2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kizlar benim kizim bi zamandir ozeliklede aksama dogru eger surekli emzirmezsem ve uyusun diye ugrasmazdam basiyo yaygarayi. Gecen bi annemlere gitmistim orda emzirip cikicakrim vay sen misin beni gec emziren misali basladi aglamaya arabada uyuyarak sustu sonrada eve geldik bisey olmamis gibi emdi o gunden sonrada bunu gunduz saatinde de yapmaya basladi dunde banyo yapicakti diyr emzirmedim aboo yavrum kucagimizda aglaya aglaya uyudu kesinlikle emmedi sinirden. Sonra uyaninca emdi bisy olmamis gibi gene. Uzuluyirda geriliyorda insan o agliyo bisey yapamiyoruz. Sizin bebelerde boyle sinirlimi ya. Atak haftasina girdide cikamadimi napti anlamadim.

Benimki hep atak haftasinda o zaman

Çok erken affettmişsin cnm bıraz surunseydı ama tatil işine sewındım inşallah iyi gecer veimşallah ömürlük bir değişme olur

Kizlar 3 aylik igne oldum subatta ve adetim 13 gun oldu gecikeli cumartesi gunu pembe kan geldi gitti ignedendir dimi korkuyorum gebelikten

Kizlar ya elimde eskiden kalma 1 test vardi hcg silik cizgi cikti cildiricam ins bozuktur ve oglen yola cikicaz nerden cikti simdi bu mubarek gunde gunaha da girmek istemiyorum ins bozuktur test baya silik ama ben gebeliklerimi hep ogle ogrendim sokum suan esim aldiririz diodu zaten 2 cocukla zor igneyle nasil gebe kalirim ben ya ona guvenmistim zaten seyrek iliski olmustu aklim durdu resmen

Canim hayat senin hayatin kimsenin birsey demeye hakki yok ama ben kocanin degisecegini sanmiyorum burayada yaziyorum...
Fakat hem kocanla sorunlarin var hemde nasil gebelikten korkuyorsun cok kizginim sana lutfen bu kadar cahil olma ve adama bir cocuk daha yapma hamile oldugunu sanmiyorum ama bundan sonrasi icin lutfen onlemini al

Canım eczaneye gidemez misin hemen bi tane al yap tekrar

Aman Allah immmmm.... Canim Rabbimden gelen her şey basimiz üstüne ama insallah o test yanlıştır. Ben he cok korkuyorum dün gece eşimi resmen reddettim korkudan. Yakinlarda eczane yok mu erken gebelik testi alsan daha net çıkardı varsa..

Yok canim malesef zaten 2 saat sonra yola cikicam bilmiyorum.beynimi yedim zaten bosanma esiginden dondum igneyle kalinir mi ki acaba birde lh vardi ona baktim lh bembeyaz cikio

Duzelmezse bosanicam zaten son sansi canim igne oldum.ben korunmak icin 3 aylik.
Seyrek ve zorla iliski oldu zaten ins degilimdir cok korktum bir daha cocuk yok olsa da aldiricam gunahi bana kotu giden bir evlilige bir cocuk daha veremem daha kizimi emziriyorum. Kizma bana lutfen

Yok canim malesef zaten 2 saat sonra yola cikicam bilmiyorum.beynimi yedim zaten bosanma esiginden dondum igneyle kalinir mi ki acaba birde lh vardi ona baktim lh bembeyaz cikio
Insallah test bozuktur canim benim bildigim de igne en garantili korunma yontemlerinden biri. Peki emzirme döneminde sorun olmuyor mu igne

İnsallah tatil size iyi gelir canım yeni bir sayfa olur hakkınızda hayırlısı allah iki bebene ve senin yüzüne baksın her şey istediğin gibi olsun

Canim adet gününden önce yapılan bi test var 15 mi 20 lira miydi ne o hep doğru cikiyor ben onla bakmıştım hemen bi eczaneden onu al bana en güzelinin testi verin de

Gürültüde uyumaya alışacak demiştim şimdi parmak ucumda yürüyorum

Güzel olur inşallah .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…