- 9 Şubat 2007
- 6.965
- 3.485
- 698
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #51.241
Ben kızımda bütün tükürdüklerimi yalayınca bunda tükürmemeyi tercih ettimHaydin bakalım kızlar kimler yapmam dediklerini yaptı kimler tukurduklerini yaladıazıcık gülelim kafamız dağılsın
Kızlar kaç gunluksunuz 120 cc veriyosunuz ? Bende 120 veriyorum. Mamanin ustundekine ggöre 150 vermem gerek ama 120 yetiyor şimdilik kalıyor bile. 51 günlük şu an. Bi de mama da kalan olursa daha sonra veriyor musunuz ?saol canim her emzirmeden sonra mama veriyorum 120 cc hazirliyorum bazen hepsini iciyo bazen bırakıyo 150 cc gececektim dr 120 de biraktigi oluyosa gecme dedi bu sekilde devam edicem cnm emmeye baslarsa senin ufaklık sende boyle bi metod uygularsın insallah bence gelecek o sütler :))
Canım bak dua et ayran deme onu bile icemeyen varNe zamana kadar yediklerimize dikkat edeceğiz kızlar ya mercimek çorbasını ice tea içmeyi özledim sürekli ayran bıktım
Terbiye olmuş göğüslrriniz
Sut geliyorsa terbiye olmustur benim ki hala dengesiz emdiği icin terbiye olmadı sinir oluyorum mecbur sağma yakmak zorunda kalıyorum ya da boşa lavaboya sikiyorum sıkma canını bebeğin doymazsa sorun olur
Nazara inanılmaz mi kız valla öyle baK insanlar var ki seni gozleriyle yerler dikkat etBen yapmam dediklerimi hebuz yapmadim. Ama hayatta nazara vs inanmazdim bugun inandim.tukurdugumu yalama bu olabilir benim icin :)
Maşallah cnm bebişine. Bizim aynı gün doğmuştu bebeler:) kontrolümüz vardı bizim de bugün. Gelişimine çok iyi dedi dr ama kafası 39 cm çıktı bizimkinin neden o kadar küçük acaba@Visneli_Turtam canım yazdıklarinin hepsini okudum babasindan şiddet görmüş bir kız çocuğu olarak yazıyorum babam vefat etmeden bi gün önce affettim onu çok ağır tranvalar atlattım kızlarını düşün derim boşan yada boşanma diyemem allahim yar ve yardımcın olsun.
Liviya başın saolsun mekanı cennet olsun.
Süt icimde elimden geleni yap canim insallah emmeye devam edecek kuzucuk
P Prime18 ben de tükürdügümu yaladıgim sey cok oldu sadece anne sütu dedim mama vermek zorunda kaldım
Fitil kullanmam çocuğumun orasını kurcalamam dedim kullandım
Sallamiycam koyucam uyuycak dedim uyusun diye salincak aldım ve daha aklima gelmeyen vardır heralde :)
Bugün kontrole gittik gun itibariyle tam 90 gunluguz 3 ayı bitirdik allaha bin şükur her şey iyiymiş kilomuz 6.240 gr boyumuz 61 cm kafamız 42 cm olmuş doguma gore hepsi iyi dediler doktor sünnet icin nisan sonu ya da mayıs başı yaptır dedi bizden bole allahım tüm yavrulamiza sağlık sıhhat versin.
Batil inanclarim yok acikcasi. Ama nuun sabah kahvaltı da bir kadin ay cok tatli dedi o saatten sonra ciglik ciglik agladi saatlerce efsun.en son anneme geldik annem okudu ufledi o okirken uykuya daldi.uyandi duzeldi.Nazara inanılmaz mi kız valla öyle baK insanlar var ki seni gozleriyle yerler dikkat etnazar deveyi kazana insanı mezara sokar diye boşa dememisler .
Memikler artik bebise gereken kadar sut uretiyor sisip anneyi yormuyor demek.Ne demek o hiç bilmiyorum açıklayabilir misiniz lütfen
Bunun pek dogrusu yanlisi yok ki. Neye karar verdigin önemli. Brn tvye karsiyim.yaninda gunduz acmiyorum.gece zaten uyuyor maruz kalmiyor. Arada acik denk gelirse sirtini ceviriyorum mutlaka. Ama su var nasıl tv pc isini bizlerin gozlerini yoruyor uyku kalitesini bozuyor bebeklerde kat kat daha fazla bozuyor. Benim en takik oldugum konu bu tv tablet ilk zamanlar esimlede sorun yasamistim. Sobra tesadufen a tipi otizmi birinin hikayesini vr tv nin etkisini duydu. Kaldiki ben zaten bunlari okuyup okutuyordum ama canli kanli gorunce vazgecti daha dikkat eder oldu. Acikcasi benim endrr kirmizi cizgilerimden biri tv tablet telefon vs.Öğlenleri tvdd bezmem dizi izliyorum kız donuk oluyor görmüyor ama alt değiştirirken ya da tv önünden geçerken şimdiden acayip dalıyor bazen uyku müzikleri acıyorum bazen YouTube de takılıyorum videolar izliyorum bebekle alakalı falan akşam eşimle dizi izliyoruz öğlenleri açmadığım oluyor ama akşamları hep açık görmüyor ama duyuyor bazen salonda uyuyor öğlen bazen yukarıda isim varsa yatakodasina taşıyorum asagida isim varsa salonda uyuyor bazen ben dizi izliyorum onun sesiyle basende Uyku müziği acıyorum öyle uyuyor acaba yanlış mi yapıyorum bilmiyorum
@-nemessiss
Aslında tv izlemez hep yabancı dizi izlerdim şimdi kızdan izleyemiyorum :) tabi ancak Esinlmle uygun olduğunuz vakitler izliyoruz akşamları
Saol canm bnm banyo edicem masaj yapicam sık sık emizirim insallah tekrar memeye donerooo 10 dk emdiyse o damladan daha çok gelmistir yolsa birakırdı hadi masallah insallah biraz sagsana yani uyar goguslerini emzir sag emzir sag yani uyarildikca daha çok harekete gecer belki
Canim bildigim kadariyla aylik takip onemli. Haftalik bakma. Olcum yapilan tarti nasildi? Dogru olduguna eminmisiniz. Bezli mi tartildi alti dolumuydu bunlar bile farkediyorYa kızlar benim bebe , Cuma'dan beri 100 gram almış görünüyor
Önceki 2 hafta 500 gr aldı toplamda
Bu takibi sağlık ocağında yaptırdım tabi
En son Cuma tartıldı çok kötü görünüyorsun bırak dediler süt diyeti miyeti, ben de artık ne bulsam yiyorum, bu sefer kilo almı azaldı gibi bir durum ortaya çıktı
ben ayranda icemiyorum gaz yuzunden çok da severimNe zamana kadar yediklerimize dikkat edeceğiz kızlar ya mercimek çorbasını ice tea içmeyi özledim sürekli ayran bıktım
Cikolata ve kakaonun gaz yaptigini ben bir ok yerde okudum. Burdada konusmustuk. Besin diyetlerindede arkadaslarima cikolatayi yasaklamislar. Etkilemis olabilir canimKızlar dün akşam bitter çikolata yemiştim canım istedi sütsüz diye onu yedim. Bugün öğlen 4 5 saat uyuyan çocuk uyuyamıyor uyuyamadıkça da nasıl ağlıyo görmelisiniz bu kadar etkiler mi acaba çikolata. Yoksa başka bi sıkıntısı mı vardır ki
hayır kalan olursa sonra vermiyorum. 90 gunluguz biz ama once emiyoruz sonra mama yiyoruz.Kızlar kaç gunluksunuz 120 cc veriyosunuz ? Bende 120 veriyorum. Mamanin ustundekine ggöre 150 vermem gerek ama 120 yetiyor şimdilik kalıyor bile. 51 günlük şu an. Bi de mama da kalan olursa daha sonra veriyor musunuz ?
Bizdede var doktor 2. Aylik kontrolde tekrar bakalim eko cekebiliriz dedi. Sanirim 4 derecesi varmis 1 ve 2. Derece ufurmelervtamamen zararsiz deniyor.Kontrol bugundu hicbisey istemediler. Ticari olarak cektiriyor olabilir hastane. Hele ki ozel hastaneyse.Doktor ömerin kalbinde ses var eko çekilmesi lazım dedi kızlar. Normal genelde ama yine de çektir dedi. Nolur normal diyin yoksa ben kalp krizi geçiricem. Annem olmasa yanımda yığılıp kalırım. Elim ayağım bıraktı
Ne demek o hiç bilmiyorum açıklayabilir misiniz lütfen
Ben de senin gibi olmustum sonra dediler ki 1. 2. Derece ses bizlerde bile cogunuzda vardir. O zamanlar bakilmadigi icin farkedilmiyormus bile.Doktor ömerin kalbinde ses var eko çekilmesi lazım dedi kızlar. Normal genelde ama yine de çektir dedi. Nolur normal diyin yoksa ben kalp krizi geçiricem. Annem olmasa yanımda yığılıp kalırım. Elim ayağım bıraktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?