- 30 Ağustos 2016
- 1.191
- 1.665
- 63
- 36
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #51.261
Yok bence kucuk degil cunku dr bizimkine sasirdi biraz iki kere olctu azcik koca kafaliyiz galiba ayni gun dogumluyuz evet cnm sizin boy kilo kaç?Maşallah cnm bebişine. Bizim aynı gün doğmuştu bebeler:) kontrolümüz vardı bizim de bugün. Gelişimine çok iyi dedi dr ama kafası 39 cm çıktı bizimkinin neden o kadar küçük acaba
Ben de alerji testini söyledim kızlar kan testi yaptırsak diye. Alerji olsa bile bu aylarda çıkmayabilşyor klinik bulgularla değerlendiriyoruz. Şu an boş yere acı çektşrmeyelim dedi. Süt diyetini bırakınca kilo alamadığını söyledim 1 ay daha devam et 4. Aydan sonra tekrar deneyelim dedi
Ya kızlar benim bebe , Cuma'dan beri 100 gram almış görünüyor
Önceki 2 hafta 500 gr aldı toplamda
Bu takibi sağlık ocağında yaptırdım tabi
En son Cuma tartıldı çok kötü görünüyorsun bırak dediler süt diyeti miyeti, ben de artık ne bulsam yiyorum, bu sefer kilo almı azaldı gibi bir durum ortaya çıktı
Benim bebe gündüz uykusu 3 saati buluyor
Sizin kiler hiç uyumayanvar allalla? Normal mi değil mi
Bende çok merak ediyorum. Bi mercimek çorbası bi kuru fasulye yanına ayran ya da cacık olsa... OfffNe zamana kadar yediklerimize dikkat edeceğiz kızlar ya mercimek çorbasını ice tea içmeyi özledim sürekli ayran bıktım
Benim oglumda gubduz uyumuyo pek arabayle bir yere gidersem aninda daliyor uykuya amaTatlım bir aydaki toplam kilo alımı önemli bildiğim kadarıyla.
Bizimki de gündüz şekerleme yapıyor, uyuduğu söylenemez. Haftaya soracağım doktora.
Bezden çıkmadan önce iyileşme süresi ve acı durumu değişmezmiş canım. İlk 15 gün yapılsa farklıymış.Anladım canım sizin kararınız tabiki de
ama bu durumu ben biraz da normal Doğum ve szeryana benzetiyorum aslında
Acı var o an ve biticek, kısa süreliğine ,
Ya da zaman ilerledikçe , genel anestezi de
O an hissetmeyecek, ayılınca hissedecek acı süresi zaman olarak artacak, iyileşme de keza öyle ve acının nerden geldiğini bilicek,
Ama şuan Acının nerden geldiğini bilmediği için emme ile avunabilecek, bize sarılınca rahatlayacak
Ben o yüzden benim de yanında olabileceğim bir doktor seçtim. İnş sorunsuz atlatırız , bizim pipi de sorun var, be kadar erken o kadar iyi dedim doktorumuz.
Kızlar dün akşam bitter çikolata yemiştim canım istedi sütsüz diye onu yedim. Bugün öğlen 4 5 saat uyuyan çocuk uyuyamıyor uyuyamadıkça da nasıl ağlıyo görmelisiniz bu kadar etkiler mi acaba çikolata. Yoksa başka bi sıkıntısı mı vardır ki
Doktor ömerin kalbinde ses var eko çekilmesi lazım dedi kızlar. Normal genelde ama yine de çektir dedi. Nolur normal diyin yoksa ben kalp krizi geçiricem. Annem olmasa yanımda yığılıp kalırım. Elim ayağım bıraktı
Nasil bakmissa .artık kadın. Aman iyi ki düzelmiş dikkat et ya canlar çok küçükler daha kimse kötü gözle bakmasın onlara .Batil inanclarim yok acikcasi. Ama nuun sabah kahvaltı da bir kadin ay cok tatli dedi o saatten sonra ciglik ciglik agladi saatlerce efsun.en son anneme geldik annem okudu ufledi o okirken uykuya daldi.uyandi duzeldi.
Saol canm bnm banyo edicem masaj yapicam sık sık emizirim insallah tekrar memeye doner
Kızlar lütfen acil cevap verin. Emziren anneler göğüsleriniz ne durumda benimkiler çok yumuşak 2 haftadır o sert göğüslerimden eser kalmadı. Süt geliyo ama bebeğim doymuyo sanki yada bana öyle geliyor. Sizin göğüsleriniz ne durumda çarşamba günü 2 aylık olucaz
Haydin bakalım kızlar kimler yapmam dediklerini yaptı kimler tukurduklerini yaladıazıcık gülelim kafamız dağılsın
Ins cnm sagol tek duam oAllah yardımcın olsun. Kısa sürede bis şekilde hayatın güzelleşir inşallah. Zaten hassas bir dönemdeyiz
Ins seninde duzelir cnm en kisa zamandaOf kuzum , senin gerçekten sıkkınmış , derdin varmış
Benim de sıkıntım var ama , yerinde gitmeeyen bişeyler var, benim kendi ailemle ilgili ,
O yüzden senin derdin yanında hiç bişey,,
Ins cnm sagolun allah razi olsunKıyamam be canım. İnşallah hakettiğin mutluluğu bulurfsun. Çok zor ufak çocuklarla
Cok sagol cnm yazdigin icin esrar yok sigarasi bile yok ofke kontrolu yok sadece bakalim aksam konusucam bosanma isiniPOWERHACK Allah yardımcın olsun. Küçük yaşta severek hatta kaçarak evlenip bunları yaşamak çok zor bi durum . En iyi kararı kendin vereceksin tabi ki bizler sadece kendimize göre yorum yaparız. Hamilelik , lohusalik bunlar kadınların en çok destek beklediği dönem . Sen eşinin tüfek dogrulttugunu yazmışsın , Allah korusun sana da çocuklarına da bisey olmasın . Esin esrar filan kullanıyor mu bilmiyorum ama dengesi bozuksa dikkat et . Severek evlenip sonunun böyle olması kötü ama önünde uzun yıllar var. Kendin için en doğru karar ne sen düşünüp verebilirsin .Allah yardım etsin
Sagol canim allah razi olsun kizlarima kendimide dusunup karar vericemPOWERHACK canım yazdıklarinin hepsini okudum babasindan şiddet görmüş bir kız çocuğu olarak yazıyorum babam vefat etmeden bi gün önce affettim onu çok ağır tranvalar atlattım kızlarını düşün derim boşan yada boşanma diyemem allahim yar ve yardımcın olsun.
@Liviya başın saolsun mekanı cennet olsun.
Süt icimde elimden geleni yap canim insallah emmeye devam edecek kuzucuk
@gsm_lee ben de tükürdügümu yaladıgim sey cok oldu sadece anne sütu dedim mama vermek zorunda kaldım
Fitil kullanmam çocuğumun orasını kurcalamam dedim kullandım
Sallamiycam koyucam uyuycak dedim uyusun diye salincak aldım ve daha aklima gelmeyen vardır heralde :)
Bugün kontrole gittik gun itibariyle tam 90 gunluguz 3 ayı bitirdik allaha bin şükur her şey iyiymiş kilomuz 6.240 gr boyumuz 61 cm kafamız 42 cm olmuş doguma gore hepsi iyi dediler doktor sünnet icin nisan sonu ya da mayıs başı yaptır dedi bizden bole allahım tüm yavrulamiza sağlık sıhhat versin.
Ne zamana kadar yediklerimize dikkat edeceğiz kızlar ya mercimek çorbasını ice tea içmeyi özledim sürekli ayran bıktım
Batil inanclarim yok acikcasi. Ama nuun sabah kahvaltı da bir kadin ay cok tatli dedi o saatten sonra ciglik ciglik agladi saatlerce efsun.en son anneme geldik annem okudu ufledi o okirken uykuya daldi.uyandi duzeldi.
Benim oglumda gubduz uyumuyo pek arabayle bir yere gidersem aninda daliyor uykuya ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?