2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kjk
işte o bende yok cnm. Eşim olsa aramam. Akşam oğlumla oynar ama oda yok

O memeni çok sık ver bebeğe canım masaj yap sürekli aşağıya doğru ağrısı geçer benim de oldu aynı şekilde çok ağrıyordu ilaçsız atlattım
Ama sertlik kaldı orda 3 4 hafta oldu bunu yaşayalı halen geçmedi ama ağrı yok.

Dün oldu. Sol meme bikaç gündür fazla üretim yapıyordu. Sağmadım işte sağaydım böyle ağrı çekmezdim

Biz rotavirusle 4 tane olduk atesi cikmadi ama cok huysuzlandi brn ilac verdim agrisi vardi sanirim gecti sonra erteesi gune birseyi kalmamisti.
Hayy maşallah. Geçmiş olsun. Dün çocuk doktorumuz aşıdan önce yarım ölçek akşamına da yarım ölçek calpol ver dedi. Sen öncesinde verdin mi?

Hayy maşallah. Geçmiş olsun. Dün çocuk doktorumuz aşıdan önce yarım ölçek akşamına da yarım ölçek calpol ver dedi. Sen öncesinde verdin mi?
Hayir oncesinde vermek sakincali.brbekte hicbirsey olmayacak belki bosa kimyasal bizim doktor ozellikle verme dedi oncesinde

Biz rotavirusle 4 tane olduk atesi cikmadi ama cok huysuzlandi brn ilac verdim agrisi vardi sanirim gecti sonra erteesi gune birseyi kalmamisti.
Bizimde ayın 3 ünde. Ben iğneyi olduktan sonra yanına gircem bebişin. Sonrasında kolunu bacağını felan kıpırdattıkça ağlıyo mu

Yok yok yine de test yapsın, iş yoğunluğundan baş ağrısı mide bulantısı çektiğini sanmasın
Ha yaparsa da bizimle paylaşmayı unutmasın
Ahahaa soylemeye cesaret edemeyecegim
Kaka durumu nasıl aşıdan sonra
Sorun olmadi bizde
Bizimde ayın 3 ünde. Ben iğneyi olduktan sonra yanına gircem bebişin. Sonrasında kolunu bacağını felan kıpırdattıkça ağlıyo mu
Omuzuna dikkat etmek gerekiyor sadece bacaklarda problem olmadi bizim

Tamam canim dayanirim bir sure zaten donuste kizima yine bagirir kufur ederse ses kaydini alicam aklimda o evet aklina gelirse soyle
Çekişmeli boşanma zor canım o yüzden diyorum sağlam deliller olursa hakim çok fazla uzatmaz ailen iyi de bi avukat bulsun eger onun yanında can guvenliginin olmadığını kanıtlarsan kolay işin çocuklar küçük olduğu için ve baba normal olamadığı için zaten sana verirler korkma nafaka iste canım vermek zorunda ve utanma ne var ne yok anlat dosyada senin ayıbın değil hiçbirisi..yapacağın şey dosyaya koyacak bol bol delil toplamak hakim onlara bakacak ama sanırım aklıma gelmedi ses kaydı mahkemede kanıt sayilmiyordu avukata sor iyice öğren yine de ön bilgi al o şunları şunları yao der sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…