2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Merhaba kızlar. 2.5 aylık bebeğin dişi çıkar mı??? Bebeğimin eli ağzında kaşıyor sürekli ve ağzı salyalı. Dişi çıkıyır olabilir mi??

cnm bizde gecen 2 aylik olduk doktora gittik dediki bu ara elini agzina götürür meme istiyor zannetme bu zamanlarda bebekte tükürük salgisi olusuyomus ilk defa o yuzden elini agzina goturup emmek istiyormus.

benimde instagram sapphirens

Gozun aydin canim, cok sevindim

Kızlar 47 günlüğüz 18 saat felan uyuyoruz yarı kucakta yarı yerinde. Normal mi sanki çok gibi ya uyanmayınca emmiyoda ?

Maşallahh bırak uyusun da büyüsün demişler. Benimki de 24saatte 7-8saat uyuyor uyumuyor

Canım bende takip ediyorum. Azarlar bi tavrı var genel olarak. Annelerden çabalamalarını istiyor devamlı. Belki çok kişi görüyor çabalamayanı da görüp kızıyor olabilir. Ama genelleme yapması yanlış. Geçen yine birine kızmış artık cevaplamıcam denişti ondan sana kızdı belkide. Boşver salla bana da 40.haftam doldu doğum başlaması için bi öneriniz var mı dediğimde, 40 haftadan sınrasının beklenebileceğini bilmek filan dedi. Direkt eğitimsizlikle bilgisizlikle suçladı. Halbuki benim böbrek sorunumdan dr bekletmek istemiyordu.

Benim de son 1 haftam sonra tekim. En korktugum konular cocugu yikamak ve yemek yetistirmek. Digerleri hallolur gibi geliyor.

Insallah canim bana dio sen kusursuz insan ariyorsun ilk once kendine bak eve yetisemiyorsun yemek yapamiorsun dedim 2 cocukla yetismio yetisecekmisim.
Kusursuz saniyor kendini haspam kufurbaz ayyass
Ne kolay zannediyorlar 2 cocukla gun gecirmeyi. Evi toparlarken bile biri kucakta biri paçana yapisik oluyor, onlari doyurmaya çalışırken yeri geliyor ac kaliyorsun, kendisi 2 cocuk baksin bakalim kolay mi? Kusura bakmasin da calissa bile aksam evde yemek yoksa sizi doyurmak zorunda. Ister kendi yapar ister dışarıdn halleder bi de calismiyor diyorsun. Sana yardim etmeye mecburdu laf sokcagina

İNşallah bişey çıkmaz canım benimde en korktuğum şeylerden bi tanesi bide gazlı olduğu için hareketler yaptırıyorum ama hep aklımda bişey olcak korkusu

Onun kocadan cacik olmaz. Ciddi tedavi gormesi lazim.cunku surekli oldurmekle tehtid ediyor. Kizin can guvenligi yok birak bulasigi yemegi..

Cnm ben oğlumda yalnızdım. 2 günlükken annemi (milleti güldürmeye çalışıp beni rezil etmekti tek yaptığı) 5 günlükken kv yi gönderdim(yaptığım çok yanlış kovdum ) keşke hiç gelmeselerdi dedim. Kaç yaşında yetişkin insanlarız araştırıyoruz eğitimliyiz geziyoruz görüyoruz. Bebeğin altını mı değiştiremeyeceğiz, gazını mı çıkaramayacağız, eşler ne güne duruyor, emzirme zaten annenin işi. Biz onlar gibi çocuk yaşta evlenmedik çocuk sahibi olmadık. onlar gibi kör değildik. Onların yapacağı yemek temizlik misafir ağırlama. E onları da iyi köyü yaparıZ yaptıkta yapıyoruzda. Ama iki çocuk olunca gerçekten durum başka o ayrı. İki çocuk olunca annenin yanında biri daha olmalı. Yoksa çok bitkin düşüyor insan

Bendede oluyo arada o canım özellikle gazlı olup ta yapamadığımda yada wc ye çıkamadığımda bia an böyle ağrı vuruyo tam oturamıyorum

Karnımda değilmiş kuzum demin farkettim tam popo kemiğimde sıkıntı. Sancıda ordan yayılıyor. Tuvalete gitmek işkence. Ağlayarak gittim sancısından. Otururkende batıyor. Kemiğim acıyor. Ben daha önce kıl dönmesinden ameliyat oldum. Şimdide sürekli oturuyorum emziriyorum muhtemelen kemiğim zedelendi. Hamilelikten hemoroid var bide. Ama acıyan kemiğim. Bugün düne göre daha az. Yarında geçmezse randevu alıp gideyim

Insallah canim bana dio sen kusursuz insan ariyorsun ilk once kendine bak eve yetisemiyorsun yemek yapamiorsun dedim 2 cocukla yetismio yetisecekmisim.
Kusursuz saniyor kendini haspam kufurbaz ayyass

Kişi kendi gibi bilir işi. Aslında kendisinin ne olduğunu biliyor ama sana atarak vicdan rahatlatıyor aklınca. Umarım bir an önce kurtulursun

Bizim de el sürekli gidiyor ağzına. Bide gözünü kaşımayı keşfediyor bugün işaret parmağının resmen yarısını soktu gözbebeğine kazasız belasız atlatsaydık şu göz keşfetme işini :)

Rabbim güzel haberler almayı nasip etsin canım. İnş bi sorun kalmamıştır

Insallah iyi ciksin canim sonuclariniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…