- 3 Aralık 2010
- 2.898
- 1.294
- 133
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #52.181
Bencede o fazla oturduğundan yada zorlamadan felan olmuştur canım. Geçmiş olsun hemem geçer inşallahKarnımda değilmiş kuzum demin farkettim tam popo kemiğimde sıkıntı. Sancıda ordan yayılıyor. Tuvalete gitmek işkence. Ağlayarak gittim sancısından. Otururkende batıyor. Kemiğim acıyor. Ben daha önce kıl dönmesinden ameliyat oldum. Şimdide sürekli oturuyorum emziriyorum muhtemelen kemiğim zedelendi. Hamilelikten hemoroid var bide. Ama acıyan kemiğim. Bugün düne göre daha az. Yarında geçmezse randevu alıp gideyim
Allah yardımcınız olsun canım içini ferah tut iyi düşünelim iyi olsunKizlar yarin kalca ultrasonumuz var iki aylikken yapildi degerler sınirin altinda cikti doktor 3.ayi bekliyelim bazi bebekler gelisimini gec tamamlar dedi ama degerde gelisme yoksa bir bandaj takiliyormus dua edin ins degerleri normale gelmistir endiseli bir gece beni bekliyor
Aynen Benim Yorumu silince mi srtuk beni takipten atınca mi onun ki de gitmişYorum kalmamis kendi yorumunuda silmis.
Benim regli olacağım zaman popom sancır Ondan sordumRegl değil kuzum. Popom sancı yapıyor makat yani. Anlamadım ki. Bağırsaklarımda hissediyorum önce şiddetli bir şekilde sancıyı. Sonra makatıma vuruyor
Çok mu lusamba gibiBen bugün komili bez aldım kızlar. Çiş sızdırmadı şuana kadar. Primadan sonra bi muşamba gibi geldi elime ama kötü değil :) kakayı da sızdırmayıp benim için en önemlisi pişik yapmazsa devam edebilirim
Evet hemen insani yaftalıyor beni de takip etmeme rağmen soru cevaplamadıgini söylemesine rağmen soru sorarak akılsızlıkla sucladi onun aklıyla mi oynuyor musum yoksa kendi akıl sağlığım mi yerinde değilmiş o tarz bsyler yazmışMaşallahh bırak uyusun da büyüsün demişler. Benimki de 24saatte 7-8saat uyuyor uyumuyor
Canım bende takip ediyorum. Azarlar bi tavrı var genel olarak. Annelerden çabalamalarını istiyor devamlı. Belki çok kişi görüyor çabalamayanı da görüp kızıyor olabilir. Ama genelleme yapması yanlış. Geçen yine birine kızmış artık cevaplamıcam denişti ondan sana kızdı belkide. Boşver sallabana da 40.haftam doldu doğum başlaması için bi öneriniz var mı dediğimde, 40 haftadan sınrasının beklenebileceğini bilmek filan dedi. Direkt eğitimsizlikle bilgisizlikle suçladı. Halbuki benim böbrek sorunumdan dr bekletmek istemiyordu.
Yemek pratik seyler yapıyorum zaten yuyecelerimiz sinirli fırın yemekleriBenim de son 1 haftam sonra tekim. En korktugum konular cocugu yikamak ve yemek yetistirmek. Digerleri hallolur gibi geliyor.
Gelsin 1gun baksin 2cocuga yemege eve yetisebilsin bakalim.uzaklastirma karari almayi unutma.kufrettiginde ses kaydina almayi unutma ve aglayip ozur dilediginde de bipolar bozukluga girer.surec daha hizli ilerler.allah yardimcin olsun canim.Ne kolay zannediyorlar 2 cocukla gun gecirmeyi. Evi toparlarken bile biri kucakta biri paçana yapisik oluyor, onlari doyurmaya çalışırken yeri geliyor ac kaliyorsun, kendisi 2 cocuk baksin bakalim kolay mi? Kusura bakmasin da calissa bile aksam evde yemek yoksa sizi doyurmak zorunda. Ister kendi yapar ister dışarıdn halleder bi de calismiyor diyorsun. Sana yardim etmeye mecburdu laf sokcagina
20gun annem kaldi.20gun kaynanam kaldiCnm ben oğlumda yalnızdım. 2 günlükken annemi (milleti güldürmeye çalışıp beni rezil etmekti tek yaptığı) 5 günlükken kv yi gönderdim(yaptığım çok yanlış kovdum ) keşke hiç gelmeselerdi dedim. Kaç yaşında yetişkin insanlarız araştırıyoruz eğitimliyiz geziyoruz görüyoruz. Bebeğin altını mı değiştiremeyeceğiz, gazını mı çıkaramayacağız, eşler ne güne duruyor, emzirme zaten annenin işi. Biz onlar gibi çocuk yaşta evlenmedik çocuk sahibi olmadık. onlar gibi kör değildik. Onların yapacağı yemek temizlik misafir ağırlama. E onları da iyi köyü yaparıZ yaptıkta yapıyoruzda. Ama iki çocuk olunca gerçekten durum başka o ayrı. İki çocuk olunca annenin yanında biri daha olmalı. Yoksa çok bitkin düşüyor insan
Biz onu gece 4te yasadik.kaka yapti altini hizli hizli temizleyeyim derken ustu basi cis oldu.o saatten sonra daha uyumadiGünaydın kizlarrrr sabah sabah çiş banyosu yaptim bezi açtığım gibi suratıma işedi her defasina ayni seyi yapiyo yaa
En kotusude o gecen gun saat 3 te oyle yapmisti banyo ettirdik bn banyo ettim nevresmler değiştir derken saat olmus 7 buçuk paşam kendisi uyudu bnmde uykum kactiBiz onu gece 4te yasadik.kaka yapti altini hizli hizli temizleyeyim derken ustu basi cis oldu.o saatten sonra daha uyumadi
Kızlar sizinde göğüslerinizin uçları sarı sarı Nasır bagladi mi resmen benim ki Nasır bagladi yanlış emiyor büyük ihtimal bir sürü şey sürüyorum ama o acı gitmiyor
Emdikten sonra orası beyazlıyor kopacak gibi oluyor soysam soyulur deri atacak gibi ama soyamiyorum korkudan daha kötü olur diye
Ama soyulup ya da kopup kızın Boğaz’ına gitmesinden de korkuyorum ne yapacağım sasırdım
Benimkide dun aksam uyumama rekoru kirmisti banyodan sonra yemek bile yemeden sizdi 7 saat durdu gece ihilamasina uyandim hemen emzirdim nasil emdi ama:)) aglayarak uyandirma seviyesine gelmeden yakalarsan uyumaya devam ediyorlar o cok rahat oluyor:)) tabi benim yatmam en az 1 saat oluyor uyut sağım yap yat diyene kadarUrası ilk defa uyandırmadım 7 saat emmeden uyumuş
Kalktım cop cop baş parmağını emiyor
Bu bebeklerle kendin biseyler yiyecek zaman bile zor buluyorsun canım. Hazır yanında birileri var iyice depo yap kendineBenim de son 1 haftam sonra tekim. En korktugum konular cocugu yikamak ve yemek yetistirmek. Digerleri hallolur gibi geliyor.
Urası ilk defa uyandırmadım 7 saat emmeden uyumuş
Kalktım cop cop baş parmağını emiyor
Bol bol sag o memeyi mastit baslangici olabilirGünaydın kızlar. Sol mememin alt kısmında dokunduğumda sertlik, ağrı ve hafif kızarıklık var. Dün akşam duşta sıcak suyla masaj yaptım. Sonra sağdım. Bebe ilk meme istediğinde de ordan emzirdim hala geçmedi. Bunun adı mastit mi? Şimdi napcam ben?
Günaydın kizlarrrr sabah sabah çiş banyosu yaptim bezi açtığım gibi suratıma işedi her defasina ayni seyi yapiyo yaa
Günaydın kızlar. Sol mememin alt kısmında dokunduğumda sertlik, ağrı ve hafif kızarıklık var. Dün akşam duşta sıcak suyla masaj yaptım. Sonra sağdım. Bebe ilk meme istediğinde de ordan emzirdim hala geçmedi. Bunun adı mastit mi? Şimdi napcam ben?
Ayyy inşallah hemen koydum sıcak suyuGeçen hafta aynısı bana oldu, ağrıdan öldüm. Hemen sıcak su torbası koy canım, sonra emzir ve kalanı sağ. Hemen gidecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?