- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #52.161
Allah korusun. Bi daha öyle bişey yaşamazsın inşİnşallah öyledir canım korkuyorum artık yine emmicek diye
Merhaba kızlar. 2.5 aylık bebeğin dişi çıkar mı??? Bebeğimin eli ağzında kaşıyor sürekli ve ağzı salyalı. Dişi çıkıyır olabilir mi??
Gozun aydin canim, cok sevindimKızlar çok şükür ekomuz temiz çıktı. Nasıl mutluyum anlatamam. Muayeneye girerken kucağıma aldım. Tam kapıdan girerken bir his geldi ki tasvir edemem. İçim burkuldu çok kötü oldum gözlerim doldu. Zaten doktor normal bir sorun yok diyene kadar eşimle yüzümüz kireç gibiydi. Çok şükür ki öyle girdiğim yerden mutlu çıktık. Rabbim kimseyi evladıyla onun sağlığıyla sınamasın.
Kızlar 47 günlüğüz 18 saat felan uyuyoruz yarı kucakta yarı yerinde. Normal mi sanki çok gibi ya uyanmayınca emmiyoda ?
Bu Gülten ebe denen kadın kafadan tirlatmis kadını severek takip ediyordum her soruya cevap veriyordu milletin
bi soru sordum beni bi döVmediği kaldı
Uzun zamandır takip ettiğim halde sorulan sorulara cevap vermediğini nasıl bilmiyor muşum her soruya cevap veren kadın bunu yazmış
Onun akıllıyla mi oynuyor musum yoksa kendi akıllım mo almıyor Muş online danışmanlık yapmadığını bana aptal diyor şair burada alttan alttan
Kadın kafayı tirtlatmis
Sorulara cevap verirken online danışman değil ama ben soru sorunca online danışman değilim ne diye soru soruyorsun diye insan azarlıyor değişik
Paylaşımlarını da çok faydalı buluyordum egolunun tekiymiş hint kumaşı sanki
Azarladigi hastalarla karıştırdı her halde
Bende online ahlak danışmanlığı öneriyorum size yaZdim yorumu silip beni takibinden çıkarmış
Benim de son 1 haftam sonra tekim. En korktugum konular cocugu yikamak ve yemek yetistirmek. Digerleri hallolur gibi geliyor.Kuzum yaparsin niye yapamayasın benim annem
Hastanede Yanımda kaldı bir de ilk gün ertesi gün istemedim annem kalmak çok istedi kalmayın dedim ablam sabahları annem akşam geldi arada geldiler hep yalnızdım iyi kötü idare ettim
Annem kalıp sabaha kadar benle uyumayıp ise gidecekti kıyamadım tek basına zor oliyir ama daha iyi oluyor
Esinle yaparsınız her seyi hepsi hallolur
Amin canım kimseye yaşatmasınSadece ikimiz varış galiba :)
Ne kolay zannediyorlar 2 cocukla gun gecirmeyi. Evi toparlarken bile biri kucakta biri paçana yapisik oluyor, onlari doyurmaya çalışırken yeri geliyor ac kaliyorsun, kendisi 2 cocuk baksin bakalim kolay mi? Kusura bakmasin da calissa bile aksam evde yemek yoksa sizi doyurmak zorunda. Ister kendi yapar ister dışarıdn halleder bi de calismiyor diyorsun. Sana yardim etmeye mecburdu laf sokcaginaInsallah canim bana dio sen kusursuz insan ariyorsun ilk once kendine bak eve yetisemiyorsun yemek yapamiorsun dedim 2 cocukla yetismio yetisecekmisim.
Kusursuz saniyor kendini haspam kufurbaz ayyass
İNşallah bişey çıkmaz canım benimde en korktuğum şeylerden bi tanesi bide gazlı olduğu için hareketler yaptırıyorum ama hep aklımda bişey olcak korkusuKizlar yarin kalca ultrasonumuz var iki aylikken yapildi degerler sınirin altinda cikti doktor 3.ayi bekliyelim bazi bebekler gelisimini gec tamamlar dedi ama degerde gelisme yoksa bir bandaj takiliyormus dua edin ins degerleri normale gelmistir endiseli bir gece beni bekliyor
Onun kocadan cacik olmaz. Ciddi tedavi gormesi lazim.cunku surekli oldurmekle tehtid ediyor. Kizin can guvenligi yok birak bulasigi yemegi..Ne kolay zannediyorlar 2 cocukla gun gecirmeyi. Evi toparlarken bile biri kucakta biri paçana yapisik oluyor, onlari doyurmaya çalışırken yeri geliyor ac kaliyorsun, kendisi 2 cocuk baksin bakalim kolay mi? Kusura bakmasin da calissa bile aksam evde yemek yoksa sizi doyurmak zorunda. Ister kendi yapar ister dışarıdn halleder bi de calismiyor diyorsun. Sana yardim etmeye mecburdu laf sokcagina
Cnm ben oğlumda yalnızdım. 2 günlükken annemi (milleti güldürmeye çalışıp beni rezil etmekti tek yaptığı) 5 günlükken kv yi gönderdim(yaptığım çok yanlış kovdum ) keşke hiç gelmeselerdi dedim. Kaç yaşında yetişkin insanlarız araştırıyoruz eğitimliyiz geziyoruz görüyoruz. Bebeğin altını mı değiştiremeyeceğiz, gazını mı çıkaramayacağız, eşler ne güne duruyor, emzirme zaten annenin işi. Biz onlar gibi çocuk yaşta evlenmedik çocuk sahibi olmadık. onlar gibi kör değildik. Onların yapacağı yemek temizlik misafir ağırlama. E onları da iyi köyü yaparıZ yaptıkta yapıyoruzda. Ama iki çocuk olunca gerçekten durum başka o ayrı. İki çocuk olunca annenin yanında biri daha olmalı. Yoksa çok bitkin düşüyor insan@gsm_leenemesis kızlar valla beni bu psikolojiye çevrem getirdi. En basta da ailem. Bakamazsın, edemezsin, yalnız kalınca görürsün gibi gibi bir sürü laflar. Yanlarında kalayim diye mi yapiyorlar gercekten böyle mi düşünüyorlar bilmiyorum. Zaten o kadar yola gitmisken daha kalacaktim ailemin yanında ama bu tarz konusmalara kizdim en sonunda çagirdim eşimi. Geldi aldı beni şimdi evimizdeyiz.
Bendede oluyo arada o canım özellikle gazlı olup ta yapamadığımda yada wc ye çıkamadığımda bia an böyle ağrı vuruyo tam oturamıyorum
Insallah canim bana dio sen kusursuz insan ariyorsun ilk once kendine bak eve yetisemiyorsun yemek yapamiorsun dedim 2 cocukla yetismio yetisecekmisim.
Kusursuz saniyor kendini haspam kufurbaz ayyass
cnm bizde gecen 2 aylik olduk doktora gittik dediki bu ara elini agzina götürür meme istiyor zannetme bu zamanlarda bebekte tükürük salgisi olusuyomus ilk defa o yuzden elini agzina goturup emmek istiyormus.
benimde instagram sapphirens
Kizlar yarin kalca ultrasonumuz var iki aylikken yapildi degerler sınirin altinda cikti doktor 3.ayi bekliyelim bazi bebekler gelisimini gec tamamlar dedi ama degerde gelisme yoksa bir bandaj takiliyormus dua edin ins degerleri normale gelmistir endiseli bir gece beni bekliyor
Insallah iyi ciksin canim sonuclarinizKizlar yarin kalca ultrasonumuz var iki aylikken yapildi degerler sınirin altinda cikti doktor 3.ayi bekliyelim bazi bebekler gelisimini gec tamamlar dedi ama degerde gelisme yoksa bir bandaj takiliyormus dua edin ins degerleri normale gelmistir endiseli bir gece beni bekliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?