- 11 Mart 2010
- 727
- 610
- 103
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #51.341
Benimki hep atak haftasinda o zamanKizlar benim kizim bi zamandir ozeliklede aksama dogru eger surekli emzirmezsem ve uyusun diye ugrasmazdam basiyo yaygarayi. Gecen bi annemlere gitmistim orda emzirip cikicakrim vay sen misin beni gec emziren misali basladi aglamaya arabada uyuyarak sustu sonrada eve geldik bisey olmamis gibi emdi o gunden sonrada bunu gunduz saatinde de yapmaya basladi dunde banyo yapicakti diyr emzirmedim aboo yavrum kucagimizda aglaya aglaya uyudu kesinlikle emmedi sinirden. Sonra uyaninca emdi bisy olmamis gibi gene. Uzuluyirda geriliyorda insan o agliyo bisey yapamiyoruz. Sizin bebelerde boyle sinirlimi ya. Atak haftasina girdide cikamadimi napti anlamadim.
Çok erken affettmişsin cnm bıraz surunseydı ama tatil işine sewındım inşallah iyi gecer veimşallah ömürlük bir değişme olurKizlar dun bosanicam senden bugun gidiyorum dedim basladi aglamaya cocuk gibi ayaklarima kapandi yapma etme öldururum sensiz yasayamam beni sevmiyorsun bari cocuklarim icin bana 1 kez daha sans ver cok cektirdim sana soz degisicem kufur yok siddet yok artik yemin ediyorum dedi tatil icin rezervasyon yaptirmis bu aksam yola cikicaz 4 gun kalicaz sen kafani dagit yeterki yuvamiz bozulmasin seni deli gibi seviyorum sensiz nefes alamam ben filan dedi nasil yalvariyor bende son sansin dedim ve suanlik baristik bakalim bir daha bisi olursa bicak gibi kesirip aticam
@Liviya @-nemesis- P Prime18gurbet @katreinur stay strong26 daha da ekleyemediklerim varsa affedin
Ins canim son sansi bakalim nasil degerlendiricekÇok erken affettmişsin cnm bıraz surunseydı ama tatil işine sewındım inşallah iyi gecer veimşallah ömürlük bir değişme olur
Hadi bakalım hoşgel sehrimize canim :)Kizlar biz hafta sonu bursa yolcusuyuz o yuzden cumartesi nöbetini bu gece kilitledim babaya. Herkese iyi geceler :)
Canim hayat senin hayatin kimsenin birsey demeye hakki yok ama ben kocanin degisecegini sanmiyorum burayada yaziyorum...Kizlar ya elimde eskiden kalma 1 test vardi hcg silik cizgi cikti cildiricam ins bozuktur ve oglen yola cikicaz nerden cikti simdi bu mubarek gunde gunaha da girmek istemiyorum ins bozuktur test baya silik ama ben gebeliklerimi hep ogle ogrendim sokum suan esim aldiririz diodu zaten 2 cocukla zor igneyle nasil gebe kalirim ben ya ona guvenmistim zaten seyrek iliski olmustu aklim durdu resmen
Canım eczaneye gidemez misin hemen bi tane al yap tekrarKizlar ya elimde eskiden kalma 1 test vardi hcg silik cizgi cikti cildiricam ins bozuktur ve oglen yola cikicaz nerden cikti simdi bu mubarek gunde gunaha da girmek istemiyorum ins bozuktur test baya silik ama ben gebeliklerimi hep ogle ogrendim sokum suan esim aldiririz diodu zaten 2 cocukla zor igneyle nasil gebe kalirim ben ya ona guvenmistim zaten seyrek iliski olmustu aklim durdu resmen
Aman Allah immmmm.... Canim Rabbimden gelen her şey basimiz üstüne ama insallah o test yanlıştır. Ben he cok korkuyorum dün gece eşimi resmen reddettim korkudan. Yakinlarda eczane yok mu erken gebelik testi alsan daha net çıkardı varsa..Kizlar ya elimde eskiden kalma 1 test vardi hcg silik cizgi cikti cildiricam ins bozuktur ve oglen yola cikicaz nerden cikti simdi bu mubarek gunde gunaha da girmek istemiyorum ins bozuktur test baya silik ama ben gebeliklerimi hep ogle ogrendim sokum suan esim aldiririz diodu zaten 2 cocukla zor igneyle nasil gebe kalirim ben ya ona guvenmistim zaten seyrek iliski olmustu aklim durdu resmen
Yok canim malesef zaten 2 saat sonra yola cikicam bilmiyorum.beynimi yedim zaten bosanma esiginden dondum igneyle kalinir mi ki acaba birde lh vardi ona baktim lh bembeyaz cikioAman Allah immmmm.... Canim Rabbimden gelen her şey basimiz üstüne ama insallah o test yanlıştır. Ben he cok korkuyorum dün gece eşimi resmen reddettim korkudan. Yakinlarda eczane yok mu erken gebelik testi alsan daha net çıkardı varsa..
2 cocukla yanlizim ve uzak yolada cikicam nerden aklima geldi de baktim uff ins bozuktur golge gibi ucuk pembe ciktiCanım eczaneye gidemez misin hemen bi tane al yap tekrar
Duzelmezse bosanicam zaten son sansi canim igne oldum.ben korunmak icin 3 aylik.Canim hayat senin hayatin kimsenin birsey demeye hakki yok ama ben kocanin degisecegini sanmiyorum burayada yaziyorum...
Fakat hem kocanla sorunlarin var hemde nasil gebelikten korkuyorsun cok kizginim sana lutfen bu kadar cahil olma ve adama bir cocuk daha yapma hamile oldugunu sanmiyorum ama bundan sonrasi icin lutfen onlemini al
Insallah test bozuktur canim benim bildigim de igne en garantili korunma yontemlerinden biri. Peki emzirme döneminde sorun olmuyor mu igneYok canim malesef zaten 2 saat sonra yola cikicam bilmiyorum.beynimi yedim zaten bosanma esiginden dondum igneyle kalinir mi ki acaba birde lh vardi ona baktim lh bembeyaz cikio
3 aylik oldugu icin emziren anneler bunu tavsiye etti doktorum ve 21 subatta vuruldum bende ogle biliyorum ins test yanilmistirInsallah test bozuktur canim benim bildigim de igne en garantili korunma yontemlerinden biri. Peki emzirme döneminde sorun olmuyor mu igne
İnsallah tatil size iyi gelir canım yeni bir sayfa olur hakkınızda hayırlısı allah iki bebene ve senin yüzüne baksın her şey istediğin gibi olsunKizlar dun bosanicam senden bugun gidiyorum dedim basladi aglamaya cocuk gibi ayaklarima kapandi yapma etme öldururum sensiz yasayamam beni sevmiyorsun bari cocuklarim icin bana 1 kez daha sans ver cok cektirdim sana soz degisicem kufur yok siddet yok artik yemin ediyorum dedi tatil icin rezervasyon yaptirmis bu aksam yola cikicaz 4 gun kalicaz sen kafani dagit yeterki yuvamiz bozulmasin seni deli gibi seviyorum sensiz nefes alamam ben filan dedi nasil yalvariyor bende son sansin dedim ve suanlik baristik bakalim bir daha bisi olursa bicak gibi kesirip aticam
@Liviya @-nemesis- P Prime18gurbet @katreinur stay strong26 daha da ekleyemediklerim varsa affedin
Canım onu bende geçenlerde duydum hasta olunca sütun rengi bile değişiyormuş antikor üretiyormuş mucizevi bişey:)Çocuğumuz hastayken bile vücudumuz farklı bir sut üretirmiş
Canim adet gününden önce yapılan bi test var 15 mi 20 lira miydi ne o hep doğru cikiyor ben onla bakmıştım hemen bi eczaneden onu al bana en güzelinin testi verin deKizlar ya elimde eskiden kalma 1 test vardi hcg silik cizgi cikti cildiricam ins bozuktur ve oglen yola cikicaz nerden cikti simdi bu mubarek gunde gunaha da girmek istemiyorum ins bozuktur test baya silik ama ben gebeliklerimi hep ogle ogrendim sokum suan esim aldiririz diodu zaten 2 cocukla zor igneyle nasil gebe kalirim ben ya ona guvenmistim zaten seyrek iliski olmustu aklim durdu resmen
Gürültüde uyumaya alışacak demiştim şimdi parmak ucumda yürüyorumBugün Subat anaları olarak panikten üzüntüden gelen haberlerden moralimiz bozuk
Azıcık gülelim bari
Ben biberon kullanmam dedim tükürdüğümü yaladım
Allahım çok şükür biberon alıyor dediğim gün oldu :) büyük konuşmamak lazımmış bakalım başka hangi tükürdüğumu yalayacağım
Kizlar dun bosanicam senden bugun gidiyorum dedim basladi aglamaya cocuk gibi ayaklarima kapandi yapma etme öldururum sensiz yasayamam beni sevmiyorsun bari cocuklarim icin bana 1 kez daha sans ver cok cektirdim sana soz degisicem kufur yok siddet yok artik yemin ediyorum dedi tatil icin rezervasyon yaptirmis bu aksam yola cikicaz 4 gun kalicaz sen kafani dagit yeterki yuvamiz bozulmasin seni deli gibi seviyorum sensiz nefes alamam ben filan dedi nasil yalvariyor bende son sansin dedim ve suanlik baristik bakalim bir daha bisi olursa bicak gibi kesirip aticam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?