2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Yok yok gayette bilincli cevablar veriyorsun...
Bende serum fizyolojik aldim o biraz rahatlatti ama hala var hirilti nette normal diyor ama ana yuregi iste.. sicak suyu bende denicem ins fayda eder
3 doktor gördü o şikayetten ciğerlerine baktılar normal dediler serum fizyolojik yap çek bi zararı yok dediler. Bİldiğin amca gibi horutu çıkarıyo bazen emeyo ama normal diyip gönderiyolar

masallah kuzucuga ya buyuyolar ve ben hala sasiriyorum inanamiyorum canimdan can kanımdan kan bu degisik duyguları herkes yasiyodur heralde
Aynı duygulardayım cnm büyüyüp gidiyorlar. Bundan sonrası daha keyifli olacak her gün değişik bişeyler öğrenmelerine tanıklık edeceğiz. Daha çok şaşırcaz:) Rabbim sağlık versin hepsine inşsllah

Ya sizinki nasıl bu saatte uyuyo bizimki yeni uyandı 1 gibi uyur tam anasının sıpası
Biz grubun abisiyiz cnm:) zamanla düzene giriyor. Arada bugünkü gibi bozulsada ne zaman ne kadar uyuyacağı az çok belli oluyo artık. Normalde Benim bebe öğleden sonra güzel uyuyo maşallah bi de gece uykusuna dalınca iyi uyuyo ama o dalma saati değişiyor işte. 8 12 arası bi saatte geçiyor gece uykusuna. Onu düzene koyamsdık daha. Sabah da 8 de uyanıyo. Diğer uykuları 5 er 10 ar dk

Ya bu banyo isini her gece nasil yapiyosunuz kizlar.o saatte zaten uyku bastirmis oluyo.agliya agliya helak oldu.sussun diye beyaz gurultu actim.bi yandan onun aglayisi bi yandan o gurultu beyin meyin kalmadi.

Bebek uyanıyor kendisi biraz emziriyorum. Ama tam doyurmuyorum ki uyumasın. O uyurken banyoyu ve malzemeleri hazırlamış oluyorum. Hemen bir duş peşine emme ve uyku. Kolik sancı olmazsa uyuyor ama olursa uyumuyor

Telefon yanında kullanıyorum kullanmayım mi emzirirken kullanıyorum uykuya geçirirken bi elimle pis ois yaparken bi elim telde
Salondaysak tvddn Bazen dizi acıyorum bazen kapalı oluyor ben mutfakta oturuyorum telde takılıyorum ya da tabletten dizi acıyorum sessizde uyusun diye bazen tv den youtube uyku müziği acıyorum yanında açtığımda oluyor mutfağa gidip bsyler yerken tablet açtığımda oliyor
Telefonu görmüyor
Tv alt değiştirirken görüyor ters oturtmama rağmen kafayı geriye atıyor önüne yastık koyuyorum bazen bakmasın diye
Yatağı zaten ters tv gormiyor yatağından
Ama yanından geçerken tv acayip dalıyor
Gormoyor ama sesi oliyor oda sese alışsın diye yaptık ama sanki yanlış yaptık
Aslında sürekli değişiyor telefonda vs konuşacaksam izleyeceğim her seyi mutfakta tabletten acıyorum tv va kapalı tamamen sessiz salonda uyuyor ama telde vs konuşmuyorsam koltuğa uzanıp tv acıyorum ses yüksek olmuyor gerçi
Onun içinde uyku müziği acıyorum zaman zaman
Uyanıksa mutfakta is yapacaksam pusete koyuyorum tabletten çocuk müziklerini acıyorum tableti de görmeyeceği bi yere koyuyorum
Bunların hepsini kaldırayım mi şimdi

Bu arada 4 de uyuyup 6 da uyandı baktım 7:3 hala Çin gibi eşimle hemen duş aldırdık 8:30 da emdi uyudu derken misafir gelecekti misafir geldi bebek görmeye az biraz görsünler diye çıkardım kucagimda uyuyordu tabi bizimki hemen gözleri açtı 9:3 da milletin sesini duyunca
Şimdi babası uyutmaya çalışıyor uyku kaçtı tabi
Camım Sizin gaz sorununuz oluyor, ayran içmesen iyi olur.
Bana gaz yapmıyor ama yapar mi kızıma ana onu da mi içmeyim ne içeceğiz biz yav

Bugün benimki de çok huysauz sabah 7:39 da kalktı gazdan ağla ağla 10 da uyudu ilk defa sabah bu kadar geç uykuya daldı sonra 1.5 da uyandı ağladı dışarı çıktık anam yağmur geldi 20 dk sonra eve donduk o ara şekerledi asansöre biner binmez gözler açıldı sonra yine bi saat ağladı 4 de uykuya daldı gaz dan mi huzursuzluk mu bilmiyorum şimdide misafir hitti 10 da 1 satır ağlıyor uykusu kaçtı ondan mi bilmiyorum dün lupo yedim 3 tane ondan mi bilemedim

Luff’un emzirme örtüsü geldi
Normal emzirme örtüsü boyunda bence küçük yine kol vs kaldırınca yanlardan görünür kızla denedim
Üstünde ki bant olsa bile yine yüzüne kapanıyor
Ayrıca bant yaka büyük değil bebeğin yuzunu göremiyorum o yüzden kafamı sokmak zorunda kaliyorim
çünkü bizim ki memeden cikiyor ve kavrayamıyor sürekli memeyi takip etmek zorunda kalıyorum

Artı bi albenisi yok büyük muslin ortukerde is görürmüş aslında hatta büyükler daha çok is görüşmüştü

Daldı derken 15 dk sonra gözler fal taşı o kadar ds emdi yine emme yapıyor hala uyuyamadı vallahi yoruldum
Memelerim acıyor artık o kadar çok emdi ki akşam
Böyle akşamları çok emiyor sonra gece ve sabah sertlikten ememiyor boğuluyor
Göğüslerim hayırlısıyla bi terbiye olaydı

Benimki hala gündüz çok güzel uyuyo şükür gece 1 de yatıyo 10 a kadar da uyuyo tabi 6 da kalkıp 2 saat uyanık kalıyo orası ayrı. Buna şükür napalım

Bu isin net bir doğrusu yok ki. Neye inandigin onemli.ben ciddi anlamda takigim bu konuya o yuzden telefonumu bile değiştirdim.mavi isik filtresi olan bir model aldim. Mesela wifi vs konusunda cok takik degilim.ama telefon tv isigina cok taktim. Mesela 2 yasin altinda goz kanseri oraninda inanilmaz artis varmis son yillarda. Muhtemelen her bebenin elinde telefon oldugu icin.ee otizm konusundada ciddi arastirmalar. Hal böyleyken neden riske gireyim ki diyorum. O yuzden sana sunu yap uada yapma diyemem. Ancak kendim naptigimi soyleyebilirim.
Ben uyuturken odada kesinlikle tv acmiyorum.telefon kullanmiyorum.sadece gece lambamiz yaniyor.onada ortu orttum cok parlak diye hafif los kalıyor oda. Yetiskinlerin bile uyku kalitesini bozuyor telefon tv.
Emzirirke. Cogunlukla goz temasi kurmaya calisiyorum. Bu kisimda biraz zorlanıyorum cunku bazen 45 dk 1 saat emiyor. Bir yerden sonra canim sikiliyor. Telefona goz atasim geliyor. Boyle zamanlarda parlaklığı kisip mavi isik filtresini acıyorum.ama sadece gunduzleri oluyor bu. Geceleri emiklerken kesinlikle kullanmiyorum telefon.

Birde sunu diyeyim kimse icin bebisin uyku duzenini bozmuyorum ben. Bebek gormeye geldiler diyede uyuyan çocuğumu kucaklayip gostermem kimseye. Vakitli gelselermis. Bugun mesela annemlerde idik yemekte. 8 de uyuyor bebis. Babam gec geldi. Annem uyutma baban gorsun dedi.erken geleymisti dedim. Yine saatinde uyuttum. Cunku duzen bozulunca cocuk huzursuz oluyor. Biz nasil cok yorulunca yorgunluktan uyuyamiyoruz aynisi onlar icinde gecerli. Uyutmasam uykusu acilacak bu seer gece boyu huzursuz olacak. Herkes sicak yatağında pireleriyle kardes olurken ben aglayan huzursuz bir bebeyle savas verecegim. Yooo dostum yooo olmaz. Bebek sevmek isteyen kendi yapsin. Benimkini sevecekse vaktinde gelsin..

Aynı şeyi ben yaşadım diyeti bıraktım hiç kilo almadı. Alakası var mı yok mu bilemiyorum ama dr da 4 ay bitesiye devam et dedi
Yalnız kaş ve göz altı kuruluğu vardı , diyeti bırakınca geçti, sağlık ocağındaki doktorun dediğine geldi, pek takmamıştım orası ayrı tabi, ona da senin sütün derman olacak demişti, yemeyi içme bırakma demişti, doğru demiş adam

inş bir kuruntudur canım, onlar sağlıklı olsun gerisi boş.

3 aylığa 1 hafta var

Kızlar alerjik bebek anne yazısı buldum
http://bidunyacocuk.com/nazli-ve-uras/
Fikir olur size
bizim ki de çoğu şey benziyor, adı bile aynı:) çok güzel bir yazı , emzirme ile olanı da okudum, iyi geldi, sağolasın

Canim bildigim kadariyla aylik takip onemli. Haftalik bakma. Olcum yapilan tarti nasildi? Dogru olduguna eminmisiniz. Bezli mi tartildi alti dolumuydu bunlar bile farkediyor
sağlıkocğındaki kıyafetle, ölçüm de yeni bez değişimiyle yapıyorum.

O. Saatte gelen misafir görmesin bebeği yahu, kaçımrsaydın keşke uykusunu. Ya da gidip sessizce yatağına baksalardı.

Yoğurt ve türevleri gaz yaparmış. O yüzden yoğurdu çorba filan yapıp tüket diye okumuştum. Ben Mart içeceklerden içiyorum ama şekerli olanlardan değil.

Benimkide ayni canim 5 dk aglasin hemen getiriyor acikti bu emik istiyo diye ancak yeni emipte aglarsa acikmadigini bilirse oyalamaya calisiyor.
Bilmiyorlar benimki de aynı oyala azcik diye veriyorum aglayinca azcik emzir diye getiriyor hâlbuki tok yani sussun diye dio:)

Aynısını benimki de yapıyor mama verelim diyor kaynana gibi inan ki ac değil deyince de niye ağlıyor o zaman diyor..bütün gün işteler evde olsalar bütün gün agladiklarini bilseler ac bırakıyoruz sancakalr galiba :)

Sevindim canım gözün aydın..resimlerini paylaşmanla pek alakası olduğunu sanmam sanırım bi evreden geçti çok şükür atlattı minik sağlıkla büyüsün inşallah hepsi..

Benim kız kendi karat veriyo valla aksam 8 en geç 9 da uyuyo emince yada mama içince sonra gece 2 de kalkiyo mama veriyorum ve emiyo sonra uyuyo sabah 6 da ayakta bidaha bütün gün uyku yok aksama kadar hep kucak istiyo memede uyumak istiyo:)

Günaydın kızlar hayırlı sabahlar
Cok uzgunun kizlarrr ya babaannemi kaybettik bebegimi goremeden gitti iki ay kalmisti iki ay sonra gidicektik yanina iki ay ya
Başınız sağolsun allah rahmet eylesin allah sabırlar versin sizlere nasip böyleymiş üzülme..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…