- 3 Ekim 2012
- 2.434
- 2.339
- 133
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #51.381
Canım çok sık sağ. Çok sık emzir bebeğine sürekli sarıl. Koyun koyuna uzanın yatın kalkın gezin.Yok canm emiyo ama sutum yok suan oyuzden hala mamaya devam ediyorum
Cnm gene sen bilirsin ama spirale pek güvenmeKızlar spral taktıran var mı aranızda? Ben çarsamba taktırdım adetim yeni bitmişti o andan itibaren bastan adet görmeye başladım. Kanaman olur demişti ama ben lekelenme tarzı olur sanmıştım. Bu bildiğin adet gibi ped dolduruyo. Normal mi sizce
Evet cnm. Bir ara bende kullanmıştımKizlar 3 aylik igne oldum subatta ve adetim 13 gun oldu gecikeli cumartesi gunu pembe kan geldi gitti ignedendir dimi korkuyorum gebelikten
Ya çok dert oldu bana bu korunma işi halbuki daha koca ortalıkta yokCnm gene sen bilirsin ama spirale pek güvenme
Emzirirken de iğne olabiliyo muyuz?Kizlar 3 aylik igne oldum subatta ve adetim 13 gun oldu gecikeli cumartesi gunu pembe kan geldi gitti ignedendir dimi korkuyorum gebelikten
Arka koltukta oturuyorsaniz ondeki camlarsan birini full ac canim o zaman ceryan yapmaz.
Kizlar dun bosanicam senden bugun gidiyorum dedim basladi aglamaya cocuk gibi ayaklarima kapandi yapma etme öldururum sensiz yasayamam beni sevmiyorsun bari cocuklarim icin bana 1 kez daha sans ver cok cektirdim sana soz degisicem kufur yok siddet yok artik yemin ediyorum dedi tatil icin rezervasyon yaptirmis bu aksam yola cikicaz 4 gun kalicaz sen kafani dagit yeterki yuvamiz bozulmasin seni deli gibi seviyorum sensiz nefes alamam ben filan dedi nasil yalvariyor bende son sansin dedim ve suanlik baristik bakalim bir daha bisi olursa bicak gibi kesirip aticam
@Liviya @-nemesis- @gsm_lee @gurbet @katreinur @stay strong26 daha da ekleyemediklerim varsa affedin
Cok haklisin cnm zaten agladiginda bana zorla sahip oldun istemedim ustume geldin dedigimde bir daha hic sen istemesen yanasmiycam baskilamiycam dedi baya agladi yerlere atti kendini cocuklarim icin sans dedi verdim bende tatil aksam bir anda hazirlan gidiyoruz dedi nereye dedim rezervasyon yaptirdim orda kafamizi dagitip evliligimizi yeniden duzgun sekilde yasamaya basliycaz soz kufur yok hareket yok asagilama yok diyor suan baya askim canim cicim gidio ufak bir hatasinda yolu vericem o benim icimde ben dun resmen kafaya koymus kimlikler cantalarim hazirdi hicbisi almiycaktim ihtiyac olani alicaktim babam hicbisini istemiyor cunku mahkemeyle alirdim zaten.Canim su mesajini tekrar tekrar okudum. Okuduklarim inan cok zoruma gitti. Ben haddiki asmak istemiyorum.ama orada ki zorla iliski kismini kafamdan cikaramiyorum. Zorla iliski biraz hafifletiyor cümleyi ona zorla iliski deme bence tecavuz de... hamile oldugunu sanmiyorum.o hormon igneleri bazen yalanci pozitif sonuc veriyor diye duymustum.
Esinin ciddi piskolojik sorunlari var. Bence bir tatile tav olma mutlaka psikolojik destek sarti koy. Ve o sarta uymazsa kufur yemeyi hakaret yemeyi bekleme hersey gulluk gulistanlikda olsa arkana bakma kac. Esin acikcasi beni bIle korkutuyor senin adina.ve ben bir gun burda senden mesaj alamamaya baslayip aramizda visneli turta ne oldu acaba sesi cikmiyor insallah iyidir diye konusalim istemem...
Evet en cok emzirirken goz temasi kurmak önemli zaten. Benimki surekli gozumun icine bakiyor emzirirken masum masum
Dusunmemek elde olmuyor onu gozlemliycem simdi sans verdim bosa cikartirsa bitti is kararttim ben gozumu cunkuHadi iyi tatiller canım herseyi boşver tadını çıkar gelince tekrar düşünürsün
Alisma degil aslinda cok aglayip zirlamasina verdim birazda zaman kazandim ben ailemle konusup destegini alicam babam stendli annem kanser cunku yuz yuze konusmam lazim ki tatil donusu annemde 1 hafta kalicam netimde yok haberde veremiycem size.Günaydın geçmiş mesajları okudum kah sinirlendim kah üzüldümPOWERHACK eşinin ciddi psikolojik sorunları var pişman olsa sen resti çekmeden ağlardı siz bu sağlıksız düzene alışmışsınız kusuruma bakma sözlerim ağır oldu eşinden vazgeçemiyorsun ne yaparsa yapsın onu affediyorsun senin hayatın ne desem boş ama çocukları da düşün allah yardımcın olsun
Sen nasil korunuyordun canim ne yapsak ben bilemiyorum pek kocamdan iyice uzaklastim korkudanCnm gene sen bilirsin ama spirale pek güvenme
Farkindayim canim dengesiz biri dikkatli olucam iyi bir es olana kadar sans verdim baktim olmuyor biticek ozaman yuzune karsi degil bir mektupla cikip giderim evdenUmarım gerçekten değişir ve her şey yoluna girer. Ancak eşin pek dengeli biri değil, dikkat et kendine ve kızlarına
Tabi depo provera diye bakarsan 3 ay koruma sagliyor tabiki risklri var iyi araatir canimEmzirirken de iğne olabiliyo muyuz?
Kizlar ya elimde eskiden kalma 1 test vardi hcg silik cizgi cikti cildiricam ins bozuktur ve oglen yola cikicaz nerden cikti simdi bu mubarek gunde gunaha da girmek istemiyorum ins bozuktur test baya silik ama ben gebeliklerimi hep ogle ogrendim sokum suan esim aldiririz diodu zaten 2 cocukla zor igneyle nasil gebe kalirim ben ya ona guvenmistim zaten seyrek iliski olmustu aklim durdu resmen
Doktor bana esin korunması en iyisi gibi şu anda demişti .Sen nasil korunuyordun canim ne yapsak ben bilemiyorum pek kocamdan iyice uzaklastim korkudan
Emzirirken göz TEMA’sı hep yapıyorum ninnii söylüyorum şarkı söylüyorum hikaye anlatıyorum omzuma alıp pis pis yaparken gaz çıkarırken telefonla uğraşıyorum beni gormiyor çünküemzirirken tv bile bakmıyorum
Zaten emzirirken mememi tuttuğum uzun iki elimde dolu oliyor :)
Dediklerini uygulamaya çalışacağım canim teşekkür ederim
Ya bende yatıracaktım orda göreceklerdi tam dalali 15 dk klmustu yatırırsam uyandır diye kucagimda göstereyim dedim gösterdim pH’lar geldikten 20 dk sonra uyandı Gazi da vardı belki de ondan uyandı çözemedim
Tam daldı 8:15 de bublar buçukta geldi kucagimds uyuyordu zaten biraz vakit geçince koyuyorum uyanıyor hemen bublars göstermek için kucagimds çıktım sesleri kısık konuşmalarına rağmen farklı ses duyunca uyandı sonra da uyumadı onlarda 9:3 da kalktı bizimkinin dün Gazi vardı ondan da uyumamış olabilir gece 1 d kadar uğraştık gaz icin en son arka arkaya gaz Çıkardı da rahatladı biraz
Canim su mesajini tekrar tekrar okudum. Okuduklarim inan cok zoruma gitti. Ben haddiki asmak istemiyorum.ama orada ki zorla iliski kismini kafamdan cikaramiyorum. Zorla iliski biraz hafifletiyor cümleyi ona zorla iliski deme bence tecavuz de... hamile oldugunu sanmiyorum.o hormon igneleri bazen yalanci pozitif sonuc veriyor diye duymustum.
Esinin ciddi piskolojik sorunlari var. Bence bir tatile tav olma mutlaka psikolojik destek sarti koy. Ve o sarta uymazsa kufur yemeyi hakaret yemeyi bekleme hersey gulluk gulistanlikda olsa arkana bakma kac. Esin acikcasi beni bIle korkutuyor senin adina.ve ben bir gun burda senden mesaj alamamaya baslayip aramizda visneli turta ne oldu acaba sesi cikmiyor insallah iyidir diye konusalim istemem...
Evet en cok emzirirken goz temasi kurmak önemli zaten. Benimki surekli gozumun icine bakiyor emzirirken masum masum
Benim bebenin çikolata alerjisi mi var acaba. Dün çıldırdı. Bugün de kakası acayip mukuslu
Canım dikkat et kendine onunla umarım çok uzak bir yere gitmiyorsundur gerçekten tedirgin oldum ben de allahım yardımcın olsunCok haklisin cnm zaten agladiginda bana zorla sahip oldun istemedim ustume geldin dedigimde bir daha hic sen istemesen yanasmiycam baskilamiycam dedi baya agladi yerlere atti kendini cocuklarim icin sans dedi verdim bende tatil aksam bir anda hazirlan gidiyoruz dedi nereye dedim rezervasyon yaptirdim orda kafamizi dagitip evliligimizi yeniden duzgun sekilde yasamaya basliycaz soz kufur yok hareket yok asagilama yok diyor suan baya askim canim cicim gidio ufak bir hatasinda yolu vericem o benim icimde ben dun resmen kafaya koymus kimlikler cantalarim hazirdi hicbisi almiycaktim ihtiyac olani alicaktim babam hicbisini istemiyor cunku mahkemeyle alirdim zaten.
Suan deneme asamasindayiz anliyacaginiz .
Insqllah igneden olsun canim vallahi cok urktum
Haline çok üzüldüm sürekli korkuyla yaşanmaz ki allah korusun herşey olabilirAlisma degil aslinda cok aglayip zirlamasina verdim birazda zaman kazandim ben ailemle konusup destegini alicam babam stendli annem kanser cunku yuz yuze konusmam lazim ki tatil donusu annemde 1 hafta kalicam netimde yok haberde veremiycem size.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?