- 28 Haziran 2017
- 442
- 512
- 23
- 40
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #52.441
2011kasim dogumlu oglumu ben bu sene 1e gonderdim.70aylik oluyolar.kucuk gonderilmesine karsiyim.ama cocuktan cocuga da degisiyo.benim oglun 21aylik krese basladi ve cok sikildi artik.1sene daha anaokul hayati ona hicbirsey katmiyacakti.cok sukur 1.sinifi cok kolay atlattik.okumayi yazmayi en erken ogrenenlerdendi.kizinin durumuna gore karar ver.1sene daha gondermeyebilrsin ne kadar gec gitse o kadar iyiKonumuzla alakasız ama bu kadar sınıf öğr bulmuşken bi soru sorsam:) H Hayalimi_yasarken ve başka arkadaşlarda vardı sanırım. 2012 kasım doğumlu kızımı seneye 1. Sınıfa göndermeyi düşünmüyorum ama emin olamıyorum. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda
Kaşıkla filan yiyor mu ?Onuda denedim yine aynı
emme krizlerinde de açıyorum sakinleşiyor emiyor.uykuda da olunca bağımlı olur mu vrya kulagi zarar gorur mu diye korktum. Şuan ayağımda sallıyorum mesela durunca veya bırakınca ağlıyor. ..canı sağolsun ömrü uzun olsun ama geçicek mi acaba emmesi problemli uyuması zor...ben zaten iyi değilim dermanim kalmıyor bazen.Canım ben telefona indirdim gece uykusuna öyle geçiyoru 2 3 gibi yoksa daha da sakinleşip uyumuyoz hergün hergün beynim ağrıyo ama çareyi bende onda buldum
İşte canım sorun öyle sesleri kapatinca uyanmasi..dalinca kapatsam oh iyi olur ama uyanıyor e né zamana kadar dinleticemTatlim hemen cozum onerisi sunayim, benim başta kocamı sonra da cocuklari uyutmak icin dinlettigim bi muzik var. Kolik bebekler icin. "Bazuki orhan - kolik" eger aclik gaz vb sorunu yoksa mukemmel uyutur. Bilgin olsun
Babamı kaybettiğim dönemde sutum azaldi sagip gonderdim eltim bakti bebegime gece de dahil 2 3 saatte sagdim sonra sutumun arttigini farkettim.eve gelince de azaldi yine gece birini emzirip digerini az da çıksa sagdim boylece sütüm arttı canım hem ne olur olmaz diye sut stokladim biraz deneyebilirsin sen de.Ben varımmaalesef hem bizimki emmiyor hem de dolaba atacak kadar süt yok bende
Ben de sınıf ogretmeniyim 70 aylık oluyor kızın okul açılınca bence iyi bir ay 60_66 ay arasi zor oluyor kucuk oluyorlar.tabi burda çocuğunuzun hazır olması daha önce anaokuluna kaç sene gittiği fln da etkili.Konumuzla alakasız ama bu kadar sınıf öğr bulmuşken bi soru sorsam:) H Hayalimi_yasarken ve başka arkadaşlarda vardı sanırım. 2012 kasım doğumlu kızımı seneye 1. Sınıfa göndermeyi düşünmüyorum ama emin olamıyorum. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda
Sağmak için illa elektrikli makinelerden mi almak lazım manuel el pompalarından felan alsam olmaz mı? Benim sütüm çok çok azaldı normalde sabaha kadar dolardı göğsüm 8 saattir emzirmiyorum hiç sertleşme olmamışŞu sıralar emerken tıkanması azaldi cok sukur. Ben cozumu sagarak buldum. Arden uyanmadan once sutun bir kismini sagiyordum, tayzikli olarak gelmemis oluyor ağzına boylece tikanmiyor. Doymazsa sagdigim sutun bir miktarini ayirip veriyorum. Kalan buzluga gidiyor.simdi de solunum sıkıntısı cektigi gunlerde makinaya ventolin buharı verip cigerini acip oyle emziriyorum. Yine de az emiyor, zaten gazli. Reddettigi cok oluyor mesela... Ama sutum yagli oldugu icin kilo aliminda sıkıntı yok. Yalanci emzige alistiramadim bir turlu, cunku her seferinde emzirmeye calisiyorum ufak dogdugu icin. Ama büyük oglumda hayatimi kurtarmisti emzikler.
2011kasim dogumlu oglumu ben bu sene 1e gonderdim.70aylik oluyolar.kucuk gonderilmesine karsiyim.ama cocuktan cocuga da degisiyo.benim oglun 21aylik krese basladi ve cok sikildi artik.1sene daha anaokul hayati ona hicbirsey katmiyacakti.cok sukur 1.sinifi cok kolay atlattik.okumayi yazmayi en erken ogrenenlerdendi.kizinin durumuna gore karar ver.1sene daha gondermeyebilrsin ne kadar gec gitse o kadar iyi
Kızım 1 buçuk senedir kreşe gidiyordu. Bu dönem gitmek istemedi kardeş de olunca göndermedim. Yaşıtlarına göre çok minyon, r leri çıkartamıyor daha bebek gibi geliyo bana:) önümüzdeki sene anaokuluna giderse daha hazır olacak gibi geliyor. Bakalım yaşayıp görecez artık:)İşte canım sorun öyle sesleri kapatinca uyanmasi..dalinca kapatsam oh iyi olur ama uyanıyor e né zamana kadar dinleticem
Babamı kaybettiğim dönemde sutum azaldi sagip gonderdim eltim bakti bebegime gece de dahil 2 3 saatte sagdim sonra sutumun arttigini farkettim.eve gelince de azaldi yine gece birini emzirip digerini az da çıksa sagdim boylece sütüm arttı canım hem ne olur olmaz diye sut stokladim biraz deneyebilirsin sen de.
Ben de sınıf ogretmeniyim 70 aylık oluyor kızın okul açılınca bence iyi bir ay 60_66 ay arasi zor oluyor kucuk oluyorlar.tabi burda çocuğunuzun hazır olması daha önce anaokuluna kaç sene gittiği fln da etkili.
Benim oğlum da bi sonrakı sene 70 aylık başlıycak ama 3 yıl kreş vb gitmiş olucak yeter artık diye düşünüyorum.
Bende öyle özellikle memeyi reddettiğinde açıyorum. Sallamaya alışmadı sallıyorum ama sakinleşmediği için devam etmiyorum. Sakinleşse bende ayağıma alıcamemme krizlerinde de açıyorum sakinleşiyor emiyor.uykuda da olunca bağımlı olur mu vrya kulagi zarar gorur mu diye korktum. Şuan ayağımda sallıyorum mesela durunca veya bırakınca ağlıyor. ..canı sağolsun ömrü uzun olsun ama geçicek mi acaba emmesi problemli uyuması zor...ben zaten iyi değilim dermanim kalmıyor bazen.
Yutmuyo yarısı dışarı gidiyo biberonu ağzına sıkıyorum bendeKaşıkla filan yiyor mu ?
Hazırbulunuşluk , hiç anaokulu kreş görmediyse erken gönderme derim benKonumuzla alakasız ama bu kadar sınıf öğr bulmuşken bi soru sorsam:) H Hayalimi_yasarken ve başka arkadaşlarda vardı sanırım. 2012 kasım doğumlu kızımı seneye 1. Sınıfa göndermeyi düşünmüyorum ama emin olamıyorum. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda
Hocam biz evde bi taneyle baş edemiyoruzCanim bende sinif ogretmeniyim.benim oglanin sesi 30kisilik siniftan daha fazla ses cikariyo.
Ben şu tarz bi pompa aldım. Süt çokken çok güzel sağıyor. 5 dk 100 cc sağdığım olmuştur. Ama süt azken iki göğüsten 50 cc zor çıkarıyorum. Elektrikliler de böylemidir bilemiyorum. ama yine dd benim çok işime yaradıSağmak için illa elektrikli makinelerden mi almak lazım manuel el pompalarından felan alsam olmaz mı? Benim sütüm çok çok azaldı normalde sabaha kadar dolardı göğsüm 8 saattir emzirmiyorum hiç sertleşme olmamış
Denizimde r.ş ve ç yi tam cikaramaz.okula baslamadan once dil terapistine gittik.biraz faydali oldu.zamanla cozulecek bu tur seyler.Kızım 1 buçuk senedir kreşe gidiyordu. Bu dönem gitmek istemedi kardeş de olunca göndermedim. Yaşıtlarına göre çok minyon, r leri çıkartamıyor daha bebek gibi geliyo bana:) önümüzdeki sene anaokuluna giderse daha hazır olacak gibi geliyor. Bakalım yaşayıp görecez artık:)
Sinif ogretmenliginin atasozu o.Hocam biz evde bi taneyle baş edemiyoruz
Siz nasıl 40 kişiyle baş ediyorsunuz
Demediler mi heç sana:)
Sağmak için illa elektrikli makinelerden mi almak lazım manuel el pompalarından felan alsam olmaz mı? Benim sütüm çok çok azaldı normalde sabaha kadar dolardı göğsüm 8 saattir emzirmiyorum hiç sertleşme olmamış
Canım sen sırf mama verdiğin için sormak istedim.gün içinde mama dışında ne kadar su veriyorsun bebişe?Bana da cok yakin bn tup bebek tedavisi gebelik takibi dogumumda orda oldu canm:)
Benim hiç çok olmuyo sert olmuyo artık ozaman benimkini sağmaz. 1 kere felan sert oluyo az onuda bebek emiyo zatenBen şu tarz bi pompa aldım. Süt çokken çok güzel sağıyor. 5 dk 100 cc sağdığım olmuştur. Ama süt azken iki göğüsten 50 cc zor çıkarıyorum. Elektrikliler de böylemidir bilemiyorum. ama yine dd benim çok işime yaradı
Gunde 4 kez iki cay kaşığı kadar ver demisti doktor bn 5 kez veriyorum bazende unutuyorum canmCanım sen sırf mama verdiğin için sormak istedim.gün içinde mama dışında ne kadar su veriyorsun bebişe?
Aksama doğru süt bitince o ara mama veriyorum tekrar emzirmem 8 saati buluyoCanım niye 8 saattir emziemiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?