2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Normalde olsa doktorun daha iyi bilir derdim ama doktorun bu konuda yanlis dusunuyor bence. Bu virusu her cocuk illaki kapiyor ama asili olanlar 2 gunde hafif atlatirken asisiz olanlar cook ciddi sorun yasiyor. 2 3 hafta hastanede yatan surekli serum alanlar biliyorum. Hatta daha gecenlerde bdv de vardi konu rota asisi yaptirmasigi icin uzun suredir hastanede yatip mutlaka yaptirin diyen bir konu.

nemesis tatlim buyuk oglanda 3'lu rotayi yaptirdim ama buyuk oğlandakinden farkli doktora gidiyoruz benim dr.kendi cocuklarina da 2 li yaptirmis. 3 dozu gerekli gormuyorum dedi
Zaten 3 doz ve 2 doz arasinda marka farki var. Ama 2 doz olan rotarix abd de toplatilan bir marka. Fda onayi yok cunku icinde domuzdna sina rastla mis ve bu asidan domuzgribi olan cocuklar olmus abd de. O yuzden sıkıntılı.

Ya bire bir ayni şeyleri yasiyoruz seninle

tatlım ben de 2.-3. Haftadan beri silikonla emziriyorum. Önemli olanın vücuduna anne sütünün girmesi olduğunu düşünüyorum. Emzirme senin ve bebeğin için ne şekilde işkence halini almayacaksa öylesi doğru bence. Silikonla emziriyoruz diye daha az anne olmuyoruz. Bu şeye benziyor, normal doğum ya da sezaryen doğum yapmak... Herkes ister sonuçta normal doğum yapmak ama sezaryenle doğuran daha az anne değil. Çok çabaladın sen ama bunun için daha fazla yıpratma kendini bence kuzum

Bak şöyle emmeli oradan anlarsın bebek memeyi öyle vakumlarkı ayıramazsın istesende. Tabi öyle olduk bizde işte ne yazıkki sen memnune hocaya göster sonrada ibrahim hoca gerekirse çok iyi bir cerrah. Bende başka yerlerle uğraşamıyorum paşa paşa ödüyoruz.

Ne kadar kilo aldı kaç günde? Biberonla sağıp verince besleniyor mu?

P Prime18 seni cok iyi anlıyorum bebegın beslenmesini ayarlamak gerçekten çok zor. Ama kilo almıştı bu zamana kadar silikon olmadan alamıyor ve göğüs yarasi yaşiyorsan mutlaka ters giden birsey var. Ertuğrul ipektende zayıf 3 subat doğumlu 10 gün var aralarında düşun. Ama hemen toparladı. Senin kizda gayet iyi yani endişelenme. Zaten 3 ay sonrası düşüyor kilo alimi

Cnm klozet varsa onu kullan ama ayaginin altina cocuklar icin yukselti koyarlarya basamak ondan koy beni cok rahatlatti.

Klozet zaten canım. Deniyim onuda. Ama bugün daha az sancım var sanırım. İnş öyledir

Kuzum ben sana en başta dedim bu eziyeti sende bebekte yaşamayın diye. İdrardaki pembelik göğüs yarasından yuttuğu kan olabilir mi ??
Al silikon sende rahat et oda emsin. Biz hala silikonla emiyouz ve bırakmayıda düşünmüyorum. Artık memeyi daha kolsy ağzına alıyor ama kesinlikle silikonla emdiği gibi kaliteli ememiyor. Bide sol memede tazyikli süt olayı var. Boğulup duruyor bu defa memeyi istemiyoruz. Hiiç gerek yok. Önemli olan anne sütü alması. Bu günlerin tadını çıkarman lazım. Size eziyet oldu

Aynı sorunu yaşıyoruz. Bnm memeler kafam kadar. Ama uç yarım nohut koymuşlar gibi. Hele sağ dümdüz. Nefret ediyorum.

Canim silikonla nasıl baş ediyorsun. Valla yıldım sürekli git silikon yıka gel. Ama napayım böyle emiyor sadece

Yaaa cok üzüldüm cok acıdır kesinlikle, Allah rahmet eylesin huzur icinde uyusun babacığın insallah. senin de basın sagolsun canim Allah sabır güç versin size

Cnmbasin sagolsun. Allah taksiratını affetsin. Kizin goremedi ama baban Torununu gordu. Allah sana da bol sabir versin uzulme evlatlarini dusun herseyin bir sirasi var ve bunu bir gun her kez yasiyacak malesef.

sareya başın sagolsun , toprağı bol olsun babanin.
Sağolun kızlar amin inşallah mekanı cennet olur babamın

Kızlar benim kız gündüz hiç uymuyor 15 20 dk kestiriyor sadece.süpürge sesi davlumbaz ya da saç kurutma acarsam güzel uyuyor kapatinca uyaniyor bağımlı olmasını istemiyorum napicagmi sasirdim

Emmedigi zaman uyuyor ki sürekli teklif edemiyorum

Vakum oliyor Memnune hocayla konuştum dudak bagi ilk defa duydum dedi emmeye teşkil etmez üst dudağın hareket etmesi dil ve damakla emdikleri icin dedi
Ne kadar kilo aldı kaç günde? Biberonla sağıp verince besleniyor mu?
Memunune hocanın tartısında 2 Nisa’n 4980 idi
15 Nisan’da 5250 çıktı
5 Nisa’n saglik ocağında 5200 çıkmıştı
Dün nefrolog uzmanında 5160 cikti
Bu kadar fark olması çok kafamı karıştırdı

Hmn bakıyorum kuzum cok saol
Çisi tutacak sanma tutmuyor ama en azindan senin uzerine ya da yuzune gelmesini engelliyor. Bence bu da bi seydir cunku evde teksen bebegi birakip dus alma firsatin olmayabiliyor. En azindan ben cocuklari birakip dus alamiyorum eşim gelene kadar

Silikonla vakumlayınca üç icind çekiliyor böyle direk meme verince sanki sadece ucunu emiyor öyle de çok sut alamıyor gibi geliyor bana
Biberonla verince almıyor arkasına doydum sanıyor kendini atıyor biberonu
Biberona da alışırsa diye korkuyorum silikonla versem silikondan kurtulamamaktan korkuyorum valla ne yapacağımı şaşırdım
Memnune hoca ya İbrahim bey gorsun dersem ayip olmaz mk

Silikonla emiyordu canim evde var uç ama normal memehe geçince emzirme danışmanı ilk günler sorun yazarsınız düzelir verme silikonla diyiince vermedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…