2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Yok bence kucuk degil cunku dr bizimkine sasirdi biraz iki kere olctu azcik koca kafaliyiz galiba ayni gun dogumluyuz evet cnm sizin boy kilo kaç?

Benim bebe gündüz uykusu 3 saati buluyor
Sizin kiler hiç uyumayanvar allalla? Normal mi değil mi

Tatlım bir aydaki toplam kilo alımı önemli bildiğim kadarıyla.

Bizimki de gündüz şekerleme yapıyor, uyuduğu söylenemez. Haftaya soracağım doktora.

Bezden çıkmadan önce iyileşme süresi ve acı durumu değişmezmiş canım. İlk 15 gün yapılsa farklıymış.
Sizde mecburi bir durum varsa çok farklı tabi, zaten cerrah da gerekirse yapılmalı dedi.

Galiba etkiliyor, kaç haftadır yememiştim, eşim haftasonu yurtdışından getirince dayanamadım. Ertesi gün çocuk fıttırdı resmen. Suçluyu ararken çikolatayı buldum

Emin ol hiç bir şeyi yok normal. Benim bebekliğimde de aynını söylemişler, annem zaten pirpirik. Defalarca hacettepede eko çektirmiş, kontrole götürmüş. Sonuç bu çocuk biraz zayıf olduğundan yanılmışız, her şey yolunda demişler

Batil inanclarim yok acikcasi. Ama nuun sabah kahvaltı da bir kadin ay cok tatli dedi o saatten sonra ciglik ciglik agladi saatlerce efsun.en son anneme geldik annem okudu ufledi o okirken uykuya daldi.uyandi duzeldi.
Nasil bakmissa .artık kadın. Aman iyi ki düzelmiş dikkat et ya canlar çok küçükler daha kimse kötü gözle bakmasın onlara .

Saol canm bnm banyo edicem masaj yapicam sık sık emizirim insallah tekrar memeye doner

Cnm emzirme kampi diye bisey var ten tene temas halinde daha cok sut uretiyorsun. Emzirmek idisnda yaptigin tek sey yiyip tuvalete gitmek 3 gun yetiyormus yapabildigin kadar yap derim memeden dusmesin emsin emsin bak nasil cogaliyor baktin emme arasini aciyor sag derim ben :))

Sağ yumuşak, sol kafasına göre takılıyor, dün gece kıvrandırdıbeni. Süt kanalı tıkandı sanırım.

Cok sagol cnm yazdigin icin esrar yok sigarasi bile yok ofke kontrolu yok sadece bakalim aksam konusucam bosanma isini

Sagol canim allah razi olsun kizlarima kendimide dusunup karar vericem

Batil inanclarim yok acikcasi. Ama nuun sabah kahvaltı da bir kadin ay cok tatli dedi o saatten sonra ciglik ciglik agladi saatlerce efsun.en son anneme geldik annem okudu ufledi o okirken uykuya daldi.uyandi duzeldi.

Nazar denilen illet şey varcanım, defalarca deneme yanılma ile net karar verdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…