2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Zaten 3 doz ve 2 doz arasinda marka farki var. Ama 2 doz olan rotarix abd de toplatilan bir marka. Fda onayi yok cunku icinde domuzdna sina rastla mis ve bu asidan domuzgribi olan cocuklar olmus abd de. O yuzden sıkıntılı.

Bizim doktor ikisinde de olduğunu söyledi biliyor musun

İlk defa veliler haklı
Kızlar o zaman bi soruda benden Eylül'de başlayacak misiniz bizim okul tam gün e malum biz de programda ayarlanmıyor branşcilara cok imreniyorum o yüzden . Bazen diyorum kalayım kızımla bazen de cok bunalır miyim kopukluk olur mu okuldan Bi de çocuktan ayrılması daha zor olur diyorlar dilan iste oyle .. sizin fikirleriniz nasıl

Canim buyuk oglumda 2sene ucretsiz izin aldim.ama son 1sene cok sikildim.simdi hic bilmiyorum.akrabada yok bebeyi ona teslim edeyim.bakiciyla nasil olur bic bilmiyorum.koy ogretmeniyim hatta 10senedir merkeze gelemedimm.o koy hayatindan da o yollardan da cok sikildim.branscilari ben de cok kiskaniyorummm

Ben de sınıf öğretmeni ve kasım doğumlu okula başlayan biri olarak gec gitmesinin bir sorun olmayacağını düşünüyorum kızının kresindeki eğitimcilerinin de fikrini al ama bir yıl daha anaokulu daha iyi olur diye düşünüyorsan ana okuluna göndermen daha doğru olur sunu bil ki gec göndermenin pek Bi zararı olmazken erken gindwrmenin cok büyük sıkıntıları olabiliyor

Çocuk Gastroentoloji uzmanınca gittik canım, sadece mukus varsa ve bebeğin genel durumu iyiyse önemseme, kakayı Özgür bırak dedi.

Kan miktarı artarsa o zaman araştırılmalı, kırmızı kala yapıyorsa dedi.

Sen neler yiyorsun? Çikolata, kırmızı mercimek, yoğurt, bulgur, brokoli, karnıbahR gaz açısından sıkıntı.

Ayaklarını hepsıcak tutuyor musun?

Aynen canim kime baktıricaz o da ayrı bi olay zaten Sen Diyarbakır'daydin demi 1o yıl cok zaman yaaa haklisin tabi sıkılmakta .ama bebisin cok küçük Görevlendirme filan yapmaZlar mi merkeze

Başka bişey yok benim bildiğim her yerde takip edilecek zamanla geçen bişey diyor bı de dogumdan sonra ortaya çıkarmış başka bı yerde de onu okumuştum
Canım baktım şimdi çıkardığı sesler belirtiler hepsi tutuyo. Ama yapılacak bişi yok müdahalede boğazdan delik açılır diyo

Ben düşünmüyorum ama kredi de oduyoröd aynı zamanda maddi olarak biraz zorlanicaz bakalım zaman ne gösterecek ben de köyde çalışıyorum ve malum süt izni falan da yok

Canım baktım şimdi çıkardığı sesler belirtiler hepsi tutuyo. Ama yapılacak bişi yok müdahalede boğazdan delik açılır diyo
İşte o iyice beslenemezse çocuğun durumu kötüye giderse yapılacak müdahale sizin şükür o kadar kötü bir durum yok yine de kendimuz doktorculuk oynamayalim sen gittiğinde bı sor doktoruna böyle bişey olabilir mi diye öne dicek bakalim

Bizim de yarın asi günümüz. Aşı sonrasından degil de o surecteki aglamasindan cok korkuyorum çok üzülüyorum yaaa nasıl dayanicam bilmiyorum

O kadar yapma canım, tamam için gidiyor ama daha bu çocuklar dizlerini kanatacak, kafasını yaracak

Size bi sorum var hemen soruyorum sizce bebislerin pusette çok durması zararli mi biliyor musunuz ? Tam düz değil ya ondan soruyorum

Sık sagamiyorum aslında genelde 4-5 saat oluyor bi de sık sagmayayi deneyeyim inşallah artar.

Size bi sorum var hemen soruyorum sizce bebislerin pusette çok durması zararli mi biliyor musunuz ? Tam düz değil ya ondan soruyorum
Çok durmasını bilmiyorum canım ama nöroloji uzmanına götürmüştü bizim kızı aynı zamanda 20yillik çocuk hekimi kendisi pusette durarken çok cukur diye battaniye flaan koyma demisti gelişimini etkilermis omurganın ben kullanmiikull o yüzden üstünde durmamistim

Bnde ilk 15 gun sagarak sut verdim sonradan saginca grlmedi bebegimde enmedi bnde mamayla besliyorum olsun saglikli olsunlarda zaten ne kaldi surda ek gidaya gecicekler
Senin minigin kac kilo tam kac aylik canm
Annem gogus kanseri.universitedeyken bende de kitle rastlandi.neyse ki temiz cikti ama.memenin ici temizlenmek zorundaydi o yuzden sut bezlerimi yag bezlerimi almak zorunda kaldilar.psikolojik olarak her aglamasini memeye bagliyorum.vicdan azabi yasiyorum.disarda mama veremem mesela kolay kolayy.ek gudayi 4gozle bekliyorum o yuzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…