- 1 Kasım 2012
- 5.531
- 1.676
- 198
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #51.281
Gazı artık pek kalmadı o yüzden aklıma gelmemşşti ama kafeinden dolayı uyuyamadı sanırım. Ne etkiledi bilmiyorum ama bugün bğtün gün ağladı hala da ağlıyor uyumıyor:/Cikolata ve kakaonun gaz yaptigini ben bir ok yerde okudum. Burdada konusmustuk. Besin diyetlerindede arkadaslarima cikolatayi yasaklamislar. Etkilemis olabilir canim
6600 kg 62 cm olmuş cnmYok bence kucuk degil cunku dr bizimkine sasirdi biraz iki kere olctu azcik koca kafaliyiz galiba ayni gun dogumluyuz evet cnm sizin boy kilo kaç?
Ay o zaman kesin suçlu çikolata uzun zamandır bu kadar ağlamamıştı. Yemem artık çikokata falan ya yazık ne hale getiriyor yavruları:/Galiba etkiliyor, kaç haftadır yememiştim, eşim haftasonu yurtdışından getirince dayanamadım. Ertesi gün çocuk fıttırdı resmen. Suçluyu ararken çikolatayı buldum
Bugun butun gun ciglik ata ata aglayanlarda bende vardim.yediklerimden mi bilmiyorum. Ama aksam zor sakinlesti.Gazı artık pek kalmadı o yüzden aklıma gelmemşşti ama kafeinden dolayı uyuyamadı sanırım. Ne etkiledi bilmiyorum ama bugün bğtün gün ağladı hala da ağlıyor uyumıyor:/
Bende sanirim bugun test etmis oldum...Nazar denilen illet şey varcanım, defalarca deneme yanılma ile net karar verdim.
Bizide habersiz birakma canim. Aklimiz kalir.Cok sagol cnm yazdigin icin esrar yok sigarasi bile yok ofke kontrolu yok sadece bakalim aksam konusucam bosanma isini
Bizdede var doktor 2. Aylik kontrolde tekrar bakalim eko cekebiliriz dedi. Sanirim 4 derecesi varmis 1 ve 2. Derece ufurmelervtamamen zararsiz deniyor.Kontrol bugundu hicbisey istemediler. Ticari olarak cektiriyor olabilir hastane. Hele ki ozel hastaneyse.
Bugun butun gun ciglik ata ata aglayanlarda bende vardim.yediklerimden mi bilmiyorum. Ama aksam zor sakinlesti.
Ben de senin gibi olmustum sonra dediler ki 1. 2. Derece ses bizlerde bile cogunuzda vardir. O zamanlar bakilmadigi icin farkedilmiyormus bile.
Emin ol hiç bir şeyi yok normal. Benim bebekliğimde de aynını söylemişler, annem zaten pirpirik. Defalarca hacettepede eko çektirmiş, kontrole götürmüş. Sonuç bu çocuk biraz zayıf olduğundan yanılmışız, her şey yolunda demişler
Ozel hastanelere fazla guvenme derim canim.hele kendi drun degilse tahlil ucreti almak icin bile yonlendirebiliyolar.onemli biseyi yoktur.allah tum yavrularimizi hastaliklardan korusun.Doktor ömerin kalbinde ses var eko çekilmesi lazım dedi kızlar. Normal genelde ama yine de çektir dedi. Nolur normal diyin yoksa ben kalp krizi geçiricem. Annem olmasa yanımda yığılıp kalırım. Elim ayağım bıraktı
masallah kuzucuga ya buyuyolar ve ben hala sasiriyorum inanamiyorum canimdan can kanımdan kan bu degisik duyguları herkes yasiyodur heralde6600 kg 62 cm olmuş cnm
Hayır hiç bişey yapmadım sadece çok dua ettim annemler felan yasin okudu bir sürü sure felan okudu. Duanın gücüne bi kere daha kat ve kar inandım. Doktorlae hiç bişi bulamadı hiç bişey hocalarına gösterdikler onlarda şaşırdı kaldı değerleri normal ama emmiyo sadece kilo alımı çok çok düşük bu kadar az almaya bi kaç değer saydı onların düşük olması lazım ama değil dedi. Bide çok ağladım kan aldırırken bebeğimden çok ağladım doktorla konusurken öyle Allah bana acıdı heralde. Ben bi hastalıkta bu kadar ağladım Allah evlat acısı çekenlere sabır versinDegisik bir sey yaptin mi duzeltmek icin?
Canım zaten doğumu tıp fakültesinde yaptım ama çok stajer var diye istemiyorum. Emmesi mama yemesi düzeldi gitmeyim diyorum hastaneye cocuk da sefil olmasın emmezse öyle gidicemevet kol altim sızlıyor dediğimde konuşmuştuk evet kasar geriliyor gibi tıkanmasından korktum bende
Çok sağol canım eşime atayım :)
Dün 10 da uyudu ya 3:3 da hortladı 4 e doğru uyudu ama o kadar az emdi ki memeler füze iki emdi durdu uyku arası
Sonra 5 de mırıldandı dedim hep 5 de kalkıyordu sanırım ondan sonra baktım gaz gözünü açmadık uyandırmadım 7 de uyandık
Tam uyuttum derken babayı gördü gözler açıldı uyku kaçtı tekrar emzirdim de şimdi 15 dk uyukladı şükür
Böyle olunca da ben dinletemedim12 de yatınca beraber yatıp 5 de kalkıyorduk kız 10 da yatınca bende ortalığı toparlayıp 12 de yattım bu sefer 3 saat sonra uyanmış oldum
12 -5 6-9 10 olunca uyumuş oliyordum şimdi 3 er saat uyumuş oldum
Kızım uykusunu alsin da önemli değil artık o yatınca hemen yatarım napayim
Efsun kaç saate bir emiyor gece kaç kere kalkıyorsunuz uyaniklik süresi ben kadar bizim çok değişiyor bazen 1 1.5 bazen 3 saat uyanık kalıyor baldan anne en fazla 1.5 saat sonra uykuya geçmesi gerektiğini yazmış o yüzden uyutmayan çalışıyorum öğlen tutuyor genelde ama akşam zor :) babayı görünce uyumuyor
Baba da özlüyor
Dün dedim ya erkenden uyumaya alışırsa üzülür diye
Bugün sabah diyor ki 10 da yattı fazla oyanayamadik dükkana gelin kızımı göreyim ay dedim sabandan aksama helak oluruz
Uyumiyor uyusa kucakta uyuyor sabahtan akşamdan olmaz da yine öğlen geliriz dedim :) orda babayı görünce mağazada değişik seyleri görümce uyumiyor hoş ağlamıyor da
Yazanede emziriyoeum yatağa koyuyorum uyumiyor orda kendi yatağı olmayinca pusette de uyumiyor hem de sırtı çok terliyor sevmiyor bu sefer uyurken benim kucakla duruyor 3 saat kopuyor kollar Esimde müşteri gelir diye kucağına alamıyor ondan iki gün gittik yorulduk yeter iki günlük doz :)
Şükür olsun canim sevindim senin adına bence sigara içme süte geçiyor çünkü ondan da içmemiş olabilir
Sen Cuma’ya kalmadan bugün götür doktora dediğimde yer varsa evin nerde csnim Ankara tip fakültesinden de gidebilirsin
Basın sagolsun kuzum nur içinde yatsin benim dedem de nişanıma 20 gün kala vefat etmişti seni çok iyi anlıyorum içim hep buruktu çok istiyordu görmek
Üzülme cennetinden izler oglunu korur ben hep öyle diyorum anneannem dedelerim kızımı izleyip ordan koruyorlar diyorum keşke görselerdi ama hayat iste bizleri böyle boyle büyütüyor
Canım bende şiddetli kavganın içinde büyüdüm. Annemle babam hiç geçinemiyodu babam kaç kere gözümün önünde annemi dövdü hemde saçma sapan nedenlerden. Annem boşanmaya kalktı ama kimsesi olmadığı için ve bizi bırakamadı kendi çalışsa bize bakacak olmadığı için boşanamadı. Babam çok kötü bi eşti ama bize karşı iyiydi oynardı her isteğimizi yapmaya çalışırdı fedakardı. Ona rağmen anneme kıyamaz boşan derdim kaç kere kapıya attı annem sokaklarda kaldı biz peşine çıktık sokakta saatlerce durduk. Suan hala evliler babam artık düzeldi. Şimdi annen az ayağı ağrıyo diye babam dibimizdeki sağlık ocağına bile arabayla götürüyo. Ha aklı gelir yine eser gürler ama genel olarak iyi davranıyo onsuz bişi yapmıyo. Ama annem annemden geçti tabi kendi kişiliği kalmadı bastırıldı pasifleşti. İçim içimden geçtikten sonra şimdi iyi olsa be diyo. Bi çocuk için en kötü sey annesini öyle görmek o an için sadece baba sevgisini düşünüyosun hala gidip sarılıyosun ama yaşamımın bi döneminde nefret ettim babamdan keske ölse diyodum annem kurtulur diye. Senin yavrun için suan zor gelmiyo ama ilerdr bişeyleri anlamaya başladığında hep tranva olarak hatırlıcak. Ve kişiliğine yansıcak mesela bende hep ezilme korkusu var bana baskı yapacak beni ezecek bana şiddet uygulucak korkusu bu yüzden birden taşıyorum sinirleniyorum en ufak bişeyde kavga çıkarıyorum. Sonra düşünüyorum normal okadar da büyütülmemesi gereken şeyler ama bilinç altımda var bu korku. Sana hiç bişi diyemem ama çok iyi düşün kızların babasız büyümesin inan arkasındakş dağları kaybolmuş gibi olur insanların size bakış açısı davranısı bile değişiyo etrafımdan biliyorum ama kavga içindede büyütülmesi çok kötü babasız kalmasınlar derken çocuklarının psikolojisini bozma. Allah hakkınızda hayırlısını versinFarkindayim herseyin kizim peltek konusuyor tam sokulemedi belki kavgalari ve sozlu siddeti yuzundendir vurdu bir kac kez ona onune gectim sacmalama yapma dedim kizim hala onu seviyor o senden nefret ediyorum dio o hala bacagina yapisip baba baba diye agliyor cok zor durum gercekten kime anlatsam herkes benim tarafimda.
Evliligimin 2.ayinda bana zorla erotik film izlettimisti 1 ay kendime gelemedi kustum hep hayatim kararmisti resmen.
Keske ozmaan bosasaydim ilk kizima gebeyken cop kovasina torba gecirmedim diye cinnet getirip tufegi 6 aylik gebeyken karnima dayadi patlaticam dedi ki fisekleri onumde koymustu zaten tufege doluydu sıksana dedim sıkmadi kasap bicagiyla tehtit etti bir kqc kez eline alip kesicem seni dedi ki sabah kahvalti ya uyanamamisim diye ozaman bebek ucakti kolikti ilk kizim zorlaniyordum.
Cok zorlandim degisicem der aglar sizlardi kabul ederdim hep ama artik kabul edemiycem cok doldum
Benimki de yeni sakinledi inşallah uyur artıkBugun butun gun ciglik ata ata aglayanlarda bende vardim.yediklerimden mi bilmiyorum. Ama aksam zor sakinlesti.
Ayni dedigin gibi yaptim canm bugun hep emizirmekle meşgul oldum yarinda oyle yapicam insallah sutum çoğalırCnm emzirme kampi diye bisey var ten tene temas halinde daha cok sut uretiyorsun. Emzirmek idisnda yaptigin tek sey yiyip tuvalete gitmek 3 gun yetiyormus yapabildigin kadar yap derim memeden dusmesin emsin emsin bak nasil cogaliyor baktin emme arasini aciyor sag derim ben :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?