2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Bencede o fazla oturduğundan yada zorlamadan felan olmuştur canım. Geçmiş olsun hemem geçer inşallah

Allah yardımcınız olsun canım içini ferah tut iyi düşünelim iyi olsun

Yorum kalmamis kendi yorumunuda silmis.
Aynen Benim Yorumu silince mi srtuk beni takipten atınca mi onun ki de gitmiş

Regl değil kuzum. Popom sancı yapıyor makat yani. Anlamadım ki. Bağırsaklarımda hissediyorum önce şiddetli bir şekilde sancıyı. Sonra makatıma vuruyor
Benim regli olacağım zaman popom sancır Ondan sordum
Sıcak kompleks uygula belli geçer
Çok mu lusamba gibi
Evet hemen insani yaftalıyor beni de takip etmeme rağmen soru cevaplamadıgini söylemesine rağmen soru sorarak akılsızlıkla sucladi onun aklıyla mi oynuyor musum yoksa kendi akıl sağlığım mi yerinde değilmiş o tarz bsyler yazmış
Terslemek neyse de resmen insani aşağılayıp yaftalıyor
Bsy bilmiyorsun ki soruyorsun o ebe olmuş ki sende bilgisinden yararlanmak istiyorsun eğitimle ne alakası varmış
tek okurmuş masterli o sanki
Suan daha da sinirlendim sayfasını şikayet edeceğim resmen ego tatmini yapıyor dışardan açık olduğu icin profilini görüyorum yorumlara bakayım dedim cidden millete saydırmış da saydırmış
Anneler çabalıyordur bence kendisi sorunlu soru soran insanın eğitimsiz akılsız olduğunu neresinden çıkarıyorsa ya da cabalamadigini
Gülten ebe 40 günü doldurmuş emme sorunu olan çocuk almıyor mesela niye 40 günden sonra çok zor e ebemde 40 günden önce ki çocuğu emzirmeye döndürür diyim bende o zaman
Kendi 40 gün sonrası emmeyen çocukla uğraşmayıp çok çaba sarfediyor sanki
Benim gibi 1.5 ay uğraşan anne olan aylarca uğraşanları uğraşmıyorsunuz diyip ezip geçiyorsa kendisi uğraşmalı 40 gün üzeri çocuk alıp demi o zaman
Benim de son 1 haftam sonra tekim. En korktugum konular cocugu yikamak ve yemek yetistirmek. Digerleri hallolur gibi geliyor.
Yemek pratik seyler yapıyorum zaten yuyecelerimiz sinirli fırın yemekleri
Somon köfte tavuk annem yapıp gönderiyor
Gözleme vs istiyorum ondan ki sabah ısıtıp kolayca yiyeyim hemen diye
Düdüklüye at tavuk pilav
Et at er pilav
Makarna köfte patates
Somon patates at borcama koy fırına
Domates şehriye tarhana yiguer çorbası dönüşümlü bunlaro yapıyorum bende
Tavuk patates havuç
Bazen kahvaltılık yiyoruz böyle geçiyor iste :)

Kızlar sizinde göğüslerinizin uçları sarı sarı Nasır bagladi mi resmen benim ki Nasır bagladi yanlış emiyor büyük ihtimal bir sürü şey sürüyorum ama o acı gitmiyor
Emdikten sonra orası beyazlıyor kopacak gibi oluyor soysam soyulur deri atacak gibi ama soyamiyorum korkudan daha kötü olur diye
Ama soyulup ya da kopup kızın Boğaz’ına gitmesinden de korkuyorum ne yapacağım sasırdım

Gelsin 1gun baksin 2cocuga yemege eve yetisebilsin bakalim.uzaklastirma karari almayi unutma.kufrettiginde ses kaydina almayi unutma ve aglayip ozur dilediginde de bipolar bozukluga girer.surec daha hizli ilerler.allah yardimcin olsun canim.

20gun annem kaldi.20gun kaynanam kaldi
Ben sadece cocuklarimla ilgilendim.ki buyuk oglum 1.sinifa gidiyo.sabah gidip aksam gelmesine ragmen.odevleri oyunu aman ihmal etmiyeyim derken yine de cok zorlandim.40gun ben ayrica depresyona girerimm sebepsiz yere.belki de sebepli yere.saglik problemi nedeniyle sutum yok.mama veriyorum kuzuya.bu sefer insan kendini yetersiz hissediyo.her aglamasini sutumun olmamasina yoruyorum.ilk oglumu da mamayla buyutmeme ragmen halen daha birisinin yaninda mama veremem.(ben bu konuya nerden geldim)yani sozun kisasi gercekten size yardim edecek birileri varsa super.

Cnm emdikten sonranekleyince eski rengine donmuyormu? Hemen kapatma yamuk kaliyor ondan sarariyor benimki acitiyor bende biraz acik birakiyorum rahatliyor sonra kapatiyorum memeyi

Urası ilk defa uyandırmadım 7 saat emmeden uyumuş
Kalktım cop cop baş parmağını emiyor
Benimkide dun aksam uyumama rekoru kirmisti banyodan sonra yemek bile yemeden sizdi 7 saat durdu gece ihilamasina uyandim hemen emzirdim nasil emdi ama:)) aglayarak uyandirma seviyesine gelmeden yakalarsan uyumaya devam ediyorlar o cok rahat oluyor:)) tabi benim yatmam en az 1 saat oluyor uyut sağım yap yat diyene kadar

Günaydın kızlar. Sol mememin alt kısmında dokunduğumda sertlik, ağrı ve hafif kızarıklık var. Dün akşam duşta sıcak suyla masaj yaptım. Sonra sağdım. Bebe ilk meme istediğinde de ordan emzirdim hala geçmedi. Bunun adı mastit mi? Şimdi napcam ben?

Bol bol sag o memeyi mastit baslangici olabilir

Geçen hafta aynısı bana oldu, ağrıdan öldüm. Hemen sıcak su torbası koy canım, sonra emzir ve kalanı sağ. Hemen gidecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…