2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Öğlenleri tvdd bezmem dizi izliyorum kız donuk oluyor görmüyor ama alt değiştirirken ya da tv önünden geçerken şimdiden acayip dalıyor bazen uyku müzikleri acıyorum bazen YouTube de takılıyorum videolar izliyorum bebekle alakalı falan akşam eşimle dizi izliyoruz öğlenleri açmadığım oluyor ama akşamları hep açık görmüyor ama duyuyor bazen salonda uyuyor öğlen bazen yukarıda isim varsa yatakodasina taşıyorum asagida isim varsa salonda uyuyor bazen ben dizi izliyorum onun sesiyle basende Uyku müziği acıyorum öyle uyuyor acaba yanlış mi yapıyorum bilmiyorum
@-nemessiss

Aslında tv izlemez hep yabancı dizi izlerdim şimdi kızdan izleyemiyorum :) tabi ancak Esinlmle uygun olduğunuz vakitler izliyoruz akşamları

Ne zamana kadar yediklerimize dikkat edeceğiz kızlar ya mercimek çorbasını ice tea içmeyi özledim sürekli ayran bıktım

Kızlar kaç gunluksunuz 120 cc veriyosunuz ? Bende 120 veriyorum. Mamanin ustundekine ggöre 150 vermem gerek ama 120 yetiyor şimdilik kalıyor bile. 51 günlük şu an. Bi de mama da kalan olursa daha sonra veriyor musunuz ?

Sut geliyorsa terbiye olmustur benim ki hala dengesiz emdiği icin terbiye olmadı sinir oluyorum mecbur sağma yakmak zorunda kalıyorum ya da boşa lavaboya sikiyorum sıkma canını bebeğin doymazsa sorun olur

Canım terbiye olmuş derken neyi kasdettin anlamadım bilmiyorum böyle bişi duymadm hiç

Ben yapmam dediklerimi hebuz yapmadim. Ama hayatta nazara vs inanmazdim bugun inandim.tukurdugumu yalama bu olabilir benim icin :)
Nazara inanılmaz mi kız valla öyle baK insanlar var ki seni gozleriyle yerler dikkat et nazar deveyi kazana insanı mezara sokar diye boşa dememisler .

Maşallah cnm bebişine. Bizim aynı gün doğmuştu bebeler:) kontrolümüz vardı bizim de bugün. Gelişimine çok iyi dedi dr ama kafası 39 cm çıktı bizimkinin neden o kadar küçük acaba

Ben de alerji testini söyledim kızlar kan testi yaptırsak diye. Alerji olsa bile bu aylarda çıkmayabilşyor klinik bulgularla değerlendiriyoruz. Şu an boş yere acı çektşrmeyelim dedi. Süt diyetini bırakınca kilo alamadığını söyledim 1 ay daha devam et 4. Aydan sonra tekrar deneyelim dedi

Nazara inanılmaz mi kız valla öyle baK insanlar var ki seni gozleriyle yerler dikkat et nazar deveyi kazana insanı mezara sokar diye boşa dememisler .
Batil inanclarim yok acikcasi. Ama nuun sabah kahvaltı da bir kadin ay cok tatli dedi o saatten sonra ciglik ciglik agladi saatlerce efsun.en son anneme geldik annem okudu ufledi o okirken uykuya daldi.uyandi duzeldi.

Bunun pek dogrusu yanlisi yok ki. Neye karar verdigin önemli. Brn tvye karsiyim.yaninda gunduz acmiyorum.gece zaten uyuyor maruz kalmiyor. Arada acik denk gelirse sirtini ceviriyorum mutlaka. Ama su var nasıl tv pc isini bizlerin gozlerini yoruyor uyku kalitesini bozuyor bebeklerde kat kat daha fazla bozuyor. Benim en takik oldugum konu bu tv tablet ilk zamanlar esimlede sorun yasamistim. Sobra tesadufen a tipi otizmi birinin hikayesini vr tv nin etkisini duydu. Kaldiki ben zaten bunlari okuyup okutuyordum ama canli kanli gorunce vazgecti daha dikkat eder oldu. Acikcasi benim endrr kirmizi cizgilerimden biri tv tablet telefon vs.
Sende bebisim uykusunda sorun yasiyorsun bence 1 2 haftalik bir tv telefon diyeti uygula yaninda bakalim fark edecekmi.

Canim bildigim kadariyla aylik takip onemli. Haftalik bakma. Olcum yapilan tarti nasildi? Dogru olduguna eminmisiniz. Bezli mi tartildi alti dolumuydu bunlar bile farkediyor

Cikolata ve kakaonun gaz yaptigini ben bir ok yerde okudum. Burdada konusmustuk. Besin diyetlerindede arkadaslarima cikolatayi yasaklamislar. Etkilemis olabilir canim

Kızlar kaç gunluksunuz 120 cc veriyosunuz ? Bende 120 veriyorum. Mamanin ustundekine ggöre 150 vermem gerek ama 120 yetiyor şimdilik kalıyor bile. 51 günlük şu an. Bi de mama da kalan olursa daha sonra veriyor musunuz ?
hayır kalan olursa sonra vermiyorum. 90 gunluguz biz ama once emiyoruz sonra mama yiyoruz.

Bizdede var doktor 2. Aylik kontrolde tekrar bakalim eko cekebiliriz dedi. Sanirim 4 derecesi varmis 1 ve 2. Derece ufurmelervtamamen zararsiz deniyor.Kontrol bugundu hicbisey istemediler. Ticari olarak cektiriyor olabilir hastane. Hele ki ozel hastaneyse.

Ben de senin gibi olmustum sonra dediler ki 1. 2. Derece ses bizlerde bile cogunuzda vardir. O zamanlar bakilmadigi icin farkedilmiyormus bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…