyamaz boşan derdim kaç kere kapıya attı annem sokaklarda kaldı biz peşine çıktık sokakta saatlerce durduk. Suan hala evliler babam artık düzeldi. Şimdi annen az ayağı ağrıyo diye babam dibimizdeki sağlık ocağına bile arabayla götürüyo. Ha aklı gelir yine eser gürler ama genel olarak iyi davranıyo onsuz bişi yapmıyo. Ama annem annemden geçti tabi kendi kişiliği kalmadı bastırıldı pasifleşti. İçim içimden geçtikten sonra şimdi iyi olsa be diyo. Bi çocuk için en kötü sey annesini öyle görmek o an için sadece baba sevgisini düşünüyosun hala gidip sarılıyosun ama yaşamımın bi döneminde nefret ettim babamdan keske ölse diyodum annem kurtulur diye. Senin yavrun için suan zor gelmiyo ama ilerdr bişeyleri anlamaya başladığında hep tranva olarak hatırlıcak. Ve kişiliğine yansıcak mesela bende hep ezilme korkusu var bana baskı yapacak beni ezecek bana şiddet uygulucak korkusu bu yüzden birden taşıyorum sinirleniyorum en ufak bişeyde kavga çıkarıyorum. Sonra düşünüyorum normal okadar da büyütülmemesi gereken şeyler ama bilinç altımda var bu korku. Sana hiç bişi diyemem ama çok iyi düşün kızların babasız büyümesin inan arkasındakş dağları kaybolmuş gibi olur insanların size bakış açısı davranısı bile değişiyo etrafımdan biliyorum ama kavga içindede büyütülmesi çok kötü babasız kalmasınlar derken çocuklarının psikolojisini bozma. Allah hakkınızda hayırlısını versin

Ayni dedigin gibi yaptim canm bugun hep emizirmekle meşgul oldum yarinda oyle yapicam insallah sutum çoğalır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…