2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Cnm gene sen bilirsin ama spirale pek güvenme

Umarım gerçekten değişir ve her şey yoluna girer. Ancak eşin pek dengeli biri değil, dikkat et kendine ve kızlarına

Cok haklisin cnm zaten agladiginda bana zorla sahip oldun istemedim ustume geldin dedigimde bir daha hic sen istemesen yanasmiycam baskilamiycam dedi baya agladi yerlere atti kendini cocuklarim icin sans dedi verdim bende tatil aksam bir anda hazirlan gidiyoruz dedi nereye dedim rezervasyon yaptirdim orda kafamizi dagitip evliligimizi yeniden duzgun sekilde yasamaya basliycaz soz kufur yok hareket yok asagilama yok diyor suan baya askim canim cicim gidio ufak bir hatasinda yolu vericem o benim icimde ben dun resmen kafaya koymus kimlikler cantalarim hazirdi hicbisi almiycaktim ihtiyac olani alicaktim babam hicbisini istemiyor cunku mahkemeyle alirdim zaten.
Suan deneme asamasindayiz anliyacaginiz .
Insqllah igneden olsun canim vallahi cok urktum

Alisma degil aslinda cok aglayip zirlamasina verdim birazda zaman kazandim ben ailemle konusup destegini alicam babam stendli annem kanser cunku yuz yuze konusmam lazim ki tatil donusu annemde 1 hafta kalicam netimde yok haberde veremiycem size.

Umarım gerçekten değişir ve her şey yoluna girer. Ancak eşin pek dengeli biri değil, dikkat et kendine ve kızlarına
Farkindayim canim dengesiz biri dikkatli olucam iyi bir es olana kadar sans verdim baktim olmuyor biticek ozaman yuzune karsi degil bir mektupla cikip giderim evden

İlk defa bir pozitif testin bozuk olmasını bu kadar çok istedim. İğne ile korunmanın güvenliğini bilmiyorum İnan ki. Umarım iğne böyle ters bir etki yapıyordur da, test çizgi çıkarmıştır. Hani çatlatma iğnelerinin yaptığı gibi.

O zaman gazdandır, bizimki de dün gece 3 kez kaka yaptı. O zaman da cin gibi açıyor gözleri.

Hislerime yine tercüman olmuşsun

Canım dikkat et kendine onunla umarım çok uzak bir yere gitmiyorsundur gerçekten tedirgin oldum ben de allahım yardımcın olsun
Ailen bilsin nereye gittiğini

Alisma degil aslinda cok aglayip zirlamasina verdim birazda zaman kazandim ben ailemle konusup destegini alicam babam stendli annem kanser cunku yuz yuze konusmam lazim ki tatil donusu annemde 1 hafta kalicam netimde yok haberde veremiycem size.
Haline çok üzüldüm sürekli korkuyla yaşanmaz ki allah korusun herşey olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…