2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Mamayi doktor ağlasa bile 3 saatten önce verme demişti bana da genelde 2.5 sonra bayağı ağlıyor . Kabızlık bizimkinde de var ya bi geçmedi sürekli kendini sıkıyor ona bakarken ben üzülüyorum. Bugün fitil verdim yine biraz rahatlasin diye.

Aynen canim kime baktıricaz o da ayrı bi olay zaten Sen Diyarbakır'daydin demi 1o yıl cok zaman yaaa haklisin tabi sıkılmakta .ama bebisin cok küçük Görevlendirme filan yapmaZlar mi merkeze
Evet diyarbakirdayim.merkezin puanlari cok yuksek.benim 230kusur olmasina ragmen gelemiyorum.ee diyarbakirin her yerini de yazamiyosun.istedigim yerlerde 270lerde kapatiyo resmen

Ben sanırım soğukkanlıyım, ilk ay aşısında baya baktım ben. Eşim daha fena oldu. Bakamadı bile. Bana bebeğin elini tut diyor şimdiden uykuları kaçıyor nasıl olacak bu aşılar diyor
Bizde de durum ayniydi babası çıktı ben kaldım. Bi de diyorum hayat zor şimdiden alışsın acılara canım ya duysa benim dedigimi anneme bak ne kötü diyecek yavrucak

Evet canim maalesef.saglik prob.nedeniyle sutum yok.
Geçmiş olsun canım. Sağlık problemi nedeniyle olan seyse zaten üzme kendini. Dündü sanırım mesajini okumuştum yazmaya fırsatım olmamisti. Mamayi başkalarının yanında veremiyorum demişsin bende öyleyim. Benimki emmesi zaten emsede sut çok çok az yine de mama vermek durumunda kalırdım .bende baskalarinin yanında mama veremiyorum hala ama ilk zamanlara göre daha iyiyim artık. Nasip kısmet diyelim . Hele ki sağlık problemi varsa hiç üzme kendini yetersiz filan hissettirecek bisey yok.

Yaa ben polar bi battaniye bıraktım içine öyle yatti .uyumayan çocuk içinde uyudu. Bende normalde hiç uyumadığı için uyandirmiyorum. :-(

Ben hiç okuyamaz oldum buraları hızlı hızlı geçiyorum hep. Googleda emzirme örtüsü arayınca fbook reklam önerisinde bu çıktı. Kullanışlı mıdır bilemedim. Arayanlara fikir olsun

Eklentiler

• IMG_9191.webp
    28,4 KB · Görüntüleme: 63
Gecmis olsun canm cok şükür onemli olan sagligin yerindeya aglamasi memeden degildir neden disarida mama veremiyorsun

Ayın 30 unda kontrol. Zorla yediriyorum yoksa hiç almıcak kilo

Ben sanırım soğukkanlıyım, ilk ay aşısında baya baktım ben. Eşim daha fena oldu. Bakamadı bile. Bana bebeğin elini tut diyor şimdiden uykuları kaçıyor nasıl olacak bu aşılar diyor
O soğukkanlı annelerden biri de benim galiba :)) belki de olmak zorunda olduğum için öyleyim .. kızımda da oğlumda da hep ben girdim hep ben tuttum onlari öyle canı aciyacak diye aglayasim gelmedi sonuçta onun sağlığı için olan aşılar .. hıı oğlumu sünnet ettirirken nasıl olurm bilmiyorum

Ben de hiç koymuyorum, zaten çalışmıyorsan ve hep bebeğin yanındaysan direk emzirmek en güzeli. Anne sütü dışarı çıktıktan sonra besin değeri düşen bir şey.
Çok şükür öyle bir duurum yok, güncel ve kısa bir ayrılık olacak ise hemen sağıp veriyorum evdekilere

Kızlar selam
Evde tartımız var bebek hassas tartısı.sabah ölçtüğüm ile akşam arası 60 gr eksik.
Baya kaka yaptı akşamüstü sırtına çıkmıştı nerdeyse.
Bu kadar azalma normalmi bir gün içinde?

Size bi sorum var hemen soruyorum sizce bebislerin pusette çok durması zararli mi biliyor musunuz ? Tam düz değil ya ondan soruyorum
Hihhh mesajlari okurken benim aklımda olandı dönme hareketleri baslayacak kizm var pusette duruyor daha çok oğluş .gelisimini engellerim diye düşünuyordum sen yazdın bunu

Kırmızı mercimek bir kere yedim onda da 4 kez kıpkırmızı kaka yapti ama renk olarak kirmizi. Kakada kan şeklinde degildi. Yogurt diyeti de yaptım yine oldu. Yogurt ve çikolata yiyorum şu an. Diğerlerini pek tuketmiyorum zaten bulgur kanama yapmasa bile acaip bagirtiyor benimkini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…