- 28 Mart 2017
- 16.596
- 68.049
- 598
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #52.401
Normalde olsa doktorun daha iyi bilir derdim ama doktorun bu konuda yanlis dusunuyor bence. Bu virusu her cocuk illaki kapiyor ama asili olanlar 2 gunde hafif atlatirken asisiz olanlar cook ciddi sorun yasiyor. 2 3 hafta hastanede yatan surekli serum alanlar biliyorum. Hatta daha gecenlerde bdv de vardi konu rota asisi yaptirmasigi icin uzun suredir hastanede yatip mutlaka yaptirin diyen bir konu.Bilemedim ki cnm. Ben kesin yaptırın diyecek sandım. Ben de şaşırdım. Kesin ve net konuştu. Özel aşıları yaptırmayacağız. Tavsiye etmiyorum dedi. Takip ediyoruz dedi. Aslında güvendiğim bir doktor. Sırayı bile 2 hafta öncesinden alıyoruz. O kadar yoğun. Doktorlar da bi alem. Birbirleriyle zıt düşüyor. Karar hastanın :)
Zaten 3 doz ve 2 doz arasinda marka farki var. Ama 2 doz olan rotarix abd de toplatilan bir marka. Fda onayi yok cunku icinde domuzdna sina rastla mis ve bu asidan domuzgribi olan cocuklar olmus abd de. O yuzden sıkıntılı.nemesis tatlim buyuk oglanda 3'lu rotayi yaptirdim ama buyuk oğlandakinden farkli doktora gidiyoruz benim dr.kendi cocuklarina da 2 li yaptirmis. 3 dozu gerekli gormuyorum dedi
Ya bire bir ayni şeyleri yasiyoruz seninleO bizdede var canım dudakları felan hemem morarıyor hatta. Tekrar emmesi için yatırdığımda dudağını büzerek ağlıyo. Bide balgam var boğazında hırıl hırıl sürekli ememiyo nefes alamıyo. Yani bebeğim ememesin diye bütün hersey mevcut
tatlım ben de 2.-3. Haftadan beri silikonla emziriyorum. Önemli olanın vücuduna anne sütünün girmesi olduğunu düşünüyorum. Emzirme senin ve bebeğin için ne şekilde işkence halini almayacaksa öylesi doğru bence. Silikonla emziriyoruz diye daha az anne olmuyoruz. Bu şeye benziyor, normal doğum ya da sezaryen doğum yapmak... Herkes ister sonuçta normal doğum yapmak ama sezaryenle doğuran daha az anne değil. Çok çabaladın sen ama bunun için daha fazla yıpratma kendini bence kuzumKızlar günaydın ben çok kötüyüm dün aksamdan beri ağlıyorum sanırım o yüzden de sütlerim dolmadı göğüslerim hep sertleşirdi iki gündür sönük sıkınca bazen sut gelmiyor bile üzüntüden sütüm mü çekildi anlamadım
Gogus uçlarım yara biri delik oldu koptu kopacak çığlık çığlığa emziroyorum sanırım kızda fark ediyor düzgün ememedigi gibi iyice cikiyor memeden kasılıyorum çünkü acıdan bugün yine pembelik verdi idrsrda sonuç öğlen çıkacak doktorla görüşeceğiz gece 4 5 dk ancak emdi onda da kavrayamadı zaten ve o kırmızılık hep sabah kalkınca oliyor sanırım sabah bi şekilde kavrıyor ya da sütüm çok olunca ağzına akıyor fışkırıyor öyle doyuyor ama gece kavrayamiyor susuz kalıyor
Dudak bağına baktık eşimle dün fotolarına ayni fotolara ve üst dudak hep kapalı emiyor zaten normalde ördek gibi dudağını açması gerekiyormuş bu dudak bagini o kadar doktor gezdik biri fark etmedi ya ne diyim
Resmen o yüzden kahraman sorunu yasıyoruz bence o sebeple de yeterli sıvı alını olamayıp idrsrda pembelik oliyor
Silikonla emerken bunların hiçbiri yoktu çünkü ne zaman memeye geçtik bu pembelik olmaya başladı meme yaraları normaldir geçer dedim geçiyor tekrar ediyor kilo alımı az ne yapacağımı şaşırdım
İstanbula gitmekten de vazgeçtim bu kafayla meme uclarimds ki yaralarla hiçbir zevk almayacağım
Böyle oldukça böbreklerde sorun olurmus sanırım tekrar silikon uca döneceğim
Çok yoruldum çok üzgünüm
Tam memeyi aldı derken susuz kalma oldu
Belki de aylardır memeyi dudak bagi sebebiyle alamadı
Gazi de ki emzirme danışmanı dudak bagi emzirmeye engel değil diyip bakmadı bile
Kime gidip danışsam bilemedim Ankara’da uzman biri olsa da gitsem
Çünkü bu baglar kolay kolay anlaşılmıyormuş
Bak şöyle emmeli oradan anlarsın bebek memeyi öyle vakumlarkı ayıramazsın istesende. Tabi öyle olduk bizde işte ne yazıkki sen memnune hocaya göster sonrada ibrahim hoca gerekirse çok iyi bir cerrah. Bende başka yerlerle uğraşamıyorum paşa paşa ödüyoruz.Valla artkk parasından geçtim kuzum çok yoruldum çok üzgünüm ne varsa çözülse
Normal memeye geçtiğimizden beri kilo alımı az ve idrarda pembelik var susuz kalıyor demekmis
direk normal memeye geçmemize bağlıyorum
Ne kadar kilo aldı kaç günde? Biberonla sağıp verince besleniyor mu?Çok yoruldum Betül kafam allak bullak silikon bıraktık kavrayamam sorunundan memelerim sürekli yara ve o günden doktor ne kadar iyi desede kilo alımı eskiye göre çok dusuk ve iyi emmiyor sürekli meme düşüyor tekrar sokmaya çalışıyorum memelerimi çiğner gibi emiyor üst dudak hiç açık değil hep kapalı okuyorum dudak bagi diyor baktık eşimle var gibi de kime ne diyim nereye gideyim kbb ye mo gidiyim bilmiyorum
Normal memehe geçtik geceli idrarda pembelik var susuz kalıyor dedk memembune hanım yanı kısacası aç geceleri kavrayamıyor sanki uyurken o yüzden beş dk ancak emiyor
Böbrekte sıkıntı çıkarsa bu gidilse diye korkuyorum sanırım silikon uca geri döneceğim
Susuzluk dedk doktor bugün yine oldu 3 gündür böyle nefrologa gittik bakalım bugün sonuç çıkıp görüşme yapicaz
Cnm klozet varsa onu kullan ama ayaginin altina cocuklar icin yukselti koyarlarya basamak ondan koy beni cok rahatlatti.
Kızlar günaydın ben çok kötüyüm dün aksamdan beri ağlıyorum sanırım o yüzden de sütlerim dolmadı göğüslerim hep sertleşirdi iki gündür sönük sıkınca bazen sut gelmiyor bile üzüntüden sütüm mü çekildi anlamadım
Gogus uçlarım yara biri delik oldu koptu kopacak çığlık çığlığa emziroyorum sanırım kızda fark ediyor düzgün ememedigi gibi iyice cikiyor memeden kasılıyorum çünkü acıdan bugün yine pembelik verdi idrsrda sonuç öğlen çıkacak doktorla görüşeceğiz gece 4 5 dk ancak emdi onda da kavrayamadı zaten ve o kırmızılık hep sabah kalkınca oliyor sanırım sabah bi şekilde kavrıyor ya da sütüm çok olunca ağzına akıyor fışkırıyor öyle doyuyor ama gece kavrayamiyor susuz kalıyor
Dudak bağına baktık eşimle dün fotolarına ayni fotolara ve üst dudak hep kapalı emiyor zaten normalde ördek gibi dudağını açması gerekiyormuş bu dudak bagini o kadar doktor gezdik biri fark etmedi ya ne diyim
Resmen o yüzden kahraman sorunu yasıyoruz bence o sebeple de yeterli sıvı alını olamayıp idrsrda pembelik oliyor
Silikonla emerken bunların hiçbiri yoktu çünkü ne zaman memeye geçtik bu pembelik olmaya başladı meme yaraları normaldir geçer dedim geçiyor tekrar ediyor kilo alımı az ne yapacağımı şaşırdım
İstanbula gitmekten de vazgeçtim bu kafayla meme uclarimds ki yaralarla hiçbir zevk almayacağım
Böyle oldukça böbreklerde sorun olurmus sanırım tekrar silikon uca döneceğim
Çok yoruldum çok üzgünüm
Tam memeyi aldı derken susuz kalma oldu
Belki de aylardır memeyi dudak bagi sebebiyle alamadı
Gazi de ki emzirme danışmanı dudak bagi emzirmeye engel değil diyip bakmadı bile
Kime gidip danışsam bilemedim Ankara’da uzman biri olsa da gitsem
Çünkü bu baglar kolay kolay anlaşılmıyormuş
Arkadaşımın bebeğinin dudağına baktık dün onda hiçbir şey yok bizimkinde bir zar gibi bag var onun bebe dudakları açarak emiyor bizimki kapalı
Mesela onun çocuk emdikten sonra memesinin ucu büyüyor bırakınca büyümüş bir meme ucu oliyor benim meme üçüm hiç büyümüyor hep ayni ve yatsı bu fotodaki gibi hem büyümüyor hemde yatsı şekilde oliyor zaten fotoda yanlış kavrama diyor bu sebeple de çok yara okurmuş tahrişten meme
Canım benim üzülme ben hala silikonla Emziriyorum bırakmayı da düşünmüyorum aç kalmasından daha iyidir inanki yeterki emsin,emdiği yere kadar silikonla emzireceğim sütüm de oluyor, bikaç yerde okudum yok süt erken biter vs diye ama çook uzun süre emziren var
Canım sanırım sütüm de yetersiz geliyor. Hep emziriyorum, bebek bıraktıktan sonra da sıksam süt geliyor diye hiç az gelebileceğini düşünmedim. Sabah bi memeyi emzirirken diğerini sağdım 40cc bişey çıktı. Elimle sıkınca hala geliyordu ama meme sündü resmen. Süt artırıcı damlam vardı onu kullanıcam, su tüketimimi de artırıcam. Arada da sağıp vericem.
Canım ben bu incir uyutmasını önceden tatlı niyetine yapmıştım bir kere dediğin gibi ekşi olmuştu. O yüzden şimdi kızlar tarif edince de denemedim bile.
Başın sağolsun canım, Allah sabır versin, nur içinde yatsın.
Yaaa cok üzüldüm cok acıdır kesinlikle, Allah rahmet eylesin huzur icinde uyusun babacığın insallah. senin de basın sagolsun canim Allah sabır güç versin size
Cnmbasin sagolsun. Allah taksiratını affetsin. Kizin goremedi ama baban Torununu gordu. Allah sana da bol sabir versin uzulme evlatlarini dusun herseyin bir sirasi var ve bunu bir gun her kez yasiyacak malesef.
Sağolun kızlar amin inşallah mekanı cennet olur babamınsareya başın sagolsun , toprağı bol olsun babanin.
Hmn bakıyorum kuzum cok saolTatlim e bebegin yeni dogan ıslak mendilleri var 3 lü kutuları icinden 2 adet pipiped cıkıyor.ben alt degistirirken pipisinin uzerine ondan koyuyorum.
Bnmkide Kargoya verilmiş insallah resmdeki gibidir bnde oto koltuk icinde kullanmayi düşünüyorumBen aldım bundan e bebekten Gayette rahat , ben oto koltuğunun içine aldım
Emmedigi zaman uyuyor ki sürekli teklif edemiyorumAnneler hisseder cnm belkide dudak bağı vardır. Dudak bağı konusunda bilgi sahibi değilim ama %90 senin kız az emdiği için pembelik var. Sık sık emzir. Diyelim 5 dk emdi bıraktı. Yarım saat sonra tekrar teklif et. Emme aralıklarını gündüzleri az tut. Her saat başı meme teklif et.
Vakum oliyor Memnune hocayla konuştum dudak bagi ilk defa duydum dedi emmeye teşkil etmez üst dudağın hareket etmesi dil ve damakla emdikleri icin dediBak şöyle emmeli oradan anlarsın bebek memeyi öyle vakumlarkı ayıramazsın istesende. Tabi öyle olduk bizde işte ne yazıkki sen memnune hocaya göster sonrada ibrahim hoca gerekirse çok iyi bir cerrah. Bende başka yerlerle uğraşamıyorum paşa paşa ödüyoruz.
Memunune hocanın tartısında 2 Nisa’n 4980 idiNe kadar kilo aldı kaç günde? Biberonla sağıp verince besleniyor mu?
Çisi tutacak sanma tutmuyor ama en azindan senin uzerine ya da yuzune gelmesini engelliyor. Bence bu da bi seydir cunku evde teksen bebegi birakip dus alma firsatin olmayabiliyor. En azindan ben cocuklari birakip dus alamiyorum eşim gelene kadarHmn bakıyorum kuzum cok saol
Silikonla vakumlayınca üç icind çekiliyor böyle direk meme verince sanki sadece ucunu emiyor öyle de çok sut alamıyor gibi geliyor banaP Prime18 seni cok iyi anlıyorum bebegın beslenmesini ayarlamak gerçekten çok zor. Ama kilo almıştı bu zamana kadar silikon olmadan alamıyor ve göğüs yarasi yaşiyorsan mutlaka ters giden birsey var. Ertuğrul ipektende zayıf 3 subat doğumlu 10 gün var aralarında düşun. Ama hemen toparladı. Senin kizda gayet iyi yani endişelenme. Zaten 3 ay sonrası düşüyor kilo alimi
Silikonla emiyordu canim evde var uç ama normal memehe geçince emzirme danışmanı ilk günler sorun yazarsınız düzelir verme silikonla diyiince vermedimKuzum ben sana en başta dedim bu eziyeti sende bebekte yaşamayın diye. İdrardaki pembelik göğüs yarasından yuttuğu kan olabilir mi ??
Al silikon sende rahat et oda emsin. Biz hala silikonla emiyouz ve bırakmayıda düşünmüyorum. Artık memeyi daha kolsy ağzına alıyor ama kesinlikle silikonla emdiği gibi kaliteli ememiyor. Bide sol memede tazyikli süt olayı var. Boğulup duruyor bu defa memeyi istemiyoruz. Hiiç gerek yok. Önemli olan anne sütü alması. Bu günlerin tadını çıkarman lazım. Size eziyet oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?